|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
nowe z metkami, używane, różne rozm.
WĄTEK ZAMKNIĘTY, ALE CIUSZKI AKTUALNE, PROSZĘ PISAC W NOWYM!!
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=436827 DOKŁADKI NA CAŁEJ STRONIE! SZUKAM FAJNEJ SUKIENKI NA WESELE, ODDAM DUŻO ![]() rzeczy zaznaczonych na szaro nie ma Cześc wszystkim pierwszy raz będę coś wystawiac na wymiane więc proszę o wyrozumiałośc Moje zasady: Z kim dogadam się pierwsza, z tym się wymieniam! Staram się odpisac każdemu, jeśli kogoś przeoczyłam proszę o przypomnienie. Wymienione rzeczy kasuje aby nie robic w wątku bałaganu. Rzeczy wystawiam także na innych portalach, więc mogą znikac Pierwsza rzecz którą chcę wymienic to spodnie AMISU nowe z metkami, roz. 34 (xs), kupiłam je dla siostry niestety okazały się za małe;] - proszę pisac propozycje, ponieważ nie szukam niczego konkretnego ![]() 3. świetna nowa bluzeczka bez metek firma oasis, roz. z metki 12/38, u góry koronka, wiązana z tyłu 4. świetna polarowa bluza z fajnym kołnieżem ATMOSPHERE roz. z metki 12-14 w rzeczywistości 38 stan bdb- 5. fajny liliowy sweterek atmosphere roz z metki 12-14, w rzeczywistości 36-38 6. bluzeczka ZOPHIE roz. z metki 176/16, tak naprawde jest to 38, stan idealny ! 8. świetna spódnica river island typu tulipan, zdjęcia nie oddają jej uroku, stan bdb, roz. 8 DOKŁADKA 9. tuniczka mgiełka kwiatowy wzór, firma EVIE roz. z metki 12 10. sweterek cytrynowy stan bdb, firma EVIE roz. z metki 14-16 w rzeczywistości to 38 11. sweterek w paseczki fir. X-ited, roz. 36-38, troche zmechacony, golenie załatwi sprawę - rezerwacja 12. polowka atmosphere roz.8-10, stan bdb- Edytowane przez mania89 Czas edycji: 2010-06-03 o 22:14 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: nowe z metkami, używane, różne rozm.
moze u mnie za płaszczyk cos
|
|
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
1. świetne buciki firmy theme, KOTURNY roz. 39, małe 40 dł. wkładki 25.5cm stan bdb - nie oddam łatwo;] najchętniej za inne buciki roz. 40,ale nie koniecznie, a na zdjęciu moja kicia ;D
3. kurteczka/ płaszczyk wiosenny firmy moments ( zakupiona w sklepie cocomore) roz. m, miałam ją na sobie dosłownie 3 razy, najchętniej za inny wiosenny płaszczyk, kolor trochę bardziej intensywny niż na zdjęciu 4. pasiak firmy dunnes stores roz. 40 , stan bdb a nawet idealny 5. tuniko sukieneczka george, roz. z metki 38 ale pasuje też na 40 6. jeansowa kurtka firmy suzanne roz. 12, nowa! 7. bluzeczka mgiełka firmy atmosphere roz. 12, założona raz, jak nowa! Edytowane przez mania89 Czas edycji: 2010-05-23 o 22:07 |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za grzybek??
|
|
|
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
2. sweterek atmosphere w kolorze soczystej zieleni, na zdjęciu kolor przekłamany, roz. z metki 44, w rzeczywistości jest to góra 42, stan bdb, przód lekko zmechacony
5. tuniczka amisu roz. L mało u żywana stan bdb, kolor głęboki brąz, przepraszam, że niewyprasowana 6. fajny czarny kardigan z białymi kwiatuszkami, firma george, roz.12 7. fajny długaśny kardigan. firma rogers+rogers roz. 24 ale ja go nosilam z paskiem i na dole byl po prostu szerszy, wcale nie jest taki duży brak jednego guziczka poza tym stan bdb 9. pasiak, roz. z metki 12, w rzeczywistości mniejsza 36-38 stan db+ 10. fajne spodnie, roz.26, w rzeczywistości nie swiecą się az tak troche zmechacone przy nogawkach oprocz tego stan super ![]() DOKŁADKA! 1. Fajna bluzeczka firmy atmosphere, roz. 36, na 38 tez bedzie dobra, jest w stanie bdb, oprocz tego, że ma malutką prawie nie widoczną plamke z tyłu, staralam sie uchwycic na zdjęciu 2.czerwony sweterek h&m stan bdb 3. golfik firmy GAP, rozmiar m, kolor przekłamany, w rzeczywistości taki buraczkowy, chociaz nie do konca, nie mam pojęcia jak okreslic ten kolor
Edytowane przez mania89 Czas edycji: 2010-05-26 o 08:15 |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
nic nie znalazalm ;(
|
|
#11 |
|
Rozeznanie
|
1. świetna spódnica firmy pajaya roz.14 jest nowa, oderwałam metki ale ani razu nie miałam jej na sobie, ,,cycek"
od zameczka jest urwany( widać na 3 zdjęciu) ale nie przeszkadza to w rozsuwaniu zamka![]() 3. mgiełka firmy atmosphere, roz. 36, jak nowa, jest śliczna ![]() 4. pasiak firmy mk, roz. 12 5. tunika/ sukienka koszulowa firma watcher, roz M, nowa bez metek 6. krótkie spodenki przed kolano, stan idealny oprocz tego, że z tylu brakuje jednego cekinka co w ogole nie rzuca sie w oczy, roz z metki 27 Edytowane przez mania89 Czas edycji: 2010-05-19 o 21:21 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
nic
|
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
1. spodenki w krateczke, jak nowe, w rzeczywistości szary troche ciemniejszy, roz. 36, sliczne !
