![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Sierpień Shiseido, Rouge Bunny Rouge, naturalne, rosyjskie
NIEAKTUALNE
Parę słów wstępu: W pierwszej kolejności proszę uprzejmie, nie proponujcie mi ani kosmetyków dla nastolatek, ani Avonu, Oriflame, Ziai, Nivea etc. Ta półka mnie nie interesuje, jeśli masz w wątku tylko takie kosmetyki, nie proponuj mi wymiany. Odpisuję w Twoim wątku, odpisz, proszę, w moim. Wysyłam listem poleconym ekonomicznym lub paczką,w bąbelkowej kopercie, dodatkowo zabezpieczone foliami/ taśmami ochronnymi w razie potrzeby- tego samego oczekuję od Ciebie. Osoba z mniejszą ilością przekupek wysyła pierwsza. Na poczcie bywam kilka razy w tygodniu, ale nie codziennie. Na szaro- wymienione Nie muszę wymieniać przedmiotów w tym wątku- mam bardzo dużo, za dużo wszystkiego, dlatego będę wybrzydzać. Kosmetyki w moim wątku pochodzą prawie wyłącznie z Sephory, w której mam złotą kartę, niektóre z Douglasa, część przywożę z zagranicy, natomiast nie ma u mnie rzeczy pochodzących z allegro. Nie ukrywam kodów i dat ważności kosmetyków-tego samego oczekuję od Ciebie. Nie szukam kosmetyków do pielęgnacji twarzy- jestem w trakcie kuracji dermatologicznej. Tylko Caudalie z serii Polyphenol chętnie przyjmę. Wish: Puder Chanel Les Beiges 10 Caudalie seria Polyphenol- krem, serum, olejek-whatever PROSZĘ UWAŻNIE CZYTAĆ OPISY-NIE WSZYSTKO JEST NA ZDJĘCIACH i proszę, przeczytajcie uważnie wstęp. PERFUMY Amen The Taste of Fragrance Thierry Mugler 95/100ml, edt- limitowana, już nie produkowana edycja Amena, teoretycznie męski zapach, w praktyce uniseks, z wyciągniętą na pierwszy plan nutą kawy PIELĘGNACJA -nowe luksusowe serum peptydowe NutraLuxe Bio-Peptide Complex 30ml, nowe, luksusowe serum-baza, z witaminą C (na drugim miejscu w składzie), takie http://kybeauty.com/product_info.php/products_id/1559, tylko skład mojego jest trochę bogatszy w stosunku do tego na stronie-leci do becca -nowe luksusowe serum peptydowe na dzień z SPF 15 Nutraluxe Day Protection, podobne do tego powyżej, czyli : żelowa konsystencja, pompka, witamina C na drugim miejscu w składzie, peptydy na trzecim, retinol na piątym! leci do Orsztyna Oba serum są niedostępne w Polsce, koszt za granicą to około 40 EURO. Oba mają rewelacyjne składy z aktywnymi składnikami na wysokich pozycjach, ale mają też silikony. Oba są ważne do 15 stycznia 2015r. -dr Irena Eris Pro-nawilżająco-brązujący balsam do ciała z serii body art, ważny do kwietnia 2015,nowy w folii- Cala -Bielenda Body Perfector CC Cream- krem CC do ciała, raz użyty, świetne opinie na KWC-leci do andziuchna PIELĘGNACJA NATURALNA -Organix Anti Aging Complex Wrinkle Correction Day Cream 50ml , ważny do kwietnia 2015r, ubytek max 5% -Declare, Skinatura, Hydroplus Moisturizing Creme, 50ml, ubytek max 5%, krem nawilżający na dzień z naturalnych składników z wyciągiem z aloesu (który niestety mi nie służy), dobre opinie na KWC -Physiogel krem nawilżający 75ml, do