|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
TBS, Shiseido, Aquolina, Dove, Oriflame, Vichy i inne
Nieaktualne
Witam w nowym wątku. Zdecydowaną, większą część kosmetyków wymienię tylko na coś z wishlisty – także prosiłabym o konkretne propozycje. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=332534 Osoby z liczbą przekupek mniejszą niż 10 - wysyłają paczkę jako pierwsze. Preferuję wysyłkę listem poleconym ekonomicznym. Na różowo kosmetyki, z którymi nie będzie mi się trudno rozstać ![]() Proszę również o pisanie, czym jesteście zainteresowane – znacznie ułatwi mi to przeszukiwanie wątków ![]() Z wizażankami z Poznania chętnie umówię się osobiście. 21.10 Ralph Lauren, Pure Turquoise, odlewka w szklanym atomizerze, 2/5ml Britney Spears, Midnight fantasy, odlewka w plastikowym atomizerze, 3/5ml Vera Wang, Princess, odlewka w szklanym atomizerze, 8 ml Britney Spears, Fantasy, odlewka w plastikowym atomizerze, 2,5/5ml Victoria's Secret Garden, pure seduction, to jest chyba mgiełka, odlewka w plastikowym atomizerze - 3 ml Victoria's Secret - Limited Editon Insatiable - Chocolate covered berries - mgiełka do ciała o zapachu owoców z czekoladą. Zostało jakieś 65-70 % z 250 ml. ++ Oriflame - Amethyst Fatale, nowe, zafoliowane 10.09 Oriflame (wszystkie kosmetyki nowe): ++ Northern Lights - Deo w kulce ++ Northern Lights - Krem do ciała ++ Giordani Gold - Korektor pod oczy w pędzelku, rozświetlający, odcień Sand ++ Giordani Gold - Tusz do rzęs, brązowy 06.09 Dokładka ++ Oriflame zestaw Ecollagen - krem na dzień plus pod oczy - w opakowaniu prezentowym ++ Mary Kay - pojedyńczy cień do powiek Cranberry Ice 18.07 Dokładka! Treselle Seduction - mniej niż połowa - jak będzie ktoś zainteresowany, zrobię fotkę Oriflame - Scrub enzymatyczny Radiant Energy, w proszku, nowy Fendi - Theorema - miniaturka, pozostało tyle, co na zdjęciu Himalaya - Olejek rewitalizujący do włosów - raz użyty 10.07 ++ Sally Hansen - Owocowy krem do depilacji bikini - ubytek minimalny ++ Grejfrutowy peeling do ciała - Oriflame - nowy ++ Oriflame - Grejfrutowy krem do ciała - nowy ++ Oriflame - Krem uniwersalny - miodzik - nowy ++ MAC - Standardowe odsypki cieni: Tale i Your Ladyship ++ Victoria's Secret - Mgiełka Insatiable Hazelnut Truffle - ubytek - parę psiknięc. Z wymiany z AgusiąAA, niestety nie mój zapach ++ Demeter - Black Russian, z 30 ml ubyło jakieś 2 ml, jw 15.06 ++ Revlon - Make a Sheen 870 plum - paletka cieni do powiek, tylko maźnięte ++ Oriflame - Silk & Cashmere - krem do rąk, nowy ++ Dove - Balsam do ciała 250 ml https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...-do-ciala.html ++ Dove - żel pod prysznic 250 ml https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,9...-prysznic.html ++ Dove - Krem do rąk 75 ml https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...em-do-rak.html Wszystkie 3 kosmetyki nowe, pochodzą z zestawu prezentowego Dokładka 08.06 ++ C-THRU - Perfumowany balsam do ciała Aqua Marine, 75 ml, nowy ++ Inglot - Masełko do rąk i paznokci, Mango i oliwka, 3,5g, nowy ++ Bell - Cień do powiek w musie, srebrny, odcień 120, tester, nowy, widoczne delikatne 'pękniecie' w musie, które w niczym nie przeszkadza Dokładka 03.06 ++ Oriflame - Łagodzący krem do stóp 150 ml, nowy ++ Oriflame - Krem do rąk i paznokci z olejkiem ze słodkich migdałów, 100 ml, nowy ++ Tołpa - Serum borowinowe do ciała wyszczuplająco-liftingujące, nowe, bez kartonika https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...tingujace.html ++ Oriflame - Krem do ciała z witaminami, 200 ml, nowe https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...kci-2-w-1.html Dokładka 01.06 ++ Kerastase - mini produkt Nutritive Lait Vital BE143 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...do-wlosow.html pierwotna pojemnośc - 20 ml, zostało około 70% (tubka nie była napełniona do końca) Dokładka 28.05 ++ MK Cafe Premium - Kawa drobno mielona, opakowanie 80 g Próbki: ++ I love Moschino – Cheap and Chic – 1,5 ml nowa Edytowane przez słonik Czas edycji: 2009-10-23 o 14:22 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: TBS, Shiseido, Aquolina, Dove, Oriflame, Vichy i inne
