![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
***SZYBKA WYMIANA! - panterka kwiatki pastele!! H&M, zara, mango, bershka itp! XS - LEdytowane przez zaralu Czas edycji: 2010-06-14 o 13:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: ***SZYBKA WYMIANA! - panterka kwiatki pastele!! H&M, zara, mango, bershka itp!
1. Piękna marynarka BOYFRIEND NEXT! Jest koloru ciemno beżowego / cappuccino, podszewkę ma w kolorze bardzo ciemnego cappuccino.
Ładnie leży ponieważ jest dobrze skrojona - i elegancka i "boyfriendowa" - czyli najmodniejszy krój sezonu. Marynarkę założyłam dosłownie 2 razy i raz w pracy przyłożyłam niechcący długopis do metki i zrobiła się plama (już kupiłam oxi action żeby to wybawić nie powinno być problemu), ale tak oceniam jej stan na BDB! Była baaardzo droga więc BĘDĘ WYBREDNA!! rozm. M 2. Piękna sukienka firmy PROMOD, cała w cekiny, NOWA NIE NOSZONA!! jest brązowa, tak jak i cekiny ; ) Rozm: S/M 3. Świetna bluzka marynarska F&F. Bluzka założona pare razy oceniam na dobry. NIE JEST SZEROKA!! to przez obiektyw ;/ jest długa i wąska!! I nie ma dużego deloktu rozm: S/M 4. Szaro-srebrna (nie świeci się mocno) koszula - raz założona, przeleżała w szafie. 100% jedwabiu!!!! rozm: S/M 5. Szaro-srebrna bokserka HOUSE. Raz założona, stan BDB! Długa przeszywana srebrną nitką rozm: XS/S 6. NIE JEST KRÓTKA! TO WINA OBIEKTYWU. Bluzka wiązana na szyi, na biuście "przeplatana", w paseczki, błękitna FISHBONE, stan bardzo dobry. rozm: XS rezerwacja 7. Narzutka H&M. Dzianinowa, brązowa. Stan ogólny jest dobry ale jest minus - na wewnętrznej stronie sweterka jest plamka jakaś nie wiem z czego wykrusza się więc powinna się sprać. Nie próbowałam sprać gdyż leży on w innym mieszkaniu w którym nie mieszkam i po prostu nie mam czasu na to dlatego upominam o minusie! Nie jest ponaciągany, on się powinien LAĆ!! Rozm: M/L 8. 0paski - nie oddam łatwo!! 1. z zipem - new yorker - satynowa! 2. na gumce - jako opaska lub mucha 3. welurowa, grubsza 9. Bluzka z popeyem! Stan dobry, założona pare razy Edytowane przez zaralu Czas edycji: 2010-06-14 o 12:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: ***SZYBKA WYMIANA! - panterka kwiatki pastele!! H&M, zara, mango, bershka itp!
rezerwacja
1. Nowa spódniczka mini, w kolorze bardzo jasnego jeansu, w białe kropki z farby do połowy uda, firmy BERSHKA. Nie ma metek, raz ją założyłam. Rozm: XS/S 3. Dzianinowa tunika. Jest w kolorze pudrowego różu, lekka, może być sukienką lub tuniką, lekki ściągacz w biuście dzięki czemu nie spada. Rozm: XS/S 4. Brązow0 - różowa sukienka HOUSE - DISNEY! Nigdy nie założona, nadruk jest welurowy, cała sukienka jest lekka, bawełniana. Rozm: XS/S 5. Kombinezon - bermudy - pumpy! Bershka Założony parę razy, stan dobry, brakuje sznurówki ale to raczej nie jest duży problem ; ) taki sam jak na zdjęciu producenta! Rozm: XS/S 6. Spódniczka ołówkowa miętowa! Koleny hit! Założona parę razy, stan dobry, idealna do koszul i oryginalnych rajstop ; ) rozm: XS/S Edytowane przez zaralu Czas edycji: 2010-06-05 o 12:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
