![]() |
#1 |
Naczelna wampirzyca
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
CZERWCOWY wątas od Xandrine_Marie - czyli powoli ograniczam zapasy kosmetyczne i inne
WĄTEK NIEAKTUALNY, ZAPRASZAM DO WRZEŚNIOWEGO
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post52921164 Witam w moim wątku ![]() 1. Jako pierwsza wysyłam osobom, co do których nie mam zastrzeżeń/które mają więcej przekupek (co najmniej 10 więcej) niż ja. W innych wypadkach będę prosić o jednoczesną wysyłkę lub Waszą w pierwszej kolejności. 2. Nie wysyłam pierwsza osobom z negatywami. 3. Nie wyceniam rzeczy po cenach z Allegro, Ciebie proszę o to samo. 4. Wysyłam Pocztą Polską (przesyłki - paczki eko, mini; listy polecone). Nie wysyłam paczek poza granice Polski. 5. Możliwa jest wymiana osobista w Warszawie (termin do uzgodnienia). 6. Preferuję w wątkach odpisywanie Ty u mnie, ja u Ciebie. Szanujmy się - jeśli Cię o coś zapytam, a nic u mnie nie znajdziesz, odpisz nawet jedno słowo - nic. Nie toleruję odpisywania tylko w Waszych wątkach (istnieje na Wizażu opcja odsubskrybowania niechcianych) lub nagłego urywania kontaktu. 7. Nie odmieniam się - nie dotyczy to oczywiście produktów niezgodnych z opisem. 8. Nie rezygnuję z wymiany po przekazaniu sobie adresów w PW. Paczki/listy zawsze wysyłam w ciągu tygodnia od przekazania sobie adresów, Ciebie proszę o to samo. 9. Napisz czym konkretnie jesteś u mnie zainteresowana, zanim zapytasz, czy znajdę coś u Ciebie. 10. Proszę o niewysyłanie mi przesyłek nierejestrowanych, w ZWYKŁYCH kopertach, paczkach bez zabezpieczenia (ja swoje zawsze wypycham bąbelkami/ścinkami gazet, etc. Proszę również o nieoklejanie kosmetyków bezpośrednio taśmą. Najpierw bąbelki, potem taśma ![]() 11. Nie interesuje mnie wymiana na ubrania, buty, stare i zużyte rzeczy/kosmetyki. 12. Po udanej wymianie proszę o wystawienie przekupki, ja zrewanżuję się tym samym. Nie wystawiam już przekupek jako pierwsza, gdyż kilku swoich nadal nie dostałam. 13. Wysłane rzeczy wyszarzam, szczęśliwie wymienione usuwam z wątku, zarezerwowane zaznaczam na niebiesko, dokładki na czerwono. 14. Zawsze zajrzyj do mojej WISH, a nuż posiadasz coś co jest mi potrzebne ![]() 15. Zajrzyj też do mojego wątku KSIĄŻKOWEGO 15. W pierwszej kolejności preferuję większe wymianki. Wymieniam się tylko i wyłącznie za rzeczy z mojej WISH, staram się ograniczyć ilość kosmetyków w domu, mnóstwo nowych jest mi niepotrzebne ![]() ![]() Proszę również o nie pytanie mnie, czy mam coś poza wątkiem, za każdym razem patrzę w Wasze wish (jeśli takowe posiadacie) i gdybym coś miała, to na pewno bym napisała chcąc się wymienić ![]() Życzę sobie i Wam udanych wymianek ![]() WYMIENIĘ: TWARZ: 1. YR - Ovale Lifting - krem na dzień odbudowujący kontur twarzy i szyi - folia, kod X410, ważny do 04.2017 2. YR - Ovale Lifting - krem na dzień odbudowujący kontur twarzy i szyi - folia, kod X410, ważny do 04.2017 3. YR - Riche Creme Omega 369 - intensywne serum przeciwzmarszkowe - nowe, ale bez folii, kod X409, ważne do 09.2017 4. YR - Hydra Vegetal - żel-krem intensywnie nawilżający - nowy, ale bez folii, kod R414, ważny do 07.2017 - to mój zapas, więc tylko za coś z wish 5. YR - Hydra Vegetal - odświeżający żel do mycia twarzy - nowy, kod G415, ważny do 09.2017 - to mój zapas, więc tylko za coś