![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Yves Rocher/Clinique/Avon perfumy kosmetyki LUTY
Cześc! Mam trochę kosmetyków do wymiany!
![]() Na różowo zaznaczyłam NOWO-DODANE rzeczy Zapachy YVES ROCHER: MOMENT DE BONHEUR 50ml (nowa, w kartoniku) Volie d'Ambre zostalo ok. 85% z buteleczki 30m Naturelle (zostało ok 50%) Kosmetyki YVES ROCHER: Krem Cure Solutions 50ml (nowy zafoliowany) Żel do mycia twarzy Hydra Vegetal 125 ml(nowy) Sampar: Sampar, Glamour Shot Eyes (Preparat do redukcji cieni i opuchnięć pod oczami) (zostało 90%) Avon zapachy: Avon Rare Rubbies 50ml (zostało ok 30 %) UNIKAT (na zdjęciu) Avon Fergie Outspoken Intense (zostało ok 75%) (na zdjęciu) Avon Instinct (zostało ok 60%) [COLOR=DarkRed] Inne zapachy damskie: Carrie In The City 100ml (2 razy psikniete) BLV Notte Pour Femme Bvlgari ok 50% z 40ml Naomi Campbell At Night Naomi Campbell ok 70% z 30ml Calvin Klein - Eternity Moment 95% z 100ml Jil Sander Sun zostało ok 60% z 75ml Sex and the City by night 30 ml (zostało 95%) Red by Demi More Oriflame 50 ml (zostało 80%) Zapachy męskie: Lalique Enre Noire [/B](butelka jest czarna i ciezka ale na moje oko/reke zostalo ok 65% ze 100ml) Iceberg Ceder zostalo ok 50% z 100ml Avon Individual Blue (psiknięte raz - w kartoniku fatygowanym ![]() [B] Jennifer Lopez - Deseo 50 ml (raz psiknięte!) Elizabeth Taylor - Passion (raz psiknięte) 60ml Michael Jordan - Legend 100ml (zostało 95%) Tim McGraw - Southern Blend 15 ml bez atomizera (zostało więcej niż 95%) Chętnie wymienię się na inne zapachy damskie (szczególnie Angel i Neroli z YR ![]() ![]() ![]() Mogę zrobić próbki z niektórych swoich zapachów: http://www.fragrantica.com/member/391787/ albo z zapachów TŻ: http://www.fragrantica.com/member/44296/
![]() Edytowane przez thugmisses Czas edycji: 2014-11-17 o 07:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Yves Rocher/Clinique/Avon perfumy kosmetyki
Coś za Cocoona i Vanille Noir?
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Demeter Cinnamon Bun ?
---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Coś z tego na pewno: DKNY, Be Delicious edp, 50ml YSL, Elle, edp 90ml, YSL, Parisienne, edp 90ml, ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Moge oddac Cynamon
![]() Jesli jestes chetna na wymianę,adresy wymienimy na PV i ustalimy szczegoly. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Coś za krem pod oczy błyskawicznie wygładzający Serum Vegetale (nowy zafoliowany) i Clinique Pore refining solutions instant perfector (zostało ok 85%)?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za vanilie noir i comme une evidence??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
coś za perfumy eliksir YR?
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Hej, coś u mnie za
Comme une Evidence miniaturka 4ml (nowa, w kartoniku) L'eau Comme une Evidence 75ml (zostało ok 75%) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
cos za:
Vanilie Noir 30ml (zostało ok 90%) bez kartonika Neonatura Cocoon 50ml (zostało ok 60 %) bez kartonika SO ELIXIR PURPLE 30ml (nowa, w kartoniku, niezafoliowana) MOMENT DE BONHEUR 50ml (nowa, w kartoniku)
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za Cocoona?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
Krem Cure Solutions pod oczy (zostało ok 7%) Elixir 7.9 krem do skóry normalnej i mieszanej (nowy zafoliowany) KREM INTENSYWNIE ODBUDOWUJĄCY NA DZIEŃ I NA NOC Omega 50ml (nowy, zafoliowany) Krem pod oczy błyskawicznie wygładzający Serum Vegetale (nowy zafoliowany) Najbardziej zalezy mi na kremach pod oczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Czego szukasz za Cocoona? Moze nowe Evidence edp, Nature, albo cos z mojego wątku?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Coś za Outspoken i Today for man?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
coś za Neonatura Cocoon 50ml (zostało ok 60 %) bez kartonika?
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Yves Rocher/Clinique/Avon perfumy kosmetyki LUTY
cos u mnie za
Vanilie Noir 30ml (zostało ok 90%) bez kartonika SO ELIXIR PURPLE 30ml (nowa, w kartoniku, niezafoliowana) MOMENT DE BONHEUR 50ml (nowa, w kartoniku) L'eau Comme une Evidence 75ml
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Neonatura Cocoon 50ml (zostało ok 60 %) bez kartonika
oddam wiele, również poszukam po za wątkami.
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za:
L'eau Comme une Evidence 75ml (zostało ok 75%) ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |||||
Rozeznanie
|
Dziewczyny, zaraz posprawdzam wasze wątki i poodpisuję
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- niestety nie ![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- [1=6d74a1f1832b8fb205aac81 24833f6679e038eac_604c009 36076f;45140987]Coś u mnie za Avon Rare Rubbies 50ml (zostało ok 30 %) UNIKAT ?[/QUOTE] Oddasz Lipfinity 055? ![]() ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- John Frieda Luxurious Volume Szampon i Odzywka ? ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Niestety nic nie znalazłam ![]() ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Niestety nie ![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Masz tylko ubrania do wymiany? Wolałabym kosmetyki albo świeczki ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Za T.Mugler Angel la rose – 50/100ml tester jest twój ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Niestety nie ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Mi pasuje
![]() ![]() Edytowane przez Cesena0 Czas edycji: 2014-02-15 o 11:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:46.