![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
*** szybka wymianka *** h&m GARDEN COLLECTION! Kokardki, legginsy, sukienki! XS - LNIEAKTUALNE!! Na wstępie chciałam wyjaśnić mojego negatywa!proszę nie pisać! Witam! Zostałam oszukana! Poniosłam koszty potrójnej wysyłki i podwójnego zwrotu, bo dziewczyna się pomyliła z adresem, przez co paczka wracała. Ale wykłócała się i wyzywała mnie. Skutkiem był negatyw, a ona w odwecie mi też wystawiła, oczerniając mnie ;/ Podobno miałam mieć usuniętego tego negatywa ale sprawa stanęła w miejscu :| Pare informacji... - Jeśli odpisuję, że jestem zainteresowana, REZERWUJĘ ciuchy i szybko odpowiadam - tego samego oczekuję od Ciebie, droga wizażanko! ![]() - Podaję na razie ogólny opis, jeśli ktoś będzie zainteresowany, podaje dokładne wymiary - Wszystkie moje rzeczy są w stanie bardzo dobrym. A jeśli nie na pewno będzie o tym napisane w krótkim wstępnym opisie - Tylko za interesujące rzeczy. - Zawszę mogę dorobić więcej zdjęć jeśli czegoś u mnie nie znajdziesz - nie odmieniam się - Jeśli wyślesz mi rzeczy, które są zniszczone, nie zgodne z opisem, nie nowe - a zupełnie co innego pisałaś - to wiedz, że będę walczyć od odesłanie lub zmianę wymiany. To, że Twoje przedmioty nie zgadzają się z opisem dla mnie znaczy, że mnie oszukałaś. Co za tym idzie negatyw i czarna lista jeśli masz zamiar bezczelnie kłamać ![]() jeśli nie akceptujesz tego punktu to nie proponuj mi wymiany! A jeśli go nie przeczytałaś to nie miej do mnie pretensji ![]() - NIE PONOSZĘ ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA EWIDENTNE ZNISZCZENIA DOKONANE PRZEZ POCZTĘ POLSKĄ ANI ZA KRADZIEŻ! - czytaj: jeśli dojdzie do takiej sytuacji oddaję dowód nadania i spawa odszkodowania zależy od ciebie nie ode mnie- nie zwracam ciuchów Legenda: Ciemny fiolet - jest Różowy - zarezerowany Czerwony - dokładka Szary - nie ma NIE PODAWAĆ SAMYCH LINKÓW!! Nie piszcie do mnie jeśli macie ciuchy z targu z przed 10 lat ![]() Wish lista: Przede wszystkim poszukuję wszelakich szortów, t-shirtów NOWYCH i rzymianek!! Kosmetyki: - wszelkie palety z cieniami, różami - tylko dobrych firm! - Celvin Klein - euphoria - Baby doll - Podkłady - MAC I REVLON - najaśniejsze Tuniki: - Dzianinowe, golfy, - Długie, zwiewne - w pastelowych kolorach Koszule: - wszelkiej maści - z zakładkami, długie, krótkie, pastelowe, ciemne, szare itp ![]() - Longi zwykłe białe z guziczkami u góry Torebki: - XXL, XL mieszczące A4 ładne, niezniszczonem czarne, białe, pudrowe, brązowe, rude, beżowe - kopertówki wszelakiej maści szczególnie te z H&M'u, z ćwiekami, beżowe, pudrowe, czarne, brązowe, rude - z łańcuszkami a'la chanelki ![]() - pikowane Buty: - kozaki na wysokim obcasie, kowbojki - koturny - platformy - baleriny -rozm 35/36/ ew. male 37 Marnarki: - z poduchami, cekinami, kolrowymi podszewkami, długie Spodnie: - tylko rurki - szorty!!!!! Inne: - leginsy do kostki, najlepiej kryjące, jednolite - wszystko co z ćwiekami W tym wątku znajdziesz: Edytowane przez zaralu Czas edycji: 2010-07-08 o 15:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: *** szybka wymianka *** h&m GARDEN COLLECTION! Kokardki, legginsy, sukienki! XS
UWAGA!!! TYCH RZECZY NIE ODDAM ŁATWO!!! Tylko za coś wyjątkowego lub za parę fajnych rzeczy!!
