|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
dead & alive
|
Sierpniowa wymiana- perfumy i kosmetyki :)
Hej
![]() Postanowiłam przestać wyrzucać nietrafione kosmetyki i zacząć się wymieniać stąd mój pierwszy wątek ![]() Odlewek perfum staram się pozbywać na bieżąco, więc perfumy nie są zepsute. Do kosmetyków bliskoskórnych dorzucę próbkę Octeniseptu, żebyście miały pewność, że są dobrze zdezynfekowane ![]() 1. Pomadka do ust Matte INGLOT 435- użyta kilka razy 2. Pomadka do ust INGLOT 832- lekko starty napis przez noszenie w torebce, również użyta kilka razy, ponieważ nie przypasował mi kolor ![]() 3. Parisienne Yves Saint Laurent- 5ml 4. Aqua Allegoria Pamplelune Guerlain- 9ml 5. Laudano Nero Tiziana Terenzi- 10ml bez kilku psików- cudowny zapach, niestety nie na mojej skórze ![]() 6. Lalique Lalique- 9ml 7. Rose Oud Yves Rocher- 23-25ml- mam kartonik
Edytowane przez blue3 Czas edycji: 2016-08-29 o 05:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
dead & alive
|
Dot.: Sierpniowa wymiana- perfumy i kosmetyki :)
Miejsce na dokładkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za perfumy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() 4. Aqua Allegoria Pamplelune Guerlain- 9ml 5. Laudano Nero Tiziana Terenzi- 10ml bez kilku psików- cudowny zapach, niestety nie na mojej skórze 6. Lalique Lalique- 9ml 7. Rose Oud Yves Rocher- 23-25ml- mam kartonik poza wątkiem mam jeszcze odlewki następujące: Dolce Vita jakieś 8 ml Samsara (nie wiem czy EDT czy EDP) ok 7 ml Molecule 01 ok. 5 ml Molecule 03 10 ml Leather Essence Ferrari 10 ml Zapraszam ![]() ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- o, super ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:45.