![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
rajstopy sally hansen, revlon colorstay, kosmetyki balea, bb kremy
Uwaga. Jestem obenie w niemczech wiec watek na chwile obecna zawieszam. Jak beda mozliwe zaktualizuje niezwlocznie ta informacje.
Mam do wymianki parę rzeczy, wszystko na fotkach. Zasady jak u wszystkich przesyłka rejestrowana, ekonomiczna lub priorytetowa, wysyłamy w tym samym czasie lub osoba z mniejszą ilością przekupek wysyła pierwsza. Moje rzeczy opisuję uczciwie - datę ważności i zużycie i tego też oczekuję od drugiej strony. Ja piszę u Ciebie a Ty u mnie. Rezerwacje zaznaczane będą na pomarańczowo a nieaktualne na szaro zdjęcia pod adresem : https://plus.google.com/photos/10147...74966624101441 Czego poszukuję: generalnie wszystko co mi wpadnie w oko ![]() karty micro sd i ładny pokrowiec na smartfona pilnik Scholla (marzenie ![]() naklejki do paznokci, preparaty do usuwania skorek pędzel po podkładu i brązera brązer inny niż ziemia egipska Bi koru grzebyczek do rzęs z Inglota organizer do torebki glinka czerwona i biała, hydrolaty pudry do włosów tanglee teezer beauty blender A ja do zaoferowania mam: wosk BIOES Netline Cire institut, zużycie ok 20% + 2 czyste szpatułki Kosmetyki do włosow Balea i alverde, nowe z ważnością do 2016 Balea Seidenglanz Spulung Feige + Perle (odżywka figa i perła) Balea Seidenglanz Haarmaske Feige + Perle (maska figa i perła) Alverde repair Haarmaske avocado sheabutter Venita Henna Color Ziołowy balsam koloryzujący z ekstraktem z henny, kolor 7 miedziany, ważność 09.2015 Neha henna do włosow brązowa, 2 sztuki, odżywia i farbuje, oryginalna kupiona w Indiach, data produkcji 09.2012 zużyć w ciągu 24 miesięcy od tej daty, (zużyłam wcześniej 2 saszetki i faktycznie ładnie odżywia i nabłyszcza włosy, miałam wtedy włosy jasny brąz i nieco je przyciemniła, obecnie farbuje na jaśniejsze i nie chcę kombinować, ale naprawdę polecam) Bell BB Cream Skin Adapt kolor 011 Natural, otwarty 08.2013, pozostało ok 50-60% Ingrid Cosmetics Silky make up foundation kolor 32 warm sand, użyty 2 razy, otwarty teraz czerwiec 2014, ważność 04.2016 Revlon colorstay 150 Buff, zużycie ok 10%, otwarty jesienią 2013, zużyć w ciągu 24 miesięcy, (na opakowaniu na polskiej nalepce jest informacja data ważności po słowie EXP na opakowaniu ale nie widzę tego nigdzie na opakowaniu ) Avon solutions truly radiant vip spf 20 otwarty w marcu 2014, zużyć w ciągu 12 miesięcy, na zgrzewie napis Z 17.10.13, użyty 2 razy ale w opakowaniu widać że jest ok 30% zapełnienia Biotique botanicals Bio sandalwood, face and body sun lotion spf75 uva/uvb sunscreen, 100% botanical extracts, z tyłu są wyszczegolnione z jakich ekstraktow sie sklada, nowy waznosc 2015, kupiony w Indiach (pytać czy dostępny bo może zacznę używać) Oillan baby Krem pielęgnacyjny do twarzy i ciała od pierwszych dni życia, ubytek minimalny, raz użyty na twarz, otwarty w marcu/kwietniu 2014, zużyć w ciągu 12 miesięcy Balea Beauty Effect Hyaluron Booster - żel hialuronowy na zmarszczki (polecany przez youtuberkę szawkę ![]() Balea Creme peeling , użyty raz, otwarty maj 2014, ważność 06 2016 (naprawdę dobry, jak ten pojdzie w swiat to mam jeszcze mały zapas wiec można pytać) Yves Rocher Les Gestes D'Institut Maseczka oczyszczająca i zwężająca pory, użyta 2 razy ale w opakowaniu jest ok 50 %, ważność 11.2014 nie pamiętam kiedy otwarta Balea urea nacht creme sehr trockene Haut (krem na noc cera bardzo sucha) użyty 2 razy, ważność 02.2016 Boots Soltan once 8hr sun protection Moisturizing Suncare Cream ultra uv-ageing defence water resist, ultra highest uva rating, spf30 uvb- high, użyty raz, otwarty w lipcu 2013 zużyć w ciągu 18 miesięcy, jednak nie