z wish 6. YR - Hydra Vegetal - nawilżający płyn micelarny - nowy, kod G407, ważny do 05.2017 - to mój zapas, więc tylko za coś z wish 7. YR - Nutritive Vegetal - balsam intensywnie regenerujący na noc - 15ml (zostało około połowy), ważny 08.2015,kod R202 8. Ziaja - tonik ogórkowy do cery normalnej, tłustej, mieszanej - zużycie do dolnej części napisu Ziaja na butelce, widoczne na zdjęciu, ważny do 03.2017 9. Sephora - odświeżająco-łagodząca mgiełka do twarzy - zostało ok. połowy z 75ml, kod 3102B 10. Prreti - truskawkowe płatki zmiękczające i odświeżające skórę oczu i wokół oczu - zostało 8 z 10 płatków, data produkcji 23.09.2014, ważne 3 lata od daty produkcji, jako że otworzyłam je 4 dni temu oddam je za naprawdę małą, przydatną drobnostkę z wish CIAŁO: 1. YR - balsam regenerujący do stóp - nowy, kod X428, ważny do 08.2017 2. Lirene - balsam do ciała księżycowa poświata silver charm (ze srebrnymi bardzo drobnymi rozświetlającymi drobinkami) - tylko testowany, nie widać zużycia, kod 4A09A, ważny do 01.2017 3. The Body Shop - peeling orzechy brazylijskie - zostało na jakieś 2 mycia, ilość widoczna na zdjęciu, kod XJD06LA - tylko za coś z wish 4. Ziaja - oliwka do masażu antycellulitowa - zużycie 1/3 z 500ml, ważna do końca czerwca 2015, oddam więc za jakiś mały drobiazg z wish KOLORÓWKA: 1. YR - kredka do brwi ze szczoteczką, kolor kasztanowy - odpakowana z folii pod koniec kwietnia 2015, kupiona w marcu 2015, rozsmarowana wyłącznie raz w ramach testu na czystej kartce, nie była temperowana 2. YR - biała kredka do French manicure - kupiona i odpakowana z folii pod koniec kwietnia 2015, nie była używana i temperowana, to mój zapas, więc tylko za coś z wish 3. YR - lakier do paznokci 3ml - kolor starego złota (limitka grudzień 2014) - nowy, kod R402, to mój zapas, więc tylko za coś z wish 4. YR - bezbarwny mandarynkowy błyszczyk do ust - nowy, kod R401, ważny do 03.2017, to mój zapas, więc tylko za coś z wish 5. Dr I. Eris - Under 20 - multifunkcyjny antybakteryjny krem BB, odcień 01 - Light Beige - zużycie testowe, bez tekturowego opakowania, kod 4108B, ważny do 09.2017 6. Avon - Colortrend - szminka kolorowa precyzja, odcień All Fired Up - użyta ze 3-4 razy, zawsze nabierana pędzelkiem, data produkcji 21.08.2014 7. YR - tusz podkręcający rzęsy Volume Vertige - kolor czarny, nieużywany, ale bez folii kod R416 8. Avon - podkład matujący, odcień Ivory - zostało około 40%, kod Z181213 9. Avon - zestaw do malowania brwi, odcień Soft Brown - ubytek cienia do brwi jakieś 5%, ubytek wazeliny - jakieś 70%, jest lusterko i pędzelek, niestety wyrzuciłam pudełko, a na nim była data produkcji ![]() 10. Bell - HypoAllergenic - hypoalergiczny tusz do rzęs, kolor brązowo-czarny - użyty z 5 razy, mokry, nie widać ani daty produkcji, ani ważności, jest za to nr serii - 77515129, kupiony pod koniec maja 2015 ZAPACHY (tylko za coś z wish): 1. YR - woda kolońska Zielona Herbata - nowa, kod P417, jest pudełko, choć nieco sfatygowane 2. YR - woda kolońska Zielona Herbata - nowa, kod P411, bez pudełka 3. YR - woda kolońska Zielona Herbata - zużycie widoczne na zdjęciu, kod P408, bez pudełka 4. YR - woda toaletowa Gruszka w karmelu (limitka grudzień 2014) - zużycie widoczne na zdjęciu, brak kodu, bo pozbyłam się pudełka, no ale limitka z ostatnich