Pielęgnacja:
Włosy: ++ Vichy Dercos – Przeciwłupieżowy (łupież suchy) 100 ml, nowy ++ L’biotica WAX moc natury, Intensywnie regenerujący szampon – odbudowa osłabionych włosów+proteiny mleczne 200 ml, nowy, EX 01/2011 ++ Kadus Amulett Dimensions – Pianka do włosów, około 50% (ale pewnie więcej) z 400 ml, kod D0025309 - Rene Furterer - szampon Curbicia - 15 ml, nowy - Rene Furterer - Szampon Tonucia - 15 ml, nowy ++ Shiseido Tsubaki Red - Maska do włosów, nowa, 120 g - rezerwacja ++ Shiseido Tsubaki - Szampon - odlewka - ilośc do uzgodnienia – mogę odlać naprawdę dużo ++ Shiseido Tsubaki - Odżywka - odlewka - ilośc do uzgodnienia ++ Biosilk – Jedwab do włosów, mała buteleczka, zupełnie nowy ++ Farmona – Radical, mgiełka wzmacniająca do włosów, użyta parę razy CIAŁO: ++ Aquolina - Peeling migdałowy, 100 ml, nowy ++ The Tub – Olejek do kąpieli z serii „Magia Kąpieli” o aromacie waniliowym 100ml, nowy, EX 10/2010 http://www.snobka.pl/artykul/273/plyn_do_kapieli_the_tub ++ L'oreal NutriSfot - Mleczko do ciała, zostało koło 3/4 z 250 ml ++ Oriflame – Milk & Honey – scrub do ciała 200 ml, nowy ++ Avon - Kuracja parafinowa dłoni i stóp - zostało koło 80 % ++ The Body Shop - Migdałowy żel pod prysznic – 200 ml - przesyłka wyłącznie w opakowaniu zastępczym –opakowanie po żelu z YR- żel ma uszkodzoną nakrętkę, przez którą żel przecieka w pozycji innej niż pionowa ++ Yves Rocher – Żel pod prysznic – ziarna kawy - nowy ++ Aquolina - Żel peelingujący z arbuzem - ubytek na zdjęciu (pierwotna pojemnosc 300ml) ++ Dove - Jedwabisty żel pod prysznic Silk Glow – nowy ++ Dove – Jedwabisty balsam do ciała Silk Glow – zostało 80% ++ Estetica – Ekskluzywny zestaw pachnących mydełek kąpielowych 65g, nowy, idealny na prezent, 12/2010 ++ Satin – Płatki do kąpieli w kształcie róż – zapach truskawkowy, pięknie zapakowany, idealny na prezent, EX 30.11.2009 ++ Perfecta Spa – Cukrowy peeling do ciała marcepanowy, nowy, 225ml, EX 05/2011 ++ Estetica – Zestaw kąpielowy – Mleczna kostka do kąpieli, mydełko z olejkiem z avokado, musująca kostka do kąpieli z masłem Thea, każdy produkt ma 50 g, fabrycznie zapakowane, EX 12/2009 ++ Ziaja – Oliwkowe masło do ciała 200ml, nowe, EX 07/2010 ++ Avon, Planet Spa – Scrub do rąk z brązowym cukrem African Shea Butter, z 75ml zostało około 60 % ++ Avon, Planet Spa - Śródziemnomorski krem do ciała z oliwką, nowy ++ Avon, Planet Spa - krem do stóp z minerałami z Morza Martwego redukuje stwardniały, suchy naskórek, nowy ++ ST. IVES Swiss Formula - Balsam do ciała Skóra ujędrniona - 300 ml, nowy ++ Avon – Foot Works – Zmiękczający krem do pięt, nowy ++ Yves Rocher – Jeżynowy płyn do kąpieli i żel pod prysznic 50 ml Edytowane przez słonik Czas edycji: 2009-10-23 o 13:09 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
TWARZ:
