![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
NIEAKTUALNE!
Hejka! Witam was we wrześniowym już wymiankowie! Na początek kilka oczywistych oczywistości : Nie wysyłam za granicę! Osoba z mniejszą ilościa przkupek wysyła jako pierwsza. Osoba, która ma choć jeden komentarz negatywny lub neutralny wysyła pierwsza. Osobiście preferuję wysyłanie listem poleconym. Oczywiście towar musi być dobrze zapakowany! W kopecie bąbelkowej lub jeśli w zwykłej to sam przedmiot zabezpieczony bąblami. Jeśli nie zgodzisz się na wysyłanie listem poleconym, to oczywiście wyślę regulaminową e-przesyłką albo paczką. Za kosmetyki katalogowe dziękuję... Najchętniej wymieniam się za WISH! Tutaj link: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=761002 Dokładki będą zaznaczane takim kolorem Rzeczy wymienione skreślam Do wymianki mam w tym miesiącu póki co kilka rzeczy. Pielęgnacja: -Avene Cold Cream. Zostało ok 1/3 ze 100 ml. Ważny do 10.2015 -Avene Cicalfate. Zużyta ok 1/4 . Ważny do 07.2016 -Iwostin Purritin krem redukujący niedoskonałości. Została ok 1/2 z 40 ml. -Szampon L’oreal Elseve Color-vive - użyty dwukrotnie -Odżywka L’oreal Elseve Color-vive - pozostały ok 2/3 -Cetaphil Dermoprotektor do twarzy i ciała. Została ok 1/3. Ważny do 10.2014 Edytowane przez IgnisDivine Czas edycji: 2014-11-05 o 22:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Minerały:
-Everyday Minerals semi matte base w kolorze IVORY. Zużyta jakaś 1/6 z 5,5 gramów. -Lumiere Berry Blitzen róż. Została ok. Połowa z 4 gramów Kolorówka: Oczy: - Cień Essence w kolorze02 junior championship z limitki IceIce Baby. Zużycie takie jak widać. -Vipera żelowy eyeliner w kolorze 04, który ja osobiście używałam do brwi. Był świetny ale niestety ostatnio zmieniłam kolor włosów i już mi nie pasuje ;( Zużycie takie jak widać. -Kryolan Cake Eye liner. Czarny liner w kamieniu. Żeby narysować nim kreski trzeba zwilżyć pędzelek. Bardzo dobre opinie na KWC Klik.Zużycie takie jak widać-znikome -Maybelline Color Tatoo w kolorze On and on bronze. Zużycie oceniam na ok 1/10 ? -Inglot pingment w kolorze 76. Waniliowy połyskująy pigment. Bardzo fajny do rozświetlenia kącika oka albo pod łuk brwiowy. Odsypałam sobie jakąś 1/3 a resztę puszczę w świat bo to dla mnie nie do zużycia. Zużycie widać, ale ani razu nie była temperowana. Usta: - Inglot błyszczyk 546. Zużycie minimalne. Wazny do 11.2014 -MAC w kolorze Chatter Box. Kod produktu to A42. Mam do niej jeszcze to papierowe opakowanie i w nim też ją wyślę. Tylko za fajny kosmetyk mineralny albo inny kosmetyk MAC! -Golden Rose pomadka velvet matte w kolorze 05. Twarz: -Paese bronzer matowy w kolorze 1M. Idealny dla bardzo bladych dziewczyn! Paznokcie: -Rimmel Salon Pro w kolorze 703 Rock’n’Roll. Zużycie widać na zdjęciu -BarryM Nail Paint piaskowy lakier w kolorze Kingsland Road. Piękny, matowy. Piaskowy Baby Pink! Edytowane przez IgnisDivine Czas edycji: 2014-10-18 o 21:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: wrześniowo- Mineralnie, kolorowo, kosmetycznie! MAC, Avene, Monnari, Asos, Lumi
Ubrania i akcesoria:
-Asos Sukienka DOUBLE COLLAR STRUCTURED SHIRT DRESS w kolorze Khaki. Stan Bardzo dobry! Tutaj wklejam link do zdjęcia na modelce bo wieszak nie oddaje uroku tej kiecki. KLIK i KLIK -Sztuczne futerko Pearl River. Wylumpałam. Rozmiar z metki to 12 ale raczej jest to 10 lub nawet 8. Ma małe poprucie, które oczywiście przed wysyłką zostanie naprawione. -Płaszczyk z Only. Stan bardzo dobry. Bez paska, bo nigdy nie nosiłam go z paskiem i gdzieś mi zaginął w domu. Tutaj zdjęcie na modelce. KLIK -Płaszczyk Jackpot. Kupiony na Zalando. Rozmiar S. Stan bardzo dobry, jedynie do przeprasowania ![]() -Tuniczka dziewczęca na 14 latkę. Marka nie znana. Stan bardzo dobry. - Tunika swetrowa Atmosphere (Primark) rozmiar 40. Stan bardzo dobry. -Bluzeczka Atmosphere. Rozmiar 38. Stan Bardzo dobry. - Kobaltowa nietoperzowa bluzka z Dunnes. Rozmiar 14. Oversizowa. Stan bardzo dobry Edytowane przez IgnisDivine Czas edycji: 2014-10-18 o 21:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: wrześniowo- Mineralnie, kolorowo, kosmetycznie! MAC, Avene, Monnari, Asos, Lumi
-Czarna bluzka z Atmosphere z marszczeniem przy dekolcie i ‘rozpierdakami’ na rękawkach
![]() -Czarna bawełniana sukieneczka z koronkowymi rękawkami. Oasis. Rozmiar S. Stan dobry. Odrobinę zmechacone rękawki, do wygolenia. Sukienka kupiona w lumpku, więc nie wymagam za nią cudów na kiju -Koszula H&M rozmiar 38. Stan bardzo dobry. -Koszula Cherokee rozmiar 36. Stan bardzo dobry. -Bluzeczka mgiełka dla dziewczynki. 11 lat/146cm . Oddam za drobiazg. -Sukieneczka Mgiełkowa no name. Pasuje na 36/38 ale nie ma żadnej metki więc nie wiem co to za rozmiar. Za drobiazg. -Sweter z Vero mody. Rozmiar M. Z pięknymi guzikami przy golfie. Za cos super, tego nie muszę oddawać. Stan bardzo dobry. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś za MAC w kolorze Chatter Box?
