![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
KWIECIEŃ Pioson, Chloe Love, CK,Clinique i wiele innych zapraszam !
NIEAKTUALNE
Witajcie, Krótko o zasadach wymiany ze mną: Osoby o mniejszej ilości przekupek wysyłają pierwsze. Przesyłki zawsze dobrze zabezpieczam i tego samego oczekuje Przesyłka rejestrowana, perfumy raczej paczką lub mini paczką. Ja odpisuje u Ciebie Ty u mnie. Zdarza się że na wizaż zaglądam raz na dzień lub co drugi dzień, proszę więc o wyrozumiałość i cierpliwość, zawsze odpisuje chyba że naprawde zapomnę, to proszę upomnij się. Pytaj o daty, o stan zużycia na wszystko odpowiem. 1. Wysyłka perfum tylko i wyłącznie paczką, dobrze zabezpieczoną- niedopuszczalne jest by wrzucać perfumy ot tak do koperty bąbelkowej, bez żadnego dodatkowego zabezpieczenia pomimo że jest nawet kartonik. 2. Zanim dojdzie do wymiany, poproszę Cię o dodatkowe zdjęcia i okreslenie DOKŁADNIE pojemności wyjściowej. Ja zawsze zdjęcia dodatkowe wysyłam. 3.Nie ukrywam skąd pochodzą moje zapachy, orientuje się gdzie sa kody, dlatego jeśli nie masz pewności co oryginalności swoich zapachów- NIE PROPONUJ MI WYMIANY! Nie cierpię na nadmiar czasu i nie będę weryfikować kazdej jednej rzeczy. 4. Osoby z neutaralem, negatywem WYSYŁAJĄ jako PIERWSZE Szanujmy siebie i swój czas, dziękuję za uwagę i przechodzę do meritum ![]() Lista chciejstw: zawsze -zawsze płyn micelarny MIXA -krem do twarzy filtr Pharmaceris hydrolipidowy -Alantan Dermoline -Clinique Almost Powder -olejek do mycia twarzy lub produkty umożliwiające produkcje tego typu olejków-emulgator -książek CHIZU SAEKI -stare magazyny i nowe Vouge, Bazar -wszystko o Quentino Tarantino wraz z plakatami z filmów, artykułami o filmach na których sa zdjęcia z kadrów filmu -Markery COPIC -lakiery hybrydowe Semilac -akcesoria do hybrydy Wymieniam sie tez chetnie na ciuchy, torebki, akcesoria; najchetniej ciekawe bluzki, topy, sukienki ew.spodnice, buty rozmiar 39/40 perfumowo: L de Lolita Coco Chanel Mademoiselle Angel EDT,EDP Aguolina Blue Sugar Beyonce Pulse zachciewajki -cienie do powiek w odcieniach nude SMARTFON sprawny Iphone ![]() Zdjęcia na życzenie, nie mam ich teraz gotowych bo wynika to z faktu fatalnego popękanego smartfona z wszelkiej masci porysowaniami, więc szukam też smartfona ![]() ![]() Dokładka na czerwono Pielęgnacja i ochrona. AVENE, Reflexe Solaire spf 50, nowy LRP Effaclar K 25/30 ml BRTC SALMON Fillex Volume Injecton, azjatycki wypełniacz zmarszczek o ten NOWY http://azjatyckibazar.com/kategoria/...-wstrzykiwania BIODERMA , Atoderm Nutritive 40 ml, uzyty 2x AVENE Physioloft, Nuit Night 30 ml, zużycie ciężko okresli myślę że zuyłamok 10 ml ISANA- Lotion, 5 proc. Urea, użyty 2x Lotion fur mama, rossman uzyty max 4 Bioliq oczyszczający żel do mycia twarzy (ze szczoteczką silikonową), nowy ZSK Macerat z marchewki, dw:01.2018 29/30 ml INNISFREE Maska w płachcie, Aloe nowa, azjatycki bazar Garnier, tez maska w formie plachty, super nawilzenie o czyszczenie, nowa KOLORÓWKA Clinique, Blended face powder and brush odc. 03 transparency kod:B25 pozostała połowa pojemnośc wyjsciowa to 35 g La Roche Posay, Toleriane Teint odc 11 puder w kompakcie, zużycie oceniam na 10 procent REZERWACJA Wibo-Strobing Make Up, Nowa paletka rozświetlaczy PERFUMY Chloe Love, 15/30 kartonik zródło Sephora Givenchy Play, 46/50 ml--wymiana z użytkowniczką ARVENA Paco Rabanne Ultrared 15/30 ml, kartonik źrodło: wymiana z użytkownikiem Ralfioza Guess Seductive, 27/30ml zrodlo drogeria DM Wiedeń DKNY Pure 5/30 ml zrodlo Sephora YR So Elixir, 5ml bez jednego użycia, taka mała próbka AVON little black dress, 27/30 ml Bershka, Pink 27/30 ml wymiana Star Nature, guma balonowa ![]() Mel Merio, it s Candy Time, 30 ml butelka nie byla do pelna, nigdy tego nie uzywalam, nie wiem skąd to mam i co to jest, ale chyba rossman https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1107571 INNE: Sukienka M by Maya Palma rozm S taka https://www.showroom.pl/p/100960,m-b...rze--lazurowym uprana tylko, nawet nigdzie w niej nie byłam--dobra tez na M Bon rabatowy do Douglas 30 zł, na zakupy kosmetyków do pielęgnacji za min:199 zł (bon ważny z karta Douglas) Mnóstwo biżuterii sztucznej w sensie nie srebrnej i nie złotej, kolczyków od zatrzęsienia, bransoletek, wszystko to niebawem wrzuce jak tylko dostane sie do sensownego telefonu ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1265270 Edytowane przez sowaa5 Czas edycji: 2017-05-13 o 19:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: KWIECIEŃ Pioson, Chloe Love, CK, pielegnacja, troche kolorowego :) zapraszam !
