![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wrzesień Perfumy- próbki, odlewki, ubrania, meble, buty, pendrive 8GB i inneNIEAKTUALNE
FLAKONY: -FM, kolekcja kwiatowa, nr 218- kwiat pomarańczy, 50ml, bez kilku psików, kartonik, zapach bardzo słodki, mi przypomina zapach akacji, nie wiem czy ważne -La Rive, Grey Point, męska woda 100ml, zużycie na zdjęciu, brak korka -Oriflame, Eclat Women 50ml, bez psika testowego, kartonik -Puma, Create, 50ml, zużycie na zdjęciu, kartonik, (uwaga- od nowości nie są napełniane do końca, tak jak na zdjęciu) PRÓBKI: -Aesop, Marrakesh, ok. 1,5ml -Aquolina, Blue Suagr, ok. 2,5ml -Avon, Far Away, 0,6ml -Beyonce, Heat, ok. 0,7ml -Bijan, Black, ok. 0,7ml -Bijan, Nude, ok. 1,4ml -Boucheron, Eau Legere, ok. 0,5ml -Calvin Klein, Contradiction, 1ml -Calvin Klein, Crave for Men, ok. 1,5ml -Calvin Klein, One, ok. 0,4ml, -Caron, Lady Caron, ok. 1,4ml -Chanel, No.5 Premiere, 2ml -Cindy Crawford, Waterfalls, 1,2ml -Escada, Desire Me, ok. 2ml -Escada, Desire Me, ok. 1,8ml -Gucci, Rush 2, ok. 1,9ml -Halle Berry, Halle, ok. 0,5ml -Hermes, Ambre Narguile, ok. 0,7ml -Jessica Simpson, Fancy Nights, ok. 0,7ml -Jesus del Pozo, Halloween, na spróbowanie -Jil Sander, Sensations, 1ml -Kim Kardashian, Kim Kardashian, 2ml bez psika -Lacoste, Challenge Men, ok. 1,8ml -Lancome, Poeme, ok. 1,9ml -La Perla, J'aime, 1,5ml bez psika -Liz Claiborne, Curve Soul Vintage, ok. 1,8ml -Mary-Kate&Ashley Olsen, N.Y. Chic, ok. 1,2ml -Mary-Kate&Ashley Olsen, L.A. Style, ok. 1,1ml -Moschino, Couture 1,5ml -Oriflame, Chiffon, 2,5ml -Oriflame, Love Potion, ok. 0,5ml -Oriflame, Marcel, ok. 2,3ml -Paris Hilton, Heiress, 2ml bez psika -Prada, Infusion d'Iris 1,5ml -Revlon, Charlie Blue, 1ml -Queen Latifah, Queen Latifah, ok. 1,4ml -Queen Latifah, Queen Latifah, ok. 1,7ml -ScentStory, 24Gold, ok. 0,2ml -Comme des Garcons, Zagorsk, ok. 0,3ml -Galimard, Canaica, ok. 1,2ml -L'Erbolario, Dolcelisir, 2,5ml bez psika -M. Micallef, Patchouli, ok. 0,5ml -Olivier Durbano, Pink Quartz, ok. 1,2ml -Parfum d'Empire, Osmanthus Interdite, ok. 2ml MOGĘ ZROBIĆ PRÓBKI Z: (nie mam atomizerów) -Avon, Passion Dance -Avon, Treselle Mystique -Puma, Create ODLEWKI: -Burberry, Woman, ok. 5ml (mam z wymiany, miałam wątpliwości czy to aby na pewno ten zapach, ale Wizażanka potwierdza jego wiarygodność) -Il Profumo, Amour, ok. 3ml (atomizer nie psika zbyt sprawnie, ale można przelać do innego) -Michael Kors, Michael Kors, ok. 9,5ml -Nike, 5th Element- 8ml -Rasasi, Roohey Tehbak, ok. 9ml -Salvatore Ferragamo, L'Eau Florale, ok. 3,8ml FIOLKI SZKLANE Z ZATYCZKĄ (większe niż na zdjęciu- zdj. przykładowe) PRAWDOPODOBNIE 5ML 20 SZTUK NOWE Edytowane przez AllekssandrA91 Czas edycji: 2015-01-04 o 12:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrzesień Perfumy- próbki, odlewki, ubrania, meble, buty, pendrive 8GB i inne
*włosy
-Garnier Ultra Doux, szampon awokado-masło karite, użyty raz *usta -NYX, szminka kolor Fig, użycie testowe, przy wykręcaniu lekko dotyka ścianki, zapach trochę zmieniony, nie wiem do kiedy ważna -Avon, szminka, caressing coral, tylko przetestowana -Sally Hansen, Lip Inflation, błyszczyk bezbarwny, tylko przetestowany -Avon, błyszczyk Brilliant Berry, poj. 15ml, zużycie na zdjęciu -Essence, kremowa pomadka, In the nude 52, użyta z 5 razy -Bebe, pomadka różana, zużycie nieduże, ok. 0,4cm *przybory -dwa pędzle, wys. 9cm, jeden uszkodzony (przy wysuwaniu wysuwa się dolna część, można ją przykleić w środku klejem) nowe, nieużywane Edytowane przez AllekssandrA91 Czas edycji: 2014-09-27 o 16:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrzesień Perfumy- próbki, odlewki, ubrania, meble, buty, pendrive 8GB i inne