świąt - będę wybredna 5. YR - woda toaletowa UMaJ Konwalia - zużycie widoczne na zdjęciu, kod P302, bez pudełka 6. Avon - mgiełka Naturals Figa z wanilią - zużycie widoczne na zdjęciu, kod Z100914 7. B&BW - mgiełka bez brokatu White Citrus - zużycie widoczne na zdjęciu, kod 4021CEB1 - będę wybredna 8. B&BW - mgiełka bez brokatu A Thousand Wishes - zużycie widoczne na zdjęciu, kod 4259CEC1 - będę wybredna 9. YR - woda perfumowana Quelques Notes d'Amour - 30ml bez psika testowego, jest kartonik, kod P419 10. B&BW - mgiełka bez brokatu Brown Sugar and Fig - ubytek 1ml z 236ml, kod 4022CEB1 - będę wybredna 11. YR - woda perfumowana Vanille Noire - zużycie - połowa z 50ml, jest kartonik, kod P412 12. Próbki Avon/Oriflame (kupione około października 2014): - Perceive Dew EDT - zużycie 1/3 - Viva by Fergie EDP - zużycie 1/3 - Outspoken Fresh by Fergie EDP - zużycie 1/2 - Outspoken Intense by Fergie EDP - zużycie 2/3 - Grace EDP - zużycie 1/2 - Precious Moments EDP - została odrobinka na dnie - Divine (niebieska) EDT - zużycie 2/3 - Lady Avebury EDP - zużycie 1/2 WŁOSY: 1. YR - szampon przeciwłupieżowy z wyciągiem ze skórki granatu - zużycie widoczne na zdjęciu, do dolnej części napisu Anti-Pelliculaire, kod G406 2. Garnier Ultra Doux - szampon odżywczy do włosów z olejkiem arganowym i kameliowym - zużycie widoczne na zdjęciu - do połowy napisu Doux, kod 26M308 3. TCW - srebrna maskara do włosów - użyta raz, nadal mokra, ale już daleeeeko po terminie, dorzucę ją gratis komuś kto zechce ją w ogóle przygarnąć WOSKI/SAMPLERY: 1. Yankee Candle - Cranberry Pear - wosk - folia MĘSKIE: 1. Dezodorant w sztyfcie Old Spice Original - data produkcji 07.2014, niedawno otrzymany w prezencie, raz nabrany na chusteczkę higieniczną w celu sprawdzenia zapachu, praktycznie tego nie widać, nie miał kontaktu ze skórą, a tym bardziej z pachą! 2. Żel pod prysznic Old Spice Original - nowy, data produkcji 07.2014, niedawno otrzymany w prezencie 3. Szampon do włosów Nivea Men Cool - odświeżający z mentolem do włosów normalnych lub przetłuszczających się - zużycie na zdjęciu, nie ma daty, tylko nr seryjny chyba - 51336416, po rozkodowaniu wychodzi, że wyprodukowany w 2015 i ważny przez 30 miesięcy, otworzony tydzień temu PRÓBKI: 1. Ziaja - szampon do włosów normalnych, figowy, saszetka 7ml, ważny do końca 6.2015 2. Ziaja - oliwkowe mydło pod prysznic, saszetka 7ml, ważne do końca 6.2015 3. Dove - Deeply Nourishing - żel pod prysznic 4. YR - Anti-Age Global SPF20 - przeciwzmarszczkowy krem na dzień - 2 szt. 5. YR - Krem BB idealna cera, kolor - Medium - 2 szt. 6. YR - Sebo Vegetal - żel-krem przeciw niedoskonałościom - 2 szt. 7. YR - Sebo Vegetal - żel-krem matujący 8. YR - Youthful Glow Foundation - kolor - Beige 200 9. YR - Nature - woda toaletowa drzewo cedrowe i zielona cytryna - chusteczka zapachowa 10. Lirene - Age Code 50+ - algowy krem wygładzający 11. YR - Ovale Lifting - serum modelujące owal twarzy V - 2 szt. 12. YR - Serum Vegetal 3 - krem intensywnie ujędrniający na dzień (ta starsza wersja) - 2 szt. 13. YR - Serum Vegetal - krem intensywnie ujędrniający na dzień (nowa wersja) - 2 szt. 14. Avon Calming Effects - Illuminating Foundation - kolor Ivory Pink 15. Avon Calming Effects - Illuminating Foundation - kolor Cream 16. Avon Calming Effects - Illuminating Foundation - kolor Nude 17. Avon Calming Effects - Illuminating Foundation - kolor Pale Pink 18. Avon Calming Effects - Illuminating Foundation - kolor Warmest Beige 19. Avon Calming Effects - Illuminating Foundation - kolor Light Nude 20. Avon Solutions Ageless Results - odmładzający krem na dzień SPF20 21. Avon Solutions Ageless Results - multiregeneracyjny krem na noc 22. Avon Solutions - ujędrniający krem na dzień SPF20 23. Avon Solutions - krem modelujący owal twarzy na noc 24. Dermika Gold 24k - stymulator młodości 55+, krem, zawiera 24k złoto 25. YR - chusteczka zapachowa wody perfumowanej QNdA INNE KOSMETYCZNE: 1. Białe szpatułki do depilacji z kremu Eveline - 6 sztuk - nowe, nieużywane 2. Mini kosmetyczka - kolor widoczny na zdjęciu - używana wyłącznie do przechowywania nieotwartych próbek kosmetyków 3. Depilator marki Braun, model Silk-Epil Supersoft EE1020 - bez folii, jest oryginalne pudełko, urządzenie przeleżało kilka lat w szafie, nie było ani razu używane, po podłączeniu do prądu działa, okazało się być nietrafionym prezentem, bo nie znoszę depilacji tą metodą. Do depilatora dołączam instrukcję obsługi, szczoteczkę czyszczącą, zasilacz 4. Książeczka czekowa Yves Rocher do sklepów stacjonarnych (ważna lipiec-sierpień 2015) LEKI/SUPLEMENTY: 1. Meal Drink - jeden z suplementów Konrada Gacy stosowany podczas odchudzania w jego centrum - woreczek strunowy z proszkiem potrzebnym do przygotowania 1 porcji koktajlu suplementacyjnego, smak czekoladowy, saszetka kupiona w Centrum Gaca w Wawie na początku grudnia 2014, nie była otwierana. link do produktu 2. Meal Drink - jak wyżej, tylko smak o ile dobrze pamiętam truskawkowy, link do produktu BIŻUTERIA: 1. Zegarek Quartz na rękę - kolor biało-złoty, cyferki, stan bardzo dobry, widoczny na zdjęciu, trzeba wymienić baterię, noszony tylko 2 razy, ale to jednak nie mój styl 2. Zawieszka na kurtkę, torbę - Yves Rocher - I love my planet - nieużywana 3. Bransoletka drewniana, lakierowana - kolor i wzorek widoczny na zdjęciu, założona kilka razy, ale w dobrym stanie 4. Drewniane koraliki - kolor widoczny na zdjęciu, noszone, raczej trzeba wymienić gumkę, no ale może komuś się przydadzą chociaż koraliki 5. Wisiorek - kolor czarny, widoczny na zdjęciu, sztuczne tworzywo 6. Wisiorek - kolor czarny, na zdjęciu widoczne jest to, że wisiorek jest poplątany, kiedyś nie był, może komuś uda się go wyprostować lub spodoba się taki jaki jest, moim zdaniem trzeba wymienić metalową zapinającą końcówkę, bo jest lekko poluzowana 7. Metalowa obrączka na palec z greckim motywem - trochę noszona, kolor jasnego i starego srebra, kupiona w Grecji na targu, ryski widoczne na fotce tak naprawdę nie są widoczne w realu, oddam za jakiś drobiazg z wish 8. Srebrny pierścionek - obrączka na palec z malutką cyrkonią, próba 825, sprawdzony u jubilera, trochę noszony, stan mam nadzieję widoczny na fotce, ma trochę małych rysek, ale z daleka niewidocznych dla oka, kupiony u jubilera w Warszawie za około 60 zł, ale oddam za coś przydatnego z wish o mniejszej wartości 9. Srebrny pierścionek na palec ze złotym i zielonkawym bursztynem, próba 925, sprawdzony u jubilera, trochę noszony, stan mam nadzieję widoczny na fotce, kupiony u jubilera w Warszawie za około 120 zł, ale oddam za coś przydatnego