![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
~~~ pomóżcie mi pozbyć się tych rzeczy ~ Bershka, H&M (XS-L), buty (36-37) ~~~
nieaktualne -> zapraszam do nowego wątku
WYMIENIĘ SIĘ TYLKO ZA: - szary/czarny/biały dres lub kolory neonowe ( spodnie + bluza) - trampki czarne 36 - marynarka czarna S - torba do noszenia przez ramię A4 - czarne legginsy ze skórzanymi wstawkami ![]() - wszelkie buty: rzymianki, oxfordy, jazzówki 36 - haremki czarne JapanStyle M/S - komplety bielizny (75b + M) - okulary przeciwsłoneczne - podręczny, lekki aparat fotograficzny - czapka krasnalka szara, czarna - motyw jaskółki - bluza dresowa wkładana przez głowe np addidas- szara/biała Perfumy: - perfumy Mexx czarne WŁOSY: - Henna Treatment WAX - Nissim - odżywka KOSMETYKI: - CETHAPIL do mycia twarzy - Bioderma H2O micel - Kosmetyki The Body Shop - jasny podkład mineralny - pędzel do pudru - róż ( brzoskwiniowy, brąz itp) - kosmetyki Clinigue - sztuczne rzęsy + klej biały Duo Edytowane przez yasminuuum Czas edycji: 2011-06-10 o 15:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ~~~ pomóżcie mi pozbyć się tych rzeczy ~ Bershka, H&M (XS-L), buty (36-37)
Bluzka koronkowa H&M
rozm. M/L stan: b.db Nowa z metkami rozm: S/M stan: cel Edytowane przez yasminuuum Czas edycji: 2011-05-21 o 13:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ~~~ pomóżcie mi pozbyć się tych rzeczy ~ Bershka, H&M (XS-L), buty (36-37)
Bluzka floral
rozm: S stan: b.db ---> chwilowo brak foto Grzybek Atmosphere rozm: XS/S stan: bdb Edytowane przez yasminuuum Czas edycji: 2011-05-21 o 13:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Bluzka koronkowa
(pod spodem jest normalny materiał w kolorze ciała więc nic nie prześwituje) (bez metek więc nie wiem z jakiej firmy) rozm: S stan: bdb Tunika/sukienka floral rozm: uniwersalny ( ma gumkę na biuście) stan: bdb Edytowane przez yasminuuum Czas edycji: 2011-05-21 o 13:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Nietoperz H&M rozm: M ( w pasie ma gumkę także na S i L tez bedzie ok) stan: cel (ubrany raz) Ogrodniczka Espirt
rozm: XS/S NIE MA stan: bdb Edytowane przez yasminuuum Czas edycji: 2011-05-24 o 18:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Marynarka
rozm: S/M stan: bdb Torebka w stylu chanel stan: bdb NIE MA Edytowane przez yasminuuum Czas edycji: 2011-05-24 o 18:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Tuba Bershka
stan: cel rozm: M (na S też będzie ok) Spodenki przed kolano nowe! z metkami rozm: XS stan: cel Edytowane przez yasminuuum Czas edycji: 2011-05-21 o 13:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Bluzka z falbankami
rozm: S/M/L stan: cel Paski na talie stan: cel Chusta stan: bdb Edytowane przez yasminuuum Czas edycji: 2011-05-21 o 13:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Marynarka
rozm: S/M stan: bdb ( brak jednego guzika) Spodnie H&N nowe!z metkami rozm: S stan: cel Edytowane przez yasminuuum Czas edycji: 2011-05-21 o 13:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Bluzeczka z guzikami
rozm: S/M stan: cel Spodnie ( z tyłu na kieszeni są ćwieki DIY) rozm: S/M stan: bdb ( doszyty guzik) Edytowane przez yasminuuum Czas edycji: 2011-05-21 o 13:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Tunika bombka
( na dole gumka) rękaw 3/4 rozm: uniwersalny stan: bdb+ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Tuba
rozm: uniwersalny stan: db ( zmechacona i już nie taka bialutka) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Trampki
rozm: 37 stan: bdb ( oddam za drobiazg, lub koszty przesyłki ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Botki
rozm: 36 stan: db ( uszkodzenia widać na foto - głównie obcasy) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Platformy
rozm: 37 stan: bdb (mam je z wymianki jednak są za duże) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
chusta w panterkę
stan: bdb chusta stan: bdb NIE MA Edytowane przez yasminuuum Czas edycji: 2011-05-24 o 18:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Kolczyki gwiazdki
niebieskie, czarne stan: cel Kolczyki stan: cel Naszyjnik + zawieszka stan: bdb Bransoletki stan: cel Bransoletka stan: cel Edytowane przez yasminuuum Czas edycji: 2011-04-26 o 18:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
koraliki
Edytowane przez yasminuuum Czas edycji: 2011-04-26 o 18:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
włosy clip in blond
dwie długie taśmy + jedna mała + jedna trochę większa z której odpadła spinka (wystarczy klejem przykleić) + szczotka do sztucznych włosów z włosia dzika i nylonu można kręcić i prostować Edytowane przez yasminuuum Czas edycji: 2011-04-26 o 18:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Spodnie khaki
rozm: 38\36 ( na spodniach 38) stan: bdb Spodnie z wyskokim stanem rozm: S stan: bdb (nogawki podwinięte do środka) Spódniczka floral rozm: M stan: bdb Bombka rozm: uniwersalny stan: bdb ( zmechacona w jednym miejscy z tyłu na dole paska) Sukienka rozm: XS/S stan: cel- Bluzka/tunika w paski Edytowane przez yasminuuum Czas edycji: 2011-05-24 o 19:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
dokładka
pytać o info! Edytowane przez yasminuuum Czas edycji: 2011-05-18 o 17:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Coś u mnie za platformy i chustę w panterkę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1303835706
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
coś za sukienkę bershki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:41.