znajduje daty ważności Batiste suchy szampon dla szatynek, użyty kilka razy ale w opakowaniu jest czuć że jest ok 20-30% Holika Holika Baby silky foot one shot peeling - kupione na ebay u koreańskiego sprzedawcy w ostatnim czasie, w środku saszetki ze skarpetkami foliowymi Sally Hansen rajstopy w sprayu Medium Glow, zużycie ok 10%, otwarte w zeszłe wakacje, nie znajduje na opakowaniu dat Sun ozon samoopalacz z Rossmana dla cery ciemnej, zużycie ok 10% ważność 10.2014 Paese ekspresowy zmywacz do lakieru z witaminą F do naturalnych paznokci, Szybko i skutecznie usuwa ciemne kolory (polecam do ciemnych kolorow), zużycie 5%, ważność 05.2016 Yves Rocher oliwka pod prysznic z olejkiem arganowym, nowa , ważność 04.2014 Balea enthaarungs creme krem do depilacji z olejkami, duży 125 ml, zużycie max 5% , ważność 11.2015 polecam - usuwa włoski i nie śmierdzi! (też mam zapas) Kolejny produkt chyba pominę bo mowiac szczerze nie wiem czy jest tym czym na opakowaniu, dostalam w gratisie do zestawu do keratynowego prostowania włosow na allegro i jest tego 60% opakowania a nie używałam nigdy Balea express repair oil kur ekspresowa odżywka do włosow z olejkiem 20ml, ważność 2016 Dm sun dance pomadka ochronna spf 50, ważność 11.2015 Simple facial toner, bez alkoholu, nowy, 50 ml, nie widzę daty ważności ale kupiony w lipcu 2013, za to skład: aqua, sorbitol, panthenol, niacynamide, i wysoko w składzie alantoina i ekstrakty (więc pytać bo może zacznę używać) Playboy Play it spicy, mgiełka zużycie ok 5% Avon cherry blossom kwiat pomarańczy mgiełka, zużycie ok 25% Portfelik z Primarka Okulary rożowe Pomadka Golden Rose velvet matte kolor 10, użyta parę razy, otwarta w kwietniu, zużyć w ciągu 24 miesięcy Perfumy FM group nr 289 odpowiednik Flora Gucci, zużycie ok 5-10% p2 color victim nr 502 Pretty little thing - nowy FM Group Make up Tattoo Lip Tint Flamastry do ust, kolory 2 czyli wszystkie spośrod dostępnych, użyte 2 razy, otwarte czerwiec 2014 Paletka sleek divine oh so special , otwarta lipiec 2013 Portfel (męski?) skorzany,z wielbłąda - pachnie (chyba wielbłądem, brr ale co kto lubi..) kupiony w Indiach w Jeisalmerze ![]() Alverde Korperbutter masło do ciała miod i melon bardzo sucha skora, 50ml, ważność 09.2015 Misscha Perfect cover nr 21 20 ml, kupiona na ebay u koreańczykow jak wszystkie probki i bb kremy pokazane Probki jakie widac Etude House CC Cream Silky spf30, (1?)ml, 9 sztuk Etude House BB Cream Precious Mineral Cotton Fit 9 szt Skin79 BB super plus triple function pomarańczowy 9 szt Dabur Amla olejek indyjski zużycie widoczne, oryginalnie 50ml, zużuć do 05.2016 ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- rezerwuje Edytowane przez gosia1207 Czas edycji: 2014-08-09 o 16:06 Powód: wish |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: rajstopy sally hansen, revlon colorstay, kosmetyki balea, bb kremy
Revlon masz do suchej? I rajtki też bym przygarnęła
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
miejsce na zdjecia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
hej, czy znajdziesz coś u mnie za:
Batiste suchy szampon dla szatynek, użyty kilka razy ale w opakowaniu jest czuć że jest ok 20-30% p2 color victim nr 502 Pretty little thing - nowy paletka oh so specjal? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za:
1.holika holika skarpetki baby silky foot 2. Sally hansen rajstopy w sprayu 3. Tonik simply toner 50ml 4. Próbki skin 79 pomarańczowy (chętnie wszystkie, ale mogą być pojedynczo) poza wątkiem mam nowy krem CC Eveline, puder Manhattan sypki jasny i jeszcze parę rzeczy, jakbyś była chętna to przejrzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za revlon, produkty do włosów i rajstopy?
