![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() ~Kwiecień2017 - kosmetyki wysokopółkowe- MAC, Benefit, EsteeLauder, Clinique i inne~
NIEAKTUALNE
Witam serdecznie Wszystkie kosmetyki są świeże, jeśli coś może być po terminie, wyraźnie o tym napiszę i z Twojej strony spodziewam się tego samego Możesz do mnie mówić nazwami i skrótami. Wiem, co wymieniam ![]() Chętnie wymieniam kosmetyki za ubrania i na odwrót. zapraszam również do mojego second-handu ![]() ![]() ![]() -Fix+ MAC -podkład Estee Lauder Double Wear jasne kolory -paletki TooFaced i UrbanDecay -szminki MAC -pudry MAC -zapaszki: Chloe, La Petite Robe Noire, Light Blue, Si, La Vie Est Belle, Naomi Campbell Cat Deluxe -męskie zapachy ale jestem łasa na wszystkie wysokopółkowe ![]() WSZYSTKIE KOSMETYKI ORYGINALNE, ZAKUPIONE PRZEZE MNIE. NIE MAM NIC Z WYMIANEK 1. Szminka Estee Lauder Pure Color EnvyOdcień 340 Envious Jedynie testowana, kupiona 3 miesiące temu 2. Szminka Estee Lauder Pure Color Envy Odcień 160 Discreet Użyta dwa razy, kupiona 3 miesiące temu, nie muszę oddawać więc tylko za coś EXTRA leci do naanakov 3. Mascara Estee Lauder Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara 01 Extreme Black jedynie testowana 4./5. Paleta do twarzy Estee Lauder Pure Color Envy Sculpting Eyeshadow paleta 16 cieni, rozświetlacz, róż i brązer kupiona 3 miesiące temu 6. Benefit BigEasy podkład, odcień 01 fair nie mam pojęcia ile go może być, ok. 1/3, 1/4 ? kupiony w sephorze jakieś pół roku temu 7. Podkład Rimmel Wake Me Up odcień 100 ivory na pewno w terminie zużycie widoczne na zdjęciu 8. Pomadka w płynie WIBO Million Dollar Lips nr 4, kolor czerwony użyta dosłownie kilka razy 9. Konturówka ESSENCE Wish Me a Rose raz temperowana 10. Róż MakeUpRevolution odcień Sugar znikome zużycie, widoczne na zdjęciu opakowanie troszkę zdarte DOKŁADKA 21.04: 11. Płyn do demakijażu Estee Lauder zużycie znikome kupiony 3 miesiące temu ![]() 12. Dezodorant Alverde w sprayu zużycie jakieś 15% ![]() 13. Olejek do demakijażu Evree zużycie widoczne na zdjęciu w terminie ![]()
Edytowane przez sysia_00 Czas edycji: 2017-05-30 o 18:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: ~Kwiecień2017 - kosmetyki wysokopółkowe- MAC, Benefit, EsteeLauder, Clinique i
DOKŁADKA 28.04.2017
woda toaletowa, trochę już ją mam, ale nadal pięknie pachnie FCUK WOMAN Late Night zużycie widoczne na zdjęciu ![]() 1. Magnetyczna paleta INGLOT bez przegródek używana, ale nic jej nie dolega ![]() 2. na zdjęciu widać też wnętrze paletki magnetycznej -po lewej cień MAC A61 Seedy Pearl może być po terminie, ale nic mu nie dolega -po prawej cień INGLOT pearl 424 też może być po terminie, ale ma się dobrze ![]() 3./4. Paletka magnetyczna na 4 cienie EyesLipsFace leży sobie nieużywana, w środku dwa cienie 5. Paletka Wet'N'Wild 736 Petal Pusher 8 cieni, bardzo mało używana producent nie podaje terminu przydatności ![]() ![]() 6. Trio Inglot Integra raczej po terminie, ale pigmentacja nadal zwala z nóg ![]() 7. Pomadka płynna I heart MakeUp Lip Lava użyta RAZ 8./9. Oryginalna ściereczka GLOV na palec nowiutka, nieśmigana 10. Clinique - Take The Day Off 15ml, zużycie widoczne na zdjęciu na pewno w terminie DOKŁADKA 23.05 Glitter czarny MAC Cień MAC Nocturnelle, po terminie ![]()
Edytowane przez sysia_00 Czas edycji: 2017-05-23 o 21:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: ~Kwiecień2017 - kosmetyki wysokopółkowe- MAC, Benefit, EsteeLauder, Clinique i
1. Plastry VEET do depilacji twarzy