z wish, nawet o mniejszej wartości 10. Dewocjonalia (wszystkie kupione w sklepie z dewocjonaliami i poświęcone w Częstochowie): - posrebrzany krzyżyk - stan dobry, widoczny na fotce - srebrny krzyżyk - sprawdzony u jubilera, niestety próba jest bardzo mało widoczna, ale na pewno zaczyna się od 9 - tak dojrzałam i ja i jubiler, ale to na pewno srebro, bo sprawdzone na odpowiednich odczynnikach - stan względnie dobry, widoczny na fotce, z tyłu mała ryska Edytowane przez Xandrine_Marie Czas edycji: 2015-09-28 o 08:54 Powód: Dodanie zdjęć |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Naczelna wampirzyca
|
Dot.: CZERWCOWY wątas od Xandrine_Marie - czyli powoli ograniczam zapasy kosmetyczne
UBRANIA:
1. Młodzieżowe spodnie narciarskie marki AlpinePro rozmiar L, kolor czarny - spodnie były założone raz na dosłownie godzinną lekcję jazdy na nartach, niestety jazda nie przypadła do gustu członkowi rodziny i spodnie poszły w odstawkę, odzież posiada pasek i szelki, co umożliwia w pewnym stopniu regulację, nie posiada śladów użytkowania, spodnie zostaną wyczyszczone przed wysyłką, długość nogawki - około 109 cm, obwód w pasie - około 87 cm (trochę się jeszcze rozszerza dzięki wbudowanej gumce) 2. Męskie spodnie dżinsowe firmy Denim Co., kolor niebieski (nieco ciemniejszy niż na fotce), rozmiar W38 (97cm) L32 (81cm) - spodnie nie były ani razu noszone, zostały niedawno kupione, ale członek rodziny schudł i są teraz za duże ![]() ŻAREŁKO/NAPOJE: 1. Herbatka w saszetkach Herbapol, herbaciany ogród, smak malinowy, 60g (20 saszetek) - folia, ważna do 02.2017 2. Herbata czarna, cejlońska ekspresowa w saszetkach Tylos London, 100g (50 saszetek) - folia, ważna do 02.2017 3. Herbata czarna, liściasta Posti Yunnan, 100g - folia, ważna do 02.2016 4. Cukier do kawy z tygodnia Deluxe z Lidla - mieszanka przyprawowa do kawy w stylu katalońskim na bazie cukru, ze skórkami pomarańczy, 90g, ważna do 2017, ubytek z 2% 5. Cukier do kawy z tygodnia Deluxe z Lidla - mieszanka przyprawowa do kawy w stylu arabskim na bazie cukru z cynamonem, goździkami i wanilią, 90g, ważna do 2017, ubytek z 4% INNE: 1. Kubek Multikina z filmu Shrek Forever After - z dyndającym osiołkiem na przykrywce (można go wyjąć z tej przykrywki), na przykrywce znajduje się też dziurka na słomkę - kubek mieści do 0,5 litra napoju, z racji tego że jest plastikowy nadaje się bardziej do zimnych napojów - użyty wyłącznie raz do nalania coli przy zakupie kubka w Multikinie 2. Loom Bands - 200 szt. neon pastel - gumeczki do robienia bransoletek i innych ozdób, w zestawie z szydełkiem 3. Ozdobne kulki 3 szt. do dekoracji w domu - wydaje mi się, że wykonane z czegoś na kształt cienkiego drewienka, kolor kremowy 4. Zapalniczki - używane, ale zadbane, działają 5. Łyżka do butów - nieużywana, kolor srebrny 6. Kalendarzyk z adresownikiem na 2015 r., możliwe zapisanie w nim małych drobnostek - nowy 7. Popielniczka - szklana, granatowa, używana, z jednej strony na rogach drobne ubytki w szkle, ale z daleka niewidoczne dla oka 8. Organza do pakowania prezentów - rolka, kolor złoty, zafoliowana, 45 x 200 cm 9. Wstążka do pakowania - złota z dużą ilością brokatu, z metalowym usztywnieniem pomagającym ładne wyprofilowanie, zafoliowana, 270 cm 10. Transporter do przewozu psa, kolor czarny - nie był używany, bo okazał się za mały dla mojego psiaka jednak o te kilka centymetrów, długość około 46cm, szerokość około 32cm, wysokość około 27 cm 11. Urodzinowa kartka - kolor i życzenia widoczne na zdjęciu, niepodpisana 12. Imieninowa kartka - kolor i życzenia widoczne na zdjęciu, niepodpisana 13. 