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Pomadka Golden Rose velvet matte kolor 10, użyta parę razy, otwarta w kwietniu, zużyć w ciągu 24 miesięcy
FM Group Make up Tattoo Lip Tint Flamastry do ust, kolory 2 czyli wszystkie spośrod dostępnych, użyte 2 razy, otwarte czerwiec 2014 Etude House CC Cream Silky spf30, (1?)ml, 9 sztuk Skin79 BB super plus triple function pomarańczowy 9 szt cos u mnie?
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Ohhhh, ja potrzebuję do suchej
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Hej moze znajdziesz cos u mnie? podoba mi sie w sumie sporo..
![]() Balea Seidenglanz Spulung Feige + Perle (odżywka figa i perła) Balea Seidenglanz Haarmaske Feige + Perle (maska figa i perła) Alverde repair Haarmaske avocado sheabutter Yves Rocher Les Gestes D'Institut Maseczka oczyszczająca i zwężająca pory, użyta 2 razy ale w opakowaniu jest ok 50 %, ważność 11.2014 nie pamiętam kiedy otwarta Holika Holika Baby silky foot one shot peeling - kupione na ebay u koreańskiego sprzedawcy w ostatnim czasie, w środku saszetki ze skarpetkami foliowymi Paese ekspresowy zmywacz do lakieru z witaminą F do naturalnych paznokci, Szybko i skutecznie usuwa ciemne kolory (polecam do ciemnych kolorow), zużycie 5%, ważność 05.2016 Balea express repair oil kur ekspresowa odżywka do włosow z olejkiem 20ml, ważność 2016 Alverde Korperbutter masło do ciała miod i melon bardzo sucha skora, 50ml, ważność 09.2015 Misscha Perfect cover nr 21 20 ml, kupiona na ebay u koreańczykow jak wszystkie probki i bb kremy pokazane
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2014-06-16 o 19:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Balea Seidenglanz Spulung Feige + Perle (odżywka figa i perła) Sally Hansen rajstopy w sprayu Medium Glow, zużycie ok 10%, otwarte w zeszłe wakacje, nie znajduje na opakowaniu dat Dabur Amla olejek indyjski zużycie widoczne, oryginalnie 50ml, zużuć do 05.2016 ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Chimay
|
coś za
Balea Seidenglanz Spulung Feige + Perle (odżywka figa i perła) Balea Seidenglanz Haarmaske Feige + Perle (maska figa i perła) Alverde repair Haarmaske avocado sheabutter i Amlę?
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
KOSMETYKI BALEA
SUCHY SZAMPON Oillan baby Krem pielęgnacyjny do twarzy i ciała od pierwszych dni życia Alverde Korperbutter masło do ciała miod i melon bardzo sucha skora, 50ml coś u mnie?
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie kilka rzeczy m.in.
Batiste suchy szampon dla szatynek, użyty kilka razy ale w opakowaniu jest czuć że jest ok 20-30% Sally Hansen rajstopy w sprayu Medium Glow, zużycie ok 10%, otwarte w zeszłe wakacje, nie znajduje na opakowaniu dat moze cos u mnie/?
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
cos za revlon bufdf oraz mgielke playboy ?
