![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wymienię kilka drobiazgów.
NIEAKTUALNE
Na wymianę: 1. Argiletz, Maseczka z glinki czerwonej w tubce - użyta raz 2. Nuxe, Baume Prodigieux Levres (Balsam ochronno-odżywczy SPF15) - użyty kilkakrotnie 3. Adidas for Women, Action 3 Pure, Dezodorant antyperspiracyjny w kulce do skóry normalnej - nowy 4. Adidas for Women, Action 3 Intensive, Dezodorant antyperspiracyjny w kulce do skóry normalnej - nowy 5. Vipera, Creation Nail Design (Lakier do paznokci) - kolor 27, taka malinowa czerwień, użyty raz 6. Golden Rose, Calcium & Milk Protein, Odżywka z wapnem, proteinami mleka i olejkami roślinnymi - użyta raz 7. Golden Rose, No More Ridges & Yellow, Preparat do wygładzania powierzchni paznokci - użyty raz 8. Gosh, Pianka do włosów Shape it Baby! - użyta kilkakrotnie 9. Toni&Guy, Texture Paste (Pasta modelująca) - ubytek niewielki 10. Rexona Women, Aloe Vera, wersja z atomizerem - brak połowy 11. Dwie nowe fabryczne próbki - Coty, Beckham, Signature Story EDT - brak jednej 12. Max Factor, Vibrant Curve Effect (Błyszczyk do ust) - użyty kilkanaście razy 13. Boots, Botanics, Sensitive Skin Recovery Serum (Serum regenerujące, redukujące zaczerwienienia do skóry wrażliwej) - użyte trzykrotnie 14. Próbki Everyday Minerals - Natural Reflections: Light, Fair, Medium Bronzer 15. Sampel Everyday Minerals - Light Pink 16. Sampel Lily Lolo - Popsicle 17. Nowa torebka firmy Reporter 18. La Femme - Oliwka pielęgnacyjna do skórek ananasowa 15ml - brak 1/5 i brak naklejki, którą wyrzuciłam bo się odklejała. 19. Clinique, 3-step Skin Care System, Clarifying Lotion 3 (tonik do cery tłustej) - 100 ml - brak 1/3 20. Eveline, Slim Extreme 3D Spa!, Serum intensywnie wyszczuplające + ujędrniające antycellulit - jedno nowe 21. Ziaja, Sopot, Balsam brązujący relaksujący - raz użyty 22. Puma, I'm Going Woman EDT - tester, pojemność początkowa to 60 ml, brak połowy 23. Dove, Go Fresh Cool, Antyperspirant w kulce o zapachu lilii wodnej i świeżej mięty - nowy - brak foto 24. Christina Aguilera, Christina Aguilera EDP - pojemność początkowa to 50 ml - pozostało 20 ml - brak foto 25. ZIAJA PRO Krem-odżywka do masażu rąk i paznokci, pojemność początkowa to 250ml - brak 1/4 lub 1/5 - ciężko określić ubytek - brak foto 26. Bielenda, Ideal Skin, Termoaktywny koncentrat wyszczuplający na ciepło, 32 ml, pozostała połowa - brak foto 27. Avon, In Bloom, 8ml, odlewka w atomizerze - brak foto 28. Bielenda, Ideal Skin, Maska algowa z glinką ghassoul, pozostała 1/4 ze 190 g. - brak foto 29. Lactacyd Femina, Chusteczki do higieny intymnej - nowe - brak foto 30. Lush, Ultimate Shine, Nabłyszczający szampon w kostce - 1/4 kostki - brak foto 31. Intercosmo, IC Emotion Crystal Luquid, Olejek wygładzający do włosów - z 50 ml pozostało niecałe pół buteleczki - brak foto 32. Bielenda, Ideal Skin, Maseczka antybakteryjna z glinką zieloną - użyta kilkakrotnie Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2011-03-14 o 10:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wymienię kilka drobiazgów.