++ LRP - Effaclar tonik, zostało 40% ++ Oriflame – Optimals Comfort – Scrub nawilżający do twarzy – 75ml, nowy ++ Ziaja – Sopot Spa – Krem ochronny aktywnie nawilżający Receptura Młodości 30+ ,50ml, nowy zafoliowany, EX 07/2010 ++ L'oreal Happyderm - pianka do skóry normalnej i mieszanej. Nowa ++ Plastry z mikroprądem pod oczy - oriflame - jedna para w fabrycznie zamkniętym opakowaniu - rezerwacja ++ Yves Rocher - Nawilżająca maseczka do twarzy z winogronem - raz użyta ++ Avon, Planet Spa - Greckie Morza - Kojący żel pod oczy, redukuje opuchliznę i zmarszczki - nowy ++ Avon, Planet Spa - Greckie Morza - Maseczka peel-off, nowa ++ ST. IVES – Morelowy peeling do twarzy, głęboko oczyszczający – nowy ++ Avon – Planet Spa – Kojąca maseczka do twarzy Marokańska Róża - nowa Edytowane przez słonik Czas edycji: 2009-09-14 o 00:34 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
KOLORÓWKA:
Oczy: ++ Oriflame – Cień Essentials – odcień Vintage Rose. Zostało jakieś 75% ++ Oriflame – Cień Essentials – odcień LATTE – nowy ++ Astor – Cień do powiek, pojedyńczy 515 Pink Diva – niewielkie zużycie, widac jeszcze wytłoczenia, możliwe, że przeterminowany ++ Revlon – Colorstay, 12 hour Eye Shadow, 93 – Pink, zużycie niewielkie, kod P571 ++ Sypki cień Casuelle - brzoskwinka - z wymiany z lipgloss Twarz: ++ Essence - AOH, ubytek niewielki, jeszcze widoczne wytłoczone wzory Paznokcie: ++ Sally Hansen - Natural Nail Growth Activator - użyty raz na obie dłonie https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6685,natural-nail-growth-activator-preparat-pobudzajacy-wzrost-paznokci.html ++ Inglot – 355, data ważności 03,2009, prawie cały Usta: Edytowane przez słonik Czas edycji: 2009-10-23 o 13:10 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
NIEAKTUALNE:
++ Oriflame - Pędzelek do pomadki i korektora, nowy ++ Próbka Mexx XX Wild, raz użyta, 1,2ml ++ Oriflame - Amethyst Fatale - 50 ml - nowy, zafoliowany ++ Cacharel - Amor Amor - pierwotna pojemność 50 ml, ubytek na zdjęciu. Z wymiany z przesympatyczną tomamą ++ Athena’s – Dolce Tentaz’one, mgiełka do ciała Icing Sugar, cukier puder, 150ml, nowy, EX 05/2010 ++ Wella Shockwaves - Żel strukturyzujący do włosów 150 ml, bez usztywnienia włosów (zielony) nowy ++ Wella Shockwaves - Guma plastyczna forma 75 ml – nowa ++ Wella Shockwaves – Wosk w piance – Wymuskany Nieład – 150 ml - raz użyta, kulka wielkości orzecha laskowego ++ Avon, Planet Spa - Śródziemnomorska maska do włosów z oliwką, nowa ++ Garnier - Ambre Solaire Perfect Bronzer - samoopalacz do ciała 150 ml, nowy ++ TBS - Balsam do ciała Aqua Lily - Ubytek minimalny ++ Karla Gusto – Mleczko do ciała o aromatycznym zapachu alg morskich, 250, nowe, EX 11/2009 ++Kappus – Ekskluzywne mydło do ciała Orange Hibiscus , nowe, 125 g, EX 10/2010 ++ Torf Corporation – Krem ujędrniający do ciała z koenzymem Q10, nowy, 300 ml, EX 07/2010 ++ Avon, Planet Spa - Śródziemnomorski peeling do rąk, nowy ++ Oriflame – Krem uniwersalny 15 ml, nowy ++ Oriflame - Tusz Wonder, czarny, nowy ++ L’oreal – Glam bronze dla blondynek – minimalny ubytek ++ Oriflame - Owocowy wosk do paznokci i skórek ++ Buble Yum ( Lotta Luv) – balsam do ust o smaku i zapachu waty cukrowej – tylko delikatnie maźnięty na dłoni ++ Oriflame – Błyszczyk do ust Sugar Glaze – nowy, 12 ml ++ Maybelline – Water Shine Diamonds Gloss 06 Precious Lilac - nowy ++ L'oreal Glam Shine, Natural Glow - ubytek widoczny na zdjęciu, odcień 403 Magnetic Rose Glow ++ Oriflame Skindividual - krem na noc, nowy, fabrycznie zapakowany (tylko za coś z wish) ++ Oriflame Skindividual - fluid na dzień spf15, jw ++ Oriflame - Narcyzowy krem do rak, 50 ml, nowy ++ Oriflame - Eclipse - Woda toaletowa 30 ml, nowa Biżuteria Edytowane przez słonik Czas edycji: 2009-07-10 o 10:53 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
czy za ++ Cacharel - Amor Amor - pierwotna pojemność 50 ml, ubytek na zdjęciu. Z wymiany z przesympatyczną tomamą lub coś z planet spa znajdziesz coś u mnie?
