![]() |
#1 |
:)
|
MARZEC Nokia Lumia, Baza DAX, Lokówka Philips, InglotWątek nieaktualny Wszystkie rzeczy, które mam do oddania znajdują są w tym poście. Każdą nową rzecz dopisuję w kolejnych i dodatkowo tutaj, dając odnośnik do opisu. Nie musisz przeglądać całego wątku aby sprawdzić czy mam coś co Cię zainteresuje. Na mojej liście, znajdują się rzeczy, których nie używam z różnych względów, w związku z tym stopień zużycia jest cały czas taki sam. Preferuję wymianę raczej z osobami, które mają dużo przekupek ;-) Oczywiście wysyłam pierwsza. Nie mam żadnych szczególnych zasad związanych z wymianami. Uczciwość i kultura słowa wystarczą ;-) Oddam ![]() ![]() ZAPACHY ![]() Mam dokładnie te: http://www.arabianluxuries.com/aseel-al-rehab-oil/ BIŻUTERIA ![]() Zdjęcie: KLIK ![]() ![]() ![]() RÓŻNOŚCI ![]() ![]() ![]() ![]() Telefon najchętniej wymienię na coś "trwałego" i użytecznego tj. torebka, buty nowe (r.39), biżuteria i inne. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Najchętniej przyjmę:
Próbki do wyboru (jeżeli nie zapytam a chciałabyś któreś z nich to śmiało się upominaj)
Cienie do powiek pojedyncze Manhatan – kolory jak na zdjęciu, matowe. Zużycie minimalne, w zależności od koloru – nie wiem jak z ich terminem przydatności- raczej już po. Zdjęcie: KLIK Cień do powiek SENISQUE – nieużywany- sprawdzony tylko kolor. To jest perłowy brąz z dodatkiem fioletu. Czyli zimny brąz/taupe. Kupiony całkiem niedawno w drogerii Natura. Zdjęcie: KLIK Paleta cieni SLEEK Idivine AU NATUREL 601 – zużycie takie jak na zdjęciu, największe pierwszych trzech kolorów z górnego rzędu i trzeciego koloru z dolnego rzędu. Nie pamiętam kiedy kupione. Na pewno termin od otwarcia już upłynął. Był kod, ale go niechcący zmyłam przy czyszczeniu kasetki. Zdjecie: KLIK Paletka cieni Avon - blue, zakupiona kilka miesięcy temu, zużycie znikome Pojedynczy cień Manhatan - kolor to bardzo intensywny mieniący się róż, zużycie znikome- nie pamiętam daty zakupu, ponad rok temu wym. @ aleksandra188 (+pędzle lancr one d/podkładu i d/korektora) Edytowane przez pikdaria Czas edycji: 2015-04-01 o 18:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: MARZEC Nokia Lumia, Baza DAX, Lokówka Philips, Inglot
hej,
coś u mnie za ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
hej coś za wodę Lacoste?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
coś za zegarek i perfumy YR ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Nie, jednak nie
![]() ![]() Ja mogę oddać za zegarek o to: Merz Special Cream Mousse Hyaluron, mus nawilżający. Otarty w styczniu 15' Cheeky Cherry, ubytek znikomy, maźnięty dwa razy dla testu. Tj balsam do ust w metalowym opakowaniu, opakowanie prześliczne. Dior, J'daore 1 ml próbka Kalendarzyk z gazety na 2015 a te koraliczki one są drewniane?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cos za telefon ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
jedynie co to co, ale pewnie za krem ni oddasz
Perfumy olejowe Aseel Al-Rehab, Roll-on 6ml w kartoniku ale to wezme koraliczki za krem. Też mi taka wymiana pasuje ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Coś za lacoste?
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za telefon?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Psiejsko czarodziejsko :)
|
hej, dzięki, że Się odezwałaś
![]() Dzięki za informację o daxie, natomiast zainteresowała mnie u Ciebie lokówka Philipsa. Czy ewentualnie widziałabyś opcję wymiany jej za biustonosz i np. płyn do kąpieli Oriflame? Daxa również mogłabym przygarnąć, jeśli jeszcze coś Byś u mnie znalazła. Jeśli chodzi o żel pod prysznic czarne owoce, to czekam na odpowiedź innej Wizażanki w kwestii wymiany, którą dogaduję. ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Ok, zastanów Się na spokojnie i daj znać ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Psiejsko czarodziejsko :)
|
Biustonosz jest typowy, tylko ja nie
![]() Liczyłam, że schudnę w biuście, był piękny i go kupiłam, a potem jednak nie schudłam, więc nie nosiłam go i stwierdziłam ,że wrzucę do wymianki, bo raczej mnie przybędzie, niż ubędzie ![]() A powiedz mi jeszcze odnośnie tej lokówki, jaki długi jest kabel, że tak narzekają na jego długość na forach? i czy prostownica rzeczywiście nie jest za bardzo skuteczna? A co powiesz na taki układ: Ty mi lokówka, Dax i paletka cieni Inglot, a ja Tobie: biustonosz, żel do demakijażu i zapach Bourjois. Ewentualnie- jeśli Byłabyś zainteresowana, mam do tego staniczka do kompletu stringi rozm. 38. Były użyte raz i wyprane. Oczywiście i stanik i ew. majteczki przed wysyłką ponownie upiorę. ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Ok, to zostańmy przy wersji : ja -woda Bourjois, staniczek i płyn dwufazowy Ziaja, a Ty lokówka i dax. Jeżeli chcesz, to dołożę do naszej wymianki połowę żelu pod prysznic YR czarne owoce mojego prywatnego, oczywiście w oryginalnej butelce, bo tyle mi zostało a chciałabym ,Żebyś też była zadowolona. Jeśli taka wersja pasuje Ci, to zapraszam na priv ![]() Wiem, że Ty go wypierzesz, bo to normalne ale sama nie czułabym się dobrze, wysyłając rzecz/ciuch , który wprawdzie nie był noszony ale jednak sporo przeleżał w szufladzie ![]()
wymianka zapachowa, kolorowa, pielęgnacyjna: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1288132 Edytowane przez aniszonekk Czas edycji: 2015-03-02 o 18:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
Dorzucam kilka książek, nie będę tworzyć wątku w książkowym dla tych kilku pozycji. Najchętniej wymieniłabym wszystkie na raz. Ewentualnie po 2-3 sztuki. Niekoniecznie na książki. Natomiast jeżeli posiadacie jakieś o wychowywaniu dzieci, dla dzieci, z zabawami itp. to chętnie
![]() Klikając w tytuły przeniesiecie się na strony z recenzjami/opisami.
