![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: DUżA DOKłADKA u muci18 NOWY WąTEK
PRóBKI:
DOVE 50ML KREMOWY ZEL POD PRYSZNIC Z OLEJKIEM 4 PRóBECKZI AVON BALSAMU SAKE I RYZ KAZDA PO 10 ML !! 8 probeczek kremu na dzien witalnosc natury z serii Liiv botanicals avon próbka anwe alternative na dzien esencja mlodosci avon avon seria sss<skin so soft>: nawilżajacy kremowy zel pod prysznic 7ml 2szt dokładka: 1.Odżywka TIMOTEI do włosów nowmalnych nowa 2.Odżywka AVON ułatwiajaca rozczesywanie w sprayu nowa 3.Mleczko prostujace sunsilk pozostało 70% 4.Woda meska ORIFLAME GLACIER ZOSTAłO tyle ile na fotce bez psikacza-mozna dać inny i bez nakretki. 5.Prostownica do włosów JESZCZE MAM ZłOTA TORBE Z AVONU IN BLOOM W DOBRYM STANIE ALE ODDAM TYLKO ZA COś SUPER...BO NIE MUSZE SIE JEJ POZBYC dokładka: .Garnier, krem do jasnej karnacji, do twarzy, Skóra muśnięta słońcem, użyty 3 razy- zagraniczna wersja-napisy nie po polskiemu ![]() -tusz do rzes COLOR TREND
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2007-10-21 o 17:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
L'OREAL EXPERT
SZAMPON shine curl SERIE EXPERT SZAMPON NADAJĄCY SPRĘŻYSTOŚCI WŁOSOM KRĘCONYM LUB PO TRWAŁEJ 250 ml SZAMPON SHINE CURL PODKREŚLA PIEKNO WŁOSÓW KRĘCONYCH LUB PO TRWAŁEJ. ODŻYWIA WŁÓKNO WŁOSA , UŁATWIA ROZCZESYWANIE I NADAJE POŁYSK.ZAWARTY SYSTSM NUTRIPULSE TO WYJĄTKOWA KOMBINACJA CERAMIDU BIO-MIMETIC, WYCIĄGU Z NASION WINOGRON I AKTYWNYCH SKŁADNIKÓW ABY NADAĆ LOKOM SPRĘŻYSTOŚĆ AMPUłKA 20ML DOKłADKA: 1.Budyń wyszczuplający DAX COSMETICS 150ML - POZOSTAłO OK 80ml 2.Avon woda toaletowa o zapachu Orchideii i Mimozy z zostało ok 70% z 30ml 3.Dezodorant perfumowany nommi woman Aquarel , 3/4 z 100 ml 4.Visions zielony błyszczyk do powiek eye glaze , prawie cały 5.Rózowo-złota perłowa kredka do oczu Oriflame Visions Prawie cała 6.puder joko mat finish transparenty jasny odcień użyte na moje oko mniej niż 1/15 ![]() To są rzeczy z wymianki-ale mi nie pasują ![]() dokładka 21.10 1.Podkład dream made mousse 021 NUDE pozostało jakieś 80% 2.SUDOCREM - COś SUPER 60g Krem antysceptyczny dla dzieci i dorosłych z problemami skórnymi-hipo alergiczny-raz uzyty-baaardzo wydajny ![]() 3.Avon rozświetlacz do twarzy cool beige - zostało jakies 10ml z 30:/ 4.Dor odżywka do paznokci z jedwabiem - raz uzyta 5.Sweeming bronze puder bardzo ciemny prrasowany avon - raczej jako róż/bronzer na policzki ubytek znikomy. Po kuleczkach brązujących, Avon wypuścił na rynek brązujący puder prasowany. Opakowanie wygodne, można je zabrać wszędzie ze sobą bez obawy, że nam się rozsypie. Polecam zwłaszcza do ożywienia i pięknego podkreślenia buźki. Plus za opakowanie - bardzo ładny kompakt w brązowym odcieniu, wyglądający na solidny i wygodny w użyciu. W środku kolejne miłe zaskoczenie - lusterko oraz aplikator w formie gąbeczki.Mam drugi taki sam-w zapasie ale stwierdziłam ze obu nie zużyje:/ gdyz starcza na bardzo długo
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2007-10-21 o 13:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
DOKłADKA: *Za coś na czym mi bedzie bardzo zależeć