![]() |
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
Witaj, czy znajdziesz coś u mnie za poniższe?
+ Aquolina - Peeling migdałowy, 100 ml, nowy, + Aquolina - Żel peelingujący z arbuzem - ubytek na zdjęciu (pierwotna pojemnosc 300ml)
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
++ Avon, Planet Spa - Śródziemnomorski peeling do rąk, nowy ++ Avon, Planet Spa - Śródziemnomorski krem do ciała z oliwką, nowy ++ Avon, Planet Spa - krem do stóp z minerałami z Morza Martwego redukuje stwardniały, suchy naskórek Co za któryś z nich? ![]()
|
|
#9 |
|
Konto usunięte
|
Słoniku zerknij do mnie, mam fajną maseczkę Payot-nawilżającą i micelki Iwostinu, użyte kilka razy
interesuje mnie szampon Vichy , peeling migdałowy i szampony Cubrica http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=329769 |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Cześć! Chętnie spróbowałbym tych produktów,moga być odlewki. Mam na wymianę : Flora Bella Lalique odlewka ok. 9 ml, Insolence ok. 13-14/30 ml edt, odsypka pudru Lucidity 03 - łyżka .
Shiseido Tsubaki Red - Maska do włosów, nowa, 120 g ++ Shiseido Tsubaki - Szampon - odlewka - ilośc do uzgodnienia – mogę odlać naprawdę dużo ++ Shiseido Tsubaki - Odżywka - odlewka - ilośc do uzgodnienia |
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
++ Avon, Planet Spa - Śródziemnomorski krem do ciała z oliwką, nowy
Oriflame - Tusz Wonder, czarny, nowy ++ Buble Yum ( Lotta Luv) – balsam do ust o smaku i zapachu waty cukrowej – tylko delikatnie maźnięty na dłoni https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-lip-balm.html coś za to? |
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
,coś u mnie za dercos, peeling migdałowy Aquolina i może żel -ziarno kawy. Musiałabym poznać zapach.z twojej listy mogę zaproponować odlewkę na próbę maski nuxe https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...wiezajaca.html oraz nowe ( 3 szt. ) https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-oriflame.html i jeszcze poszperam Edytowane przez palau Czas edycji: 2009-05-04 o 23:37 |
|
|
|
|
#14 |
|
BAN stały
|
++ Shiseido Tsubaki - Odżywka - odlewka - ilośc do uzgodnienia ++ Biosilk – Jedwab do włosów, mała buteleczka, zupełnie nowy ++ Farmona – Radical, mgiełka wzmacniająca do włosów, użyta parę razy CIAŁO: ++ Aquolina - Peeling migdałowy, 100 ml, nowy ++ Garnier - Ambre Solaire Perfect Bronzer - samoopalacz do ciała 150 ml, nowy ++ Oriflame – Milk & Honey – scrub do ciała 200 ml, nowy, z moich zapasów, także nie oddam łatwo ++ Avon - Kuracja parafinowa dłoni i stóp - zostało koło 80 % ++ The Body Shop - Migdałowy żel pod prysznic – 200 ml - przesyłka wyłącznie w opakowaniu zastępczym –opakowanie po żelu z YR- żel ma uszkodzoną nakrętkę, przez którą żel przecieka w pozycji innej niż pionowa ++ Yves Rocher – Żel pod prysznic – ziarna kawy - nowy ++ Aquolina - Żel peelingujący z arbuzem - ubytek na zdjęciu (pierwotna pojemnosc 300ml) ++ TBS - Balsam do ciała Aqua Lily - Ubytek minimalny ++ Dove - Jedwabisty żel pod prysznic Silk Glow – nowy ++ Dove – Jedwabisty balsam do ciała Silk Glow – nowy ++ Avon, Planet Spa - Śródziemnomorski peeling do rąk, nowy ++ Avon, Planet Spa – Scrub do rąk z brązowym cukrem African Shea Butter, z 75ml zostało około 60 % ++ Avon, Planet Spa - Śródziemnomorski krem do ciała z oliwką, nowy ++ Avon, Planet Spa - krem do stóp z minerałami z Morza Martwego redukuje stwardniały, suchy naskórek ++ ST. IVES Swiss Formula - Balsam do ciała Skóra ujędrniona - 300 ml, nowy oraz amor amor perfumy? oddam wieeele! |
