![]() |
#2 |
perfumove love
|
Dot.: W październiku dla każdego po kosmetyku ;) albo nawet dwóch :D
2. Pielęgnacja:
- Shiseido ZEN, perfumowany żel pod prysznic 125 ml, nowy - The Body Shop Ginger Sparkle Bath Crystals - pierniczkowa sól do kąpieli, nowa brak - The Body Shop Moisture White Shiso Whitening Night Treatment - krem do twarzy rozjaśniający przebarwienia, na noc, NOWY, 40 ml, nadaje się na prezent taki: http://www.thebodyshop.com.au/skinca...x#.VHIqFWeo6D0 - The Body Shop Moringa Body Lotion, trochę wiekowy, ale pachnie OK, została ponad połowa, - Lavera Soft Moisturising Cream, delikatny ekologiczny krem nawilżający, pojemność 150 ml, zostało ok. 2/3 opakowania, - Farmona Tutti Frutti mus do ciała figi i daktyle, użyty kilka razy, pojemność początkowa 300 ml, - Nivea Visage Pure&Natural mleczko do demakijażu 200 ml, użyte raz, - Under Twenty, Anti! Acne do skóry z niedoskonałościami, 2 w 1 lekki krem i puder antybakteryjny. Odcień żółtawy, niezbyt ciemny. Użyty 2 razy, - Suddenly balsam do ciała o zapachu Coco Mademoiselle, nie używany, - Oriflame Silk Beauty krem do rąk, została ok. połowa ze 100 ml. Edytowane przez hathayoga Czas edycji: 2015-06-03 o 18:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
perfumove love
|
3. Kosmetyki do włosów:
- Moroccanoil Hydration - nawilżający lekki krem z olejkiem arganowym, do stylizacji włosów, 300 ml z niewielkim ubytkiem (ale czasem użyję, więc proszę pytać), pompka; opis np. TUTAJ WYCOFANE - Aveda Camomile Colour Conditioner - profesjonalna odżywka do jasnych/farbowanych włosów, niewielkie zużycie (jest ok. 200/250 ml), link z opisem: - Planeta Organica Odżywczy Balsam z Aleppo do wszystkich rodzajów włosów (z pompką), ok. połowa, może więcej, link: - Aussie - odżywka w sprayu bez spłukiwania, zostało ok. 50/250 ml, - Matrix, nabłyszczacz do włosów farbowanych, zostało 3/4, - Kallos Latte maska/odżywka mleczna do włosów, zrobię odlewkę ok. 150 ml z dużego opakowania Edytowane przez hathayoga Czas edycji: 2015-04-12 o 21:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
perfumove love
|
4. Kolorówka:
- The Body Shop Super Volume Mascara 02 (brązowa), otwarta 10.05.2015 r., raz użyta - Golden Rose Velvet Matte Lipstick 08, raz przetestowana - Golden Rose Luxury Rich Color Lip Gloss 14, raz przetestowana - The Body Shop Colour Crush Shine Lipstick Let's Grape On It 05, raz przetestowana - Essence Sun Club puder rozświetlający do twarzy i ciała, tylko przetestowany - Kobo Professional, uniwersalny wypiekany kosmetyk do policzków i powiek - Pierre Rene Rouge Powder, matowy delikatny róż w odcieniu 01 soft rouge - Elf Blush peachy keen, niewielkie zużycie - Podklad Estee Lauder Double Wear 2N1 desert beige, ubytek parę ml (najchętniej oddam za inny dobry podkład, jasnego żółtka, np. Clarins, Nars, [/COLOR]Shu Uemura, Shiseido), - Estee Lauder Eyeshadow Quad 07 Arctic Night, cienie kilka razy użyte, ubytek niewielki (widoczny w jasnych odcieniach). Kartonik. Kod T10, - Kremowy cień do powiek Velvet Blaze Oriflame (blady róż), zostało ponad 3/4 (zdjęcie na życzenie), - Błyszczyki i pomadki: YR Sexy Pulp Volume Gloss 04 nude rose Catrice Salsa Cubana Cucuba The Body Shop Lip Gloss 18 Clarins Prodige 03 - połowa Niewielkie zużycie każdego oprócz Clarins, wszystkie są lekko odrapane od noszenia w kosmetyczce. Clarins - nie jestem w stanie podać daty ważności, ale wszystkie pozostałe na pewno świeże. Wszystkie pachną, nie ważą się i zachowują wzorowo. Edytowane przez hathayoga Czas edycji: 2015-05-12 o 22:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
perfumove love
|
5. Akcesoria i lakiery do paznokci:
Pędzle (większość nie używana, Ingloty i Ori raz przetestowane): smudger Body Shop, języczek Artdeco, Inglot 8OHP, Inglot 11S/S, mały eko no name z drewnianą rączką, Oriflame do rozcierania. Edytowane przez hathayoga Czas edycji: 2015-03-07 o 12:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
perfumove love
|
6. Niekosmetycznie:
Ciuchy, buty, torebki Sukienki rozm. S i M, buty rozm. 37 i 38. Torebki - niektóre używane, inne nowe lub prawie nowe (zdjęcia - następny post). Dokładny opis i zdjęcia w wątku ciuchowym, ale nie wykluczam wymiany na kosmetyki. Muzyka CD Między ciszą a ciszą, płyta raz przesłuchana, dwupak. Opis np. tu: http://www.empik.com/miedzy-cisza-a-...62524,muzyka-p Flakony po perfumach: - Dior Pure Poison 30 ml z korkiem i kartonikiem, - Chanel Allure Parfume 7,5 ml refill - metalowe piękne "opakowanie" na wkład z czystymi perfumami Allure (wrzucam zdjęcie poglądowe), oczywiście z tym wymiennym pustym wkładem. Mam też do nich jasny welurowy pokrowiec, ale potrzebuje on kąpieli, bo leżał długo zakurzony - Oriflame Giordani White Gold 50 ml (stara wersja), - Avon Rare Pearls 50 ml Edytowane przez hathayoga Czas edycji: 2015-05-24 o 17:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
perfumove love
|
Wymienione:
- Kenzo Amour Indian Holi, 50 ml psiknięte dwa razy, tester z korkiem, kartonik, brak - Cacharel Amor Amor, 50/100 ml, brak - Calvin Klein Eternity Summer (edycja 2013), 100 ml, brak dwóch psiknięć, kartonik z folią, brak - Giorgio Armani Acqua di Gioia edp 13/20 ml (oryginalna wersja torebkowa), brak - Paco Rabanne Black XS edt 20+/30 ml, brak - Salvatore Ferragamo Tuscan Soul edt 40 ml z ubytkiem kilku psiknięć, brak - The Body Shop Body Butter Glazed Apple - pełnowymiarowe limitowane masło do ciała, nowe, brak - BeautyLab - nawilżający krem na dzień, użyty max. 3 razy, pompka, brak - Suddenly Madame Glamour 40/50 ml (słynna imitacja Coco Mademoiselle), LadyJagoda - The Body Shop Vitamin E Sink-In Moisture Mask, nawilżająca maseczka do twarzy, użyta 3 razy, brak - Essence róż w sztyfcie, odcień Miss peachy, użyty dwa razy pędzlem,brak - Estee Lauder podwójne cienie 05 Pink Dusk (kod KB8, ale nadal są OK), zdjęcie z widocznym ubytkiem poniżej, brak - Paletka cieni W7, praktycznie nowa (raz delikatnie muśnięta pędzelkiem). brak - SkinFood Good Afternoon Honey Black Tea BB Cream (nawilżający krem BB) - brak - The Body Shop Flavoured Lip Gloss Rose, błyszczyk nowy, nie otwierany 12 ml, brak - Lakier Essie Virgin