![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Zapraszam do wymiany kosmetyki różnych marek.
1. Maskara Rimmel Sexy Curves używana przez około 2 tyg . Jak nowa!
2. Lakier Wibo raz spróbowałam pomalować paznokcie skończyło się na jednym pociągnięciem więc mogę uznać go za nówkę. 3. Lakier Sensique nr 239 raz użyty. 4. Nivea Peeling została większa połowa, drobnoziarnisty. 5. Lirene Peeling raz użyty , gruboziarnisty. 6. Garnier Krem matujący parę razy użyty w małych ilościach, niewielki ubytek. 7. Ziaja balsam po depilacji raz użyty. 8. Ziaja Krem do depilacji z szpatułka raz użyty. 9. Garnier z szczoteczka pare razy użyty. szczoteczka dokładnie zdezynfekowana. 10.Cienie Lovley niewielki ubytek
wymiana Edytowane przez esiie Czas edycji: 2011-01-31 o 11:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Zapraszam do wymiany kosmetyki różnych marek.
11. Pomadka Nivea niewielki ubytek
12. Błyszczyk H&M w kształcie Hello Kitty ponad połowa 13. Ziaja Krem kojący ukąszenia ponad połowa. 14. Kredka Miss Sporty praktycznie nie używana 15. Kredka podwójna z Essence prawie nie używana 18.Podkład Rimmel kolor 103 True Ivory pozostało jakieś 3/4 19.Podkład Rimmel kolor 100 Ivory zuzycie bardzo małe 20. Puder miss sporty kolor 001 LIGHT praktycznie nieużywany 21.Puder Maxfactor kolor 05 prawie nie używany gdyż okazał się za ciemny 22.Calvin Klein IN20 zostało tak jak na zdjęciu
wymiana Edytowane przez esiie Czas edycji: 2011-02-01 o 15:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
witaj, moze cos u mnie za paletke? jaka ma date waznosci?
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Jestem zainteresowana:
1. Maskara Rimmel Sexy Curves używana przez około 2 tyg . Jak nowa! 4. Nivea Peeling została większa połowa, drobnoziarnisty. 5. Lirene Peeling raz użyty , gruboziarnisty. 6. Garnier Krem matujący parę razy użyty w małych ilościach, niewielki ubytek. 9. Garnier z szczoteczka pare razy użyty. szczoteczka dokładnie zdezynfekowana. Może znajdziesz coś w zamian? Serdecznie zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
znajdziesz coś u mnie za cienie lovley ??
oddam kilka rzeczy ... odpisz u mnie pozdrawiam
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
1. Maskara Rimmel Sexy Curves używana przez około 2 tyg . Jak nowa! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj, może znajdziesz coś u mnie w zamian za:
11. Pomadka Nivea niewielki ubytek 16. Podkład Maybelline kolor Ivory pozostało jakieś 3/4 ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
19.Podkład Rimmel kolor 100 Ivory zuzycie bardzo małe 16. Podkład Maybelline kolor Ivory pozostało jakieś 3/4 ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- a oddałabyś za oba? bo jak tak to proszę o PW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Na wymianę mam:
- Effaclar Duo - żel do mycia twarzy Effaclar Używałam tego tylko przez miesiąc, więc w obydwóch opakowaniach jest jakoś połowa produktu.
Pani Kierownik. Cel: Pani Dyrektor! Cel osiągnięty połowicznie: Zastępca Dyrektora! "Everything in your life is a reflaction of a choice you have made. If you want a different result, make a different choice." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Podoba mi się Rimmel Sexy curves
![]() Ale taka mała wymianka chyba nie ma sensu? ![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie
Podkład intensywnie kryjący kolor Ivory zużycie bardzo małe 18.Podkład Rimmel kolor 103 True Ivory pozostało jakieś 3/4 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.
|
coś za 17. Podkład intensywnie kryjący kolor Ivory zużycie bardzo małe ?
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
cos za creme puff?
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
BAN stały
|
coś u mnie za:
16. Podkład Maybelline kolor Ivory pozostało jakieś 3/4 17. Podkład intensywnie kryjący kolor Ivory zużycie bardzo małe ? odpisz u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a znajdziesz jeszcze coś bo interesuje mnie jeszcze Podkład Maybelline kolor Ivory pozostało jakieś 3/4 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
5. Cień SEPHORA strass N 14 - jak nowy dostałam w prezencie testowałam raz 6.Cień SEPHORA mat N 05 - użyty ok 4 razy 7. Cień THE BODY SHOP mat 29 - beż rozświetlający - jak nowy dostałam w prezencie testowałam raz 8.Cień THE BODY SHOP shimmer 07- opalizujący w niebieski kolor użyty 3 razy 9.Cień THE BODY SHOP mat 01- rozświetlający delikatny zielony jak nowy dostałam w prezencie testowałam raz za 1. Maskara Rimmel Sexy Curves używana przez około 2 tyg . Jak nowa! 16. Podkład Maybelline kolor Ivory pozostało jakieś 3/4 17. Podkład intensywnie kryjący kolor Ivory zużycie bardzo małe 5. Lirene Peeling raz użyty , gruboziarnisty. ![]() ---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:56 ---------- wiedziałam że coś pokręciłam ![]() ok będzie jak chcesz oddam 4.Cień SEPHORA pearl N 13 - jak nowy dostałam w prezencie testowałam raz 5. Cień SEPHORA strass N 14 - jak nowy dostałam w prezencie testowałam raz 6.Cień SEPHORA mat N 05 - użyty ok 4 razy 8.Cień THE BODY SHOP shimmer 07- opalizujący w niebieski kolor użyty 3 razy 9.Cień THE BODY SHOP mat 01- rozświetlający delikatny zielony jak nowy dostałam w prezencie testowałam raz za 1. Maskara Rimmel Sexy Curves używana przez około 2 tyg . Jak nowa! 16. Podkład Maybelline kolor Ivory pozostało jakieś 3/4 17. Podkład intensywnie kryjący kolor Ivory zużycie bardzo małe 5. Lirene Peeling raz użyty , gruboziarnisty. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Cześć, masz jakąś wishlistę?
![]() edit: chyba się spóźniłam ![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
niestety nic nie znalazłam
wymiana kosmetyków, minerałów, kolorówki i perfum niszowych: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1266247 wymiana ciuchów (boho, etno, klasyka, znane marki i vintage) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post49267406 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
niestety nic, pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:19.