NIE PROPONOWAĆ MI ZA NIE JAKICHŚ LUMPOWYCH SZMATEK Z PRZED 10 LAT BO MARNUJECIE SWÓJ I MÓJ CZAS! 1. Pudrowa sukienka H&M! W kolorze pudrowo różowym/ beżowym / brzoskwiniowym. Ma halkę, wzór w paski - połyskujące i transparentne. NOWA Z METKAMI! Z metki L ale prawdopodomnie będę ją zmniejszać na S/M. Jeśli komuś zależy na L to proszę szybko się zgłaszać!! : ) 4. Kwiatowy kombinezon JAPAN STYLE! Nowy z metkami! Biały w różowo-czerwne kwiatuszki. Jest taki sam jak na zdjęciu i jest dobrej jakości mimo iż marka japan style jest źle oceniana. Wymieniam bo nie wyglądam w nim dobrze. Rozm.: S 5. Cekinowa sukienka PROMOD. Nigdy nie założona, w brązowe cekiny, ładny krój. Rozm.: S/M 6. Piękna marynarka BOYFRIEND NEXT! Jest koloru ciemno beżowego / cappuccino, podszewkę ma w kolorze bardzo ciemnego cappuccino. Ładnie leży ponieważ jest dobrze skrojona - i elegancka i "boyfriendowa" - czyli najmodniejszy krój sezonu. Marynarkę założyłam dosłownie 2 razy i raz w pracy przyłożyłam niechcący długopis do metki i zrobiła się plama (już kupiłam oxi action żeby to wybawić nie powinno być problemu), ale tak oceniam jej stan na BDB! Była baaardzo droga więc BĘDĘ WYBREDNA!! rozm. M 7. Piękna sukienka firmy TROLL! Założyłam ją raz na stundiówkę. Stan idealny! Czarna, staynowa, pięknie deliktanie połyskuje, ma krój bombki, na szerokich szelkach - zwęża optycznie ramiona, powiększa biust. Z tyłu mocno wycięte plecy i 2 kokardki! jest prześliczna! Rozm.: XS/S 8. Kolejna marynarka typu boyfriend. Czarna z białą satynową podszewką. NIE ODDAM ŁATWO rozm.:S/M Edytowane przez zaralu Czas edycji: 2010-07-04 o 21:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: *** szybka wymianka *** h&m GARDEN COLLECTION! Kokardki, legginsy, sukienki! XS
1, 2. Szaro-srebrna bokserka HOUSE. Raz założona, stan BDB! Długa przeszywana srebrną nitką
rozm: XS/S 3. Bluzka z popeyem! Stan dobry, założona pare razy rozm: XS 4. NIE JEST KRÓTKA! TO WINA OBIEKTYWU. Bluzka wiązana na szyi, na biuście "przeplatana", w paseczki, błękitna FISHBONE, stan bardzo dobry. rozm: XS 5. Fioletowa bluza, frmy TROLL. Ze złotymi nadrkami, bardzo delikatne; ) założona pare razy ogólny stan bdb ale ma uchywt od zamka ciut odrpaany z farby ale nie rzuca sie w oczy Rozm: XS/ S/ M 6. Świetna bluzka marynarska F&F. Bluzka założona pare razy oceniam na dobry. NIE JEST SZEROKA!! to przez obiektyw ;/ jest długa i wąska!! I nie ma dużego deloktu rozm: S/M 7. Narzutka H&M. Dzianinowa, brązowa. Stan ogólny jest dobry ale jest minus - na wewnętrznej stronie sweterka jest plamka jakaś nie wiem z czego wykrusza się więc powinna się sprać. Nie próbowałam sprać gdyż leży on w innym mieszkaniu w którym nie mieszkam i po prostu nie mam czasu na to dlatego upominam o minusie! Nie jest ponaciągany, on się powinien LAĆ!! Rozm: M/L 8. Szaro-srebrna (nie świeci się mocno) koszula - raz założona, przeleżała w szafie. 100% jedwabiu!!!! rozm: S/M Edytowane przez zaralu Czas edycji: 2010-07-04 o 21:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
