![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
I Catrice, i Chanele, kosmetyków bardzo wiele.- Cz.4- marzecWitam w moim kolejnym wątku kosmetycznym! ![]() *Wymieniam się najchętniej na perfumy, rzadziej kolorówka (rzeczy z wish, lub ewentualnie coś, co wpadnie mi w oko), czy pielęgnacja. Szukam również rzeczy takich jak kalosze Hunter, , dobry telefon, buty na koturnie marki Nike czy Adidas, itp. Jeśli niczego u Ciebie nie znajdę- zaglądaj na moją wish, może rozjaśni Ci trochę czego mniej więcej poszukuję. *Odpisuję w Twoim wątku. *Jestem wybredna, mam naprawdę dużo rzeczy, zarówno ubrań, jak i kosmetyków, a jak większość bab używam kilku ulubionych rzeczy na krzyż. *Po południu uzupełnię wątek o stopnie zużycia kosmetyków i daty ważności tam, gdzie ich nie ma. *Zapraszam również do wątku ciuszkowego, w którym znajdują się również modne, firmowe ciuchy, które również z przyjemnością wymienię na kosmetyki. *Zapraszam do wymiany! ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Perfumy- flakony: Uwaga, za pierwsze 3 pozycje będę naprawdę bardzo mocno wymagająca, jeśli nie znajdę za nie odpowiedniego zastępstwa, pozbędę się ich inną drogą, lub zostawię sobie. Wymienię chętnie na Guilty/Guilty Intense. -La Petite Robe Noire EDP, ok. 35/50 ml, -DownTown CK EDP, niewielki ubytek z 30ml -Chloe Intense EDP, ok. 40/41 ml z 50 -Miniatura zapachu Givenchy Ange ou Demon- taki flakonik http://www.dolce.pl/givenchy/ange-ou-demon/6617.php5 -Puma Time to Play+kartonik, 40 ml, ubytek psika testowego PRÓBKI I ODLEWKI: -odlewka zapachu Fancy Nights Jessica Simpson- 3 ml -odlewka Benefit So Hooked on Carmella- 5 ml -Nowa, fabrycznie zapakowana próbka J'adore, 1 ml -odlewka La Vie Est Belle EDP, 17 ml -odlewka Escentric Molecules 02- 10 ml -figowa mgiełka do ciała Avon- malutki ubytek KOLORÓWKA: -Bronzer i róż W7 Double Act -Nowy korektor pod oczy Manhattan Wake Up Concealer, odcień 1 -Kredki Glimmerstick Avon - Cosmic Brown i Starry Night Blue -Kredki do oczu Color Trend Avon-te długie- Purple i Silver -Turkusowa kredka Essence Cool Breeze, 11 -Konturówka Emily, odcień 03- chłodny róż -Paletka korektorów KOBO, kilka razy maźnięta -Baza wygładzająca Benefit, prawdopodobnie po terminie, ale wszystko z nią ok -Nowy podkład La Roche Posay Toleriane Teint, odcień 01 Ivory, nie jest to wersja w musie, tylko nawilżająca -Szminka Chanel Rouge Allure Laque - -77- Santal- brzoskwiniowy róż, nudziakowy, 2601 kod, produkcja 2010, dobrze przechowywana, zapach i konsystencja są w porządku, jest dość sporo, jeśli dojdzie do ich wymiany, mogę śmiało wysłać je jako pierwsza, aby nowa właścicielka zobaczyła, że wszystko z nimi w porządku -puder transparentny Make Up For Ever HD, mam z wymiany, ale nazbierało mi się tych pudrów, a używam ich od wielkiego dzwonu, więc ten za coś fajnego mogę puścić ubytek ok. 15%+ kartonik, ten: http://www.sephora.pl/Makijaz/Cera/P...er-HD/P1665005 -krem BB Bobbi Brown, niewielki ubytek, odcień Light, za coś fajnego, bo zastanawiam się czy nie zostawić na lato -korektor Benefit Powderflage, może być po terminie, jednak wszystko z nim ok+pędzelek, zostało ok. 1/3, może więcej -sypki bambusowy puder z jedwabiem w opakowaniu po sypańcu Inglot -podkład L'oreal Infallible, kolor 235 Honey, ok. 1/4 zużycia -nowy podkład Pierre Rene Skin Balance, odcień 25, Natural -podkład Sephora 10hr wear foundation kolor 23 clair/light, też ok.1/4 zużycia -puder brązujący w kompakcie Revlon Bronzed&Chic, niewielkie zużycie -cienie Chanel Les 4 Ombres 4 reflect d'ombre -cienie Chanel Les 4 ombres 74 nymphea UWAGA! Kod wskazuje na produkcję cieni w 2009 roku, jednak były otwarte i używane później. Nie straciły swoich właściwości, są wciąż świeże. -Pupa Luminys Baked All Over 04 puder brązujący -Bourjois Delice de Poudre â puder czekoladka nr 52- jw. -cienie YSL Ombres Lumieres nr 7 -cienie Clinique Colour Surge nr 01 black honey -kasetka Inglot na puder+ jest jeszcze na porządne testy wkład z pudrem 3S kolor transparentny żółty -Rimmel Stay Matte transparent- puder w kompakcie -Bourjois Eclat Mineral 02 vanille -podkład Vichy Dermablend w kompakcie, odcień Nude 25, nowy -podkład MAC STudio FIx, zostało w sam raz na wypróbowanie, 1/5, odcień NC albo NW25 INNE: -nowa odżywka w sprayu Gliss Kur Million Gloss- nowa -nowa, w folii książka Tomka Tomczyka 'Blog. Pisz, kreuj, zarabiaj.' -lakiery do paznokci: Rita Ora for Rimmel- Oragasm, Sephora- Pole Dance-nowy , Essence z limitki Ready for Boarding: Destination Sunshine i Beauty on tour, nowy, fioletowy lakier Virtual Fashion Mania, Lovely Nude, odcień 2, piaskowa, brokatowa fuksja Wibo, pełnowymiarowy China Glaze- Flip Flop Fantasy, Catrice- Mint Me Up -nowy zestaw Ciate Velvet Manicure, odcień 3 am girl -pędzelek do cieni Real Techniques, stan bdb -olejek do masażu pomarańcza+lawenda Kult, prawie cały -Nowe czarne mydło z różą z Mydlarni u Franciszka -połowa marokańskiego czarnego mydła Tiyya -kosmetyczki-używane, niezniszczone: czarna Thierry Mugler Alien, fioletowa, w sam raz do torebki, z pomarańczową kokardką Ted Baker- gumowa, zielona z rączkami Estee Lauder, na życzenie fotki -nowy dezodorant Playboy Play It Sexy -aktywator wzrostu do włosów Bania Agafii -zestaw męskich miniaturek do pielęgnacji twarzy Clinique Skin Supplies, nowe w kartoniku -nowy, mały gift box The Body Shop- w środku myjka i dwie miniaturki po 60 ml- balsam i żel pod prysznic shea -nowy wosk YC Sparkling Snow -żel pod prysznic 250 ml The Body Shop Moringa- nowy Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2015-04-29 o 10:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: I Catrice, i Chanele, kosmetyków bardzo wiele.- Cz.4- marzec
