![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
ZAMKNIĘTY Listopad: pat&rub, the balm, benefit, artdeco i inne, zapraszam!
ZAMKNIĘTY
Witam, zasady jak u wszystkich, zgodnie z regulaminem. Przy wszystkich produktach staram się opisać ich stan i datę produkcji/ważności, w razie wątpliwości proszę pytać ![]() Większość rzeczy oddam bez żalu za coś, co mi jest potrzebne. Dziękuję za ciuchy, biżuterię itp. Zastrzegam sobie prawo do negocjowania danej rzeczy z kilkoma osobami, wiążąca jest dla mnie wymiana adresów. Proszę wziąć pod uwagę, że nie lubię przeciągania terminu wysyłki w nieskończoność!! PREFERUJĘ WIĘKSZE WYMIANY!! SZUKAM: - peelingów do ciała, - produktów Lush, - podkładów wysokopółkowych, odcień plasujący się raczej na początku skali (także próbki), - perfum (także próbek, miniaturek ![]() - peelingu-zdzieraka do twarzy - 3 kroków Clinique typ 3 (zestaw lub pojedynczo - na zapas) - balsam usuwający makijaż z Clinique lub TBS - fajnej zalotki (średnia półka) - jajek do podkładu (BB, Ebelin lub Real Techniques) Fotki dodam później ![]() 1. Pat&Rub: masło do ciała rewitalizujace, 22.07.2016, 250 ml, NOWE 2. Pat&Rub: bogate masło do ciała, 22.09.2016, 250 ml, NOWE 3. Pat&Rub: balsam do stóp, trawa cytrynowa, 25.06.2016, 100 ml, NOWY 4. Pat&Rub: świeca-melisa, goździk, cytryna, NOWA, w ozdobnym papierze 5. Joanna, Oleje świata, Balsam do suchych miejsc, nowy 6. TheBalm, Meet Matte Nude, zużycie niewielkie, kod 003 7. L'oreal, Color Riche L'Extraordinare, nr 401 Fuchsia Drama, użyta raz dla sprawdzenia koloru, kod 16KO00 8. L'oreal, cień do powiek Infailible, nr 005Purple Obsession, raz użyty, kod 26J600 (to "J" to może być równie dobrze "U" ![]() 9. Maybelline, Color tatoo 24h, kolor 35 On and on bronze, zuzycie minimalne, kod 26L201 10. Cashmere, baza, 15 ml, nowa, kod 06 2017 11. Max Factor, tusz Clump Defy, nowy, ale bez zabezpieczenia (taki juz kupiłam w Rossmanie), kod 3221 12. Olejek pichtowy, 2 szt: jedna nowa 10 ml, drugi-zużycie ok 7 ml z 20 ml. 13. Petroleum, ubytek około 20%, ważny do 07.2015 14. Maska żelowa Glossybox 15. La Roche Posay, woda termalna, NOWA, 50 ml, kod 11 15 i jest też coś takiego: 54JN17 16. Hygienic24, Zmywacz do paznokci w chusteczce, 5 szt. (jedna chusteczka=zmycie 10 paznokci) 17. Head&Shoulders, tonik zagęszczający włosy, 125 ml, nowy, kod /ważność 03/17 18. 21. Avon, Summer White Sunset, ubytek widoczny ba zdjęciu, kod 7791013 (ale mogę się mylić, bo druk jest nałożony na inne napisy, tak czy inaczej kupione w tym roku) 19. Bransoletka Balmain, była dodatkiem do perfum Extatic, oczywiście nie jest ze złota ![]() 20. Barbara Hoffman (Douglas), klasyczny pędzel do podkładu, raz użyty, kupiony w czerwcu. 21. Yver Rocher, maskara NOWA 22. SO SUSAN, paleta korektorów, maźniete, kod 0041401/2 23. Cztery Pory Roku, odżywka do paznokci, NOWA 24. Pantene, tonik wzmacniający do włosów, prod. 09/04/2014, NOWY 25. Red Blocker, 06 2016, NOWY 26. Sanase, peeling czekoladowy do twarzy, kod TE81, NOWY 27. BeneFit, They're real, miniatura używana kilka razy, otwarta we wrześniu, tusz mokry, kod 3Z01 28. Artdeco, fixing powder w słoiczku, użyty kilka razy, kod 22S 29. TheBalm, Bahama mama, zużycie ok.10-15%, rozbiłam lusterko;(, kod 183 30. Benefit, Bene-tint, mini wersja, została połowa, kod 2S06 31. Estee Lauder, Double Wear, Tawny, zostało na porządne testy, ale nie wiem, ile dokładnie.. na życzenie spróbuję wykonać jakieś pomiary ![]() 32. L'oreal, korektor True Match, użyty 4 razy, jednak dla mnie zbyt jasny - kolor nr1 33. Yver Rocher, edt smoothie: kokos, ananas, zostało ponad 15 ml, z wymiany- nie moja bajka 34. Tangle Teezer, pomarańczowy, używany, zwykła wersja 35. Kuferek kosmetyczny, srebrny, średnia wielkość
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1265223 Edytowane przez amb86 Czas edycji: 2014-12-01 o 16:13 Powód: zamknięcie wątku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad: pat&rub, the balm, benefit, artdeco i inne, zapraszam!
