![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
NIE ZNAM REGULAMINU - CLARINS, RBR, MAC, Phenome, Organique,NAKED,YANKEE LIPIEC
NIEAKTUALNY! ---- tutaj NOWY
_________________________ ______________ Znam regulamin, ale nie przemyślałam i otworzyłam wątek sierpniowy 31 lipca, dlatego mój wątek otrzymał taką nazwę ![]() ![]() EDIT: Jestem ostatnio w ciągłych rozjazdach i mam mnóstwo pracy, więc wybaczcie mi opóźnienia w odpisywaniu, przypominajki mile widziane, z góry przepraszam wszystkie Panie, które pominęłam! _________________________ Witam w moim nowym wątku Na wstępie proszę o wyrozumiałość, to moje pierwsze kroki na forum, choć zdążyłam się już wymienić kilkukrotnie Co do zasad - zawsze informuję o wadach produktu, jeśli nie opisałam zużycia produktu - zapytaj proszę o nie dla pewności, choć większość moich kosmetyków jest nowych lub tylko przetestowanych. Odpisuj proszę u mnie, bo nie jestem w stanie śledzić wszystkich wątków. NIE WYMIENIAM SIĘ NA UBRANIA. WYMIENIAM:
- OSCAR DE LA RENTA esprit EDP 50ml - Clarins, Eau Dynamisante perfumy
- ORGANIQUE balsam do ciała z masłem Shea colonial - ORGANIQUE peeling w piance ICE TEA różne zapachy - Organique - olejek kokosowy w opakowaniu Organique po peelingu - odkladam ze swojego większego opakowania - Phenome krem do rąk anti aging - Phenome emulsja do stóp - Phenome emulsja do ciała - Phenome - bath&shower Green Tea - żel do kąpieli 1/3 z 250 ml - Phenome - odżywcza mgiełka do włosów NOURISHING MIST - 200 ml - Phenome - rewitalizujący balsam do ciała white tea - 200 ml - cudny, polecam! - Phenome - odżywcza emulsja do ciała 100 ml - i to też, pięknie pachnie - Phenome - rozgrzewające masło do ciała - 50 lub 200 ml - Phenome - leave-on krem oczyszczający - polecam! - Victoria's Secret - mgiełka do Ciała Love Spell - użyta kilka razy - Victoria's Secret - Frosted Magnolia krem do ciała 200 ml - będę wybredna ![]() - AUSSIE - mgiełki, szampony i odżywki - proszę pytać - Kerastase - kultowy Elixir Ultime - ok 2/5 opakowania - wystarczy na kilka miesięcy, ja moje opakowanie mam od ponad 2 lat i nie mogę go skończyć ![]() - Uriage - mleczko do suchej, szorstkiej i zniszczonej skóry. bezzapachowy. - VICHY - woda termalna 50 ml x2 - Floslek - krem matujący - nowy - Floslek - regenerujący krem ochronny do skóry suchej/zniszczonej nowy - Floslek - antybakteryjna pianka do mycia do skóry tłustej i mieszanej - Floslek - żel arnikowy na rozszerzone naczynka, zasinienia i obrzmienia - Lirene - peeling z olejem brzoskwiniowym - Lirene - regenerujący balsam z witaminami do skóry szorstkiej - Oriflame - maseczka pure nature do skóry normalnej i tlustej nowa - Under Twenty - kremowy żel do mycia twarzy - Avon - Natural Herbal żel do mycia twarzy - Biosilk - Silk Therapy Conditioner - 50 ml zużycie 1/5 - Arboria - odżywka do włosów 40 ml - Peter Thomas Roth - Body Lotion 27 ml - Anatomicals - woda termalna - Aratego- odżywka do włosów 25 ml x 2 - Yasumi - ekspresowa maska shakerowa z drobinkami złota - Siquens- krem rozjaśniający - Charming Rose - nawilżająca emulsja do stóp 50 ml - Lierac - Huile Sensorielle olejek do skóry i włosów 15 ml - Toni&Guy - Spray Gel For Curls - spray do loków - Toni&Guy - lakier do włosów 250 ml - Toni&Guy - nawilżający nabłyszczacz w sprayu - Toni&Guy - modelujący klej do włosów - Toni&Guy - intensywnie regenerująca maska do włosów - będę wybredna, najlepiej za wish - Toni&Guy - modelujący żel do włosów w sprayu - Toni&Guy - odżywka do suchych włosów 50 ml - polecam, moja ulubiona - Tołpa - białe kwiaty, aksamitne mleczko do demakijażu
