![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Od SUSANNY: Extraordinary, Jessica Simpson, Rosebu Salve i wiele innych!
Wątek NIEAKTUALNY!!
Witam Dziewczyny! Nazbierało się trochę kosmetyków, których już nie używam ![]() W moim wątku znajdziecie: * ZAPACHY * BALSAMY * BŁYSZCZYKI/SZMINKI * ODŻYWKI * PODKŁADY MATUJĄCE * i inne A ja szukam przede wszystkim ODŻYWCZEJ SZMINKI NABŁYSZCZAJĄCEJ Avon i próbek/mini flakoników/flakonów mojego ukochanego zapachu MISS DIOR CHERIE. SZUKAM -> https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...17#post5672417 Oczywiście jeśli coś mi wpadnie w oko - także chętnie się wymienię ![]() Zapraszam także do mojego wątku ubraniowo-kosmetycznego: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post5386350/ https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=217668 Wszystkie kosmetyki na wymianę znajdują się na 1 stronie tego wątku! Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2008-03-19 o 18:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Od SUSANNY: ORIFLAME, Litte BLACK Dress, Rosebu Salve i wiele innych!
ZAPACHY I KOLORY:
1. Woda perfumowana EXTRAORDINARY Avon - z 50 ml pozostało blisko 40 ml. (Nie ma, poleciał do toya2006) 2. Jessica Simpson DESSERT TREATS - smakowite perfumy o zapachu i SMAKU waniliowych babeczek! Faktycznie po użyciu skóra jest słodka ![]() 3. Woda perfumowana LITTLE BLACK DRESS Avon - z 9 ml pozostało jeszcze ponad 80%. Po prostu nie mój zapach. Mam też oryginalny kartonik ![]() 4. Błyszczyk w tubce Oriflame gloss booster - kolor i smak "toffe". Ładnie pachnie toffe ![]() 5. Błyszczyk w tubce Oriflame gloss booster - kolor i smak "sugar glaze". Pachnie słodko ![]() 6. Pogrubiający tusz do rzęs Eveline Beauty - kolor czarny! Użyty kilka razy, praktycznie cały. Oczywiście świeży ![]() 7. Kredka i cień Oriflame Giordani Gold czyli takie 2w1. Zużycie minimalne, cień ma śliczny szaro-perłowy kolor, kredka jest brązowa ![]() 8. Szminka L'oreal Naturals - piękny brązik, nie za ciemny i nie za jasny. Zużycie takie jak widać, pozostało ok. 75% sztyftu. Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2008-01-21 o 15:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Od SUSANNY: Extraordinary, Jessica Simpson, Rosebu Salve i wiele innych!
KOLOROWE & PIELĘGNACYJNE:
1. Cień do powiek Inglot VERTIGO, róż, kod z opakowania: 80 HC06CJ - użyty tylko kilkakrotnie. 2. Podkład matujący w musie WIBO Matte Mousse Make Up, kolor nr 3 - ubytek niewielki, pozostało praktycznie 90% słoiczka. 3. Wesołe mydełko różowy PROSIACZEK. Nowe, zapakowane w ochronną folię. Niestety nie wiem jak pachnie. Wagi też nie znam ale to taki mały gadżecik o wymiarach: 6 cm x 3,5 cm. 4. Pomadka do ust INGLOT, kolor to taki nieco ciemniejszy róż, numer 899 - praktycznie cała (nie trafiłam z kolorem). 5. Błyszczyk do ust w formie pisaka Wibo Night Fever Lip Gloss. Kolor nr 3 - brudny róż bez drobinek brokatu. Użyty kilkakrotnie, pozostało conajmniej 90%. 6. Błyszczyk o efekcie chłodzącym z formułą powiększającą usta Maxi Lip Lovely Lips , Nr 8, ubytek znikomy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
KOLOROWE & PIELĘGNACYJNE:
1. Różany balsam do ust ROSEBUD SALVE - kto jest w temacie ten wie, że tego balsamu nie trzeba zachwalać! Mam drugi zapach więc ten leży nieużywany, szkoda żeby się zmarnował. Balsam tan nadaje ustom nie tylko piękny połysk, leczy je, nawilża i koi ale także wspaniale pachnie różami, nigdy "nie zaparza". Zamknięty w eleganckim metalowym pudełeczku, z pojemności 22,5g pozostało napewno 20 g. Aha jest niedostępny w PL, sprowadzony z USA! (Nie ma, poleciał do e-xx) 2. Mini balsam do ciała Moon Flower - THE BODY SHOP. Z pojemności 60 ml pozostała lekko ponad połowa. Balsam jest wydajny. Na skórze zyskuje ładny zapach. 3. Krem OLIGO VITAL marki AA Oceanic do cery normalnej i mieszanej. Z 50 ml pozostało 40-45 % kremiku. Dokładka: 02.12.2007r. 1. Podwójny błyszczyk do ust Vipera Young Lips. Użyty dosłownie 3 razy, kupiłam kolejna 2 błyszczyki Vipery i ten leży ![]() ![]() 2. Szminka Yves Rocher Luminelle nr: 65987. Jest to śliczny delikatny, perłowy róż. Napisy na opakowaniu zdarte ponieważ miałam ją wraz z innymi kosmetykami w kosmetyczce. Pozostało tyle ile na zdjęciu czyli jakieś 80% całości. 3. Odżywka do włosów z farby L'oreala. Jej głównym zadaniem jest ożywiać i nabłyszczać włosy farbowane. Miękka tuba o pojemności 44 ml - użyta 1 raz! wiec pozostało conajmniej 40 ml. Załącznik 1205652 Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2012-03-13 o 11:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
PIELĘGNACJA:
1. Szampon do włosów suchych, zniszczonych lub łamliwych - L'OREAL Elseve. Zapobiega łamaniu się włosów. Był prezentem dołączonym do farny L'oreala ![]() 2. Dezodorant antyperspiracyjny Rexona for Teens. Zapach "Tropical Power". Użyty kilkakrotnie, ciężko powiedzieć ile go jeszcze pozostało, myślę że spokojnie 50 % 3. Kokosowy olejek do włosów-odżywka Oriflame. Otrzymałam go od konsultantki za zakupy, NOWY! 15ml pojemności. 4. Zestaw próbek, może któraś potrzebuje, otrzymałam jako dodatek do zakupu - ja ich nie używałam bo mogłabym sobie jeszcze krzywdę zrobić ![]() * Kwas Hialuronowy - 1% roztwór (ważny do 01/2008) * Owies Hydrolizowany (ważny do 12/2007) * Olej z ogórecznika lekarskiego (ważny do 06/2007) * Olej z amarantusa (ważny do 06/2007) * NMF - naturalny czynnik nawilżający (ważny do 11/2007) Wszystkie próbki były i są nadal trzymane w lodówce! 5. Modyfikowana skrobia ziemniaczane DRY FLO (świetna jako puder matujący, polecam używać samej lub zmieszanej z sypkim pudrem ![]() ![]() Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2007-11-02 o 15:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
CIAŁO & DUCH:
1. Kadzidełka zapachowe kwiat LOTOSU - paczuszka zawiera 8-10 szt, NOWE! 2. Metaliczna kredka do powiek Avon. Użyta dokładnie 1 raz, niestety kolor mi nie pasuje ![]() 3. Białe serduszka - śliczny, długi wisior H&M! Na żółtym łańcuszku - łańcuszek gdzieniegdzie lekko ściemniał. 4. Podkład matująco-wygładzajacy Kolasatyna Satin Make-Up - odcień: NATURALNY. Z przyjemnością go używałam, pozostało na moje oko ok. 35-40% w tubce. Wydajny, można jeszcze całkiem długo poużywać 5. Paletka cieni do powiek Pour Toi - odcienie brązu i jasny rozświetlacz ![]() Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2008-01-21 o 15:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
6.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
7.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
8.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
cos za
1. Woda perfumowana EXTRAORDINARY Avon - z 50 ml pozostało blisko 40 ml. 1. Różany balsam do ust ROSEBUD SALVE
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
czy za swoją jessicę simpson chciałabyś zapach również od tej pani, tylko "truskawkowy sorbet"? 30ml, bez ok 1ml
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Moze cos za Jessice Simpson?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
coś za 1. Woda perfumowana EXTRAORDINARY Avon - z 50 ml pozostało blisko 40 ml. ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
BAN stały
|
Jessica Simpson DESSERT TREATS - smakowite perfumy o zapachu i SMAKU waniliowych babeczek! Faktycznie po użyciu skóra jest słodka W oryginalnym kartoniku, pojemność: 29,5 ml, użyte kilka razy, praktycznie całe!
Pomadka do ust INGLOT, kolor to taki nieco ciemniejszy cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
1. Różany balsam do ust ROSEBUD SALVE - kto jest w temacie ten wie, że tego balsamu nie trzeba zachwalać! Mam drugi zapach więc ten leży nieużywany, szkoda żeby się zmarnował.
Balsam tan nadaje ustom nie tylko piękny połysk, leczy je, nawilża i koi ale także wspaniale pachnie różami, nigdy "nie zaparza". Zamknięty w eleganckim metalowym pudełeczku, z pojemności 22,5 g pozostało napewno 20 g. Aha jest niedostępny w PL, sprowadzony z USA coś u mnie ?? mogę oddać sporo
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Cos u mnie za Extraordinary i różany balsam?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Mnie też sie podoba extraordinary i balsam różany
![]()
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Hej, moze cos u mnie za balsam rozany do ust?poza watkiem mam jeszcze szminke z avonu, jakas taka z efektek nablyszczajacym, ciezko mi teraz znalezc nazwe, musialabym poszukac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
2. Jessica Simpson DESSERT TREATS - smakowite perfumy o zapachu i SMAKU waniliowych babeczek! Faktycznie po użyciu skóra jest słodka W oryginalnym kartoniku, pojemność: 29,5 ml, użyte kilka razy, praktycznie całe!
1. Cień do powiek Inglot VERTIGO, róż, kod z opakowania: 80 HC06CJ - użyty tylko kilkakrotnie. 2. Mini balsam do ciała Moon Flower - THE BODY SHOP. Z pojemności 60 ml pozostała lekko ponad połowa. Balsam jest wydajny. Na skórze zyskuje ładny zapach. może coś u mnie? pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny chyba każdej odpisałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
czy w takim razie jesteś chętna na wymianę za sukienkę?
interesowałby mnie jeszcze 1. Różany balsam do ust ROSEBUD SALVE - kto jest w temacie ten wie, że tego balsamu nie trzeba zachwalać! Mam drugi zapach więc ten leży nieużywany, szkoda żeby się zmarnował. jak masz ochotę na wymianę daj znać pozdrawiam Edytowane przez e-xx Czas edycji: 2007-11-01 o 12:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
![]()
Hej, z powodów świątecznych dopiero teraz przeczytałam Twoją prośbę
![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
|
hej. co możesz mi zaoferować w zamian?ja szukam pszede wszystkim baz pod podkład ,podkładów,słodkich perfum..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:58.