Coś za miniaturkę serum Estee Lauder i odlewkę LVEB? Na odlewce szczególnie mi bardzo zależy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
A to, co między innymi można znaleźć w ciuszkowym
![]() *spódnica Armani Jeans *bluzka Escada Sport *sweterek z baskinką Eva Minge Milano *sukienka Boohoo *kalosze Lacoste *sweter River Island *nowe z metką termoaktywne legginsy ORCA *botki Deezee *torba David Jones *dżinsy Guess I wiele, wiele innych. Zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Ech, no Naked niestety nie oddam, jak łatwo się domyślić
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
odpisałam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
odpisałam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Hej Touch
Coś u mnie za masło Moringa i odlewkę Chloe? ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Jeśli bardzo lubisz Chloe lub ciężko ci się rozstać, to mogę dolożyć do wymiany swoją odlewkę (tej samej) zostało ok 2ml w 5ml atomku ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
odpisałam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie? widzę bardzo dużo rzeczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
odpisałam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Szkoda. Jakby co, po zerknięciu w Twoją wiszówę, mam taki krem dla mamy
![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...-emulsion.html Świeżo kupiony, zafoliowany i błyszczący ![]()
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Hej-)może za róż z mac i pędzlek real tech.znajdziesz coś u mniehttps://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=50770919 #post50770919
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Skleroza ;/ czytam na talefonie i później zapominam odpisać a wydaje mi sie że odpisywalam ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Hej, pare drobiazgow wpadlo w oko (np peelig soraya,zel pod prysznic tbs) - znajdziesz cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
moze cos za aktywator wzrostu, czarne mydlo, ewentualnie odlewke chloe edp
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
odpisałam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
odpisałam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Może chcesz moją UD Naked
![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Widzę po wish, że szukasz różnych wersji CK One - interesuje Cię ta z zeszłego roku, czyli Red? Bo podoba mi się u Ciebie sporo rzeczy, a ten zapach mi kompletnie nie leży i chętnie się go pozbędę, jest 25/50 ml.
Nie mam wątku, więc jak jesteś zainteresowana to proszę o PW. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
znajdziesz coś u mnie za LPRN?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Podoba mi się odlewka LVEB, Fancy Nights, miniaturka Ange ou Demon, wosk YC. Jeśli chcesz mi te rzeczy oddać - plus minus jedną - to wyślę zdjęcia flaszki. Nie mam korka, ale mam pudełko.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Kazar Lady
|
chetnie ino samej takiej popierdółki nie opyla sie wymianiać, nooo
---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- czyta osoba ![]() ![]() popatrz uważnie i na resztę ![]() ewentualnie brałabym pod uwagę małą czarną, tylko musze sobie zapach przypomniec, gdzieś miałam próbaska |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie?
![]() -odlewka Chloe EDP, 10 ml -sypki bambusowy puder z jedwabiem w opakowaniu po sypańcu Inglot -Rimmel Stay Matte transparent- puder w kompakcie -krem złuszczający Ziaja z serii Manuka- nowy -Nowe czarne mydło z różą z Mydlarni u Franciszka -nowy wosk YC Sparkling Snow -żel pod prysznic 250 ml The Body Shop Moringa- nowy -nowy żel pod prysznic Avon Naturals- figa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Może jednak znajdziesz coś u mnie w wątku za:
-Nowy korektor pod oczy Manhattan Wake Up Concealer, odcień 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -nowa odżywka w sprayu Gliss Kur Million Gloss- nowa -lakiery do paznokci:Lovely Nude, -nowa maska do twarzy Bania Agafii- niebieska, oczyszczająca -aktywator wzrostu do włosów Bania Agafii ![]() ![]() ![]() -nowy wosk YC Sparkling Snow ![]() ![]() -żel pod prysznic 250 ml The Body Shop Moringa- nowy -masło The Body Shop Moringa- 200 ml
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
nadal pragniesz Naked3?
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:45.