- CLARINS Krem BB Skin Perfecting Cream 02 medium. - CLARINS Instant Definition Mascara miniatura - CLARINS - błyszczyk Colour Quench Lip Balm - CLARINS - kredka do oczy miniatura - CLARINS - Lisse Minute baza pod podkład miniatura - róż MAC --> zdjęcie, ten ostatni - L'oreal podkład roll on True Match Golden Beige zużycie max 10% zdjęcie z sieci - Vichy - krem BB nowy 40 ml - Vichy - Dermablend - podkład do ciała - TAN - nowy - Vichy - Dermablend - podkład w kompakcie - SAND - nowy - Bourjois - fioletowy cień w ślicznym opakowaniu - Bourjois - pomadka Shine Edition (zdjęcie) - URBAN DECAY - paletka NAKED2 - mam z wymiany, nie jest pewna czy jest oryginalna, odsyłam do zdjęć - Revlon - Super Lustrous - pomadka kolor 720 nowa - Revlon - lakier do paznokci 571 zielony 14,7 ml - Rimmel - Lasting Finish Lipstic kolor 002 nowa - Rimmel - Scandaleyes tusz do rzęs nowy - Rimmel - Color Shock The Colossal Volum - granatowy tusz do rzęs nowy - Rimmel - tusz do kresek w żelu - Rimmel - krem BB - ESSIE - lakier do paznokci 257 zielony 13,5 ml - kredki do oczu Rimmel/Maybelline
- inne świece YC, z tych najmniejszych, proszę pytać - depilator Philips - PROSTOWNICA BABYLISS !!! - zegarek (zdjęcie z fleszem ma bardziej realne kolory) - kolczyki Reserved - kolczyki Claire's - okulary x 2 - bransoletka w kształcie klucza - tshirt - sukienka czarna - sukienka wzory - ZEGAREK PARFOIS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
gromadzisz te przypadkowe pocałunki, uczysz się na pamięć kształtu jego głowy, żeby - kiedy odejdzie - umieć uformować poduszkę. Edytowane przez _Julia Czas edycji: 2014-08-13 o 15:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: SIERPIEŃ wielka wymiana - CLARINS, RBR, MAC, Phenome, Organique,NAKED,YANKEE
Hej,
Cos za - Vichy - Dermablend - podkład w kompakcie - SAND - nowy Woda termalna vichy 50mlx2 I naked2 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: SIERPIEŃ wielka wymiana - CLARINS, RBR, MAC, Phenome, Organique,NAKED,YANKEE
Witaj, ja tak nieśmiało się wpisuję po produkty do włosów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za:
- Toni&Guy - odżywka do suchych włosów 50 ml - polecam, moja ulubiona - Lierac - Huile Sensorielle olejek do skóry i włosów 15 ml - Aratego- odżywka do włosów 25 ml x 2 - Biosilk - Silk Therapy Conditioner - 50 ml zużycie 1/5 - Arboria - odżywka do włosów 40 ml jakaś mała świeca YC ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
hej, podoba mi sie u Ciebie
kolczyki Claire's bluzka z kotkiem - jaki rozmiar? Yasumi - ekspresowa maska shakerowa z drobinkami złota cos z świec YC, cos u mnie? -------------------- https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=762749 Edytowane przez colourfulskys Czas edycji: 2014-07-31 o 16:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
- ORGANIQUE balsam do ciała z masłem Shea colonial
- ORGANIQUE peeling w piance ICE TEA różne zapachy - Phenome - odżywcza mgiełka do włosów NOURISHING MIST - 200 ml - Phenome - rewitalizujący balsam do ciała white tea - 200 ml - cudny, polecam! - Phenome - odżywcza emulsja do ciała 100 ml - i to też, pięknie pachnie - Kerastase - kultowy Elixir Ultime - ok 2/5 opakowania - wystarczy na kilka miesięcy, ja moje opakowanie mam od ponad 2 lat i nie mogę go skończyć ![]() - VICHY - woda termalna 50 ml x2 - Bourjois - pomadka Shine Edition (zdjęcie) - Revlon - Super Lustrous - pomadka kolor 720 nowa - PROSTOWNICA BABYLISS !!! Coś u mnie za coś z powyższych? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=771840
coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
- Organique - olejek kokosowy w opakowaniu Organique po peelingu - odkladam ze swojego większego opakowania - Phenome krem do rąk anti aging - Phenome - leave-on krem oczyszczający - polecam! - Toni&Guy - nawilżający nabłyszczacz w sprayu ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Hej moze znajdziesz cos u mnie w watkach za
- ORGANIQUE peeling w piance ICE TEA różne zapachy VICHY - woda termalna 50 ml - świeca Yankee Candle duża sweet strawberry - inne świece YC, z tych najmniejszych, proszę pytać
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Dot.: NIE ZNAM REGULAMINU - CLARINS, RBR, MAC, Phenome, Organique,NAKED,YANKEE LIPIEC
Ech, coś mamy niestety pecha z tą wymianką
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Dot.: NIE ZNAM REGULAMINU - CLARINS, RBR, MAC, Phenome, Organique,NAKED,YANKEE LIPIEC
Podoba mi się u Ciebie aż tyle produktów, czy znajdziedz coś u mnieza któryś z nich?
- Rouge Bunny Rouge EMBERS perfumy EDP 50 ml - nowe, w Douglasie kosztują 400 zł, ale wymienię nawet za coś tańszego, czego potrzebuję - ORGANIQUE balsam do ciała z masłem Shea colonial - ORGANIQUE peeling w piance ICE TEA różne zapachy - Organique - olejek kokosowy w opakowaniu Organique po peelingu - odkladam ze swojego większego opakowania - Phenome emulsja do ciała - Phenome - rewitalizujący balsam do ciała white tea - 200 ml - cudny, polecam! - Phenome - odżywcza emulsja do ciała 100 ml - i to też, pięknie pachnie - Victoria's Secret - mgiełka do Ciała Love Spell - użyta kilka razy - Victoria's Secret - Frosted Magnolia krem do ciała 200 ml - będę wybredna - Uriage - mleczko do suchej, szorstkiej i zniszczonej skóry. bezzapachowy. - Floslek - żel arnikowy na rozszerzone naczynka, zasinienia i obrzmienia - Lirene - peeling z olejem brzoskwiniowym - Vichy - Dermablend - podkład do ciała - TAN - nowy - Vichy - Dermablend - podkład w kompakcie - SAND - nowy
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Witaj, moze znajdziesz cos za BB Clarinsa
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za vichy idealia oraz za naked 2?
![]() ![]()
![]() |
#21 |
perfumove love
|
Hej, mocno interesuje mnie Embers
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie? mi podoba się sporo
![]()
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
wezmę yankee candle w kazdej ilości
![]()
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
![]()
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie?podobają mi się aussie.
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Hej, podoba mi się u Ciebie dużo rzeczy, m.in. świece YK, paletka Naked2...
Czy znajdziesz coś u mnie dla siebie, mogę poszukać poza wątkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
perfumove love
|
Kochana, mam jeszcze poza wątkiem ponad 50 ml (flaszka 100 ml) Amor Amor, może chciałabyś Amorka i Miss Dior? Za te Embers oczywiście, które łazi mi po głowie już od jakiegoś czasu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
tak jak już pisałam podoba mi się u Ciebie:
- URBAN DECAY - paletka NAKED2 - świeca Yankee Candle duża sweet strawberry - inne świece YC, z tych najmniejszych, - Toni&Guy - intensywnie regenerująca maska do włosów - AUSSIE - mgiełki, szampony i odżywki - regenerujące oczywiście nie wszystkie te rzeczy bym od Ciebie chciała za moje, napisz co z wymienionych byłabyś skłonna oddać za Dermablend i olejek Nuxe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:10.