|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
Przekupka: 25 pkt / 100% pozyt.
|
Wejdź! Na pewno coś masz! :)
Przed napisaniem, że coś masz- zajrzyj proszę do mojego wątku czy znajdziesz coś na wymianę.
Za to oddam dużo: -bielizna- nieużywana bądź mało używana ![]() -pierdoły do kąpieli- wszelkie płyny, ciekawe mydełka, kostki musujące, płyny do kąpieli i inne -czarne i brązowe buty- płaskie, koturna albo gruby obcas (noszę 24,5cm), w żadnym wypadku sportowe -baza pod cienie -długie naszyjniki łańcuchy -czarny trencz 36/38 -wszelkie książki takich autorów jak Franz Kafka (prócz ,,Procesu") czy Witold Gombrowicz -,,Lot nad kukułczym gniazdem" Kena Keseya -perfumy Halle by Halle Berry w każdej ilości -czarny zwykły kapelusz Poza tym przygarnę: -okulary przeciwsłoneczne aviator -kosmetyki: cienie do oczu (za Diora oddam pół wątku ![]() -czarna zwykła prostokątna kopertówka bez żadnych wzorów -inne kopertówki, ale duże: czarna, brązowa, bordowa (zdj), ciemno szara, beżowa, fioletowa. Gładkie, w wężową skórkę, z ćwiekami, pikowane... -torby mieszczące A4- czarne, brązowe, beżowe -luźne swetry- "lejbowate" -sukienki (dużo oddam za taką jak na zdjęciu 9, ale najlepiej jeszcze z dekoldem V) 36/38 -czarne dłuższe sznurówki -czarne i/lub brązowe nauszniki (najlepiej ze sztucznym futerkiem) -oryginalne płyty: Culture Club, Boy George, Robbie Williams, The Rasmus, Him, Adam Lambert, Alphaville, Duran Duran, Maroon 5, Frank Sinatra, Aerosmith, Bon Jovi, Pink Floyd, Daniel Powter, Elton John, Depeche Mode, Evanescence, Johs Groban, Kiss, Marilin Menson, The Pretty Reckless, Yiruma, Ozzy Osbourne, Pink, Queen, Hurts, Within Temptation, U2 Szare- to, co już mam Zdjęcia pochodzą z internetu- Google.
So where is the passion, when we need it the most? Edytowane przez Niecodzienna Czas edycji: 2011-03-08 o 15:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wejdź! Na pewno coś masz! :)
u mnie buty
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Hey! U mnie nowy gorset 36 oraz nowy cień do oczu Sephora (kolor: nude, nie wiem czy będzie Ci odpowiadał).
Poza wątkiem mam jeszcze cienie: fiolet Inglot (tyko wypróbowany), brudna, ciemna zieleń Bell (tester, tylko wypróbowany) oraz paletkę 2 cieni L'Oreal (biały rozjaśniacz nowy oraz niebeski zuzycie 30-40%). Jeśli coś Cię zainteresuje to daj znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
u mnie dlugi naszyjnik łancuch
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
u mnie lakiery, brązowy cień...
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
Przekupka: 25 pkt / 100% pozyt.
|
up
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:35.