1. Spodnie WET LOOK!!
Czarne, przeszywane srebrną nitką, świetnie leżą! takie jak na zdjęciach! ![]() Rozm: M (38) 2. Kombinezon - bermudy - pumpy! Bershka Założony parę razy, stan dobry, brakuje sznurówki ale to raczej nie jest duży problem ; ) taki sam jak na zdjęciu producenta! Rozm: XS/S 5. Brązow0 - różowa sukienka HOUSE - DISNEY! Nigdy nie ałożona, nadruk jest welurowy, cała sukienka jest lekka, bawełniana. Rozm: XS/S 6. Spódniczka ołówkowa miętowa! Koleny hit! Założona parę razy, stan dobry, idealna do koszul i oryginalnych rajstop ; ) rozm: XS/S 7. Ołówkowa spódnica fuksjowa! Z ozdobnymi guziczkami, dopasowana, idealnie leży! Rozm: S 3. Nowa spódniczka mini, w kolorze bardzo jasnego jeansu, w białe kropki z farby do połowy uda, firmy BERSHKA. Nie ma metek, raz ją założyłam. Rozm: XS/S 4. Dzianinowa tunika. Jest w kolorze pudrowego różu, lekka, może być sukienką lub tuniką, lekki ściągacz w biuście dzięki czemu nie spada. Rozm: XS/S Edytowane przez zaralu Czas edycji: 2010-07-04 o 21:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
1. Różowy brokatowy (przeszywany nitką) pasek na talię lub na bardzo szczupłą osobę XXS/XS.
Ale zdecydowanie polecam na talię! Świetnie wygląda - rozm XS/S/M rozciągliwy, z gumki, pod kokardą jest zatrzask plastkowy 2. ORSAY - Różowy pasek na gumce i z ekoskóry. W kolorze przybrudzonym malinowym. Rozm: Na pas - dla XS/S/M Na talię - L/XL/XXL 3. GETRY - wolę oddać razem niż pojedynczo! - różowe (długie, do kostki, H&M, kryjące, na tyłku sie trochę skulkowały, trzeba wygolić, ale tak bardzo tego nie widać), -srebrne (3/4, przeszyte srebrną nitkę, lekko transparentne, diy), RAJSTOPY - czarne, z wyciętymi (fabrycznie) oczkami, NOWE Rozm: XS/S/M 4. Fioletowa chusta NEW YORKER AMISU. Duża. 5. Bardzo długi i szeroki szal w panterkę. Długość ok. 2m! Jest on ręcznie szyty przez moją babcię ale i tak wygląda świetnie! Stan idealny! 6. Śliczna kopertówka z motywem skóry węża. Ma kokardkę, jest lakierowana, ma paseczek, NOWA! 7. Bikini w panterkę. Kolory: khaki, czarny, bez. Lekko połyskuje. NOWY NIE NOSZONY, stan więc idealny! Rozm: XS/S/M, góra - a/b. 8. 0paski - nie oddam łatwo!! 1. z zipem - new yorker - satynowa! 2. na gumce - jako opaska lub mucha -nie ma 3. welurowa, grubsza 9. Zegarek w panterkę ma uszkodzony pasek ale wymiana to raptem 10-15zł ; ) Edytowane przez zaralu Czas edycji: 2010-07-04 o 21:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
3. Śliczne bokserki TOP SHOP!
Nowe!! Nigdy nie założone! Czarne z różowymi falbankami! rozm: XS/ S/ M 4. Śliczne bokserki PRIMARK! Nowe!! Nigdy nie założone! Czarne z falbankami w kolorze czarno-granatowymi w PANTERKĘ! rozm: S/ M 5. Śliczna koszulka nocna w kolorze mięty z różowymi wykończeniami i uroczym motylkiem, firmy tend station ( troll ) założona raz, większość przeleżała w szafie! rozm: XS/S 1. Brązowy stanik H&M, push up, ładnie układa piersi, gładki, dobrze wygląda pod ubraniami (nie przebija sie) rozm. 70 A/ 75 A 2. Piękna czarna koronkowa bardotka! Jest wykończona czarną koronką, różowymi przeszyciami i różową małą koronką. Nowy, nie noszony, stan idealny! Rozm: 75 B Edytowane przez zaralu Czas edycji: 2010-07-04 o 22:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
1. Essence mineral powder blush
Mineralny róż do policzków - większy różowy, a drugi mniejszy w kolorze miedziano- ceglastym. Fajnie się rozprowadzają, lekko się mienią, rozświetlają. Tylko wypróbowane. Nowe panterkowe bikini, w kolorac 3. Lakiery: 1. Ciemny, ale intensywny róż, nowy 2. Metaliczny, bordo, sensique Safari - mega kolory!! KRYJĄCE!! 3. Biały, mat 4. Miętowy, mat 5. Niebiesko - turkusowy, metaliczny 6. Morski, metaliczny 7. Intesywny fiolet, metaliczny 8. Intensywny (neonowy) mega modny róż, mat posiadam także kolory z safari: "lody truskawkowe" "koktajl jagodowy" "neonowy pomarańcz" "neonowa zieleń" Edytowane przez zaralu Czas edycji: 2010-06-14 o 22:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
1. Zdjęcia do przyklejenia na ścianę (nie takie jak na zdj ale podobne)