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za MAC w kolorze Chatter Box?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się kilka rzzeczy i ta bluzka https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1410888422
czy 14 to M?
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
coś za pomadkę mac?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za: Earthnicity Minerals róż do policzków w kolorze Sweet Pink. Użyty przeze kilka razy. Ubytek znikomy.
L’Oreal infallibe prasowany pigment w kolorze 016 Coconut shake. Zużycie to ok 5%? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
Annabelle Minerals Róż Romantic. L’Oreal infallibe prasowany pigment w kolorze 016 Coconut shake. Zużycie to ok 5% -Maybelline Color Tatoo w kolorze On and on bronze. Zużycie oceniam na ok 1/10 ? Sephora Jumbo kredka w kolorze Taupe. Paese bronzer matowy w kolorze 1M. Idealny dla bardzo bladych dziewczyn! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za podkład mineralny i róż Romantic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
no niestety nie opłaca mi się
może coś innego wpadło Ci w oko?
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
Coś u mnie? Jaki to rozmiar? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1410888422
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za
-Avene Cold Cream. Zostało ok 1/3 ze 100 ml. Ważny do 10.2015 -Avene Cicalfate. Zużyta ok 1/4 . Ważny do 07.2016 - La roche Posay Effeclar H. Dla mnie niestety za słaby. Zużyta 1/3 z 40 ml. -L’Oreal infallibe prasowany pigment w kolorze 016 Coconut shake. Zużycie to ok 5% -Sephora Jumbo kredka w kolorze Taupe. Zapomniałam jej obfotografować, więc zainteresowanym zrobię zdjęcie na życzenie
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
hej, znajdziesz coś u mnie za cień loreal , effaclar h, kredkę jumbo sephora? podobało Ci się wcześniej kilka rzeczy w moim wątku
![]()
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za:
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Ignis, to ja chętnie oddam te wszystkie rzeczy, za te które mi się podobają u Ciebie. wypatrzyłam jeszcze whisperka coral ambition, może dobrałabyś coś jeszcze u mnie? Jakbyśmy się dzisiaj dogadały i wymieniły adresami, to mogę nadać przesyłkę do Ciebie jeszcze dzisiaj bo będę na poczcie
![]()
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
szkoda,bo nic więcej nie upatrzyłam
![]() ![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
niestety nic
![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
wrześniowo- Mineralnie, kolorowo, kosmetycznie! MAC, Avene, Monnari, Asos, Lu...
Podoba mi róż sie Rose Vif? To ten prostokątny ?Niestety nie widzę ubytku?
Róż Romantic czy on jest b podobny do Nude tej samej firmy? Poza tym szukam pędzla do konkurowania np Hakuro h14 jajeczko Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Jestem zdecydowana na któryś z róży za korektor. Możesz mi wysłać zdjęcie obu na mail? Podam na priv. Tego w kamieniu nie wiem jaki jest ubytek a Romantic jaki kolor i ubytek : prosi: Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edit mam tez bronzer W7 i chętnie zobaczę bronzer paese. ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Poszło pw Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez NinaSimone Czas edycji: 2014-09-20 o 16:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Podoba mi się sukienka khaki z Asos, ale nie wiem, jaki to rozmiar i jak oceniasz jej wartość. Ja noszę 36 lub 38.
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Rozumiem. Gdybyś zdecydowała się dobrać jakieś rzeczy z mojego wątku, chętnie wymienię się na sukienkę.
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
Przekupka: 38 pkt / 100% pozyt.
|
Cześć
![]() Mam około połowy opakowania korektora Sunrise z Amilie ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:21.