![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() CAŁOROCZNA WYMIANA-perfumy, makijaż trochę pielęgnacji
NIEAKTUALNE
Hello, Postanowiłam uruchomić wątek całoroczny, żeby mieć oko na ciekawe wymiany perfumowe/odlewkowe, gdyż to jest moja główna pasja ![]() Chętnie wymienię się na zapachy, mam długa listę wish, liczę, że znajdę coś, co mnie interesuje, cos nowego lub niespotykanego: WISH: HERMES Eau des Merveilles, L'Ambre des Merveilles, Jour Absolu, Eau de Neroli Dore, Eau de Rhubarbe Ecarlate, Eau de Pamplemousse Rose, Un Jardin de Monsieur Li, Un Jardin sur le Nil, Un Jardin apres la Mousson, Un Jardin sur le Toit NARCISO RODRIGUEZ For Her EDP DKNY Woman(ta wieża edp i edt), Delicious Night, Pure oraz odmiany: Verbena, Rose, Vanille SERGE LUTENS Feminite du bois, Fille de Berlin, Ambre Sultan, Cedre i Fleurs d' Oranger HERRERA 212 CACHAREL Noa, Eden, Anais Anais AQUA ALLEGORIA Herba Fresca i Teazzurra ARMANI Acqua di Gioia Essenza, Si EDT, Code EDP ANJA RUBIK Original CHANEL Allure EDP i EDT, Chance Eau Tendre, Coco EDP i EDT TONI GARD Mint, Honey LANCOME Tresor EDP i Lumineuse, Miracle, Hypnose Senses GIVENCHY Organza, Pi DIOR ADDICT, Miss Dior Blooming Bouquet KORS Sexy Amber, Sporty Citrus, Wonderlust YVES ROCHER So Elixir Bois Sensuelles, Verveine, The Vert, Cerisier en fleurs, Muguet SHISEIDO Zen ESCADA Magnetism, Agua del sol, Sunset Heat, Turqoise Summer, Especially KENZO Jungle, Flower, Flower in the air JUICY COUTURE Juicy Couture PRADA Candy Florale DAVIDOFF Cool Water Sensual VERSACE Versense, Eros pour Femme EDP i EDT, Bright Crystal, Vanitas BURBERRY Brit Red i Sheer MASAKI MATSUSHIMA Snowing Rose, Masaki/Masaki AVON Treselle, Passion Dance, Luck La Vie i Summer White we wszystkich wersjach ORIFLAME So Fever, Lucia Starlight, Miss Giordani, My Naked Truth, Voyager ELISABETH ARDEN Green Tea we wszystkich wersjach, 5th Avenue JENNIFER LOPEZ Glow, Miami Glow CHLOE Roses de Chloe CK Beauty TOUS Rosa BOSS Jour, Femme, the scent zapachy Toma Forda zapachy The Body Shop zapachy L'Occitane Oferuję po kolei zdjęciami (w nazwie jest link do fragrantiki.pl warto tez zajrzeć na .com): CARVEN, Vetiver edt ok. 35/50 ml kartonik JEANNE EN PROVENCE, Le Temps des Secrets edp ok. 55/60 ml kartonik (typ La vie est belle/Flowerbomb/Si) ELIZABETH TAYLOR, Gardenia edp ok. 90/100 ml YVES ROCHER, Quelques Notes d'Amour edp ok.8/15 ml kartonik L'Artisan Parfumeur, La Chasse aux Pappillons edt ok. 4/7 ml L'Artisan Parfumeur, Nuit de Tubereuse edp ok. 5/7 ml AVON, Little Black Dress edp 9ml NOWY ROLLERBALL kartonik Próbki/odlewki: MONTBLANC, Presence d'une femme edt ok. 4/5 ml TORRENTE, L'Or de Torrente edt ok. 5/10 ml GUCCI, Flora Gorgeous Gardenia edt ok. 1 ml EMANUEL UNGARO, Ungaro Party edt ok. 1/1,6 ml ORIFLAME, Incognito edt ok. 1ml ORIFLAME, My Red edp ok. 1 ml AVON, Premiere Luxe edp ok. 0,6 ml AVON, Rare Gold edp ok. 0,6 ml CHRISTIAN LACROIX, Ambre for her, edp ok. 0,6 ml Inne: YVES ROCHER, Serum Vegetal Rides&Lifting krem pod oczy NOWY w folii 14 ml BENEFIT, They're real! Tusz do rzęs miniaturka 3 g, użyty 2x AVON, perłowa odżywka do paznokci, Sheer Lilac 10 ml tylko testowana dokładka: GUERLAIN CHAMPS ELYSEES EDT ok.12/30 ml The Different Company de Bachmakov ok. 2 ml L'Artisan Parfumeur L'ete en douce ok. 1 ml Serge Lutens Santal Majuscule ok. 0,8 ml Penhaligon's Bluebell ok. 0,6 ml Armani Prive Oranger Alhambra ok. 0,5 ml Całorocznie do wymianki mogę zaoferować odlewki 0,6 - 3 ml ze swoich flakonów: CAFE PARFUMS CAFE INTENSO GIVENCHY HOT COUTURE EDP CREED ACQUA FIORENTINA JAMES BOND 007 FOR WOMEN E. ARDEN ARDEN BEAUTY DKNY FRUITY ROOTY CK IN2U LANVIN JEANNE LOEWE AURA EDP JIMMY CHOO EXOTIC 2016 JIMMY CHOO BLOSSOM VIVIENNE WESTWOOD NAUGHTY ALICE YVES ROCHER ROSE OUD, MONOI, MOMENT DE BONHEUR EDP i L'eau, NEROLI AVON SENSUELLE, RARE GOLD, LITTLE BLACK DRESS ORIFLAME MY RED, SOLAR Tesori d'Oriente Orchidea della Cina Giorgio Armani Sun di Gioia fiolki o poj. 0.6 ml lub 1 ml mogę napełnic dodatkowo: LALIQUE AMETHYST GUERLAIN AQUA ALLEGORIA PAMPLELUNE MIU MIU MIU MIU DKNY BE TEMPTED Britney Spears BELIEVE
