![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
STYCZEŃ u Buzi
Witam po krótkiej nieobecności
![]() Na wymianę mam: DOKŁADKA: -puder sypki Manattan Soft Mat- została połowa -puder sypki Jadwiga do cery tłustej i tradzikowej- tylko wypróbowany Zdjęcie 1: -aplikator do nakładania podkładu/korektora Ecotools, tylko raz wypróbowany -podkład w kompakcie Flormar, odcień 105 (dla bladolicych), tylko wypróbowany -podkład w kompakcie The Balm Time Balm, odcień light medium (jest to również jasny odcień), również tylko wypróbowany -zachwalany na wielu blogach korektor Alverde, odcień 10 Natural Beige, tylko wypróbowany -podkład mineralny Bare Minerals, odcień golden medium, ubytek ok 1/3 Zdjęcie 2: -Max Factor Pan Stik, odcień 12 True Beige (jasny), ubtek ok 1 cm -Kiko, podkład Skin Evolution, odcień najjaśniejszy Porcelain, ubytek niewielki -Flormar, podkład Mat Touch, odcień Soft Beige, ubytek niewielki -baza rozświetlająca Etude House Precious Mineral, niestety zepsuła się pompka. Ubytek widoczny na zdjęciu, nie będę wybredna Zdjęcie 3: -zestaw korektorów Oriflame, ubytek niewielki (patrz foto) -róż Avon, odcień heavenly nude, ubytek ok 1/3 -kredka Alkemika (Paese), odcień 16 (czerń z drobinkami) -błyszczyk nude Eveline, NOWY -pędzel Sephora do różu, używany ale w dobrym stanie -pędzel Sephora do podkladu, używany ale w dobrym stanie -pędzel do nakładania cieni Smashbox 32, w stanie bardzo dobrym, mogę byc wybredna Zdjęcie 4: -tonik do tłustej cery Yves Rocher Sebo Specific, NOWY -maseczka Oriflame Swedish Spa, ubytek ok 1/4 -maseczka Black Head (na wągry), ubytek ok 1/3 -duży pędzel do pudru no name Zdjęcie 5: -lakier Essie, odcień Looking for love, NOWY -lakier Color Club, odcień Hot like lava -lakier Color Club, odcień Antiquated -lakier Color Club, odcień Boho Mojo -lakier Color Club, odcień Noveau Vintage -lakier Color Club, odcień Rebel Spirit Zdjęcie 6: -lakier Color Alike, seria Q, odcień 109 -lakier Color Alike, seria Q, odcień 112 -lakier Color Alike, seria Q, odcień 100 -lakier Color Alike, odcień 18 (ubytek ok 1/3) -lakier Color Alike, odcień 457 -lakier Color Alike, odcień 449 Zdjęcie 7: -lakier Joko Find your color, odcień J105 -lakier China Glaze, odcień Liquid Leather -lakier Life, odcień 05 -lakier Miss Sporty Metal Flid Zdjęcie 8: -lakier Boulevard, granat -lakier Boulevard, czerwień -lakier Boulevard, koral -lakier Paese mini, odcień 171 -lakier Wibo, Gel like, odcień 8 Zdjęcie 9: -paleta Kryolan Santiago, ubytek niewielki -paleta Revlon Custom Eyes, odcień Gold Spun, ubytek niewielki, ale widoczne lekkie wgłębienia -paleta Catrice z limitowanki Thrilling me softly, odcień gentle Thrill, ubytek niewielki Zdjęcie 10: -cień Artdeco, odcień 229, ubytek niewielki -cienie TooFaced, odcień Ooh&Aah, ubytek niewielki, urwany zawias przy opakowaniu -cienie Paese, maty, odcień 103 -pojedynczy cień Paese, odcień 61 -ojedynczy cień Essence metal glam, odcień 08 nice frosting Zdjęcie 11: -paleta Sleek Bad Girl, ubytek minimalny Zdjęcie 12: -bransoletka Parfois, piękna, nieużywana Zdjęcie 13: -bransoletka De Arte, skórka ekologiczna, serduszko Swarovski Zdjęcie 14: -charms, chyba z Kruka, srebro Edytowane przez buzichocho Czas edycji: 2014-02-16 o 23:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: STYCZEŃ u Buzi
zdjęcia c.d.