*pielęgnacja
-The Body Shop, Tea Tree Oil 15%, poj. wyj. 10ml, nie wiem czy jeszcze ważny (dorzucę gdy ktoś będzie chciał) -Naturalne Piękno, maseczka rewitalizująca, 30g, nowa -Emil, krem do rąk glicerynowo-cytrynowy, nowy, zaplombowany, był ważny do 2014r. -Anida-Scan, krem do rąk, aloesowy, regenerujacy, 100ml+25% gratis, raz użyty -Soraya, Regenerujący krem półtłusty z olejem arganowym, 50ml, zużycie niewielkie, widoczne na zdjęciu -Pasta Himalaya Herbals, Dental Cream, 50g, użyta max. 5, 6 razy -The Body Shop, masło co ciała, skóra wrażliwa, z masłem shea (niestety mnie uczula), zapach cudny- magnolia, duża pojemność- 150ml, zużycie niewielkie -Forever Living, Aloe Deodorant Stick, nowy -Rexona, żel pod prysznik, Milk Freshness 250ml, nowy -Adidas, męski żel pod prysznic, Body Hair Face 3in1 250ml, nowy Edytowane przez AllekssandrA91 Czas edycji: 2015-01-01 o 17:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
TYMI KOSMETYKAMI MOGĘ SIĘ PODZIELIĆ: ODSYPAĆ/ODKROIĆ/PRZELAĆ:
-Sudocrem, 'odkroję' do przysłanego pojemniczka -Orientana, Krem maska z aloesu, na noc, zrobię odlewkę do przysłanego pojemniczka -Jadwiga, puder naturalny do cery tłustej, trądzikowej, mogę odsypać do przysłanego pojemniczka -Sleek Line, Hair Mask, rapair and shine with silk proteins, odlana do pojemniczka 75ml -Kryolan, puder matujący Anti Shine -Vicco, proszek do zębów Edytowane przez AllekssandrA91 Czas edycji: 2014-12-16 o 11:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
-Carex, Sensitive, chusteczki odświeżające, 10sztuk, fabrycznie zamknięte (uwaga: ważne do 2014 ale nieotwierane- więc na pewno nic im nie jest)
-Lacibios Femina, chusteczki do hiegieny intymnej, 12 sztuk, nowe -Dentosept, płyn do płukania jamy ustnej na stany zapalne i krwawienia z dziąseł, 100ml, zużycie zaznaczone na zdjęciu (butelka od nowości nie jest napełniona do końca) -Oilatum Baby zestaw: 5 x 1,5ml= 7,5ml krem 5 x 15ml= 75ml emulsja do kąpieli 5 par skarpetek 5-8cm + poradnik -tampony OB mini, pozostało 5 sztuk -3 maszynki Bic, nowe, 3 ostrza -11 maszynek Bic z pojedynczym ostrzem Edytowane przez AllekssandrA91 Czas edycji: 2015-01-04 o 12:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
1. bluzka tuba granatowa, nienoszona, rozm. z matki l/xl (wg mnie m/l)
2. bluzka wiązana, Reserved, rozm. z metki s, nowa, z metką 3. tunika bokserka, nienoszona 4. bluzka w paski, tylko przymierzona, łaty na łokciach, taki troszkę nietoperz, rozm. l/xl 5. bluzka w paski, raz założona, materiał 65%bawełna, reszta poliester i elastan, rozm. m/małe l 6. tunika, fuksja, rozm. uni, założona raz 7. tunika, pudrowy róż, rozm. uni, nowa, bez metki 8. bluzka C&A, kremowa, rozm. m, ale jest duża, na l będzie dobra 9. tunika żółta, raz założona, rozm. chyba uni 10. tunika biała Terranova, bez metek, nigdy nie noszona, rozm. uni |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
