![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Lush, Clinique, minerały, biochemia, naturalna pielęgnacja, Essence i inne!
WATEK NIEAKTUALNY!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
Witajcie Wizażanki! Zasady obowiązujące w tym wątku:
Na czerwono- rezerwacja Na szaro- wymienione Na zielono- dokładka Poszukuję, tylko konkretnych kosmetyków, nie chcę chomikować niepotrzebnych kosmetyków- bo mam ich za dużo. Oto moja wish-lista: 1.LUSH_ MASK OF MAGNAMITY 2. bluzka sportowa Nike, Adidas, Reebok tylko usztywnianą w biuście. 3. peeling gruboziarnisty do ciała, peeling myjący do ciała, 4. większe ilości hydrolatu oczarowego z Mazideł, 5. naturalna pielęgnacja z Silk Naturals, Joppa, Lure Beauty, 6. maska do ciała, 7. spray unoszący włosy u nasady, 8. Perfumy- Lolita Lempicka oraz Escada Sunset, Escada S oraz inne słodkie zapachy. 9. Minerały PIXIE oraz 10. PILNIE POSZUKUJĘ ŻELI POD PRYSZNIC ZIAJA BLUBEL!!!! (OBECNIE POSZUKUJĘ TYLKO TEGO) 11. nić dentystyczna- tylko nowa, 12. żel do higieny intymnej- nowy, 13. balsam, żel do biustu, 14. maseczki do twarzy- naturalne, najlepiej glinki. Edytowane przez dziubaczek Czas edycji: 2010-12-31 o 09:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Lush, Clinique, minerały, biochemia, naturalna pielęgnacja, Essence i inne!
ZANIM ZAPYTASZ, NAJPIERW PRZECZYTAJ
WYMIENIĘ: LUSH( za Lush interesują mnie inne produkty Lush): 1. LUSH- mydełko do mycia twarzy Biohemian – odłamię 1/4; (wymienię na inne produkty z Lush). 2. LUSH- mydełko do mycia twarzy Sexy Peel – odłamię 1/4; (wymienię na inne produkty z Lush). 3. LUSH- mydełko do mycia twarzy Fresh Farmacy – odłamię mały kawałek na spróbowanie (wymienię na inne produkty z Lush). 4. LUSH- odżywka do włosów Jungle Conditioner – odłamię 1/4; (wymienię na inne produkty z Lush). 5.LUSH- Sugar Scrub- peeling do ciała w kostce- odłamię 1/6; 6.LUSH Jumping Juniper – szampon do włosów w kostce- odłamię mały kawałek na spróbowanie. 7.LUSH Squeaky Green – szampon do włosów w kostce- odłamię mały kawałek na spróbowanie. MINERAŁY: 8. LUMIERE- Fair Neutral formuła VV, opakowanie pełnowymiarowe, folia ochronna została zerwana ze sitka w celu obejrzenia koloru, puder nie był używany. 9. LUMIERE- Light Beige formuła VV XXL Jar- mineralny puder, duże opakowanie, zużycie nie większe niż 5% . 10. LAURESS- Fantasic Finish Light- zużycie około 5%. Mineralny puder wykańczający makijaż- świetne recenzje na wątku mineralnym. 11. EDM- pełnowymiarowy róż Best Friends zostało około 50% (bez dodatku LL) 12. EDM pełnowymiarowykorekotr Aussie Perk Me Up- zostało około 50%, sprawdza się świetnie jako rozświetlacz. Bez dodatku LL. 13. EDM FAIR NEUTRAL Intensive Base- pełen wymiar, pozostało około 90%, bez dodatku LL 14. EDM LINEN O-GLO Base- pełen wymiar, pozostało około 95%, bez dodatku LL PRÓBKI MINERAŁÓW 15. CORY MINERALS (niewielkie sample w strunie, podkłady bez dodatku miki) 1. Pale Beige 2. Ivory Beige 16.LAURESS- SAMPLE W SŁOICZKACH 1. Gentle Neutral- formuła Elemental, 2. Gentle Ivory- formuła Minimalist, 3. Delicate Ivory- formuła Elemental (próbka w strunie), 4. Radiant Tan- formuła Elemental 17. COASTAL SCENTS: 1. Semi Mate Mica- primer o właściwościach matujących. 2. Sericite Mica. 3. Duża odsypka pudru ryżowego (odsypka wielkości pełnowymiarowego opakowania z EDM) http://www.coastalscents.com/cfwebst...ice-powder.cfm 4. Silica Powder- niewielka odsypka. Delikatny finisher nadający bardzo gładkie wykończenie. 5. Mica Powder Plain 18. LUMIERE- STRUNA 1. Innocence all over color S&B Bar 2. Fair Neutral formuła VV. 3.Light Cool formuła VV. 19. Sample cieni z THE SHE SPACE a. old smoky b. driven by instincts c. risky rebel d. girls with attitude e. rock and roll NATURALNA PIELĘGNACJA: 20. Czarne mydło afrykańskie z Coastal Scents- odłamię mały kawałek, na spróbowanie. Mydełko przeznaczone jest do pielęgnacji skóry tłustej i mieszanej. Jest świetne, sama używam na co dzień, mydło jest dosyć duże, sama go nie zużyję, dlatego się podzielę ![]() 21. Intensive Eye & Fine Line Cream- Earthen Glow Minerals- krem pod oczy, o fajnej jogurtowej konsystencji, zostało około 45%. Przetrzymywany w lodówce. 22.. Kwas salicylowy z Mazideł, zostało około 40%, czyli około 8-10gram, data ważn. 12.2012r. 23 Niezmywalna frakcja oleju sojowego, około 15 gram, data ważn.12.2010r. 24. Modyfikowana skrobia kukurydziana Dry-flo, odsypka około 5 gram, data ważn. 4.2011r. 25. Masło kakaowe - około 10 gram na spróbowanie. 26. Glikol propylenowy- ilość jak na zdjęciu. Data ważn. 03.2012r. 27. Polysorbate 80- ilość jak na zdjęciu. Data ważn. 01.2011r. 28. Korund z ZSK- świetny do mikrodermabrazji- odsypie niewielką ilość do spróbowania. Edytowane przez dziubaczek Czas edycji: 2010-12-18 o 22:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Lush, Clinique, minerały, biochemia, naturalna pielęgnacja, Essence i inne!