21. Yver Rocher, maskara NOWA
34. Tangle Teezer, pomarańczowy, używany, zwykła wersja jakich perfum szukasz? Poza wątkiem mam kilka zapachów, mogę wypisać co mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Cześc ,
Coś u mnie za : Cashmere, baza, 15 ml, nowa, kod 06 2017 i może któryś z masełek pat&rub ? ![]() I może maskara z YR jeszcze ![]() Pozdrawiam ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
2. Pat&Rub: bogate masło do ciała, 22.09.2016, 250 ml, NOWE 3. Pat&Rub: balsam do stóp, trawa cytrynowa, 25.06.2016, 100 ml, NOWY oraz maskarę YR (która to?) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Podobają mi się poniższe kosmetyki. Daj znać czy znajdziesz coś u mnie
![]() 1.Pat&Rub: masło do ciała rewitalizujace, 22.07.2016, 250 ml, NOWE 2. Pat&Rub: bogate masło do ciała, 22.09.2016, 250 ml, NOWE 3. Pat&Rub: balsam do stóp, trawa cytrynowa, 25.06.2016, 100 ml, NOWY
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post48532754
Ja po maslo P&R
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Avon little gold dress, adidas fruity rhthm, the body shop nowa mgiełka do ciała oceanus, miniatura femme de mont blanc, mogę jeszcze dać odlewkę hugo boss woman oraz YSL parisienne i posiadam jeszcze skocentrowany olejek arabski(perfumy w olejku z roletką o zapachu malinowo-kwiatowym), soap an glory body mist- nowa mgielka do ciała, mam jeszcze próbki perfum : avril lavigne forbidden rose, nina ricci-nina
A interesują Cię może produkty z The body shop? Mam nowe żele pod prysznic, balsamy do ciała. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za poniższe?
1. Pat&Rub: masło do ciała rewitalizujace, 22.07.2016, 250 ml, NOWE 2. Pat&Rub: bogate masło do ciała, 22.09.2016, 250 ml, NOWE 3. Pat&Rub: balsam do stóp, trawa cytrynowa, 25.06.2016, 100 ml, NOWY 4. Pat&Rub: świeca-melisa, goździk, cytryna, NOWA, w ozdobnym papierze 12. Olejek pichtowy, 2 szt: jedna nowa 10 ml, drugi-zużycie ok 7 ml z 20 ml. 15. La Roche Posay, woda termalna, NOWA, 50 ml, kod 11 15 i jest też coś takiego: 54JN17 16. Hygienic24, Zmywacz do paznokci w chusteczce, 5 szt. (jedna chusteczka=zmycie 10 paznokci) 25. Red Blocker, 06 2016, NOWY
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Z tymi żelami to się pośpieszyłam, nie ma mnie zazwyczaj w domu i teraz patrzę, że mama się ich czepiła, nie chciałabym już jej zabierać. Ale mam coś innego, moze by Cie zainteresowało; olejek do kąpieli z bielendy (lawenda+eukaliptus) oraz bentley organic łagodzacy i nawilżający żel pod prysznic z lawendą, aloesem i jojobą 50 ml-oba są do mycia ciała
Bardzo mi zależy na szczotce, na tuszu również( czy mozesz mi powiedzieć jaki to?) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Podobaja mi sie dwie masakry: Yves Rocher i Max Factor
![]() ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- A nic więcej Ci się nie podoba? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
a samą szczotkę za mgiełkę tbs wymieniłabyś?
---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- OK, na spokojnie poczytaj, zastanów się, ja czekam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie kilka rzeczy,. znajdziesz co s u mnie?
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za bransoletkę balmain?
Perfumy na wymianę[/COLOR] Perfumy Chloe, Koszulka polo Burberry, urządzenie do oczyszczania porów Philips,PX90 program treningowy do odchudzania w domu - wymienię. SZUKAM: akcesoriów dla noworodka Ubrania dla dziewczyn w rozm 40-42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() Podobają mi się u Ciebie masła Path&Rub, potrzebowałabym je tylko "wywąchać" zanim bym się zdecydowała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Masz wątek?
![]() |
#18 |
BAN stały
|
![]() Coś u mnie za: 26. Sanase, peeling czekoladowy do twarzy, kod TE81, NOWY 6. TheBalm, Meet Matte Nude, zużycie niewielkie, kod 003 1. Pat&Rub: masło do ciała rewitalizujace, 22.07.2016, 250 ml, NOWE 2. Pat&Rub: bogate masło do ciała, 22.09.2016, 250 ml, NOWE 3. Pat&Rub: balsam do stóp, trawa cytrynowa, 25.06.2016, 100 ml, NOWY 4. Pat&Rub: świeca-melisa, goździk, cytryna, NOWA, w ozdobnym papierze ? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
cos za fixer artdeco?
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Sporo mi się u Ciebie podoba, może znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za jedno maslo pat&rub i swieczke?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Hej, u Ciebie podoba mi sie:
1. Pat&Rub: masło do ciała rewitalizujace, 22.07.2016, 250 ml, NOWE 3. Pat&Rub: balsam do stóp, trawa cytrynowa, 25.06.2016, 100 ml, NOWY 4. Pat&Rub: świeca-melisa, goździk, cytryna, NOWA, w ozdobnym papierze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Niestety, ale perfumy chciałabym wymienić na inne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Psiejsko czarodziejsko :)
|
hej, podobają mi się u Ciebie te rzeczy: Pat&Rub: masło do ciała rewitalizujace, Pat&Rub: balsam do stóp, trawa cytrynowa, Pat&Rub: świeca-melisa, goździk, cytryna, Cashmere, baza, 15 ml,
Co o tym sądzisz ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:16.