![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Moj debiut - chętnie wymienię - zapraszam :)
Witam serdecznie
![]() Debiutuje na targowisku - zrobiłam pod wpływem wizazu zreszta przegląd kosmetyków i pomyślałam ze warto spróbowac - nie uzywam tych kosmetyków a moze komuś sie przydadzą : Sally Hansen, No More Breaks (Odżywka zabezpieczająca paznokcie przed łamaniem) 50 % zuzycia Manhattan, Minerals Lipstick 29N cielisty beż zawiera filtr mineralny - raz probowana na rece kupiona w rosmanie Hean cold rose szminka 121 uzyta raz w dniu ślubu ![]() Yves Rocher, Yria, Poudre Eclat Effet Lissant (Puder prasowany) 241 beige moyen - kupiłam do porawek i nawet nosiłam troche w kosmetyczce ale nie korzystałam wiec moze ktos inny zrobi z niego lepszy uzytek ![]() Revlon, ColorStay, Makeup with SoftFlex for Combination/Oily Skin 180 sand beige sprobowałam słownie trzy ray i nie jestem zadowolona wole EL nie znalazłam jeszcze paragonu z douglasa ale gdzies go mam -wymienione Farmona, Tutti Frutti, Masło do ciała Karmel i Cynamon - to nie jest moja bajka eh najwyzej 10% zuzycia - data wazności do 10.2009 Inglot, Sprint Super Star (Pojedynczy cień do powiek) (nowa wersja) piekny fiolet z migotkami nr ??101 tak odczytałam i kolejny inglota trojeczka fioletaowa eye shadow soft matt - oba cienie wymienie na brazy inne neutralne kolorki najchetniej 2 kremy przywiezione przez TZ z niemiec nasze olay jeden total effects i drugi everyday sunshine- ten lekko samoopalajacy do buzi - uzywam aktualnie kremow aptecznych malutka kosmetyczke clinique czerwoną zapraszam serdecznie Sama najchetniej przygarne wode termalna , cienie brazy beze, i co mi w oko wpadnie, obiecuje nie grymasic za bardzo ![]() Edytowane przez Ikka1 Czas edycji: 2008-10-26 o 19:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Moj debiut - chętnie wymienię - zapraszam :)
Coś u mnie za Colorstay?
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie ?
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Revlon, ColorStay, Makeup with SoftFlex for Combination/Oily Skin 180 sand beige sprobowałam słownie trzy ray i nie jestem zadowolona wole EL nie znalazłam jeszcze paragonu z douglasa ale gdzies go mam
jakie jest jego odcien? raczej ciemny czy jasny?
![]() |
#7 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Madzior22 interesuje mnie jedynie Masło kakaowe ziaji - zostało ponad połowa (ok połowa samego opakowania ale ono nie było pełne przy zakupie, nie ładują po wręby ;D ) - jeszcze nie jestem pewna czy chcę się rozstać ale mozna kusić a Ty widzisz cos u mnie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za :
Inglot, Sprint Super Star (Pojedynczy cień do powiek) (nowa wersja) piekny fiolet z migotkami nr ??101 tak odczytałam Manhattan, Minerals Lipstick 29N cielisty beż zawiera filtr mineralny - raz probowana na rece kupiona w rosmanie
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ok, to poprosilabym o fotki;] a znalazlabys ewentualnie u mnie cos za niego?
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
Revlon, ColorStay, Makeup with SoftFlex for Combination/Oily Skin 180 sand beige sprobowałam słownie trzy ray i nie jestem zadowolona wole EL nie znalazłam jeszcze paragonu z douglasa ale gdzies go mam
Farmona, Tutti Frutti, Masło do ciała Karmel i Cynamon - to nie jest moja bajka eh najwyzej 10% zuzycia - data wazności do 10.2009 cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za podkład Rewlona?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251095 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
ShineStar odpisane
![]() ejaj oczywiście ale z gory mowie ze dopiero jutro po 18 bo tyle jutro pracuje ![]() ![]() shine89 juz sprawdzam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Revlon, ColorStay, Makeup with SoftFlex for Combination/Oily Skin 180 sand beige cos za to??
