|
|
#1 |
|
Kici kici miau miau
|
LUTY - Chanel Chance, Byredo, Bohoboco, plus kolorowka
NIEAKTUALNE
Wymienie tym razem glownie perfumy, poniewaz zbyt duzo zaczynam chomikowac chociaz kolorwka rowniez jest+ Chanel, - dwie miniatury 4 ml, Beige i 1932, ubytek to 1x uzycie na nadgarstek + Sisley 1 - edt, ok. 40/100 ml z wymiany + Rosefield zegarek - seria Gramercy, srebrny, stan idelany, niewiele noszony. + Estee Lauder DW Nude 2W1 Sand - ubytek ok. 10%, brak korka, jest za to pompka + NARS Velvet Matte Stick - kolor Fiji, ubytek ok. 20%. + Mugler Alien - ok. 25/30 ml + Bohoboco - Sandal wood ok. 45/50 ml Jestem sklonna oddac 2 flaszki za 1 poszukiwana . Szukam: + Dior Dolce Vita + Lancome Poeme Edytowane przez ranka Czas edycji: 2018-03-04 o 10:28 |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: LUTY - Chanel Chance, Byredo, Bohoboco, plus kolorowka
Witaj, coś u mnie za:
+ Byredo Seven Veils, - 50 ml, ubytek to dwa psiki, kupione na e-glamour. + Bohobobo Vanilla Black Pepper - ok. 45/50 ml. + NARS - rozswietlacz Copacabana, nowy, miniatura , 4 g ?
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Ranko ta Aura jest okropna, wachałaś ja? Ja z Byredo lubię kilka zapachów, ale tego nie znam.
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, Reniu!
Znajdziesz coś u mnie za Byredo? |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za mini róż NARS?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Chanel, - dwie miniatury 4 ml, Beige i 1932, ubytek to 1x uzycie na nadgarstek
+ NARS - rozswietlacz Copacabana, nowy, miniatura , 4 g + NARS - mini roz Orgasm, ubytek ok. 5% Hej, Może coś znajdziesz u mnie ? |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
czy znajdziesz cos u mnie za: + Chanel Chance edp - ok. 30/35 ml, kupione na douglas.pl. ?
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Ranko, będę mogła podesłać długość jutro
![]() ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Zdaje się, że pozłacany |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Coś u mnie za miniatury nars? Jak pachnie Byredo?
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
To może chciałabyś wymienić Lveb za Chance?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Pewnie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za Chance?
|
|
#13 |
|
Konto usunięte
|
hej, u Ciebie podobają mi się poniższe pozycje :
- NARS - rozswietlacz Copacabana, nowy, miniatura , 4 g - Guerlain - tonik Abeille Royale, miniatura z zestawu 15 ml - Bobbi Brown - Vitamin Enriched Face Base, miniatura 7 ml, nowa ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- a dorzuciłabyś jeszcze ten róż nars ? ja mogę dorzucić kapsułki au lait intense 8 sztuk |
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Kurtki uwielbiam, w sumie to mam teraz 3 ( za 730 zl nie mogłam sobie odmówić) czarna, botdowa i brudny róż. Rozmiarowka mala, 8 jest trochę ciasna, a 10 trochę za duża. Zdecydowałam się na 10. Jestesmy ci z mężem bardzo wdzięczni. Wrzucaj częściej swoje zakupy.
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#17 | |
|
Kici kici miau miau
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Oki, będę zaglądać do Ciebie
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam dolce vity i poeme ale mam na przykład Casmir Choparda 30ml, Escade Born In Paradise 50ml, Flowerbomb edt 50/100ml może cos z tego za Byredo?
|
|
#21 |
|
Kici kici miau miau
|
Z flowerbomb mi nie po drodze bo strasznie nietrwale, pozostalych nie znam niestety
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem w takiej same job sytuacji
. Idę oblookać jeansy.
|
|
|
|
#23 |
|
Kici kici miau miau
|
hop
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zadomowienie
|
Hej, bylaś zainteresowana LVEB edp - może chcesz wymienić za zegarek?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez bizbizub Czas edycji: 2018-02-10 o 21:02 |
|
|
|
|
#25 |
|
Zadomowienie
|
Hej , znajdziesz coś u mnie za zegarek i ewentualnie sisley ?
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
Czego szukasz za zegarek? Zerknij do mnie
|
|
|
|
|
#28 |
|
Zadomowienie
|
Wstępnie jestem na tak, tyloo jescze jutro zadzwonię rano do Douglas i podpytam czy kartę można zrealizować w dowolnym Douglasie - ja dostałam jako zwrot w Galeriii Mokotów w Warszawie.
|
|
|
|
#29 |
|
Zadomowienie
|
Mogłabym coś dołożyć, tylko nie wiem co. Ewentualnie czy tylko zapachy z wish wymienilabys za Zegarek (DV i poeme)? Jeśli tak to jaka pojemnosc by Cie skusiła za zegarek?
---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- [/COLOR]Ni mam, ale naokoło kombinując mogę mieć któryś z tych zapachów (wymienię ) tylko muszę wiedzieć, czy każdy wejdzie w grę i jaka pojemnosc Ewentualnie mogę zdobyć odlewke DV, tylko też powiedz ile weszłoby w grę lub Jaka pojemność Poeme. Potrzebuje zegarka(ów) na gwałt, mam obowiązek nosić w pracy, także stąd dodatkowe zaangażowanie
Edytowane przez bizbizub Czas edycji: 2018-02-12 o 08:31 |
|
|
|
|
#30 |
|
Zadomowienie
|
W takim razi jeśli potwierdzasz chęć wymiany w taki sposób to zaraz zorganizuje któraś opcje
możesz napisać która widzisz najchętniej - najtrudniej oczywiście będzie zdobyć flakon DV ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:07.

chociaz kolorwka rowniez jest

Coś u mnie za miniatury nars? Jak pachnie Byredo?