stycznia 2015, pozostała więcej niż połowa -Biochemia Urody olej z kocanki, 50ml, ubytek 1/4, ważny do grudnia 2014r KOLORÓWKA: -Smashbox Full Exposure Mascara, 9.56ml, nowa w kartoniku, kod BB3-touchmeiamfamous rezerwacja -Toleriane Teint La Roche Posay kryjący podkład 01 Ivory, raz testowany, ważny do 12/2016r, kartonik trochę sfatygowany-Cala -Make Up For Ever High Definition Pressed Powder, kupiony w zeszłym roku w Sephorze, kodu nie widzę, ubytek max 15%-touchmeiamfamous rezerwacja -Rouge Bunny Rouge, płynny rozświetlacz Seas of Illumination Sea of Showers 30 ml, ubytek około 15%, kod D200,tylko za wish- leci do Mirianki -Shiseido Pudre Bronzante bronzer nr 1 Clair, idealny dla bladolicych, ubytek max 1%,ważny 24 m-ce od otwarcia, otwarty w czerwcu 2014r, kod HAKH,tylko za wish, leci do Mirianki -Estee Lauder Pure Color Eyeshadow Emerald Star Metallic 61, pojedyczny cień do powiek,kod A 99, piękna zieleń, zużycie znikome,pozostało ok.95%, leci do Mirianki -Bourjois Healthy Mix 52 Vanille, ubytek max 10%, kod 7102, leci do andziuchna -Bourjois Volume Glamour Max Holidays, czarny tusz, nowy w folii-kitschia -NYX Jumbo Eye Pencil 604 Milk, ubytek symboliczny-kitschia -Nyx Jumbo Eye Pencil 613 Lime, ubytek symboliczny -Cala Oba Nyxy mają pęknięte nakrętki, ale to tylko problem wizualny, trzymają się dobrze, można nosić w torebce -Smashbox Photo Finish Lid Primer -baza pod cienie 2.5ml, ważna 6m-cy od otwarcia. Otworzyłam 4 maja 2014r (pamiętam, bo kupowałam ją na wyjeździe za granicą). Ubytek symboliczny, świetne opinie na KWC. -Rouge Artist Intense Make Up For Ever kolor Moulin Rouge, matowa czerwona pomadka, najtrwalsza na świecie, po terminie, niewielki ubytek, właściwości zachowane, kod QHO1A-nie ma -Bare Minerals Matte 6g Fair C10- ubytek około 1/3, kod JD10a, cena nowego to 129zł--leci do becca LAKIERY (od lewej, wszystkie pełnowymiarowe,nowe lub tylko testowane, jeśli jest inaczej, zaznaczam w opisie): -Opi Malaga Wine -farmaceutka77 -Golden Rose Rich Color 64 Eneajla -Golden Rose Rich Color 66 -Golden Rose Rich Color 56 -Golden Rose Rich Color 106 -Catrice Berry Potter&Plumbledore -Anny 367 Most Wanted-farmaceutka77 -Coral 169 (limonka) -Essie Navigate Her (ubytek ok. 5%) WŁOSY: -Saryna Key Mix Shea Keratin Treatment 60%-40%, słoik 350ml, ubytek około 30ml, odżywka i krem do układania włosów w jednym. Do włosów kręconych, podkreśla skręt, nadaje blasku. Cena w Sephorze 109zł. -Pervoe Reshenie Planeta Organica szampon do włosów na bazie olejku z rokitnika arktycznego, 360ml, pozostało 2/3 opakowania, ważny do lutego 2016-leci do Eneajla -Pervoe Reshenie Planeta Organica, odżywka do włosów na bazie olejku z rokitnika arktycznego, 360ml, ubytek max 5%, ważna do września 2015-leci do Eneajla -Kallos Latte, kultowy szampon z proteinami mleka, 1000ml, nowy -touchmeiamfamous Inne: Kringle Candle Pineapple Coconut Big Apothecary Jar- duża, nowa świeca Kringle- leci do Cala Zapraszam!