2. bluzeczka firmy butik roz. s, wszelkie przebarwienia są winą aparatu, kolor intensywny czarny, stan bdb 3. okularki muchy, 3 pary, jesli kogos zainteresują podam więcej informacji przepraszam za kurz ;P
Edytowane przez mania89 Czas edycji: 2010-04-29 o 23:27 |
|
|
|
|
#14 |
|
Rozeznanie
|
nic
|
|
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
1. ciekawa torebeczka, kuferek, jak nowa, używana moze ze 2 góra 3 razy, najchętniej za inną torebkę ale nie koniecznie;]
nie jest to taka biel jak na zdjęciach, nie razi w oczy;p 2. nowe spodnie z metką, 3/4 mam je z wymianki niestety okazaly się za male, roz. z metki L, ale to bardziej M, zdjęcie zapozyczone od solange 421 ;* 3. spódnica papaya, stan bdb, z zipami, roz. 14 4. nowa spódniczka bez metek fishbone roz. M, kolor bardziej żółty niż na zdjęciu;] 5. fajne rybaczki firma MK, roz. 14, stan idealny 6. fajna bluzeczka, stan BDB 7. torebeczka house, kolor intensywny róż, jak nowa Edytowane przez mania89 Czas edycji: 2010-05-22 o 01:26 |
|
|
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
nic
(
|
|
#18 |
|
BAN stały
|
Coś u mnie za tenisówki?
---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- A na którą konkretnie rzecz (lub rzeczy) chciałabyś je wymienić? ---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:36 ---------- Biała koszula niestety jest już niedostępna (chyba że chodzi Ci o płaszczyk, o którym pisałaś wcześniej). Czy buty są jakiejś konkretnej firmy?
Edytowane przez La Cannelle Czas edycji: 2010-04-17 o 23:37 |
|
|
|
|
#19 |
|
Wtajemniczenie
|
cos za grzybek fishbone?
---------- Dopisano o 00:56 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ---------- spodnica river? cenowo jednak za duzo za plaszczyk ;P mam kurtke, pokaze ci ja jutro, tylko sama nie wiem czy bede chciala ja oddac.
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za buty na koturnie?
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
byłabym zainteresowana tenisówkami
![]() to typowe 38, czy wypadają większe/mniejsze? |
|
|
|
|
#22 |
|
Rozeznanie
|
DOKŁADKA!!!!
1. Świetny sweter z dużym pluszowym kapturem, firmy reserved roz L, stan bdb, bardzo mało noszony ! 2. futerkowa kamizelka firmy new look, roz. 38, stan bdb 3. sweterek pasiak firmy new look, roz. z metki na 14-15 lat, 164-170 cm wiec na s, m wejdzie spokojnie troche zmechacony, golarka zalatwei sprawe4. 2 bluzeczki firmy H&M roz. M, stan BdB, kolor pomaranczowy troszke intensywniejszy 5. świetna nowa marynarka firmy NEXT, dluga, bez metek, ale w srodku ma jeszcze guzik w woreczku niestety nie potrafie zrobic zdjec i nie wyglada tak korzystnie jak w rzeczywistosci 6. fajna spodnica z zipami, firma pure original, roz. 14, stan BDB, a nawet idealny 7. futerko firmy new look, roz. 14, stan BDB, przepraszam za stopy ;p 8. bluza firmy zeroxposur, roz. s, ale na m tez bedzie dobra, kolor troche bardziej ,,soczysty" niz na zdjeciu stan BDB9. bluza firmy fishbone, roz. s na m tez bedzie dobra, stan BDB 10. błękitna bluza na polarku, roz. M, stan BDB Edytowane przez mania89 Czas edycji: 2010-05-05 o 13:58 |
|
|
|
|
#23 |
|
Rozeznanie
|
Dokładka!!