1.Próbka perfum Lolita Lempicka (spray) 1,2 ml * 2.Próbka perfum Eisenberg Rouge Noir * 3.Maseczka Clarrins (Baume Beute Clair) 5 ml * 4.cień do powiek Paloma. Kolor 26, błękit, mat. Użyty raz. 5.Olejek do ciała Clarins 2 ml * 6.Próbka kremu Nivea- 5 sztuk, cera normalna i mieszana 7.Próbka podkładu M. Astor – 1 sztuka, kolor 301, Anti Stress 8.Lakier do paznokci Lovely. Kolor bordowy ze złotym pyłem. Użyty raz 9.BłYSZCZYK DO UST COLOR TREND JABłKOWY CZERWONY,SLICZNIE PACHNIE I SMAKUJE DUżY 10ML UZYTY 2razy !!! 10.żel do twarzy oczyszczajaco odświeżający AVON SOLUTION 200ML NOWY 11.Etui na płytki cd,przywiezione z wiednia.Wypełnione płynami kolorowymi.Słodkie.Mieści 12 cdików ![]() 12.OK 10ML/20ML ZE 150 SAMOOPALACZA W SPRAYU AVON-NA PRóBE
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2007-10-28 o 08:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
15.Perełki brązujace AVON
.Cien Cantare Diamond kolor fioletowy ciemny z iskrzącymi drobinkami uzyty moze 2 razy POCZWÓRNE CIENIE VIOLET AVON cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Masz może zdjęcia? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
1.KREM LIFTINGUJACY DO BIUSTU AVON 15.Mleczko do ciala Aquolina o zapachu pomaranczy i wanilii, nie ma okolo 50ml z 250ml. 1.MIKRODERMABRAZJA ANEW AVON 2.ESENCJA DOSKONAłOśCI ANEW AVON
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Może u mnie coś za balsamy obydwa Aqualina(te mnie interesują najbardziej) i może jeszcze ewentualnie coś z innych?
5.balsam do ciała AQUOLINA creme carmel - krem karmelowy z wymianki pierwotna pojemnosc 250ml zostało 235 11.Yves Rocher serum ujędrniajaco wyszczuplajace za 150ml pozstalao ok 14.Pianka Farmona Pantenol, nie ma mniej wiecej 1/3. 15.Mleczko do ciala Aquolina o zapachu pomaranczy i wanilii, nie ma okolo 50ml z 250ml. 16.Mleczko do ciala Pupa Miss Milkie, o zapachu miety, z opakowania 125ml nie ma okolo 25ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie za mleczka aquolina - pomarańcza i wanilia oraz/lub karmel.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Podobają mi się
11.Woda toaletowa Dessert Treats Strawberry Sorbet Jessica Simpson , kilka razy uzyta, ubytek znikomy 16.INGLOT VERTIGO KOLOR TURKUSOWO ZIELONY Z WYMIANKI ZAWRATOSC PONAD 90% 5.balsam do ciała AQUOLINA creme carmel - krem karmelowy z wymianki pierwotna pojemnosc 250ml zostało 235 6.Krem do ciala w piance Dessert Treats o smaku/zapachu vanilia i karmel, ze 113 g zostało około 80g 15.Mleczko do ciala Aquolina o zapachu pomaranczy i wanilii, nie ma okolo 50ml z 250ml. 16.Mleczko do ciala Pupa Miss Milkie, o zapachu miety, z opakowania 125ml nie ma okolo 25ml mogę coś dorzucić do spodni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Pisałas u mnie. Podobaja mi sie
1.POCZWóRNE CIENIE BLUE AVON 15.Perełki brązujace AVON
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
ah.. zapomniałabym spodnie vero moda są elastyczne w pasie mają gumkę także można naciągnąć do 51
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
muciu nie chciałabym napierać, ale mam twój wpis w moim wątku w którym wykazałaś zainteresowanie
" Aquolina balsam do ust o zapachu marakuja, brzoskwinia. - wypróbowany Zel i pianka z serii Jogurtowej Aquolina- zapach WIŚNIA Żel do mycia twarzy Nivea Visage Young - bez naklejki - produkt był kupiony na wiosnę więc nadal jest świeży, wypróbowany." Pianka jest już nieaktualna, poza tym z pachnidłości mam Farmonę masło karmelowo-cynamonowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Hej, znajdziesz cos u mnie za Nomadic, balsam Aquolina, mleczko Aquolina oraz oba kremy dessert treats lub chociaz za czesc z tych rzeczy? Poza watkiem mam wode YR Cedr. Pozdrawiam
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
hej cos Ci się u mnie podobalo.