1. sukienka fuksja, rozm. z metki 42, plisowana, raz noszona (była droga, za coś super)
2. sukienka, miałam ją na sobie raz, stan idealny, będzie dobra na m, l, i może xl 3. spódniczka w kratkę, wycięłam podszewkę żeby była luźniejsza, rozm. 40 5. sweterek Terranova, rozm. z metki s, raz noszony 6. sweterek rozm. xl-xxl, nowy, z metką 7. spodenki żółte, miałam je raz, jedna, chyba fabryczna, maleńka plamka, rozm. L 8. spodenki brązowe, C&A, 38, ale bardziej na takie nieduże 40, niewielkie przebarwienia w kilku miejscach 9. kurtka zimowa Pretty Girl, rozm. xl 10. tunika zielona, koraliki jak by ktoś chciał, uni Edytowane przez AllekssandrA91 Czas edycji: 2014-12-18 o 18:04 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
2. spódniczka Jessica C&A rozm. 40, nowa, bez metek, nigdy nie noszona, kolor to jasny lila
3. spódniczka biała Terranova, rozm. z metki s, ale pasuje na l, bez metek, nigdy nie noszona 4. spódnica H&M, granatowa, bez metek, nigdy nie noszona, to jest chyba m, ale na l też pasuje, fajny lejący materiał ![]() 5. góra od kostiumu, delikatne falbanki, nowy, bez metki 6. legginsy białe, grubsze, wg mnie l, nowe 7. legginsy żółto-musztardowe, cienkie, wg mnie s/m, nowe 8. rajstopy rozm. xl, kolor piaskowy-beżowy, jak na zdjęciu, nowe, 2 pary 9. długi szal 10. czapka Terranova, pudrowy róż, nienoszona Edytowane przez AllekssandrA91 Czas edycji: 2014-12-18 o 18:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
1. korale plastikowe, drewniane, 'szklane', bransoletki
2. biżuteria sztuczna, kolczyki, naszyjnik, nigdy nienoszone 3. okulary La Gacilly France, nowe, nieużywane 4. kolczyki 5. klamra duża, nowa, zarysowana tylko w miejscu sprężynki 6. wypełniacz do koka, duży, użyty raz 7. pierścionek kupiony w Orsay, ja noszę rozm. 11 8. torebka czarna 9. spinka, nieużywana 10. pasek męski, nowy Edytowane przez AllekssandrA91 Czas edycji: 2014-09-25 o 14:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
1. szpilki białe, rozm. 40, nienoszone, ale w środku trochę się zabrudziły, i klej spod wkładek jakby troszkę wyszedł (widać na zdjęciu)
2. botki szare, rozm. 40, ale chyba takie małe, bo ja noszę 40 i są ciasne; miałam je 3 razy +dodatkowe fleki 3. buty, rozm. 40, tylko raz noszone, jak nowe 4. tenisówki, rozm. 40, nowe, (inne sznurówki niż na zdjęciu) obrus jasnożółto-złoty |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
1. przyłbica stomatologiczna, nowa
2. spodnie białe, rozm. 38, nowe, z metką 3. żakiet jak na zdjęciu tylko seledynowy, rozm. 38, miałam go raz, stan idealny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
1. lokówka, moc 12W, obrotowe mocowanie kabla
2. podkładka pod myszkę praktycznie nieużywana, z takiego fajnego "giętkiego", gumowego tworzywa, na dole te odcienie ciemniejsze to woda ze zdjęcia, nie plama (może tak się wydawać) ![]() 3. podkładka pod myszkę z 'samolotem' ![]() 4. ocieplene rękawiczki narciarskie, wygodne zapięcie, przedłużony rękaw z dodatkowym ściągaczem, rozm. xxl, nowe, z metką 5. Glukometr, zestaw, Diagnistic Gold System: glukometr, paski, nakłuwacz, lancety, pasek kontrolny, bateria, etui, nowy 6. pendrive Kingston 2GB, nadpęknięta zatyczka, ślady użytkowania 7. pendrive AData 8GB 8. pendrive Samsung 8GB 9. zestaw Oilatum Baby: 5 x 1,5ml= 7,5ml krem 5 x 15ml= 75ml emulsja do kąpieli 5 par skarpetek 5-8cm + poradnik Edytowane przez AllekssandrA91 Czas edycji: 2014-10-06 o 13:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