4 bożonarodzeniowe kartki świąteczne, nie mają wypisanych życzeń w środku, kolory widoczne na zdjęciu, mam też 5 kartkę i kopertę, ale są nieco przybrudzone 14. Ręcznie wykonana ozdoba wielkanocna - wykonana z cekinów, podstawki i wstążki - kolor biało-biało złoty, z zającem wielkanocnym 15. Wielka, raczej bezzapachowa świeca w kształcie wielkanocnego jajca - kolor żółty, nie była palona ELEKTRONIKA, ITP.: 1. Panasonic CD Jogger - pasek podtrzymujący odtwarzacz CD w trakcie biegania - użyty z 1 raz, możliwa regulacja paska, kolor grafitowo-czarny, wykonany z elastycznej pianki i siateczki, właściwie nie posiada śladów użytkowania, jak dla mnie można tam włożyć teraz mini portfelik, telefon, czy odtwarzacz mp, no ale ja wolę inne sporty niż bieganie ![]() 2. Discman marki Elta Germany, model 5728N - nieużywany, ale bez folii, przeleżał trochę w szafie, dołączam do niego instrukcję obsługi i oryginalne opakowanie 3. Elektroniczna ramka na zdjęcia Sandstorm 7'', Digital Photo Frame S7DPF10 - kolor czarny, nowa, nieużywana, w oryginalnym opakowaniu, podłączana pod prąd, wgrywa zdjęcia z usb, stojąca, posiada panel sterowania, umożliwiający np. wybór jasności (podobnie jak przy obróbce zdjęć w aparatach, komputerach) - kosztowała ponad 200 zł, także proszę o realne propozycje 4. Aparat fotograficzny starszego typu na kliszę, nieużywany, dostałam go podczas realizowanego kursu kilka lat temu, ale nie za wiele mogę o nim powiedzieć, bo wyrzuciłam pudełko i instrukcję, dorzucę do niego oczywiście futerał ochronny 5. Telefon Motorola Flipout - pół dotykowy, pół qwerty telefon, kolor srebrno-czarny z kolorowymi, wymiennymi obudowami (czerwoną, zieloną, fioletową, czarną), używany tylko przez 1 osobę, kupiony w Orange, w jednym malutkim miejscu jest lekko przetarty kolor, ze względu na użytkowanie może być lekko przesunięta jedna część telefonu względem drugiej (mam nadzieję, że zdjęcie dobrze to odda), ale nie wpływa to kompletnie na działanie telefonu, przywróciłam mu ustawienia początkowe, wszystko w nim działa, bateria przy ciągłym słuchaniu na nim muzyki może moim zdaniem max przetrwać 2-3 dni, wydaje mi się, że do telefonu pasuje standardowa karta microSD. Do telefonu dołączam wszystkie wymienne obudowy, ładowarkę z kablem usb (takie 2w1), słuchawki z wymiennymi gąbeczkami, oryginalne opakowanie. Edytowane przez Xandrine_Marie Czas edycji: 2015-07-02 o 15:17 Powód: Dodanie zdjęć |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Naczelna wampirzyca
|
Dot.: CZERWCOWY wątas od Xandrine_Marie - czyli powoli ograniczam zapasy kosmetyczne
Dokładka
Edytowane przez Xandrine_Marie Czas edycji: 2015-06-21 o 16:37 Powód: Dodanie zdjęć |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Naczelna wampirzyca
|
Wymienione z:
1. Magdalena____ - 7 kosmetyków: pastylka gruszkowa YR, Farmona - masło do ciała, YR - balsam do suchej skóry, 2 kremy do rąk, peeling do rąk; Stara Mydlarnia - żel pod prysznic ZAPRASZAM ![]() ![]() Edytowane przez Xandrine_Marie Czas edycji: 2015-07-02 o 12:50 Powód: Dodanie zdjęć |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
