![]() |
#4951 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)
Cytat:
ja wogole kocham mustele, mam słabość do tej marki używamy od urodzenia, w międzyczasie testowaliśmy inne i uważam,że naprawdę warto zainwestować Leos ma tak piękną skóre jakby go ktoś wypolerował ![]() ![]() warto szukać w internetowych aptekach, wychodzi taniej i im wieksze opakowanie tym lepiej |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4952 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4953 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mówisz i masz ![]() Cytat:
Cytat:
![]() W temacie odwzorowywania zachowań i ich przyswajania przez dzieci. Jakiś czas temu Miś chodził za swoją elektroniczną biedronką. I zrobił kleksa śliny na podłodze (idą zęby więc śliny mamy hektolitry). Podszedł do mnie, zabrał mi z kolan pieluszkę, wrócił do kleksa, sprawnych ruchem - jak wykwalifikowana sprzątaczka - wytarł (tzn. rozmazał) kleksa i zadowolony odniósł mi pieluszkę. Edytowane przez aplikacja24 Czas edycji: 2014-05-21 o 13:32 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4954 |
Zakorzenienie
|
MAJuMi ja kupowalam w aptece Gemini a ostatnio w mojej oseidlowej jest dobra cenę n mustelei rabaty dla stałych klientów więc kupuję
we Francji mają wodę toaletową Musteli niestety nie ma jej w PL, będę musiała poprosić kogoś znajomego bo zapach sama przyznasz jest niesamowity |
![]() ![]() |
![]() |
#4955 |
Zakorzenienie
|
Wiecie, nie myślałam, że kiedyś to napiszę, ale chyba nastał ten czas.... Moje dziecko przestało jeść
![]() Tzn. wiem, że przy dzieciach, które naprawdę mają z tym problem, trochę to śmiesznie brzmi, ale w porównaniu do tego, jak Pola jadła kiedyś, to teraz... no właśnie nie je prawie wcale. Dawniej miałam problem, żeby nie jadła więcej, niż 5 posiłków, jadła wszystko, co się jej dało do spróbowania, porcje takie, jakie dostała... A teraz? Przykładowo: - ok. 7.30 jedyne co zje normalnie, to płatki z mlekiem (10 łyżek i koniec); w innym przypadku 5 kęsów kanapki albo pół kromki samego chlebka, koniec. - ok. 14 obiad - też w miarę normalnie zje tylko zupę - pół miski max i też koniec. Ziemniaczki itp. nudzą się jej po paru kęsach. * od tej 7.30 do 14 i od 14 już do zaśnięcia, czyli ok. 21 nie je żadnego "normalnego" posiłku (chyba że zrobię płatki), tak to chrupki/biszkopty/owoce, czasem już placka dam, żeby cokolwiek zjadła. Czyli od rana ma 7 godzin przerwy między posiłkami, a od 14 tak naprawdę nie je nic konkretnego.... do śniadania następnego dnia rano ![]() Przy tym wszystkim dużo pije, chyba nawet bardzo: jak jeszcze przed skończeniem roku to czasem nawet butelki przez dzień nie wypiła, tak gdzieś od 4 miesięcy w dzień potrafi wypić 7-8 butelek całych, czyli po jakieś 300 ml - a to daje nawet ponad 2l na dzień. I w nocy się trafi nieraz butelka, nawet dwie. Nie to, żeby nagle przestała lubić jedzenie, bo lubi (choć ostatnio już nawet banany jakoś średnio podchodzą, a były ulubione); jak widzi, że ktoś je, to często chce, ale tylko gryza małego i tyle; w ogóle jak je to bardzo często robi "mmmmmm", a to znaczy, że jej naprawdę smakuje. Tylko kurde, czemu tak mało ![]() Edytowane przez hje Czas edycji: 2014-05-21 o 13:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#4956 |
Zakorzenienie
|
Hje u nas tez jest lipa z jedzeniem ;/ znowu .
Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#4957 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4958 |
Raczkowanie
|
Ewik, 100km to nie az tak duzo, jak jestes zmotoryzowana to wpadaj
![]() Marsi, ja tez lubie zapach Musteli ale dla mnie woda toaletowa to już by było chyba za intensywnie, ja takie zapachy wole jak je wlasnie czuc bardzo delikatnie. A w Gemini fakt, tez kupowalam. A z Aplikacja no wlasnie, teraz nawet chodzimy razem na zajecia basenowe ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Hje, a od kiedy mniej Pola je? Moze to kwestia pogody, jest cieplo, mniej chce się jesc a wiecej pic... |
![]() ![]() |
![]() |
#4959 |
Zakorzenienie
|
Majulmi, jak sobie przypomnę, to chyba z jakiś miesiąc? Może ponad. W święta wielkanocne na pewno już był z tym problem - pamiętam, że na śniadanie w niedzielę zjadła ze mną święconkę, potem w ogóle nie zjadła obiadu i dopiero jak pojechaliśmy do t., czyli musiała być 15 jak nic, to tam zjadła banana
![]() ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- No właśnie wiem, że to pogoda, ruch, zainteresowanie innymi rzeczami... Tylko że chyba przerwy między głównymi posiłkami, które czasem dochodzą nawet do kilkunastu godzin, nie są zbyt normalne? |
![]() ![]() |
![]() |
#4960 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4961 |
Zakorzenienie
|
Kurczę, z przekąskami jest tak, że jej daję, żeby w ogóle coś zjadła. Bo specjalnie raz najpierw przez dwa dni, przerwa, i znowu jeden dzień zrobiłam tak, że po śniadaniu nie dawałam jej nic, oprócz picia, aż do obiadu. I się nie domagała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4962 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4963 |
Zakorzenienie
|
U nas tez chwilowy problem z jedzeniem
![]() ![]() Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
#4964 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny Kp, czy u Was też tak jest czasem, ze jednego dnia dziecko je naprawdę dużo posiłków oprocz UU a innego dnia samo uu? bo u mnie tak często jest.
![]() |
#4965 |
Zadomowienie
|
Deli u mnie tak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4966 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
aaaa to Ty znasz aplikacje ![]() ale Wam fajnie dziewczyny Słuchajcie, macie jakieś wieści od Sarah dawno jej u nas nie było pamiętacie jak kiedyś poruszalyśmy temat włoskow i mit,że jak się obetnie na krótko to zaczną normalnie rosnąć? ![]() sama to negowałam, opitoliliśmy Leosia maszynką i piora ma zupełnie inne, ale numer ![]() pamiętam,że na krótko Askaadopcje opitoliła Blanke ![]() jeszcze jedno - Leosie dziś nauczył się mówić cacy, cacy- wogóle coraz wiećej słów wypowiada, kiedy jest śpiący mówi aaa-aaa, kiedy chce jeść to am, pić- to pić, jak jechać autem to brym brym- idzie się już porozumieć z chłopakiem wiem,ze Wasze dzieci robily to już sto lat temu ale jaram się tym ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4967 |
Raczkowanie
|
U mnie też tak jest z tym że raczej nie ma dni kiedy je bardzo dużo innych posiłkow (było tak jakiś czas temu), teraz raczej jest tak że zje średnio dużo i trochę kp a innego dnia prawie samo kp.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4968 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Amelka urządziła sobie tugezę nocną dziś - ale bawiła się lalką ![]() ![]() Zasnęła o.. 18:40 - chyba na noc, aż się boję :P ale nie miała dziś drzemki wcale, więc mam nadzieję, że pośpi. Lady: a jak u was ze spaniem? zobaczy jak Wam się nakłada zachowanie Piotrusia i spanie - w jednym czasie, coś musi się rozwojowego dziać. Hje: w "moje dziecko nie chce jeść" jest mowa o tym, że po roku dziecko je znacznie mniej niż wcześniej i że to często niepokoi rodziców. Ale spada zapotrzebowanie po prostu. |
![]() ![]() |
![]() |
#4969 |
Zakorzenienie
|
Debrah, wiesz, że do tego samego wniosku doszłam??? Młode się zmienia, schematy działają zupełnie inaczej, dorośleje mi chłopak no..... Może to skok? Czy też kamień milowy?
![]() ![]() Dzisiaj kolejny mega ciężki dzień, pod wieczór, po zjedzeniu mega obiadu by się wydawało, dostał takiej mega histerii, że szok - głodny był dalej ![]() Zasnął ![]() ![]() dodaję parę fotek mojego łobuziaka ![]() ![]() ![]() ![]()
#4970 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, co się dzieje z Bokeh?