1. sweterek troll, roz. M, stan bdb, fioletowy ze świecącą nitką, śliczny 2. koszula ESPRIT stan bdb roz. 14, ale na mniejszy rozmiar mozna nosic z paskiem ;] w rzeczywistości wygląda dużo korzystniej 3. śliczna koszula w malutkie kwaituszki roz. L firmy GAASTRA stan BDB 4. świetne rybaczki MEXX stan BDB, roz 38, za cos super ! 5. spódnica zakonczona falbanką w grochy, w rzeczywistości ciemno szara, stan super, roz.38, expresso Edytowane przez mania89 Czas edycji: 2010-05-29 o 18:50 |
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic więcej nie znalazłam, a co ze sznurówkami do tych tenisówek?
|
|
|
|
|
#25 |
|
Rozeznanie
|
Dokładka!!
1. Fajna tunika firmy tally weil roz. M, mialam ją na sobie jakies 3 razy, jest w stanie bdb, na dole odpadla jedna ozdoba co wogole nie rzuca sie w oczy za cos super! przepraszam ze pognieciona na tygrys ozdobiony jest brokatem ![]() 2. krótka eko skórka firmy Amisu roz. 40, na 38 tez bedzie dobra, nie wiem czy oddam, jedynie za coś super- rezerwacja 3. świetna długa koszula w kratke, firma Bay, roz. 12 na 38 tez bedzie dobra, za cos super ! 4. bluza różowa firmy bershka, roz. s, jest śliczna, ma małą plamkę widoczną na zdjęciu, ale może zejdzie w praniu bo jeszcze nie probowalam 5. bluza firmy ONLY roz. M świetna w buźki 6. bluzeczka fishbone roz. M, na L tez bedzie dobra stan bdb 7. nowy staniczek new yorker, tylko przymierzany, mimo wszystko przed wyslaniem wypiore metki odcielam roz. 80B Edytowane przez mania89 Czas edycji: 2010-06-02 o 20:55 |
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
jeśli odpowiada taka wymiana to zapraszam na PW
![]() ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- brązowe, tak jak na początku
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zadomowienie
|
nie moje rozmiary , nic
|
|
#28 |
|
Rozeznanie
|
Dokładka!
1. sweterek firmy essence, nie ma metki z rozmiarem, wiec prosze pytac o wymiary, ja nosze 38 i nosilam go z paskiem, ale na wiekszy roz, tez bedzie dobry stan bdb 2. golfik terranova mialam go nasobie z 2 razy, na rekawie na szwie jest dziura, taki juz kupilam, poprostu ten kawalek nie zostal przeszyty, widac na zdjeciu, oprocz tego stan super ! 3. śliczna eko skórka krótka, fioletowa, roz. L, zdjecie robione na osobie ktora nosi s/m , jest śliczna, tylko za cos super !! 4. srebra, złota? skórka, stan super, roz. L, a nawet xl Edytowane przez mania89 Czas edycji: 2010-06-03 o 15:01 |
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
nic,szukam zlotej bizuterii
|
|
#30 |
|
Rozeznanie
|
Dokładka!!
1. świetna sukienka firmy ATMOSPHERE stan bdb roz. 38-40-42 proszę pytac o wymiary ![]() 2. śliczna nowa z metkami sukieneczka bombka, roz. L, najlepiej za inną sukienke --> zdjęcie zapozyczone od 12 Stonka 3. świetna materiałowa marynarska torba worek, dwustronna, z drugiej strony biala w czarne kropeczki, mialam ją ze sobą raz, stan idealny! 4. świetne różowe buciki new yorker, ubrane raz, stan idealny oprocz tego ze na prawym buciku na czubku mala zdarta kropeczka, kolor intensywny roz, nie moglam uchwycic na zdjeciu;/roz.40 5. świetna tunika firmy dorothy perkins, roz.44, na 40 z paskiem tez bedzie dobra;] bufki, kokarda stan idealny, za cos super ! 6.świetna sukienka z kwiatowym dolem bombka, firma new look, stan bdb roz. 14, za cos super! najlepiej za sukienke 7. fajny nietoperz bay roz. 10, ale z racji kroju dobra tez na wiekszy rozmiar;] zalozona jedynie raz 8. nowa z metką sukienka/tunika firmy papaya, roz. 18, zdjęcie robione na osobie ktora nosi 36 za coś fajnego9. śliczna falbaniasta sukieneczka w kwiatuszki firmy evie, roz. 42, robiona na 36, stan bdb, za cos fajnego bo jest sliczna
Edytowane przez mania89 Czas edycji: 2010-06-03 o 14:51 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:02.

roz. 80B