![]() |
#1 |
Raczkowanie
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
![]() KENZO, Yves Rocher i różności. Zapraszam :))
SZYBKO oddam za drobiazg: Czek 50 zł na okaziciela - PIERRE CARDIN I VIP COLLECTION - zobacz!!
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...82#post3242682 Witajcie ![]() Jestem chyba mistrzynią nieprzemyślanych zakupów, więc większość wystawionych tu rzeczy jest nowych i nieużywanych (jeśli jest inaczej, to zaznaczam zawsze w opisie). Zapraszam do wymianki! Na wymianę szukam... - kremów pod oczy (i chodzi mi bardziej o te na podkrążone oczy, rozjaśniające i kojące itd, niż przeciwzmarszczkowe) - smoliście czarnych albo srebrnych (z brokatem i bez) cieni do powiek w każdej formie - khola - pędzelków, pacynek do nakładania cieni - czarnej kredki do oczu BOURJOIS - tej bardzo miękkiej, z drobinkami brokatu - zestawu do korekty lakieru na paznokciach - lakierów do paznokci Eveline holographic shine - 405 (niebieski) lub srebrny - lakierów do paznokci: granatowych "metalicznych", ciemnoniebieskich - opalizujących, srebrnych (w ogóle nie interesują mnie lakiery transparentne lub częściowo "prześwitujące", tylko po prostu trwały kolor) - mgiełki do ciała UNDER TWENTY - tej w takim różowym opakowaniu - próbki kosmetyków aptecznych, VICHY - zapachy, wody toaletowe, mgiełki do ciała itd Z UBRAŃ: - spodni (jeans, sztruks) w rozmiarze 40-42 - torby z dłuuugimi paskami na ramię ![]() - dodatków (a tak poza tym to wszystkiego ![]() BROKATY do ciała i do włosów czyli coś na czasie ![]() MINCER - Żel z niebieskim brokatem Żel do ciała i na włosy brokatowy, 20 ml, NOWY, nieużywany. ŻEL DISCO - różowy brokat do ciała Słoiczek 20 ml, NOWY, nieużywany. VOLLARE - Hair Mascara Baleyage Maskara do włosów - złoty brokat, 12 ml, NOWA, nieużywana. JOKO - Maskara do włosów Niebieska, coprawda nie brokatowa, ale na karnawał pasuje jak najbardziej. Zmywa się bardzo łatwo. 15 ml, nie da się dokładnie określić ile zostało, więc napiszę że połowa (tak naprawdę to myślę, że więcej... no ale w razie czego ![]() Brokat sypki - niebieski Bardzo ładny lśniący brokacik w niebieskim/granatowym odcieniu. Jest sypki, nadaje się do wszystkiego. W fiolce zostało tak z 80% (to jest sporo, bo wydajny ![]() USTA Zestaw błyszczyków Bezfirmówka, nieużywana (może było maźnięte raz dla testu, ale ubytek zerowy), z pędzelkiem (nieotwierany). LOVELY - błyszczyk różowy Raczej jasny róż, pięknie się mieni; z pędzelkiem; 9 ml, NOWY, nieużywany. LOVELY - błyszczyk niebieski "kwiatuszek" Błyszczyk owocowy (pięknie pachnie), maźnięty lekko dla sprawdzenia koloru (jest bezbarwny, błyszczący). NOWY, nieużywany. YVES ROCHER - pomadka nawilżająca/ochronna Pomadka taka bezbarwna, pielęgnująca, nawilżająca. Edycja świąteczna, zapach waniliowy. Użyłam kilka razy, duuużo ponad 90% zostało. NIVEA Lip Care - Stawberry Kiss Pomadka ochronna, pachnie truskawkami, pozostawia leciutko różowy odcień. Maźnięta po ręce dla sprawdzenia tegoż kolorku ![]() NOWA, nieużywana. OCZY Yves Rocher - Duo Magic Dwa w jednym - tusz do rzęs (ciemnogranatowy) i trwały cień do powiek w kremie (niebieski/turkusowy-opalizujący). Nówka, kupiłam i maźnęłam raz tym cieniem, po czym stwierdziłam że kolor totalnie do mnie nie pasuje ![]() Emma - podwójny cień do powiek Cień czarny (b.ciemny szary) z białym (perłowym) + brokat. Ten duży brokat jest tylko z wierzchu, dalej jest bardziej subtelny. Nowy, maźnięty tylko raz po tym czarnym. PAZURKI ![]() MARGARET ASTOR - Mikado lakier bezbarwny, 6ml, NOWY, nieużywany. RIVAL DE LOOP - opalizujący niebieski szybkoschnący lakier, 6 ml, NOWY, pomalowałam nim tylko 1 paznokieć więc zużycie praktycznie żadne. WIBO - Nasty&Cool Lakier czarny, trwałość 5 dni; 8 ml, NOWY, nieużywany. Editt - lakier do paznokci szybkoschnący lakier bezbarwny z niebieskim brokatem, 12 ml, można nakładać solo, albo na inny lakier (dodaje refleksów ![]() NOWY, nieużywany. Editt - lakier do paznokci szybkoschnący lakier bezbarwny ze srebrnym brokatem, 12 ml, można nakładać solo, albo na inny lakier (dodaje refleksów ![]() NOWY, nieużywany. POZOSTAŁE Yves Rocher - Jardins du Monde Płyn do kąpieli, zapach - Orchidee de Madagascar; 200 ml, NOWY, nie używany. GARNIER Skin Naturals - Mleczko do demakijażu - twarz i oczy nawilża i łagodzi skórę z mikroolejkami oczyszczającymi + wyciąg z róży skóra sucha i wrażliwa 200 ml, nowy, raz użyty (bardzo mało - tylko na oczy) SUNSILK - długotrwała świeżość odżywka bez spłukiwania pielęgnuje i ułatwia rozczesywanie zostało jakieś 45% z 200 ml LOVELY - korektor w sztyfcie Maskuje przebarwienia i niedoskonałości cery. Kupiłam go tuz przed świętami, oczywiście znowu trafiłam nie swój odcień :/ To jest kolor 02, chyba dość jasny ale nie blady, bo dla mnie za ciemny. NOWY, nieużywany. RZECZY JUŻ WYMIENIONE: KENZO - L'Eau Par Kenzo ---> ewelinkka20 Pasta wybielająca Hollywood Smile ---> kaYa Kolastyna FITBERRY - tonik odświeżający ---> agatkad MEXX Woman ---> agatkad Moshino MEN - Friends ---> agatkad
![]() Edytowane przez silvergreen Czas edycji: 2007-01-04 o 17:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: KENZO, Yves Rocher i różności. Zapraszam :))
znajdziesz coś u mnie za 1 i 2?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Niestety na razie nic
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Neistety, może więc za sam płyn coś znajdziesz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie Kenzo.Znajdziesz coś?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
odpisałam u mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
Interesuja mnie te rzeczy znajdziesz cos u mnie???
1. KENZO - L'Eau Par Kenzo 2. Yves Rocher - Jardins du Monde 5. Zestaw błyszczyków 6. Pasta wybielająca Hollywood Smile |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Hej znadziesz cos za KENZO http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1165609884
odp u mnie oto link do mojego watku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Może u mnie wpadnie Ci coś w oko za Kenzo? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=156904
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
A może u mnie coś za Kenzo?
![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
A moze interesuje Cie woda perfumowana Lagerfeld Femme tester 75ml w zamian za Kenzo L'eau Par?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Witaj
![]() ![]() To moje kosmetyki i ciuszki na wymiane ![]() kosmetyki - http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=161032 ciuszki - http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=161425 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny już się biorę do przeglądania, zaraz Wam poodpisuję
![]()
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
znajdziesz cos za perfumy i paste do zebow?
odp w moim watku dzis moze zrobie dokladke ubran;]
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
może pastę wybielającą ?
![]() |
#21 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Ok, mi wstępnie pasuje
![]() ![]()
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
rzeczywiście, w podpisie jest nieaktualny - dzięki za zwrócenie uwagi! Już uaktualniam.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
U Ciebie podoba mi się pasta i oczywiście perfumki (jak wszystkim
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Pamiętam, pamiętam.. cały czas przeglądam różne wątki, ale jak coś znajdę to napewno się odezwę
![]()
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Większość ciuchów dopiero muszę przywieźć, więc chwilkę to potrwa... Póki co mam sweterek z najnowszej kolekcji Reportera Girl Zone (nowiutki - raz założony), pomarańczowy z kapturem, tylko rozmiar może być za duży na Ciebie (40, może nawet 42). Jakby ktoś był zainteresowany zrobię fotki.
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
No na mnie trochę za duży bo noszę 36, czasem 38, ale jakbyś miała jakieś fajne dodatki, torbę, biżu, paski itp to też bym była zainteresowana
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Przyjaciółka KWC
|
Może coś u mnie?
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:50.