PIELĘGNACJA, KOLORÓWKA SKLEPOWA:
29. CLINIQUE- zestaw do pielęgnacji twarzy 3 STEPS opakowania pełnowymiarowe, zużycie na zdjęciu, oddam cały zestaw, który zawiera -mydło, -mild clarifying lotion (płyn oczyszczający, rozświetlający skórę twarzy, kod C25) oraz -dramatically different moisturizing gel przeznaczony do cery tłustej, wersja w tubie, zużycie widoczne na zdjęciu. (kod H58) 30. Próbki: -Bioderma Sebuim Gel Commant- złuszczający żel do mycia twarzy -Bioderma Atoderm PO zinc -Clarins Creme Douceur Jour - delikatny krem na dzień do skóry wrażliwej, - Avene Creme Pour Peaux Intolerantes - delikatny krem przeznaczony do pielęgnacji cery nadwrażliwej lub podrażnione. 31. CLINIQUE- miniaturka, dwa cienie i róż do policzków. Cienie przetestowane, róż nie był testowany, do zestawu dołączona jest pacynka i mini pędzel do różu. 32. Pigmenty sypkie NYX, pigmenty zostały otwarte i przetestowane, kolory: -white -jade -fanta -rust -penny 33. ESSENCE- cień z LE Creamylicious, kolor 01- świetne recenzje na KWC. 34. MY SECRET sypki cień Star Dust numer 7. Użyty parę razy. 35. CATRICE- cienie czwórki, wszystkie oprócz cienia białego zostały tylko przetestowane. 36. ESSENCE LONG LASTING ciemny brąz- tylko testowana, świetne recenzje na KWChttp://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...ka-do-oczu.htm 37. Essence lakier do paznokci z limitówki Moonlight- kolor into the night. Tylko przetestowany, trzymany w lodówce. 38. Essence Trio Glitter set z limitówki moonlight. 39. SODA-LICIOUS NATURISTICS lip gloss o smaku kiwi. 40. CATRICE- pielęgnacyjny olejek pielęgnujący do paznokci, przetestowany, trzymany w lodówce. 41. PŁYTY Z ĆWICZENIAMI Z SHAPE'A 1. Striptease Aerobic część 1, 2. Striptease Aerobic część 2, 3. Twój osobisty trener, 4. Zgrabna pupa i smukłe uda, 5. Płaski brzuch, 6. Bollydance, 7. Program na jędrne ciało. Edytowane przez dziubaczek Czas edycji: 2010-12-18 o 22:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
rezerwa na dokładkę
![]() można pisać ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- ![]() Edytowane przez dziubaczek Czas edycji: 2010-07-30 o 11:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() znajdziesz cos u mnie za coś z tego: 11. EDM- pełnowymiarowy róż Best Friends zostało około 50% (bez dodatku LL) 12. EDM pełnowymiarowykorekotr Aussie Perk Me Up- zostało około 50%, sprawdza się świetnie jako rozświetlacz. Bez dodatku LL. 13. EDM FAIR NEUTRAL Intensive Base- pełen wymiar, pozostało około 90%, bez dodatku LL 14. EDM LINEN O-GLO Base- pełen wymiar, pozostało około 95%, bez dodatku LL <-- na tym zależy mi najbardziej! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
EDM FAIR NEUTRAL Intensive Base- pełen wymiar, pozostało około 90%, bez dodatku LL
coś u mnie?
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
hej, cos u mnie za:
-CORY MINERALS (niewielkie sample w strunie, podkłady bez dodatku miki) 1. Pale Beige 2. Ivory Beige -Silica Powder- niewielka odsypka. - Laures 1. Gentle Neutral- formuła Elemental, 2. Gentle Ivory- formuła Minimalist, 3. Delicate Ivory- formuła Elemental (próbka w strunie), -lumiere Fair Neutral formuła VV - LUMIERE- Fair Neutral formuła VV -LUMIERE- Light Beige formuła VV XXL Jar -Modyfikowana skrobia kukurydziana Dry-flo, odsypka około 5 gram -Korund z ZSK- świetny do mikrodermabrazji- odsypie niewielką ilość do spróbowania.