mnie interesuje: 5.balsam do ciała AQUOLINA creme carmel - krem karmelowy z wymianki pierwotna pojemnosc 250ml zostało 235 6.Krem do ciala w piance Dessert Treats o smaku/zapachu vanilia i karmel, ze 113 g zostało około 80g 2.Próbka zapachu Lolita Lempicka pół próbeczki atomizer ![]()
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
nie wiem, chyba już pisałam gdzies w Twoim starym wątku, jeśli nie to sorrki, ale do rzeczy. Interesuje mnie kilka pozycji, znajdziesz coś u mnie ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
robie tyle ze dlugo to trwa i robie dosc niechetnie zazwyczaj wymieniam sie za to co mam w "katalogu" jezeli chodzi o duza toreb to mam teraz do zafoferowania tak 30x30 w formi kola z czerwonym krzyzem na zamek z podszewka kieszonke moge ci dorobic wewnatrz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
podoba mi sie:
-Próbka zapachu Lolita Lempicka pół próbeczki atomizer -Krem do ciala w piance Dessert Treats o smaku/zapachu vanilia i karmel, ze 113 g zostało około 80g -Krem do ciala w piance Dessert Treats o smaku/zapachu Butterschott Toffe, nie ma okolo 1/4 -balsam do ciała AQUOLINA creme carmel - krem karmelowy z wymianki pierwotna pojemnosc 250ml zostało 235 -Mleczko do ciala Aquolina o zapachu pomaranczy i wanilii, nie ma okolo 50ml z 250ml. -Mleczko do ciala Pupa Miss Milkie, o zapachu miety, z opakowania 125ml nie ma okolo 25ml podoba mi sie to wszystko ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Mleczko do ciala Aquolina o zapachu pomaranczy i wanilii, nie ma okolo 50ml z 250ml.
balsam do ciała AQUOLINA creme carmel - krem karmelowy z wymianki pierwotna pojemnosc 250ml zostało 235 te dwie rzeczy podobaja mi sie u Ciebie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
hej cos u mnie
KREM LIFTINGUJACY DO BIUSTU AVONKrem do ciala w piance Dessert Treats o smaku/zapachu vanilia i karmel, ze 113 g zostało około 80g Yves Rocher serum ujędrniajaco wyszczuplajace za 150ml pozstalao ok 110 fajny aplikator i konsystencja. odp u mnie
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Znajdziesz coś za Yves Rocher serum ujędrniajaco wyszczuplajace za 150ml pozstalao ok 110 fajny aplikator i konsystencja i balsam AA mago, papaja?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Masz jakąś propozycję wymianki w takim razie? Poza wątkiem mam jeszcze cień sypki vollare - jasny świetlisty cielisty beż
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
znajdziesz cos u mnie? odp prosze u mnie
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
3.KREDKA + CIEN KOLOR EXPRESSO (BRAZ) AVON
4.ZESTAW PEDZELKóW w różowym opakowaniu AVON 8.BłYSKOTLIWY ELAINER SREBRNY AVON Perełki brązujące z Avonu Zapraszam do siebie. Odpisz u mnie w wątku lub napisz jak odpiszesz u siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
5.ISLAND VIBES Z 50ML ZOSTAŁO NAPEWNO 40ML AVON 8.WODA TOALETOWA ORIFLAME NOMADIC POZOSTAłO 20 Z 50ML 5.POJEDYNCZY CIEN BEŻOWY AVON 17.Balsam do ciala Oceanic AA mango papaya, jest okolo 40% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.