ponad 200sztuk, mogę podzielić na paczki. Z gate takich jak Elle, Vogue, Pani, Twój styl, h&m itp. 2. Gra monopol. Niczego nie brakuje, jedyny mankament jest taki iż grą bawil sie mój mały kuzyn i piapier na którym się trzymała plansza (była składana) postrgał się lekko i teraz o ile pamiętam palnsza jest rozdzielona na 4 osobne części. Jednak wszystko pozostałe jest w b. dobrym stanie. Nie mam zdjęć, dodam za niedługo. GRA W WERSJI POLSKIEJ!! 3. Mikrofon. Nie jest jakiś super ale na domowe imprezki się nadaje ![]() Edytowane przez zaralu Czas edycji: 2010-06-14 o 14:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
hej, znajdziesz coś za 3. Sukienka H&M! Szara, z ślicznymi bufiastymi ramionami, drpaowane rękawy, miękka, pięknie się układa. NOWA Z METKAMI!
Rozm.: S 4. Kwiatowy kombinezon JAPAN STYLE! Nowy z metkami! Biały w różowo-czerwne kwiatuszki. Jest taki sam jak na zdjęciu i jest dobrej jakości mimo iż marka japan style jest źle oceniana. Wymieniam bo nie wyglądam w nim dobrze. Rozm.: S i bokserki top shop? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
cos za 1. Tunika H&M, Garden Collection. Kobaltowa, po boku z pięknymi falbankami, NOWA Z METKAMI! Z metki L, ale będzie pasować na mniejszy rozmiar (M nawet S) jako sukienka a nie tunika ; )
2. Pudrowa sukienka H&M! W kolorze pudrowo różowym/ beżowym / brzoskwiniowym. Ma halkę, wzór w paski - połyskujące i transparentne. NOWA Z METKAMI! Z metki L ale prawdopodomnie będę ją zmniejszać na S/M. Jeśli komuś zależy na L to proszę szybko się zgłaszać!! : ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
cos za kombinezon japan, https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1276517074 , https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1276519641 i https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1276519641 ?
![]()
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
znajdziesz coś u mnie? podoba mi się parę rzeczy
![]()
![]() |
#15 |
BAN stały
|
Coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1276517074?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
1. Tunika H&M, Garden Collection. Kobaltowa, po boku z pięknymi falbankami, NOWA Z METKAMI! Z metki L, ale będzie pasować na mniejszy rozmiar (M nawet S) jako sukienka a nie tunika ; ) 3. Sukienka H&M! Szara, z ślicznymi bufiastymi ramionami, drpaowane rękawy, miękka, pięknie się układa. NOWA Z METKAMI! Rozm.: S ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
witaj,
znajdziesz coś u mnie za: 2. Pudrowa sukienka H&M! W kolorze pudrowo różowym/ beżowym / brzoskwiniowym. Ma halkę, wzór w paski - połyskujące i transparentne. NOWA Z METKAMI! Z metki L ale prawdopodomnie będę ją zmniejszać na S/M. Jeśli komuś zależy na L to proszę szybko się zgłaszać!! : ) bardzo zalezy mi na L, więc szybko się zgłaszam. Tak jak napisałaś, moge oddac kilka rzeczy - naprawdę wiele ![]()
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Sukienka H&M! Szara, z ślicznymi bufiastymi ramionami, drpaowane rękawy, miękka, pięknie się układa. NOWA Z METKAMI!
Rozm.: S cos za nia ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
coś za kombinezon w kwiaty?
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Sukienka H&M! Szara, z ślicznymi bufiastymi ramionami, drpaowane rękawy, miękka, pięknie się układa. NOWA Z METKAMI!
Rozm.: S |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
|
Znajdziesz coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...d=1276520986?:)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
cos za sukienke szra z bufkami i kombinezon japan? lub sukienke rozowa hm?
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
coś za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1276517074 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...&d=1276517074?
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
hej. znajdziesz cos u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1276517074 i dwie opaski z kokardkami? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:07.