![]()
#4971 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do wloskow Blanki - zaluj, ze nie masz fb, tam jest dowod na to, ze odrosly :P Cytat:
![]() Aaaa widze, ze kolejne mamy poznaly sie na zywo. Zazdroszcze!! ![]() Ewik, marsi ma racje - lepiej nie smarowac filtrem z poprzedniego roku, bo ochrona bedzie zdecydowanie slabsza. Filtry wietrzeja. marsi, swoja droga, czego uzywasz na codzien do filtrowania buzi? Tez Musteli? Widze, ze piszecie o bajkach. Dzis Kuba byl kilka h z t. (my zalatwialismy sprawy kredytowe). Wracam, a tu niespodzianka - bajka wlaczona (nigdy wczesniej nie wlaczalam Kubie). A t. przejeta opowiada: "wiesz jak on pieknie ogladal?? Co najmniej 10min siedzial bez ruchu!!" ![]() Kto sie nie mogl doczekac 30 stopni? Hje? ![]() Bierz te czike w cholere! Po dwoch dniach mam dosc, niech wroci prawdziwa wiosna ![]() Pozalatwialismy dzis do konca wszystko co sie wiaze z kredytem. Za miesiac przeprowadzka ![]() Wiem, wiem, nudze Wam za duzo, ale straaasznie sie ciesze!!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4972 |
Zakorzenienie
|
Marsii, Blanka Aski ma bardzo dużo już włosków
![]() Jeju wczoraj tak sie skaleczylam w palca, niby mała ranka a boli strasznie;/ a krew mi leciała tak jakbym nie wiadomo co zrobiła;/
![]() |
#4973 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4974 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moze to glupie, ale jak wczoraj napisalas o tym, ze pierwszy raz robisz kapuste to od razu pomyslalam o tym, ze jaka to wielka szkoda, ze babcia Cie nie poratuje przepisem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4975 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale on jest słodziak! Nie mogę się zdecydować do kogo podobny, tutaj widzę Twojego Tż a często ciebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4976 | ||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
e, Debrah, nie przejmuj się, dla Agatki miałam bez palców i nic się nie działo, ogrom dzieci bez palców widzę - tzn w butach bez palców ![]() http://allegro.pl/befado-r-20-sandal...224153795.html Dziewczyny patrzcie na to ![]() http://allegro.pl/bartek-nowe-sandal...234230109.html http://ccc.eu/pl/kids/catalog/all/329640 Cytat:
i co, podoba się? ![]() Cytat:
Cytat:
a zrób badanie na poziom wit D, powinno się dać z paluszka normalnie krew pobrać jak tylko na to badanie - nie ma szans, nie znajdę ci tego teraz, ale różne takie krzywości z żebrami itd. mogą się tworzyć wskutek niedoborów D właśnie - czytałam jakieś artykuły o tym Cytat:
![]() pewnie, że wypada ![]() ![]() Cytat:
![]() A ja matkokrzesno Agatki po prostu piszę kilka rzeczy w róznych cenach i niech sobie sama wybiera Zresztą z Dorką też tak robię. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4977 | ||
Zakorzenienie
|
My też mamy ten krem z tamtego roku ,ale kupię nowy bo ten jest ważny do sierpnia.
Cytat:
![]() zdrówka.!! Cytat:
![]() ------------------------ Jakoś przeżyłam ten dzień w pracy ![]() Moje dziecko znów samo zasnęło w łóżeczku ![]() Ide się kąpać. Wysłane z mojego LG-V500 przy użyciu Tapatalka
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2014-05-21 o 20:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4978 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a co do spotkań to wiesz, że my początkiem lipca będziemy nad morzem ![]() byliśmy dziś u sąsiadki, ma malutką córeczkę, kilka m-cy młodszą od Kubsonika. Ona na etapie pełzania, jej mama taka pedantka, że bałam się, że Kuba zaraz coś pobrudzi. Masakra, jakiego miałam stresa ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4979 |
Zakorzenienie
|
Bodziak z kapturkiem i ogonkiem, mielismy mini sesje reklamowa u Bokeh jakis czas temu i dostal Pietraszko w nagrode
![]() Oj tak, tez nie wiemy do kogo on podobny, ale jak dla mnie coraz bardziej do malza jednak ![]() Marsi u nas z wloskami to samo, masakra, po tym przystrzyzeniu ma 4x gestsze wloski niz przed ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka
#4980 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:33.