1. Spodnie WET LOOK!!
Czarne, przeszywane srebrną nitką, świetnie leżą! takie jak na zdjęciach! ![]() Rozm: M (38) 2. Ołówkowa spódnica fuksjowa! Z ozdobnymi guziczkami, dopasowana, idealnie leży! Rozm: S 3. Świetne czarne legginsy z różowymi zamkami. Mam je z wymiany, wizażanka ich nie nosiła, ja też nie bo do niczego mi nie spasowały ; ) STAN IDEaLNY. Te paprochy to wina lampy błyskowej: ) Rozm: XS/S/M 4. GETRY - wolę oddać razem niż pojedynczo! - różowe (długie, do kostki, H&M, kryjące, na tyłku sie trochę skulkowały, trzeba wygolić, ale tak bardzo tego nie widać), -srebrne (3/4, przeszyte srebrną nitkę, lekko transparentne), RAJSTOPY - czarne, z wyciętymi (fabrycznie) oczkami, NOWE Rozm: XS/S/M 5. Fioletowa bluza, ze złotymi nadrkami, bardzo delikatne; ) założona pare razy ogólny stan bdb ale ma uchywt od zamka ciut odrpaany z farby ale nie rzuca sie w oczy 6. ORSAY - Różowy pasek na gumce i z ekoskóry. W kolorze przybrudzonym malinowym. Rozm: Na pas - dla XS/S/M Na talię - L/XL/XXL 7. Fioletowa chusta NEW YORKER AMISU. Duża. 9. Różowy brokatowy (przeszywany nitką) pasek na talię lub na bardzo szczupłą osobę XXS/XS. Ale zdecydowanie polecam na talię! Świetnie wygląda - rozm XS/S/M rozciągliwy, z gumki, pod kokardą jest zatrzask plastkowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
1. Majtki w panterkę - bokserki - NOWE, atmosphere
rozm: s/m matki poszły na all. ale za coś wyjątkowego mogę sie wymienić o ile ktoś wcześniej nie kupi 2. Brązowy stanik H&M, push up, ładnie układa piersi, gładki, dobrze wygląda pod ubraniami (nie przebija sie) rozm. 70 A/ 75 A 3. Zegarek w panterkę ma uszkodzony pasek ale wymiana to raptem 10-15zł ; ) 4. Zdjęcia do przyklejenia na ścianę (nie takie jak na zdj ale podobne) ponad 200sztuk, mogę podzielić na paczki. Z gate takich jak Elle, Vogue, Pani, Twój styl, h&m itp. 5. Bikini w panterkę. Kolory: khaki, czarny, bez. Lekko połyskuje. NOWY NIE NOSZONY, stan więc idealny! Rozm: XS/S/M, góra - a/b. rezerwacja 6. Śliczna kopertówka z motywem skóry węża. Ma kokardkę, jest lakierowana, ma paseczek, NOWA! 7. Essence mineral powder blush Mineralny róż do policzków - większy różowy, a drugi mniejszy w kolorze miedziano- ceglastym. Fajnie się rozprowadzają, lekko się mienią, rozświetlają. Tylko wypróbowane. Nowe panterkowe bikini, w kolorac 8. Puma Jamaica Woman Eau de Toilette 2 spray 9. Gra monopol. Niczego nie brakuje, jedyny mankament jest taki iż grą bawil sie mój mały kuzyn i piapier na którym się trzymała plansza (była składana) postrgał się lekko i teraz o ile pamiętam palnsza jest rozdzielona na 4 osobne części. Jednak wszystko pozostałe jest w b. dobrym stanie. Nie mam zdjęć, dodam za niedługo. GRA W WERSJI POLSKIEJ!! 10. Mikrofon. Nie jest jakiś super ale na domowe imprezki się nadaje ![]() Edytowane przez zaralu Czas edycji: 2010-06-05 o 12:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
I parę rzeczy które mogę oddać jako dodatek
![]() 9. Niełamiące się kredki. U mnie leży i się kurzy, a mogę to komuś oddać jako dodatek 9. Cyrkiel. Porządny, jedyny jakiego nie zdołałam popsuć ![]() 10. Świecznik - jerzyki (jako świeczki) w drewnianym pudełku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
miejce na dokładkę
---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- czekam na propozycje!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś za torebeczkę z wężowym motywem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1275680167 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1275680486 ? oddam wiele
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za zakiet? poprosze wymiary jesli cos u mnie znajdziesz
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1275680486 ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Coś za narzutkę h&m oraz fioletową chustę Amisu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1275681727 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
wątek aktualny, jutro przejrzę Twoj i odpisze
![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
hej , cos za 8. Puma Jamaica Woman Eau de Toilette 2 spray?
![]() ![]()
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
![]() ---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- ??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
2. Biała sukienka firmy GEORGE! ( https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1275680167 )? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1275681152 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1275682049
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
coś za zegarek w panterke i legginsy z różowym zamkiem?
Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2010-06-05 o 12:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:10.