|
|
|
|
#15 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() [1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;12152359]Słoniku zerknij do mnie, mam fajną maseczkę Payot-nawilżającą i micelki Iwostinu, użyte kilka razy interesuje mnie szampon Vichy , peeling migdałowy i szampony Cubrica http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=329769[/quote] https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...hydratant.html to jest ta maseczka? i jaką pojemnośc ma woda termalna avene z Twojego wątku? Cytat:
Orientujesz się, czy ten zapach Lalique jest do przetestowania w Sephorze? I jaki jest ten odcień Lucidity, nadaje się do jasnej cery?Cytat:
Lolita Lempicka - próbka oryginalna 1,2 ml - psiknięta dwa razy Aquolina - Pink Sugar - próbka oryginalna 1,8 ml -nieużywana - Amor Amor Tentation Cacharel - Red Delicious DKNY - Black Kenneth Cole Interesowałyby mnie te próbki Cytat:
![]() Cytat:
Maskę nuxe miałam i mi nie odpowiada. Ale zainteresowało mnie parę rzeczy z Twojego wątku: 8) Sally Hansen proponuję odlewkę - mam wielka tubę ( za niezbędną dla mnie rzecz ) kremu do rąk hit KWC - warto poznac ten produkt The Body Shop - nawilżające serum z jojoba |
|||||||
|
|
|
|
#16 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. W wolnej chwili będę robiła nowy wątek - może tam coś znajdziesz dla siebie. Dobrej nocy.
|
|
|
|
|
|
#18 | |||
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
Wypatrzysz może cos za;++ ST. IVES – Morelowy peeling do twarzy, głęboko oczyszczający – nowy ST. IVES Swiss Formula - Balsam do ciała Skóra ujędrniona - 300 ml, nowy ++ Avon, Planet Spa - Greckie Morza - Kojący żel pod oczy, redukuje opuchliznę i zmar- nowy ++ L'oreal Happyderm - pianka do skóry normalnej i mieszanej. Nowa Zapraszam, zajrzyj do obu wątków ![]() |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
coś za perfumy i balsam Aquolina u mnie?
|
|
|
|
|
#21 |
|
Raczkowanie
|
Witaj.
Może za Avon, Planet Spa - Śródziemnomorski krem do ciała z oliwką, nowy, lub inne kosmetyki z serii Spa chciałabyś odlewkę Kenneth Cole Black 10ml, Pure Poison Elixir 10ml, Desnuda, Jil Sander Style, Jil Sander Stylessence, Ch. Dior Dolce Vita, Lolita Lempicka L? |
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
nie jestem pewna czy chcę enigmę oddawać za te kosmetyki
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;12157538]Tak, to ta maseczka woda to 150ml[/quote] Dziękuję za info, pozwól, że się zastanowię, dobrze? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja niestety nic innego nie znalazłam w wątku, pozdrawiam
|
|||
|
|
|
|
#27 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic mnie nie zainteresowało, pozdrawiam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:32.

. W wolnej chwili będę robiła nowy wątek - może tam coś znajdziesz dla siebie. Dobrej nocy.