![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Kwiecień - dużo pielęgnacji i kolorówki
Dziewczyny, zrobię kilka szybkich wymianek tzn. dzisiaj/jutro dogadanie się, w pon. wysyłam paczki. Wymienię się na wszystko co będzie mi potrzebne, więc śmiało pytać. Wartość moich rzeczy może przewyższać Twoje. Po prostu zależy mi na pozbyciu się tego. Przepraszam również wszystkie osoby, którym ostatnio nie odpisałam.
Za godzinę uaktualnię listę, nie wszystko jest, trochę rzeczy mi ubyło, trochę przybyło. Witam w moim wątku wymiankowym ![]() Z uwagi na to, że mam jednego negatywa (i nic więcej ![]() ![]() - ja odpisuję u Ciebie, Ty u mnie ![]() - większość paczek wysyłam minipaczką (do 2kg.), rzeczy niewymiarowe, duża ilość rzeczy - preferuję paczki. - preferuję większe wymianki - z wiadomych względów ![]() - jeśli szczególnie coś mnie zainteresuje, a Ty wyrazisz ochotę na wymiankę mogę oddać sporo - niedługo wyprowadzam się z kraju dlatego chcę pozbyć się jak największej ilości zbędnych rzeczy ![]() Legenda: Czekają na wysłanie/wymienione Dokładka Chętnie wymienię się na ciuchy lub akcesoria, ale nie pogardzę również kosmetykami. W pierwszej kolejności poszukuję: - pędzli do podkładu, różu, bronzera, makijażu oka - bazy pod cienie - jasnego bronzera w ciepłych odcieniach - dobrej jakości paletki cieni w neutralnych odcieniach, przynajmniej 8 kolorów - brzoskwiniowych różów do policzków, najchętniej takich lekko iskrzących - rozświetlacza (kuście każdym, nie mam żadnego upatrzonego ![]() - jaśniutki, delikatny bronzer - próbki podkładów i korektorów mineralnych - każda formuła, odcienie żółte, oliwkowe - bardzo jasne odcienie! - na poziomie HM 51 i jeszcze jaśniejsze ![]() - próbki azjatyckich kremów bb - odcienie i kolory j/w - tonymoly appletox ( w oryginalnym opakowaniu) - baviphat strawberry ( w oryginalnym opakowaniu) - filtry do twarzy z spf 50 - kosmetyki do włosów firmy liese (desining jelly - każdy stopień ![]() - szminki, kredki, lip tinty i lip stainy - czerwienie, ciemne pomarańcze i lekko zgaszone róże - kuście ![]() - nowe tusze do rzęs z silikonową szczoteczką - nowe olejki myjące - kosmetyki do twarzy z fitomedu (cera tłusta, mieszana) - żeli antybakteryjnych i mgiełek z Bath&Body Works - chętnie też malutkie odlewki męskich perfum ![]() - każda ilość Thierry Mugler, Alien Sunessence Edition Or d`Ambre EDT (limitka z 2011), za większą ilość oddam wiele! Z ciuchów i akcesorii poszukuję: - jednokolorowych koszulek oversize - rozm. XS/S - kompletu - ołówkowa spódnica + krótki top (odsłaniający kawałek brzucha), najchętniej w jakiejś wzorki, aztec ![]() - małej, czarnej listonoszki - fajne spódnice, rozkloszowane, bandażowe Możecie kusić innymi rzeczami, jednak od razu uprzedzam, że za bardzo nie potrzebuję pielęgnacji, skłaniam się raczej ku kolorówce lub ciuchach ![]() Na wymianę posiadam: Pielęgnacja: 30. Mydełko aloe vera, etnospa, nowe 53. Maska peel off, acerola + vit. C, nowa 57. Pasta cukrowa Safiye 58. Krem z kwasami AHA+PHA, Bandi - dosłownie końcówka na przetestowanie, mogę przelać do mniejszego pojemniczka by ustalić ilość 59. Effaclar duo, myślę że jest ok 1/3 62. Balsam do ust z różą, Orientana, kilka razy użyty[/COLOR] Edytowane przez Silence_ Czas edycji: 2014-06-30 o 15:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kwiecień - dużo pielęgnacji i kolorówki
Kolorówka:
1. Podkład kryjący HD, Soraya x2 (jeden został raz użyty, drugi nowy) 2. Krem bb, Ingrid, nr.2, oba nowe 3. Tester podkładu healthy mix nr 52, Bourjois, raz użyty 4. Podkład (tester)smooth&light, kolor J 142 honey beige, nowy 5. Róż do policzków, kolor 03, Softer, tylko zeswatchowany 6. Cień do powiek, nr 675, Paese, nowy 7. Cienie do powiek, nr J353, Joko, nowe 8. Cienie do powiek, Ingrid, tylko zeswatchowane 9. Pomadka, kolor vintage nude, Oriflame, raz użyta 10. Pomadka, nr 38, Paese, raz użyta 11. Pomadka, nr J62, Joko, kilka razy użyta, jest trochę ułamana na czubku (nie dokręciłam jej i dotknęła zatyczki), z tyłu ma nie do końca zdartą nalepkę, mogę zrobić zdjęcia ![]() 12. Lakiery do paznokci nr 167, 213, Golden Rose, raz użyte do wypróbowania koloru 13. Lip tint, nr 154 nude plum, Astor, raz użyty 14. Długotrwały błyszczyk do ust, Make up Factory, tylko zeswatchowany 15. Krem bb, Soraya, raz użyty 16. Volumizing primer, Revitalash, nowy - za wish 17. Angel Schlesser, Femme 18. YSL, Cinema 19. Bvlgari, Omnia Green Jade 20. T. Mugler, Alien edt (wszystkie były psiknięte raz, góra dwa razy) 21. Bronzer w odcieniu cool, ELF, zużycie znikome 22. Puder prasowany, najjaśniejszy kolor - bodajże porcelain, ELF, zużycie znikome (w środku jest gąbeczka, fajny jest solo, dobrze kryje, jednak nie mój kolor) 23. Cienie do powiek niebieskie, enaturalne, nowe 24. Pogrubiający tusz do rzęs, Eveline, nowy 25. Pędzel, Ali 27. Sampler, Bahama Breeze, Yankee Candle, nowy 28. Odsypka pudru sypkiego nye ben - kolor żółty 29. Cień do powiek, Make up Factory, nr 97, raz użyty - zużycie znikome bo cień jest ogromny ![]() 30. Pigment Glazel bordowy 31. Mgiełka Bath&Body Works dark kiss, 88ml - zużyte ok. 1/4 32. Błyszczyki Softer, kilka razy użyte - dorzucę do wymianki 33. Perełki do paznokci, Lovely, nowe 34. Lakiery Golden Rose - raz użyte 35. Lakiery Lemax - jedynie przetestowane na jednym paznokciu 36. Lakier Joko, new vintage - jedynie przetestowany 37. Pyłki do paznokci, dorzucę do wymianki 38. Mogę również poszukać próbek azjatyckich kremów bb i cc, oraz pielęgnacji. Proszę pytać ![]() Inne: 1. Tabletki do zmywarek (próbki?) (niestety jeszcze swojej nie dorobiłam się ![]() ludwik 3 tabletki, somat gold 3, finish quantum 2 2. pędzelek skośny, świetny do brwi, nowy ![]() 4. Patyczki do paznokci, nowe 5. Olejek zapachowy pomarańczowy, nieco mniej niż polowa 7. tealighty, ok. 20 sztuk 23 zapachowych podgrzewaczy Edytowane przez Silence_ Czas edycji: 2014-06-29 o 21:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Specjalistyczny olejek pielęgnacji SOS, Eveline - nowy, zafoliowany
2. Profesjonalny olejek do pielęgnacji 8w1, Eveline - nowy, zafoliowany 3. Oliwkowy krem do rąk, Green Pharmacy - nowy 4. Żel pod prysznic, mango&macadamia, Original Source - nowy 5. Żel pod prysznic scrub, mint&walnut, Original Source - nowy
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Coś za:
Intensywne serum redukujące tkankę tłuszczową 4D, Eveline Nawilżający krem-nektar do rąk, Tołpa Specjalistyczny olejek pielęgnacji SOS, Eveline Profesjonalny olejek do pielęgnacji 8w1, Eveline Żel pod prysznic, mango&macadamia, Original Source Żel pod prysznic scrub, mint&walnut, Original Source? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
1. Specjalistyczny olejek pielęgnacji SOS, Eveline - nowy, zafoliowany
2. Profesjonalny olejek do pielęgnacji 8w1, Eveline - nowy, zafoliowany 6. Regenerujący olejek do twarzy, skóra sucha i normalna, Soraya - nowy 9. Nawilżający krem-nektar do rąk, Tołpa - nowy Coś u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Oliwkowy krem do rąk, Green Pharmacy - nowy
4. Żel pod prysznic, mango&macadamia, Original Source - nowy 5. Żel pod prysznic scrub, mint&walnut, Original Source - nowy 9. Nawilżający krem-nektar do rąk, Tołpa - nowy coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
cos u mnie?