Orchid 22, raz użyty. brak - The Body Shop Vanilla Bliss Shimmer Lotion 250 ml. Użyte ok. 5 ml, pompka, brak - Dermedic, Hydrain 3 Hialuro Krem pod oczy, użyty dwa razy, pojemność 15 ml, brak - Organique Savon Noir, użyte raz w b. niewielkiej ilości, wersja z zakrętką, brak - Olej kokosowy z BU, ważny do 06/2014 brak - Yves Rocher Woda toaletowa Karmelizowana Gruszka 100 ml z ubytkiem 2 psiknięć brak - NOWOŚĆ! The Body Shop Red Musk, unisex,100 ml z ubytkiem 1 małego psika testowego brak - The Body Shop Neroli Jasmin edt, ciut mniej niż połowa z 30 ml brak - The Body Shop Vanilla edt, 30 ml z ubytkiem 1 psiknięcia brak - Christian Lacroix Ambre 49/50 ml - Comme une Evidence L'eau Intense YR 49/50 ml - Burberry Touch[/B], tester 70/100 ml - Lalique Satine, tester z korkiem ok. 98/100 ml - Guerlain Insolence edt 15/50 ml - Shiseido Zen edp 50 ml, nowe, zafoliowane - Kenzo Flower Oriental[/B], tester z korkiem, 50 ml - Cartier Le Baiser du Dragon edp, ok. 18/30 ml - Serge Lutens Feminite du Bois, ok.25/50 ml - Joop Le Bain Soft Moments, 40 ml z ubytkiem 1 małego psiknięcia, kartonik - Givenchy Dahlia Divin, 70/75 ml tester z korkiem - Agent Provocateur Fatale, niecałe 50 ml - Etro Etra edt, tester z korkiem, ok. 20/100 ml - Dsquared2 She Wood Crystal Creek Wood, ok. 7/30 ml - Gucci Rush, odlewka w szkle ok. 8 ml - KORRES Blush 18 Peach, luminous finish, velvety texture, niewielkie zużycie - Madonna Truth or Dare 50 ml, ubytek testowy - Guerlain Aqua Allegoria Limon Verde 75 ml - DKNY Golden Delicious Sparkling Apple, 50 ml bez kilku psików - Marc Jacobs Daisy Dream edt, 100 ml z niewielkim ubytkiem - Madonna Truth or Dare Naked 50 ml, ubytek testowy brak - L'Or de Torrente edt, ok. 90/100 ml, pudełko - All In One BB Cream The Body Shop, nowy nie otwierany krem BB, odcień 03 - Serge Lutens Santal Majuscule 45/50 ml, kartonik (za jakiegoś "łisza") - Balenciaga L'Essence, ok. 60/75 ml ZAPRASZAM! ![]() Edytowane przez hathayoga Czas edycji: 2015-05-24 o 20:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
może coś u mnie za:
- Kenzo Amour Indian Holi, 50 ml psiknięte dwa razy, tester z korkiem, kartonik,
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Ano widzisz,sama piszesz że nawet po dwóch :P
ja cem 2 ![]() weź przekop się przez mój wątek może coś byś jeszcze dobrała, żeby sobie zbyt w brode nie pluła ze oddałam burberry ![]() ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- oj bo za małą masz wish listę ![]() no nic moze innym razem ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
Dsquared2 She Wood Crystal Creek Wood, ok. 7/30 ml, The Body Shop Body Butter Glazed Apple - pełnowymiarowe limitowane masło do ciała, nowe
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
tak szybko to nie wpadnę:P bo mam jeszcze ze 30ml w setce i 10 ml z 30stce :P
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
ech, tej flaszki nie oddam, chyba że masz coś czego szukam
![]() trudno, może innym razem
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Wielka szkoda, że insolence jest tak mało...