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1280486202 EDM pełnowymiarowykorekotr Aussie Perk Me Up- zostało około 50%, sprawdza się świetnie jako rozświetlacz. Bez dodatku LL. 14. EDM LINEN O-GLO Base- pełen wymiar, pozostało około 95%, bez dodatku LL
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
![]() 8. LUMIERE- Fair Neutral formuła VV, opakowanie pełnowymiarowe, folia ochronna została zerwana ze sitka w celu obejrzenia koloru, puder nie był używany. (ile g ma opakowanie?) 23 Niezmywalna frakcja oleju sojowego, około 15 gram, data ważn.12.2012r. lub ewentualnie jeszcze: EDM FAIR NEUTRAL Intensive Base- pełen wymiar, pozostało około 90%, bez dodatku LL W zamian mogę oddać (poza wątkiem, bo nie wiem czy z wątku coś wybierzesz, nowy wątek zakładam po weekendzie): 1 albo 2 hydrolaty oczarowe, każdy po 100ml, nowe Sampel liotonu Tea Tree z Joppy, nowy (ale dopiero w drodze jest ![]() Peeling antycellulitowy z Lirene, nowy Peeling cukrowy firmy Bielenda, nowy Ewentualnie mogłabym oddać jeszcze z moich zapasów z Oriflame - Aktywny scrub Perfect Body, 200ml, nowy Aha i została mi się jedna próbka Pixie w wątku jakby coś ![]() Jeśli jesteś zainteresowana, to pisz ![]() ![]() Edytowane przez RoOxAnKaA Czas edycji: 2010-07-30 o 13:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Natomiast Lumiere i frakcję oddam za: -hydrolat oczarowy- czy on jest z mazideł ![]() -peeling z Lirene- tu poproszę o datę ważności -peeling z bielendy- data ważn ![]() -aktywny peeling Oriflame- tu też poproszę od datę ważności ![]() niestety nic ![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- ![]() Edytowane przez dziubaczek Czas edycji: 2010-07-30 o 15:36 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Czy znajdziesz coś w moich wątkach za: EDM LINEN O-GLO ?
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Coś za te cienie? daje link,bo nie wiem jak się nazywają:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1280486323 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez dziubaczek Czas edycji: 2010-07-31 o 15:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Dobrze Kochana, a więc tak ostatecznie:
U Ciebie podobają mi się: 3. LUSH- mydełko do mycia twarzy Fresh Farmacy – odłamię mały kawałek na spróbowanie - wiem,że za Lush byś wolała, ale wypiszę wszystko co mi się podoba 8. LUMIERE- Fair Neutral formuła VV, opakowanie pełnowymiarowe, folia ochronna została zerwana ze sitka w celu obejrzenia koloru, puder nie był używany. 23 Niezmywalna frakcja oleju sojowego, około 15 gram, data ważn.12.2010r. 30. Próbki: -Bioderma Sebuim Gel Commant- złuszczający żel do mycia twarzy -Bioderma Atoderm PO zinc 28. Korund z ZSK- świetny do mikrodermabrazji- odsypie niewielką ilość do spróbowania. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
-peeling Ziaji - Peeling myjący z mikrogranulkami pomarańczowy (antycellulitowy i ujędrniający), 200ml, data ważności 02.2012r. -Eveline Cosmetics Slim Extreme 3D Peeling masaż pod prysznic antycellulit, 200ml+50ml gratis, data ważności 27.10.2012r -1 hydrolat oczarowy, peeling oriflame i Mleczko manuka, 30g, Mazidła - została połowa, 15g, przechowywane oczywiście w lodówce |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
To mogłabyś oddać mi to wszystko co wymieniłam (oprócz tego mydełka Lush w takim razie) za to co Ty wypisałaś co Ci się u mnie podoba?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
8. LUMIERE- Light Beige formuła VV XXL Jar- mineralny puder, duże opakowanie, zużycie nie większe niż 5% .
coś u mnie? Poza wątkiem mam jeszcze zaklejony ,pełnowymiarowy Lucy Minerals Orginal Pale Olive . Proszę odpisz u mnie w wątku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
niestety nic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Witaj dziubaczek
![]() u Ciebie podoba mi się jedynie 35. CATRICE- cienie czwórki, wszystkie oprócz cienia białego zostały tylko przetestowane. Edytowane przez wiosenka84 Czas edycji: 2010-08-05 o 20:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Znajdziesz coś u mnie za: 15. CORY MINERALS (niewielkie sample w strunie, podkłady bez dodatku miki)
1. Pale Beige 2. Ivory Beige 16.LAURESS- SAMPLE W SŁOICZKACH 1. Gentle Neutral- formuła Elemental, 2. Gentle Ivory- formuła Minimalist, 3. Delicate Ivory- formuła Elemental (próbka w strunie), 20. Czarne mydło afrykańskie z Coastal Scents- odłamię mały kawałek, na spróbowanie?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:24.