Edytowane przez buzichocho Czas edycji: 2014-02-02 o 20:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
coś za :
lakier Color Club, odcień Hot like lava lakier Color Club, odcień Antiquated cienie Paese, maty, odcień 103 Kiko, podkład Skin Evolution, odcień najjaśniejszy Porcelain, ubytek niewielki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
podkład w kompakcie Flormar, odcień 105 (dla bladolicych), tylko wypróbowany
-zachwalany na wielu blogach korektor Alverde, odcień 10 Natural Beige, tylko wypróbowany -zestaw korektorów Oriflame, ubytek niewielki (patrz foto) -paleta Sleek Bad Girl, ubytek minimalny ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za zestaw korektorów Oriflame ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
jestem za
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
mnie u Ciebie zaciekawiło:
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
-pędzel Sephora do różu, używany ale w dobrym stanie
-duży pędzel do pudru no name -lakier Color Alike, seria Q, odcień 109 coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
średnio jasny
![]() ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- mogę oddać wosk i podkład ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- chyba że (dopiero zauważyłam ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
cos u mnie za:
-lakier Essie, odcień Looking for love, NOWY? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
a czy bym mogła poprosić o zdjęcie zawartości minerałka?
![]()
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
cos u mnie?
![]()
ZAPRASZAM DO OBU WĄTKÓW: kosmetyki i bizu:https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post47769300 ciuchy stary - ale dużo rzeczy wciąż na wymiane: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=776125 NOWY: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post51932623 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
cos za
-podkład w kompakcie The Balm Time Balm, odcień light medium (jest to również jasny odcień), również tylko wypróbowany lakier Essie, odcień Looking for love, NOWY -cienie TooFaced, odcień Ooh&Aah, ubytek niewielki -paleta Kryolan Santiago, ubytek niewielki -paleta Revlon Custom Eyes, odcień Gold Spun, ubytek niewielki, ale widoczne lekkie wgłębienia -paleta Catrice z limitowanki Thrilling me softly, odcień gentle Thrill, ubytek niewielki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
a co powiesz na paletkę sleeka za podkład?
bo nad tym minerałkiem się zastanawiam, różne opinię na jego temat krążą
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
cos za :
-aplikator do nakładania podkładu/korektora Ecotools, tylko raz wypróbowany -Max Factor Pan Stik, odcień 12 True Beige (jasny), ubtek ok 1 cm -paleta Sleek Bad Girl, ubytek minimalny -bransoletka Parfois, piękna, nieużywana ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Coś za paletkę Sleek i ewentualnie Pan Stick?
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
pędzel Sephora do różu, używany ale w dobrym stanie
zestaw korektorów Oriflame, ubytek niewielki, aplikator do nakładania podkładu/korektora Ecotools, tylko raz wypróbowany coś u mnie?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za pędzel do różu sephora? Zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Niestety, ale tusz chciałabym wymienić tylko za inny. Czy olej za pędzel do pudru no name to za mało?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za podkład w kompakcie The Balm?
Kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post44240509 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za essie i paletke catrice?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Coś za pędzelek smashbox?
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Mogłabym jeszcze poprosić o zdjęcie pędzla na jakimś jaśniejszym tle?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
-lakier Color Alike, seria Q, odcień 109 -lakier Color Alike, seria Q, odcień 112 -lakier Color Alike, seria Q, odcień 100 -lakier Color Alike, odcień 18 (ubytek ok 1/3) -lakier Color Alike, odcień 457 -lakier Color Alike, odcień 449 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.