|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Szybko m.in. spódnica h&m, koszula, spódnico-spodnie, torebka maskotkaWitam serdecznie
![]() Wymienię to, co w pierwszym poście, jak najszybciej. Chętnie osobiście na terenie Krakowa, ale oczywiście nie tylko ![]() Zapraszam 1. Spódnica firmy H&M, rozmiar 34. Wykonana z satynki, pod spodem czarna, tiulowa halka. Miałam ją na sobie 3 razy 2. Koszula koloru buraczkowego, rozmiar M. Miałam ją na sobie kilka razy 3. Spódnico-spodnie firmy ICI. Rozmiar 36. Mimo niewyględnego zdjęcia są na prawdę urocze, pięknie układają się na ciele. Długość 3/4, z tyłu kieszonka. Max 5 razy na sobie 4. Top z odsłoniętymi plecami, zawiązywany na szyi. Rozmiar S. Miałam go 2 razy na sobie 5. Torebeczka w kształcie pieska ![]()
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Szybko m.in. spódnica h&m, koszula, spódnico-spodnie, torebka maskotka
Coś za spódnicę z H&M?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
coś za spódniczkę?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
sukienkę zary wolałabym na inną sukienkę, nie jestem przekonana co do jej oddania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
cos za spodnice?
---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- A mogę prosić wymiary spódniczki? Jest identyczna jak na zdjeciu? ![]() ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- Tak jestem zainteresowana ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
cos za spodniczke H&M?
![]()
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za spódnicę HM?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
cos za spodnice?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
oj niestety bedzie za krotka
![]() ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Ja mam 180cm wiec bede świecić majtkami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
łojezu, muszę dodać opisy:P
bluzki nie są zszyte, t-shirt podłożyłam po to, żeby było widać wzór tego z koronki. Koronka jest fioletowa- rozm. 38 firma-H&M. Na wymianę jest tylko ta koronka, ale w zasadzi mogę dorzucić Ci taki biały t-shirt rozm. S (z metki, ale będzie dobry na S/M) też z H&M. Bo mam ich dużo, także mogę oddać jeden Sweterek jest w stanie idealnym. Rozmiar L. ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- stand. ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- tak, ale to już jutro. Ty też jak możesz to podaj mi szer. w pasie i długość |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
niestety nic, ale gdybyś miała jakieś dokładki to daj znać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:39.