Edytowane przez pikdaria Czas edycji: 2015-07-04 o 12:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za zapach YR i wszystkie książki oprócz przepisu na życie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
ok, bardzo mi zależy na tej książce więc jakby została daj proszę znac, oddam za nią więcej niż jest warta! mam też poza wątkiem osiem małych różnych kawałków wosków YC jakbyś chciała wypróbować to mogę też oddać
![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- nie ma sprawy ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez magdalenka2 Czas edycji: 2015-03-05 o 11:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Z tych rzeczy które wymieniłaś u mnie został już tylko yr so elixir purple. Mi niekoniecznie zależy na wymianie na YR-CUE, czy pasowałby Ci ten zapach za książki?
![]() ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- zapachów nigdy za wiele ![]() no mi znowu bardziej zależy na książkach ![]() widzę że szukasz korektora pod oczy, mam taki: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...rush-type.html odcień najjaśniejszy, użyte max 30% mam też krem z filtrem lierac spf50 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...y-spf-50-.html otwarty w grudniu (byłam na kanarach ![]() mam też krem z filtrem eucerin spf50 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...y-spf-50-.html bardzo leciutka konsystencja, ale pisze "matujący" a moim zdaniem nie matuje wcale ![]() użyłam raz i chcę się go pozbyć, bo szukam matującego ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- mi najbardziej zależy na położnej właśnie ![]() ![]() przemyśl, przejrzyj mój wątek, zaproponuj jakąś opcję, może uda nam się sklecić fajną dużą wymianę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
ok, dziękuję za miłe negocjacje
![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
przypominam się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy nie jest już za późno, ale zwolniły mi się 3 żele pod prysznic: 2 Yves Rocher i 1 Nuxe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Tak przypuszczałam, że już nie zdążę na Położną
![]() ![]() ![]() Dziękuję i pozdrawiam ![]() PS. Jakbyś miała jeszcze jakieś książki tego typu to daj znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Nic z tych rzeczy które masz we wątku mnie nie zainteresowały
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
w oczekiwaniu na dziecko mam, przeczytałam już chyba ze 3 razy, gości u mnie na półce
![]() dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
|
Zestaw próbek
Edytowane przez pikdaria Czas edycji: 2015-03-07 o 09:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Comme Une Evidence L'Extrait de Parfum
Coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Możemy zostać przy: LACOSTE
za: DERMEDIC HYDRAIN HIALURO Płyn micelarny - 200 ml- NOWY PAESE Argan Płyn micelarny - 200 ml - NOWY Żel pod prysznic TOŁPA Szampon do wlosów Timotei IWOSTIN CAPILLIN krem na naczynka Widzę, że w butelce perfum jest 2/3 więc powinno być wartościowo OK ![]() Dogadane? ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Oki ![]() To czekam na dane do wysyłki ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Redermic ma datę do 09.2016,ale jest już we wstępnych negocjacjach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Ja specem w perfumach nie jestem, tylko nazwyczajniej w świecie chciałam się upewnić,że one są oryginalne i poszłam do Dauglasa. Oczywiście miłe dwie Panie badawczym okiem pooglądały butelkę, ale nie widziały jakoś różnicy z oryginałem, dopiero zapach wzbudził ich podejrzenia, że odbiegają nutami od prawdziwych DKNY Woman. I tyle. A może aż tyle.
O kolczykach nic jeszcze nie napisałaś, aż się dziwię ? Tak się doczepiłaś tych ubranek, że nie są w stanie bdb, tylko db, że stały się dla Ciebie podstawą wymiany ![]() To są gratisy. Przesądziło to wystawieniu przekupki. Sprawiedliwie ? ! ![]() I zero jakiegoś porozumienia, tylko od razu komentarz. Dla mnie wymiana jest zakończona, wymiana adresów, komentarz od Ciebie. Wszystko jest Twoje, a Twoje moje. Wg zasad Targowiska. Dla mnie wymiana jest zakończona, tym bardziej,że na pewno nie chcę z powrotem mojego serum Falvo C 15 %, bo teraz na pewno było otwierane, uzywane i nie wiadomo co jeszcze. Dałam nowe w kartoniku i chciałam wymienić na coś fajnego. Teraz wiem, dlaczego wymiana była dla Ciebie opłacalna. Nie mam zamiaru teraz specjalnie się dla Ciebie trudzić z tymi perfumami. I co? zostałam z podróbką perfum, uzywanym kremem YR i kilkoma próbkami. Zostałam niesprawiedliwie osądzona i nie należy mi się negatyw. Edytowane przez tompola Czas edycji: 2015-03-10 o 08:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Hej, mam w wątku fajną marynarkę H&M w rozmiarze 42, zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:12.