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za paletkę Sleek i szminkę GR?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Coś za:
Batiste suchy szampon dla szatynek, użyty kilka razy Holika Holika Baby silky foot one shot peeling Biotique botanicals Bio sandalwood, face and body sun lotion spf75 uva/uvb sunscreen, 100% botanical extracts Yves Rocher oliwka pod prysznic z olejkiem arganowym Perfumy FM group nr 289 odpowiednik Flora Gucci? Mam poza wątkiem trochę naklejek na paznokcie i użyte kilka razy mleczko usuwające naskórek Paese ![]() Edytowane przez EbonyLuna Czas edycji: 2014-06-16 o 21:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Balea Seidenglanz Spulung Feige + Perle (odżywka figa i perła)
Balea Creme peeling , użyty raz, otwarty maj 2014, ważność 06 2016 (naprawdę dobry, jak ten pojdzie w swiat to mam jeszcze mały zapas wiec można pytać) Portfelik z Primarka Paletka sleek divine oh so special , otwarta lipiec 2013 FM Group Make up Tattoo Lip Tint Flamastry do ust, kolory 2 czyli wszystkie spośrod dostępnych, użyte 2 razy, otwarte czerwiec 2014 Coś za to? Jakby co chętnie poszukam poza wątkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Yves Rocher oliwka pod prysznic z olejkiem arganowym, nowa , ważność 04.2014
rajstopy SH cos u mnie za powyższe?
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie kilka rzeczy widzisz coś u mnie?
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Że 2 - 3 nowe woski yankee.candle znajde
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
Revlon colorstay 150 Buff, zużycie ok 10%, otwarty jesienią 2013, zużyć w ciągu 24 miesięcy, (na opakowaniu na polskiej nalepce jest informacja data ważności po słowie EXP na opakowaniu ale nie widzę tego nigdzie na opakowaniu ) ![]() Avon solutions truly radiant vip spf 20 otwarty w marcu 2014, zużyć w ciągu 12 miesięcy, na zgrzewie napis Z 17.10.13, użyty 2 razy ale w opakowaniu widać że jest ok 30% zapełnienia Balea Beauty Effect Hyaluron Booster - żel hialuronowy na zmarszczki (polecany przez youtuberkę szawkę ![]() Balea Creme peeling , użyty raz, otwarty maj 2014, ważność 06 2016 (naprawdę dobry, jak ten pojdzie w swiat to mam jeszcze mały zapas wiec można pytać) Balea enthaarungs creme krem do depilacji z olejkami, duży 125 ml, zużycie max 5% , ważność 11.2015 polecam - usuwa włoski i nie śmierdzi! (też mam zapas) Portfel (męski?) skorzany,z wielbłąda - pachnie (chyba wielbłądem, brr ale co kto lubi..) kupiony w Indiach w Jeisalmerze ![]() Alverde Korperbutter masło do ciała miod i melon bardzo sucha skora, 50ml, ważność 09.2015
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Hej bede w domu jutro wieczorem to odpisze bo nie wiem która torebka.cie.interesuje.bo na tel.nie.widzę zdjęć.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- A.planujesz jakies dokladki? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
coś za
Kosmetyki do włosow Balea i alverde, nowe z ważnością do 2016 Balea Seidenglanz Spulung Feige + Perle (odżywka figa i perła) Balea Seidenglanz Haarmaske Feige + Perle (maska figa i perła) Alverde repair Haarmaske avocado sheabutter Balea express repair oil kur ekspresowa odżywka do włosow z olejkiem 20ml, ważność 2016
MOJA WYMIANKA ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post74402661 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post66122351 książki szukam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post74115786 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Etude House CC Cream Silky spf30, (1?)ml, 9 sztuk
Etude House BB Cream Precious Mineral Cotton Fit 9 szt Skin79 BB super plus triple function pomarańczowy 9 szt cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
hej, znajdziesz coś u mnie za maski do włosów balea i alverde i odżywkę z olejkami balea?
![]() |
#29 |
BAN stały
|
COs u mnie za:
Balea Seidenglanz Spulung Feige + Perle (odżywka figa i perła) Balea Seidenglanz Haarmaske Feige + Perle (maska figa i perła) Alverde repair Haarmaske avocado sheabutter p2 color victim nr 502 Pretty little thing - nowy ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
cos za palete sleek?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:18.