TyGrYSeK ![]() Ciuszki: NOWY https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=14162483 Stary nieaktualny lecz niektóre rzeczy jeszcze są wiec pytać ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=10722448 Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=285156 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Sally Hansen, No More Breaks (Odżywka zabezpieczająca paznokcie przed łamaniem) 50 % zuzycia
Inglot, Sprint Super Star (Pojedynczy cień do powiek) (nowa wersja) piekny fiolet z migotkami nr ??101 tak odczytałam i kolejny inglota trojeczka fioletaowa eye shadow soft matt - oba cienie wymienie na brazy inne neutralne kolorki najchetniej to mnie interesuje
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Witam,
interesuje mnie masło Farmona, znajdziesz cos w zamian?
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Becca odpisałam u Ciebie
![]() tygrysek niestety ![]() ![]() Madzior22 Sally Hansen, No More Breaks (Odżywka zabezpieczająca paznokcie przed łamaniem) 50 % zuzycia Inglot, Sprint Super Star (Pojedynczy cień do powiek) (nowa wersja) piekny fiolet z migotkami nr ??101 tak odczytałam i kolejny inglota trojeczka fioletaowa eye shadow soft matt - oba cienie wymienie na brazy inne neutralne kolorki najchetniej to mnie interesuje- prosze daj mi się z tym przespac jutro wieczorem odpisze ![]() Ragutka podoba mi sie Moisturising hand Lotion Grapefruit & Orange Asquith & Somerset 300 ml - but z pompką , nowy ale moj tutti fruti to chyba mało jak myślisz? arachnne niestety - nie wiem jak to mozliwe bo masz duzo cudnych rzeczy ![]() Umbra niestety nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Witam, interesuja mnie:
Hean cold rose szminka 121 uzyta raz w dniu ślubu ![]() Yves Rocher, Yria, Poudre Eclat Effet Lissant (Puder prasowany) 241 beige moyen - kupiłam do porawek i nawet nosiłam troche w kosmetyczce ale nie korzystałam wiec moze ktos inny zrobi z niego lepszy uzytek ![]() moze znadziesz cos u mnie za ktoras z tych rzeczy? zapraszam ![]()
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
moze u mnie cos za colorstay?
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Inglot, Sprint Super Star (Pojedynczy cień do powiek) (nowa wersja) piekny fiolet z migotkami nr ??101 tak odczytałam
everyday sunshine- ten lekko samoopalajacy do buzi - uzywam aktualnie kremow aptecznych Sally Hansen, No More Breaks (Odżywka zabezpieczająca paznokcie przed łamaniem) 50 % zuzycia moze cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Jasne nie ma sprawy
![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() Yves Rocher, Yria, Poudre Eclat Effet Lissant (Puder prasowany) 241 beige moyen - kupiłam do porawek i nawet nosiłam troche w kosmetyczce ale nie korzystałam wiec moze ktos inny zrobi z niego lepszy uzytek zuzycie minimalne z kartonikiem Farmona, Tutti Frutti, Masło do ciała Karmel i Cynamon - to nie jest moja bajka eh najwyzej 10% zuzycia - data wazności do 10.2009 Revlon, ColorStay, Makeup with SoftFlex for Combination/Oily Skin 180 sand beige sprobowałam słownie trzy ray i nie jestem zadowolona wole EL nie znalazłam jeszcze paragonu z douglasa ale gdzies go mam zerknij do moich wątkow, pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny - jutro bede po 18 teraz juz musze isc spac - tak tak starość nie radość z kurami spac chodze - a jutro musze wstac o 6
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Hej,
Czy zainteresuje Cie cos z mojego watku za puder Yria i Colorstay? Pozdr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:50.