3. Oliwkowy krem do rąk, Green Pharmacy - nowy 4. Żel pod prysznic, mango&macadamia, Original Source - nowy 5. Żel pod prysznic scrub, mint&walnut, Original Source - nowy 9. Nawilżający krem-nektar do rąk, Tołpa - nowy 12. Kwas kojowy, kilka razy użyty w małej ilości, dużo zostało ![]() 13. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Upatrzysz coś u mnie?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
hej, cos u mnie za 4,5,8,9?
moj watek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=735420 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Dorzuciłam sporo rzeczy. Zapraszam
![]() Dziewczyny, odpiszę Wam późnym wieczorem, przejrzałam na szybko Wasze rzeczy, u kilku znalazłam interesujące rzeczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie?
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
hej, interesują mnie zel i peeling z Oryginal Source, żele i odżywka Naturia z Joanny, balsam 4D z Eveline, znajdziesz coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
cos za
1. Specjalistyczny olejek pielęgnacji SOS, Eveline - nowy, zafoliowany 2. Profesjonalny olejek do pielęgnacji 8w1, Eveline - nowy, zafoliowany ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- i podkład joko z pompka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
cos za wszystko lub któreś:
3. Oliwkowy krem do rąk, Green Pharmacy - nowy 4. Żel pod prysznic, mango&macadamia, Original Source - nowy 5. Żel pod prysznic scrub, mint&walnut, Original Source - nowy 8. Intensywne serum redukujące tkankę tłuszczową 4D, Eveline - nowy 13. Odżywczy i silnie nawilżający krem do ciała, Decubal, nowy 17. Olejek pod prysznic i do kąpieli, Decubal, nowy 24. Odżywka z olejem arganowym, Joanna, nowa 26. Malinowy balsam do ciała, Soraya, użyty raz w małej ilości 27. Olejek do kąpieli, nowy 28. Ujędrniający sorbet nawilżający, Tołpa, raz ciapnięty na dłoń więc praktycznie jak nowy 34. Delikatny żel pod prysznic, Tołpa, nowy 42. Regenerujący krem do rzęs, l'biotica, nowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Widzę, ze nieco dorzuciłaś i spodobały mi się jeszcze:
Krem do rąk, Decubal, oraz Delikatny żel pod prysznic, Tołpa Podkład (tester)smooth&light, kolor J 142 honey beige Może więc coś jeszcze być dobrała? Aussie perk me up mogę oddać też więcej - 10ml ![]() ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Mam też próbki bb i jasne, złotawe/oliwkowe podkłady mineralne ![]() Edytowane przez EbonyLuna Czas edycji: 2014-04-24 o 18:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
:)
|
znajdziesz coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
wymiary nietoperza:
dł. z przodu 52 cm dł. z tyłu 65 cm od pachy do pachy 50 cm, ale to nietoperz więc to jest ciężko zmierzyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
wypatrzyłam kilka rzeczy. widzisz coś u mnie?
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Ok, rozumiem, dlatego pisałam byś dobrała
![]() ![]() Z bb mam jaśminowy BRTC i Dollish Lioele fioletowy oraz mam cc Aura luminous Tonymoly. Chętnie oddam wszystko, co Ci się podoba ![]() Intensywne serum redukujące tkankę tłuszczową 4D, Eveline Nawilżający krem-nektar do rąk, Tołpa Krem do rąk, Decubal, oraz Delikatny żel pod prysznic, Tołpa Podkład (tester)smooth&light, kolor J 142 honey beige Potem: Specjalistyczny olejek pielęgnacji SOS, Eveline Profesjonalny olejek do pielęgnacji 8w1, Eveline Żel pod prysznic scrub, mint&walnut, Original Source Napisz mi jak to rozpatrujesz, ile chcesz oddać i za co ![]() Ja z minerałów dałabym Ci Lauress subtle gold, Pixie Tinkerbell 0, Era Golden light i Annabelle minerals golden fairest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
coś za któreś z tych rzeczy:
4. Żel pod prysznic, mango&macadamia, Original Source - nowy 5. Żel pod prysznic scrub, mint&walnut, Original Source - nowy 8. Intensywne serum redukujące tkankę tłuszczową 4D, Eveline - nowy 12. Kwas kojowy, kilka razy użyty w małej ilości, dużo zostało ![]() 17. Olejek pod prysznic i do kąpieli, Decubal, nowy 24. Odżywka z olejem arganowym, Joanna, nowa 27. Olejek do kąpieli, nowy 28. Ujędrniający sorbet nawilżający, Tołpa, raz ciapnięty na dłoń więc praktycznie jak nowy 34. Delikatny żel pod prysznic, Tołpa, nowy 39. Żel pod prysznic, Joanna (100ml), nowy 21. Bronzer w odcieniu cool, ELF, zużycie znikome 25. Pędzel, Ali |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
A powiedz co Ci u mnie wpadło w oko?