zostało 5 plastrów + szmateczka do usuwania wosku 2. SEMILAC -top -baza -026 my love -017 grey Nie mam pojęcia ile tam zostało, oddam za drobiazg do większej wymiany, bo mnie uczulają ![]() 3. Mgiełka Evree zużycie widoczne 4. Lakier Golden Rose tylko wypróbowany 5. Soczewki kontaktowe AllVue Colors 1-miesięczne moce: -3.00 i -2.5 data ważności: 2019 6. Soczewki kontaktowe Bausch&Lomb 1-miesięczne moce: -3.00 i -2.25 ważne do 2018 i 2019 DOKŁADKA 12.05 podkład Catrice HD Liquid Coverage, najjaśniejszy koloro 010 użyty może z 5 razy, bardzo wydajny myślę, że 80-85% spokojnie jest ![]() DOKŁADKA 23.05 8. Puder bambusowy Biochemia Urody, niezmieszany, nowy, ważny do grudnia 2019 9. dwa kremy Oillan balance, zostało w każdym ok. pół opakowania 10. Tonik ISANA young, z kwasami owocowymi
Edytowane przez sysia_00 Czas edycji: 2017-05-23 o 21:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
hej, cos u mnie za tonik evree, clinic take the day off, dodatkowo lakiery semilac?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Jestem
![]() tonik Evree, Clinique TTDO, Glov, podklad Rimmel, Big Easy, tusz EL ![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Na razie bez zmian, ale one raczej na pewno polecą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, niestety nic dla siebie nie znalazłam
![]()
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Wybierzesz coś za obydwie pomadki Lauder i paletke Inglot bez cienia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Plastry VEET do depilacji twarzy
zostało 5 plastrów + szmateczka do usuwania wosku Paleta do twarzy Estee Lauder Pure Color Envy Sculpting Eyeshadow paleta 16 cieni, rozświetlacz, róż i brązer kupiona 3 miesiące temu Szminka Estee Lauder Pure Color Envy Odcień 340 Envious Jedynie testowana, kupiona 3 miesiące temu 2. Szminka Estee Lauder Pure Color Envy Odcień 160 Discreet Użyta dwa razy, kupiona 3 miesiące temu, nie muszę oddawać więc tylko za coś EXTRA ?
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
odpisane
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Psiejsko czarodziejsko :)
|
Hej, niestety nic nie znalazłam
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
Coś u mnie za podkład Benefit i/lub Paletka Wet'N'Wild ?
Chętnie oddam kilka rzeczy za to (z wszystkich wątków) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Niczego nie znalazłam.
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
Przeszukałam net odnośnie koloru pomadek i jednak przyda mi się tylko ta spokojna i dyskretna +paletka + ewentualnie kolorowe soczewki
Co w zamian za to weźmiesz ode mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
podobają mi się pomadki EL
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Hej, niestety nic w chwili obecnej, nie planujesz dokladek?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Hej. Niestety nie znalazłam nic dla siebie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Upiór z Czarnej Chaty
|
Hej.
![]() Wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1129997
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Nadal nic.
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic w dokladce za bb MAC nie widzę
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
hej
niestety nic nie znalazłam ![]() w sumie to mogłabym przygarnąć z powrotem czerwoną skórkę, ale pomadka to za mało a Luna - za dużo... ![]() za Lunę szukam porządnego aparatu dla córki, to ta wersja droższa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Hej, niestety nic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Niestety nic, dziękuje.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:34.