potrójne oświetlenie, z żarówkami
Edytowane przez AllekssandrA91 Czas edycji: 2014-11-01 o 12:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
dokładki
1. płaszczyk wiosenno-jesienny, kawa z mlekiem, rozm. 38, na małe 40 też 2. płaszczyk jesienny MOHITO, szary rozm 42, na 40 też dobry, stan bardzo dobry Edytowane przez AllekssandrA91 Czas edycji: 2014-10-26 o 08:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za :
Cacharel, Noa EDT, 2ml bez psika Calvin Klein, In2Her, ok. 1,7ml Diane von Furstenberg, Diane, ok. 2,4ml Escada, Marine Groove, ok. 1,4ml Escada, Ocean Lounge, 2ml bez testu JPG, MaDame 1ml bez 3 psików Moschino, Cheap and Chic, ok. 0,9ml Sisley, Soir de Lune, ok. 0,6ml Tommy Hilfiger, Woman, 1,5ml Valentino, V Ete Valentino, ok. 1,5ml? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Kilka rzeczy mi wpadło w oko, ale niestety Sunflowers jest już w dość zaawansowanej negocjacji, więc o ile nic więcej u mnie nie wypatrzyłaś, to chyba nie uda nam się wymienić...
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
jeśli dorzucisz odlewkę Salvatore Ferragamo, L'Eau Florale, to wtedy zgadzam się na wszystko co u mnie znalazłaś
![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- wyciągnęłam przed chwilą próbki/odlewki i Il Profvmo jest mniej - tak trochę ponad 3 ml (nie wiem dlaczego bo nie używałam tej odlewki) więc jeśli chcesz mogę dorzucić te zapachy które odrzuciłaś lub odpsikać trochę więcej drop of rose ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Coś za:
puder Jadwiga -The Body Shop, Tea Tree Oil 15%, poj. wyj. 10ml, nie wiem czy jeszcze ważny -Naturalne Piękno, maseczka rewitalizująca, 30g, nowa -The Body Shop, masło co ciała, skóra wrażliwa, z masłem shea (niestety mnie uczula), zapach cudny- magnolia, duża pojemność- 150ml, zużycie niewielkie i kilka innych drobiazgów ![]()
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za okulary, podobają mi sie kilka rzeczy z kosmetyków
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Puma to nie moje klimaty jednak.
![]() Pozdrawiam ![]() ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za pendrive samsung 8Gb i masło magnolia?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
U Ciebie podoba mi się:
-The Body Shop, masło do ciała, skóra wrażliwa, z masłem shea (niestety mnie uczula), zapach cudny- magnolia, duża pojemność- 150ml, zużycie niewielkie ale nie mogę znaleźć ceny akurat tego masła a obawiam się, że ta wymiana mogłaby być dla Ciebie nieopłacalna. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Oto co jeszcze udało mi się znaleźć, ubytki widoczne na zdjęciu
![]() od lewej: Escada Absolutely Me EDP Michael Kors Sporty Citrus Versace Crystal Noir EDT Escada Ocean Lounge EDT I mam oprócz tego jeszcze kilka nieotwieranych avonowych próbek (w nawiasie ilość) Viva by Fergie EDPS (2) Latin Sensation EDT (2) Secret Fantasy Kiss EDZT (2) Summer White Sunset EDT (2) Infinite Moment For Her EDT (2) Daj znać, jeśli Cię zainteresuje coś z tej listy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Cześć, znajdziesz coś u mnie za telefon?
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:45.