Jeszcze te mi się podobają: 13. Odżywczy i silnie nawilżający krem do ciała, Decubal, nowy 14. Odżywczy i nawilżający krem do skóry suchej i atopowej, Decubal, nowy 16. Krem do skóry suchej i atopowej, Decubal, nowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
coś za:
3. Tester podkładu healthy mix nr 52, Bourjois, raz użyty 17. Angel Schlesser, Femme 18. YSL, Cinema 19. Bvlgari, Omnia Green Jade 20. T. Mugler, Alien edt (wszystkie były psiknięte raz, góra dwa razy) 21. Bronzer w odcieniu cool, ELF, zużycie znikome 26. Sampler, Bahama Breeze, Yankee Candle, nowy 1. Specjalistyczny olejek pielęgnacji SOS, Eveline - nowy, zafoliowany 2. Profesjonalny olejek do pielęgnacji 8w1, Eveline - nowy, zafoliowany 3. Oliwkowy krem do rąk, Green Pharmacy - nowy 4. Żel pod prysznic, mango&macadamia, Original Source - nowy 5. Żel pod prysznic scrub, mint&walnut, Original Source - nowy 6. Regenerujący olejek do twarzy, skóra sucha i normalna, Soraya - nowy 8. Intensywne serum redukujące tkankę tłuszczową 4D, Eveline - nowy 9. Nawilżający krem-nektar do rąk, Tołpa - nowy 10. Próbka kremu do twarzy, Lait-creme Concentre, Embryollise, 5ml - nowa 11. Nawilżający peeling do rąk 8w1, Eveline - nowy 12. Kwas kojowy, kilka razy użyty w małej ilości, dużo zostało 13. Odżywczy i silnie nawilżający krem do ciała, Decubal, nowy 14. Odżywczy i nawilżający krem do skóry suchej i atopowej, Decubal, nowy 15. Krem do rąk, Decubal, nowy 16. Krem do skóry suchej i atopowej, Decubal, nowy 17. Olejek pod prysznic i do kąpieli, Decubal, nowy 21. Serum rozświetlające, Soraya, nowy 24. Odżywka z olejem arganowym, Joanna, nowa 25. Serum modelujące do biustu, Eveline, zostało ok. 2/3, może nawet więcej 28. Ujędrniający sorbet nawilżający, Tołpa, raz ciapnięty na dłoń więc praktycznie jak 30. Mydełko aloe vera, ecospa, nowe 31. Nawilżający krem matujący, Tołpa, nowy 32. Zestaw próbek 40+, Tołpa, nowe 33. Betaskin, nowe (mam próbki, dla zaintersowanych mogę dorzucić do wymianki ) 34. Delikatny żel pod prysznic, Tołpa, nowy 36. Spirulina, zsk, raz użyta 37. Odżywka do włosów, Joanna (miniaturka 100ml), nowa 42. Regenerujący krem do rzęs, l'biotica, nowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Przejrzałam sobie jeszcze raz Twój watek i zamiast żelu OS wolałabym sorbet Tołpy, jeśli to nie problem
![]() Bazę w takim układzie mogę oddać ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Jasne ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
o widzisz, dobrze, że napisałaś skąd są te produkty, bo spojrzałam na skład kremu i niestety odpada, a za same mydełko i spirulinę nie opłaca się wysyłać paczki, więc na razie jednak podziękuję ;-)
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się u Ciebie sporo, znajdziesz może coś u mnie w dwoch wątkach?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:31.