![]()
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
oj nie nie, podziękuje za duża różnica w wartości
![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
witaj
czy wyszukasz cos za aqua di gioia? ewentualnie plus odelwka kenzo summer
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Może skusisz się na Blumarine Bellissima aqua di primavera 30 ml (ubytek 3-4 psiki) za Insolence?
http://www.fragrantica.com/perfume/B...era-11849.html też fiołek, ale świeży
moja wymianka kosmetyczna Edytowane przez Callianna Czas edycji: 2014-10-02 o 17:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Nic nie znalazłam, bardzo dziękuję
![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się:
The Body Shop Body Butter Glazed Apple Lakier Essie Virgin Orchid 22, raz użyty ![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Zadnego blyszczyka nie oddam, bo każdy w moim wątku jest warty około 100 zł, a Essie 30 zł, więc rachunek prosty ![]() Do kiedy indziej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Czesc
![]() Kurcze na obecna chwile nic nie widze dla siebie. Bede zagladała , moze akurat cos dołozysz ![]() Serdecznosci, buziaki !:-D
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Nie pamiętam, czy już Ci odpisywałam, chyba tak, ale na wszelki wypadek napiszę
![]() Podoba mi się krem BeutyLab, jabłkowe masło TBS, no i te Kenzo ewentualnie, ale pewnie za nie nic już nie znajdziesz.
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
W tej chwili niestety nic.
---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Poszukuję przede wszystkim podkładów kryjących (o konsystencji zbliżonej do dawnego Double Wear,dosyć gęstej). Może być również coś z listy: MAC Studio Fix: NC20,NC25,NW20 Make Up For Ever HD: 118, 120 Chanel Vitalumiere Aqua: BR22, B20 Chantecaille Future Skin: Vanilla Cle de Peau Beaute Silky Cream Foundation: B10 Laura Mercier Silk Creme: Rose Ivory, Beige Ivory Giorgio Armani Luminous Silk Foundation: 4
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
No wiem
![]() ![]() Ok, tylko odszukam tą maskę. To chyba ta: http://pl.strawberrynet.com/skincare...n-size-/33165/ Z BeautyLab bardzo lubię mleczko do demakijażu, więc krem też chętnie przetestuję.
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
- Aveda Camomile Colour Conditioner - profesjonalna odżywka do jasnych/farbowanych włosów, niewielkie zużycie (jest ok. 200/250 ml), link z opisem:
mam dostepny tylko loreal ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- chcesz te dwie rzeczy za odzywkę ? ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- raczej nowa kupiona gora miesiac temu w salonie |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Tak tak, już piszę. Maseczka to dokładnie ta: http://www.amazon.com/Dermalogica-Co.../dp/B00KAV03LK, też salon size, 177ml.
Jeśli chodzi o ubytek to nie wiem, mogę strzelać ![]() ![]() Mam dużo masek i ciężko mi je wykończyć. Otworzyłam ją pod koniec zimy w tym roku, czyli pewnie luty-marzec, data z opakowania to 24m po otwarciu. Trochę za nią dałam, mogę ją wymienić za perfumy Kenzo. Choć nadal nie wiem, jak pachną, bo nie udało mi się nigdzie znaleźć testera. Lubię klasyczne Kenzo, a te ponoć niepodobne? ![]() StriVectrin mogę też oddać, może coś jeszcze by Ci się spodobało? Jeśli interesują Cię profesjonalne maski, mogę też odlać tej Academie: http://pl.strawberrynet.com/skincare...intense/81901/ tak do 30ml. No i z tych Twoich rzeczy oprócz Kenzo, BeautyLab i masła TBS podoba mi się jeszcze Paco Rabanne Black XS i kilka książek. Sporo tego ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem, to może bez Kenzo. Poza tym nie lubię wiśniowych nut i trochę się obawiam brać w ciemno.
To może Strivectrin i odlewki masek: 30ml Academie i 50ml Dermalogica za BeautyLab, książki: "Dzika droga", "Pozostawieni", "Czarownice" i z perfum chociaż te Black XS? ![]() Nie wiem, jak oceniasz wartość tych rzeczy, ceny moich były w linkach. W każdym razie, tak w ciemno napisałam i jakby się nie zgadzało, mogę dać więcej Dermalogiki albo jak wolisz, w oryginalnym opakowaniu, mi tam wszystko jedno, jeśli o to chodzi ![]()
Edytowane przez MissScareAll Czas edycji: 2014-10-08 o 23:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.