Hej!
Wypatrzysz coś u mnie za Chloe? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 122 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: KWIECIEŃ Pioson, Chloe Love, CK, pielegnacja, troche kolorowego :) zapraszam !
Biżu będziesz chciała wymienić na kosmetyki/perfumy? To daj mi, proszę, znać jak już będziesz mogła zrobić fotki. Uszkodzone też mogą być, bo pójdą do przerobu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: KWIECIEŃ Pioson, Chloe Love, CK,Clinique i wiele innych zapraszam !
Hej,
czy znajdziesz coś u mnie za: BIODERMA , Atoderm Nutritive 40 ml, kupiony 17.01 i otwarty wtedy uzyty 2x
![]() |
#6 |
kolorowa_mama
|
cos za Clinique, Blended face powder and brush odc. 03 transparency
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Coś za Bioliq i paletke Wibo?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Hej! Zrobilam zdjecie - byc moze uda Ci sie dojrzec: plyn zaczyna sie tam gdzie jest jasniej. Flakonik nie jest fabrycznie napelniany do konca. Uzylam ich tylko raz po zakupie, dla bezpieczenstwa oceniam ubytek na 4ml.
![]() Edytowane przez f315cba03d2146a3793d6a2e625ff884db25ad98_5e9f7b328a2cf Czas edycji: 2017-04-04 o 20:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Zrodlo: perfumeria stacjonarna LuxPoint we Wroclawiu, DHRenoma.
Ja zdjec nie potrzebuje ![]() Edytowane przez f315cba03d2146a3793d6a2e625ff884db25ad98_5e9f7b328a2cf Czas edycji: 2017-04-04 o 21:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Hej, moze znajdziesz cos u mnie za Dior.Poison?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Podobają mi się u Ciebie te rzeczy, może znajdziesz u mnie coś za coś z tego?
AVENE, Reflexe Solaire spf 50, nowy Dior Poison, 47/50 ml, EDT,kartonik Niestety nietrafiony prezent na urodziny, znajac kolezanke zrodlem jest Sephora lub Douglas Paco Rabanne Ultrared 15/30 ml, kartonik źrodło: wymiana z użytkownikiem Ralfioza CK Euphoria Forbidden 45/50 ml źródło: lotnisko UK
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Co powiesz na narzutkę i sweterek w stokrotki?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Coś za Dior Poison?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Niestety, nic dla siebie nie znalazłam. A może skrywasz coś pod ladą?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Przyklep mi proszę wstępnie te rzeczy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
perfumove love
|
Hej! Za Lolkę szukam wyłącznie czegoś z poszukiwańców
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Kurczę, niestety chyba nic więcej nie wybiorę.
![]() Kusi mnie ewentualnie puder Clinique, ale ten odcień jest chyba dość ciemny, co? Postaram się go gdzieś sprawdzić w najbliższych dniach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Hej, podoba mi się Poison i krem Avene, ale wszystkich wymienionych przez Ciebie zapachów za to nie oddam
![]()
"... w ostatnim domu ktoś uchylił trochę drzwi i bardzo stary głos zawołał: - Dokąd idziesz? - Nie wiem - odpowiedział Włóczykij. Drzwi zamknęły się i Włóczykij wszedł w las. Miał przed sobą sto mil ciszy." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
duż rzezy mi się podoba, znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
BIODERMA , Atoderm Nutritive 40 ml, kupiony 17.01 i otwarty wtedy uzyty 2x
Clinique, Blended face powder and brush odc. 03 transparency kod:B25 pozostała połowa pojemnośc wyjsciowa to 35 g YR So Elixir, 5ml bez jednego użycia, taka mała próbka AVON little black dress, 27/30 ml ?
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Niestety, nic mi się nie przyda...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Na ile mniej więcej wyceniasz to o co pytam?
![]() ![]()
"... w ostatnim domu ktoś uchylił trochę drzwi i bardzo stary głos zawołał: - Dokąd idziesz? - Nie wiem - odpowiedział Włóczykij. Drzwi zamknęły się i Włóczykij wszedł w las. Miał przed sobą sto mil ciszy." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Narzutka to rozmiar uniwersalny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Hej, przepraszam, że się nie odzywałam tak długo.
Jeśli jeszcze jesteś zainteresowana wymianką, powiedz ile ml odpowiadałoby Ci za puder ![]() Zależy jaki produkt masz z hada labo ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:06.