![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Dior, Armani, Victoria's Secret, R. Lauren,A.Fatale i inne zapachy + kilka kosmetyków
Nieaktualne
Edytowane przez Szarada Czas edycji: 2009-08-06 o 19:32 Powód: wątek do zamknięcia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dior, Armani, Victoria's Secret, R. Lauren,A.Fatale i inne zapachy + kilka kosm
Witaj, coś u mnie za Emporio Armani (klasyczne)?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dior, Armani, Victoria's Secret, R. Lauren,A.Fatale i inne zapachy + kilka kosm
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]()
![]() |
#7 |
BAN stały
|
cos u mnie:
- serum do włosów Oriflame 30 ml., raz wypróbowane - Jedwab do włosów Joanna, raz użyte. Również wychwalane na KWC: i perfumy? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | ||
Zakorzenienie
|
Niestety nic ![]() Hej, podoba mi się tylko Envy, ale pojemność za duża Cytat:
Hej ! No niestety podoba mi się tylko Rio i Code, ale pewnie nie będziesz zainteresowana taką wymianą Cytat:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1240066295 Jaki to rozmiar ? Tzn. widzę, że 27, ale to jest bardziej 36, czy 38 ? Bo ja taka numerację bardziej rozumiem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
- Odżywka do włosów Henna Treatment Wax w wersji dla blondynek, 240 g., raz użyta
- Jedwab do włosów Joanna, raz użyte - Tisane balsam do ust, nieotwierany coś u mnie?
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1239544996 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Coś za Dior Sweet Sun?
![]() ![]() ![]() i jeszcze ew. za Emporio White... Błagam, zajrzyj do mnie i odpisz ![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie sweet sun oraz ewentualnie Victorias Secret
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
A mnie oczywiście Desnuda i ew. Hypnose Legere
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Błagam ![]() ---------- Dopisano o 01:14 ---------- Poprzedni post napisano o 01:08 ---------- ach, i jeszcze Pure Turquoise Ralph Lauren 40 ml by mnie bardzo interesowało!! ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
to jak byś widziała wymiankę? Może podwójna wymianka?
Edytowane przez lalesia Czas edycji: 2009-06-08 o 15:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
No, właśnie o takiej myślałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Co u mnie za
- Dior Sweet Sun, 125 ml. raz wypróbowane - Very Sexy Victoria's Secret - EDP 75 ml. + balsam 100 ml. ? Proszę odp. u mnie.
[ori_bas]264661[/ori_bas] Edytowane przez patitkas7 Czas edycji: 2009-06-08 o 17:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Sweet Sun i Very Sexy nieaktualne - idą do Lalesi
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
No to byłoby super wymienić się Pure Turquoise za Brita
![]() Tylko że od razu uprzedzam, że Brit ma wadę butelki - spadający pierścień okalający atomizer. W dozowaniu w żaden sposób to oczywiście nie przeszkadza, ale czasami pierścień zostaje w zatyczce (korku) i trzeba go wyciągać. Krótka interwencja kropelką załatwiłaby sprawę, ale ja nie chcę ingerować w buteleczkę do wymiany ![]() Pozdrawiam serdecznie, jeśli decydujesz się na wymianę, albo chcesz zadać jakieś dodatkowe pytania, to zapraszam na PW ![]()
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
![]() A może coś u mnie za: - Apparition EDP, pojemność wyjściowa 50 ml. - Betsey Johnson EDP, pojemność wyjściowa 50 ml. Zapach bardzo podobny do Amor Amor. Niedostępny w Polsce ?
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Niestety odlewek to ja nie lubię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Mam kilka ale raczej nie na zamiane
![]() Posiadam też srebrne kolczyki z kryształkiem Swarovski'ego( 2 pary )
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za Aparition?
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ---------- Ferre Rose przukuło moja uwagę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Tylko Ferre Rose jest mniej...
![]() Odpowiadałaby ci taka zamiana, czy chciałabyś coś sobie dobrać? Nie znam Aparition, z opisu wydał mi się ciekawy, ale czasem taki opis wpędzał mnie w maliny ![]() Chciałabym ją najpierw powąchać w perfumerii, ale jak jej nie znajdę - to zaryzykuję. ![]() Daj znać co robimy w sprawie pojemności.
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pojemności oba Ferre mają podobne, może być ok. 1-2 ml różnicy, tak jak to opisałam i widać na zdjęciach. Oba Ferre są przyjazne dla nosa i otoczenia. Nie są ciężkie ani przesłodzone. Ten żółty jest taki bardziej klasyczny i grzeczny (do pracy), różowy ma może nieco więcej charakteru moim zdaniem (na rankę ![]() ![]() Nie są pudrowe, bo takich perfum nie lubię. ![]() A mogłabyś opisać Aparition, czy to coś w stylu Angela czy Escady Magnetism? Czytałam że jest dość słodki i ciężki...? ![]() Co do próbek, to będzie ciężko bo trzy, cztery dziewczyny pytają o te same i już tego nie ogarniam... ![]() Może prędzej jakaś odlewka, albo inny kosmetyk, czy próbki które zostaną wolne, ale ile tego będzie i co - teraz nie powiem. Mam jeszcze ok. 30 ml Gieffeffe Ferre, 10 ml w razie czego mogę odlać. ![]()
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:58.