Nie jest napisane, żeby nie pisac, więc próbuję
![]() Czy masz jakąś wishlistę? Interesuje mnie 13. Boots, Botanics, Sensitive Skin Recovery Serum (Serum regenerujące, redukujące zaczerwienienia do skóry wrażliwej) - użyte trzykrotnie 15. Sampel Everyday Minerals - Light Pink na moim wątku aktualnie tylko 1 rzecz, ale moze znajde cos spoza? ![]()
![]() |
#4 |
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj, może znajdziesz coś u mnie za:
6. Golden Rose, Calcium & Milk Protein, Odżywka z wapnem, proteinami mleka i olejkami roślinnymi - użyta raz 7. Golden Rose, No More Ridges & Yellow, Preparat do wygładzania powierzchni paznokci - użyty raz 10. Rexona Women, Aloe Vera, wersja z atomizerem - brak połowy ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
witaj,ja tez po serum z Bootsa sie zglaszam
![]()
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Kochana spodobał mi się prawie cały Twój wątek
![]() 1. Argiletz, Maseczka z glinki czerwonej w tubce - użyta raz 2. Nuxe, Baume Prodigieux Levres (Balsam ochronno-odżywczy SPF15) - użyty kilkakrotnie 3. Adidas for Women, Action 3 Pure, Dezodorant antyperspiracyjny w kulce do skóry normalnej - nowy 4. Adidas for Women, Action 3 Intensive, Dezodorant antyperspiracyjny w kulce do skóry normalnej - nowy 6. Golden Rose, Calcium & Milk Protein, Odżywka z wapnem, proteinami mleka i olejkami roślinnymi - użyta raz 12. Max Factor, Vibrant Curve Effect (Błyszczyk do ust) - użyty kilkanaście razy |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Peelingów mogę mieć ile chcę - mam swoje źródło
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
To co byś ode mnie chciała za te 3 rzeczy? Lactacyd i ile peelingów? Chętna bym była na to serum, ale mam cerę tłustą, więc raczej nie dla mnie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Po zastanowieniu, jednak z rexony rezygnuję, a za:
6. Golden Rose, Calcium & Milk Protein, Odżywka z wapnem, proteinami mleka i olejkami roślinnymi 7. Golden Rose, No More Ridges & Yellow, Preparat do wygładzania powierzchni paznokci chętnie oddam aktywną pianę do czyszczenia lodówek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najbardziej zależy mi na sampelkach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
13. Boots, Botanics, Sensitive Skin Recovery Serum (Serum regenerujące, redukujące zaczerwienienia do skóry wrażliwej) - użyte trzykrotnie
3. Adidas for Women, Action 3 Pure, Dezodorant antyperspiracyjny w kulce do skóry normalnej - nowy coś u mnie??
![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
cos u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1298145906 błyszczyk lakie i rexona |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
hej cos u mnie za odzywkę z Golden Rose? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=505895
Prawo kształtu: "Kot przyjmuje kształt naczynia, w jakim się znajduje" ![]() ![]() Antoine de Saint-Exupéry: "Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostanie" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
jasne, pasuje mi, możemy przejść na pw, ale uprzedzam, że będę mogła wysłać dopiero w okolicy piątku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
19. Clinique, 3-step Skin Care System, Clarifying Lotion 3 (tonik do cery tłustej) - 100 ml - brak 1/3
20. Eveline, Slim Extreme 3D Spa!, Serum intensywnie wyszczuplające + ujędrniające antycellulit - nowe ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- jakiego serum? perfumy wymienię tylko na inne, ale olejek oddam chętnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za:
Adidas for Women, Action 3 Intensive Eveline, Slim Extreme 3D Spa!, nowe i ewentualnie Nuxe, Baume Prodigieux Levres ? ![]()
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
A mogłabyś podać datę ważności serum Eveline?
Za torbę i balsam do ust Nuxe podziękuję na razie ![]() ![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Witaj, interesuje mnie tonik Clinique i jedna albo dwie kulki adidas.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=506788 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
hmm tonik to trochę mało, bonie jest pełny, miałabyś coś jeszcze?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Taka wymianka nie bardzo Tobie się opłaca. Może coś dobierzesz? Napisz czego potrzebujesz poszukam poza wątkiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
Ale czy mogłabym prosić datę ważności serum Eveline? I jakie próbki zapachów chciałabyś do Laktacydu i filiżanki?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:44.