|
coś za motorolę?
![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Zapomniałam się i odpisałam u mnie w wątku
BUTY https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=819293 KSIĄŻKI+FILMY https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=819295 KOSMETYKI BIŻUTERIA https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=819309 DOMOWE RÓŻNOŚCI https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=819311 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Witam, najbardziej podoba mi się YR - woda kolońska Zielona Herbata, ale to chyba za dużo jak za jedną książkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
mogłabym przygarnąć
7. B&BW - mgiełka bez brokatu White Citrus - zużycie widoczne na zdjęciu, kod 4021CEB1 - będę wybredna 8. B&BW - mgiełka bez brokatu A Thousand Wishes - zużycie widoczne na zdjęciu, kod 4259CEC1 - będę wybredna
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Coś za mgiełki BBW?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
dziękuję, niestety nic nie znalazłam
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Hej, niestety nic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Może masz Cue któraś wersje
bądź voile de ambre czy yrie bo za so elixiry szukam również zapachu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Dziękuję, niestety nic
![]()
![]() |
#18 |
Psiejsko czarodziejsko :)
|
hej, dzięki za zainteresowanie. troszkę mi się pokomplikowało i wystawiłam zapachy na aukcje, jeśli poczekałabyś tydzień, to będę wiedziała, czy je jeszcze mam. Pozwól, że odezwę się do Ciebie, jeśli możesz poczekać tyle czasu i dam znać za tydzień. Jeśli nie sprzedam flaszek, to na pewno coś znajdę i za Dalissime i odlewkę Jabłuszka u Ciebie, bo masz dużo pyszności
![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
?
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Moderator
|
Tak, wrzucę zdjęcie kominka jeszce dziś, zaglądaj do mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie calutka część 'CIAŁO' poza 8 i 11, (7 też właściwie tak umiarkowanie - chyba że pachnie przyjemnie?), wosk YC i odżywka Garniera. Zerknęłam na Twoją wish i do książek dołożyłabym Ci jeśli chcesz: Aliena dwie wersje (Sunessence ok. 2,5ml w szkle; Essence Absolue też ok 2,5ml w plastiku), S. Dali Dalimix Black ok. 5 ml w szkle.
---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Jeszcze mam pomadkę KIKO, to nie Twój kolor? https://www.google.pl/search?q=kiko+...w=1366&bih=633
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
jaka jest pojemność wyjściowa tych mgiełek?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
a to maleństwa to podziękuje
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
O sorry źle przeczytałam, faktycznie jest napisane szampon
![]() ![]() ![]()
![]() |
#28 |
Psiejsko czarodziejsko :)
|
hej, perfumy, które Cię interesowały, poleciały w świat, gdybyś znalazła w moim wątku coś innego, to daj znać
![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
jak widziałabyś wymianę?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
za jedną się nie wymienię,podziękuję
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:34.