wymiana Edytowane przez Pani Stettke Czas edycji: 2014-11-10 o 18:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpień Shiseido, Rouge Bunny Rouge, naturalne, rosyjskie
Coś u mnie za dr Irena Eris Pro-nawilżająco-brązujący balsam do ciała z serii body art?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
witaj,
bardzo u ciebie podobaja mi sie dwa produkty: Bourjois Volume Glamour Max Holidays NYX Jumbo Eye Pencil 604 Milk dobralabys cos ode mnie aby sfinalizowac wymianke? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Witaj, coś u mnie za Bourjois Healthy Mix i Bourjois Volume Glamour Max Holidays? Zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
malowanie było 1 albo dwa razy, nie za bardzo pamiętam, ale przyjmijmy że 2
![]() Olejek niestety raczej na90% juz znalazl domek Natomiast serum bioliq jest jak najbardziej aktualne Edytowane przez kitschia Czas edycji: 2014-08-30 o 23:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
ja również zapraszam
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
hej
cos u mnie za oba sera,rozswietlacz rouge bunny rouge, puder mineralny? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=455853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
cosza lakier opi,baze smashbox i kredkę nyxa milk?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
A to
![]() -Physiogel krem nawilżający 75ml, do stycznia 2015, pozostała więcej niż połowa -Shiseido Pudre Bronzante bronzer nr 1 Clair, idealny dla bladolicych, ubytek max 1%,ważny 24 m-ce od otwarcia, otwarty w czerwcu 2014r, kod HAKH,tylko za wish -NYX Jumbo Eye Pencil 604 Milk, ubytek symboliczny -Pervoe Reshenie Planeta Organica szampon do włosów na bazie olejku z rokitnika arktycznego, 360ml, pozostało 2/3 opakowania, ważny do lutego 2016 -Pervoe Reshenie Planeta Organica szampon do włosów na bazie olejku z rokitnika arktycznego, 360ml, ubytek max 5%, ważna do września 2015 -Kallos Latte, kultowy szampon z proteinami mleka, 1000ml, nowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Hej Królowo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Hej coś u mnie za serum peptydowe i krem declare?
Pozdrawiam Edytowane przez orsztyna Czas edycji: 2014-08-31 o 10:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się kilka rzeczy. znajdziesz cos u mnie?
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
-nowe luksusowe serum peptydowe NutraLuxe Bio-Peptide Complex 30ml, nowe, luksusowe serum-baza, z witaminą C (na drugim miejscu w składzie), takie http://kybeauty.com/product_info.php/products_id/1559, tylko skład mojego jest trochę bogatszy w stosunku do tego na stronie.
? ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1265270 Edytowane przez sowaa5 Czas edycji: 2014-08-31 o 10:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
tzn bedzie ciezko mi cos dobrac bo poprócz tego podoba mi się -Shiseido Pudre Bronzante bronzer nr 1 Clair, - a nie wiem czy ty znalazłabys tyle rzeczy aby sobie cos dobrać u mnie za to..
a może masz coś spoza listy wymiankowej? ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- chyba że dobrałabys sobie jeszcze cos i dorzuciła -Smashbox Photo Finish Lid Primer? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Hmmm bardziej zależałoby mi na podkładzie....Czy tusz plus coś jeszcze (mam sporo górnopółkowych próbek poza wątkiem) byłabyś skłonna oddać?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() ![]() serum peptydowe i krem Organix(on jest pod terminie, czy do 04.2015?) Może interesuje Cię nowiutkie w kartoniku- Lioele, Triple Solution BB Cream SPF30 PA 50 ml++ (Krem rozjaśniająco - przeciwzmarszczkowy)? Czekam na jakies dobre wieści ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Myślę, że ok
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- po prostu złapała mnie nie tak dawno zachcianka inglotowa i nakupiłam tego zdecydowanie za dużo. wtedy szukałam czegoś do makijażu oka, przy cyzm i tak nic nie widać na oczach u mnie bo ruchoma powieka u mnie nie jest w ogóle widoczna, więc i tak kicha ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- zapomnialam ze mam na kompie zdjecia robione jakis czas temu (ale w sierpniu na pewno i od tej pory ich nie uzywalam, wiec w wątku sa juz fotki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- jasne, ja mam tylko jedno pytanie: jak to zapakować ![]() ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- a dorzucilabys jakis drobiazg za przeslanie ich w paletce 10tce inglota albo 4ce maca? moga byc jakies probki czy cos. wolalabym zeby polecialy w paletce. ---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- moze dobralabys cos za healthymixa? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
hej, hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
to skusilabym sie na miniaturki pielegnacji. wolisz 4ke maca czy 10tke inglota?
---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- w takim razie wysle ci w inglotowej 10tce, to przechodze na PRIV |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Hej kolor light, natomiast kod to c82
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
hej, trochę zmienię moją zachciankę, a Ty napisz mi co o tym sądzisz zamiast kremu declare wzięłabym to drugie serum na dzień i proponuje za to maca i serum goodskin labs, co TY na to>
Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Ja jestem chętna na wymiankę tusz za podkład! Bardziej myślałam, że to ja będę poza wątkiem szukać czegoś dla Ciebie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
hej to może mac za serum ?
Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
hej
jestem za...wolalbym to pierwsze serum (to bez filtra) jestes pewna, ze nic nie chcesz za puer mineralny?...moze jakis cien... https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=455853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Oki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:37.