WYMIANKA PERFUMY PERFUMIKI ![]() Edytowane przez Lamurka Czas edycji: 2018-05-08 o 10:47 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: CAŁOROCZNA WYMIANA-perfumy, makijaż trochę pielęgnacji
fotki (NIE MA JUŻ CANDY L'EAU, LOLITY, PĘDZLA YR I ODLEWEK BLACK OPIUM)
WYMIANKA PERFUMY PERFUMIKI ![]() Edytowane przez Lamurka Czas edycji: 2017-02-16 o 17:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Coś za Prade Candy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Hej! Mam u siebie YR Cerisier en fleurs, moze jeszcze coś wypatrzysz? Podobają mi się miniatury tuszu benefit, lolita, candy, próbki...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
LOLITA LEMPICKA, Fleur Defendue edp ok. 40/50 ml kartonik
JEANNE EN PROVENCE, Le Temps des Secrets edp ok. 55/60 ml kartonik ELIZABETH TAYLOR, Gardenia edp ok. 90/100 ml YVES ROCHER, Quelques Notes d'Amour edp ok.8/15 ml kartonik L'Artisan Parfumeur, La Chasse aux Pappillons edt ok. 4/7 ml L'Artisan Parfumeur, Nuit de Tubereuse edp ok. 5/7 ml AVON, Little Black Dress edp 9ml NOWY ROLLERBALL kartonik ?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Hej,
czy znajdziesz coś u mnie za: - BENEFIT, They're real! Tusz do rzęs miniaturka 3 g, użyty 2x?
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
hej, widzialabys cos u mnie za Lolitę?oddam duzo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Mam jeszcze Honeymanię The Body Shop
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Zerknęłam na Twoją wish i nie mam żadnego flakonu z niej
![]() ![]() ![]() Składy z metki będę podawać Ci na bieżąco. Pytanie tylko, czy wymieniłabyś Pradę za coś z tych rzeczy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
hej, sklad plaszczyka:60% bawelna 40% poliester
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
hej, powącham sobie w sephorze czy gdzieś tą konkretną Lolitę i się odezwę
![]() z wysyłką jako pierwsza nie ma zadnego problemu, moglabym poprosic o kod? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
chętnie wzięłabym od Ciebie
Prada Candy 15/30 albo/i AA Pampleluna ale w większej ilości ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, niestety nic nie wybrałam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Bang Bang Bang
|
Hej, w oko wpadła mi jedynie Prada Candy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Hej, coś za Candy ?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Hej, przepraszam, ale nie zdecyduje sie za płaszcz na ta Lolitę
![]() ![]() Edytowane przez Maselko1111 Czas edycji: 2017-01-06 o 12:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
To może candy i pędzel za Ange ?
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się Prada Candy L'eau i próbka Black Opium
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
To na pewno nowsza wersja , było kupowane w Douglasie w zeszłym roku wiec raczej na pewno. Zrobię dzis zdjęcia flakonu i kodu, jeśli wszystko dla Ciebie będzie OK to po obeijrzeniu zdjęć zapraszam na prive
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
I jeszcze pytanie anpropos candy ...Rozuniem ze stan i ilość perfum na zdjęciu jest aktualna ?
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
O jak miło
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Hej. Przez długi weekend nie było mnie w domu. Daj znać prosze, czy Prada aktualna. Pozdrawiam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Spoko, nie będziemy się aż tak rozdrabniac, może innym razem się uda
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
nic więcej nie wpadło mi w oko, pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
A może oddasz mii flakon Champs Elysees? W wątku nic innego dla siebie nie znalazlam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]()
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
Niestety ale podziekuje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Hej! Podoba mi się Champs Elysees i miniaturka tuszu Benefit, ale nie wiem czy którąś z tych rzeczy oddałabyś za odlewkę
![]()
"... w ostatnim domu ktoś uchylił trochę drzwi i bardzo stary głos zawołał: - Dokąd idziesz? - Nie wiem - odpowiedział Włóczykij. Drzwi zamknęły się i Włóczykij wszedł w las. Miał przed sobą sto mil ciszy." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:52.