|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
xxs/xs 35/36 floral, zipy, oldschool, panterka, koronka
wątek nieaktualny! zapraszam do nowego wątku, ten służy za moją wish listę!
noszę rozmiar xxs/xs i tylko w tym rozmiarze szukam ubrań. zapoznaj się z moją wish listą, która znajduje się poniżej! PERFUMY: in2u calvin klein, lola by marc jacobs, amor amor cacharel, dolce&gabanna the one, ysl parisienne, stella mccartney stella pur blanca avon lancome hypnose. mogą to być także odpowiedniki tych perfum marki FM! KOSMETYKI: bardzo jasne pudry/korektory/fluidy (kobo, manhattan, rimmel) wydłużające/pogrubiającetusze do rzęs (rimmel, maybelline) beżowe cienie (mat), sephora - milestone (oddam wiele) jasno różowe róże do policzków (w kremie, sypkie, MAT!) (essence) kosmetyki do pielęgnacji włosów, cery mieszanej, szminki pudrowy róż/nude/czerwone, smackersy, lakiery do paznocki: szary, malinowy, miętowy, błękitny, bananowy, fiołkowy, w macie, nie lubię perłowych! BIELIZNA: pudrowy róż, floral, majtki z falbankami, pasy do pończoch, rajstopy floral, w serduszka, kropki, kokardki, pończochy czarne, bardotki, czarna koronkowa bielizna, biała koronkowa bielizna, majtki biodrówki... uwielbiam styl pin up, retro. DODATKI: szukam dużych torebek w kolorze szarym, kremowym, karmelowym, plecionych pasków do koszul, dużych karmelowych, kremowych szali, okularów floral/clubmastery/nerdy, zegarki, LISIA KITA! ciuchy marek: hollister, abercrombie&fitch, american apparel, cheap monday BUTY: szpilki z okrągłym noskiem, czarne, nude, czerwone, zamsz, skórka, platformy, ok 9 - 12 cm, kopytka czarne, karmelowe, emu, vansy authentic rozmiar 35/36 i 37. UBRANIA: sukienki i spódnice bandażowe, krótkie, obcisłe, floral, koronka, granatowe, czarne, maxi dress w paski, jednokolorowa, spódnice z wysokim stanem, rozkloszowane, styl marynarski, w kwiaty, jednolite szorty dżinsowe, króciutkie, postrzępione, najlepiej z jasnego dżinsu; dżinsowej kurteczki, krótszej, jasny dżins, rękawki 3/4, długiej bluzy za pupę, bluzy w stylu uniwersyteckim dżinsy/legginsy xxs CUBUS, BERSHKA, CHEAP MONDAY, czarne, nude, karmel, jasny i ciemny dżins, z przetarciami lub bez, niskie, mega obcisłe, haremki japan style; kardigany długie, beż, pudrowy róż, granat, szary, swetry z nadrukami, oversize, marynarki boyfriend w różnych kolorach zwykłe bokserki w różnych kolorach, obcisłe i oversize wszystko co ma lisy, jaskółki, sarenki, koty (to też tyczy się biżuterii) POSIADAM KONTO NA INNYM PORTALU O PODOBNEJ FORMIE, GDZIE MAM PONAD 80 POZYTYWNYCH KOMENTARZY! Edytowane przez nightlife Czas edycji: 2011-04-06 o 16:10 Powód: dodanie opisu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: Wymienię czarne platformy z nitami
DOKŁADKA 28.03 TE RZECZY (POZA BLUZĄ DC) ODDAM BEZ ŻALU
DŻINSOWA KURTECZKA - rozmiar M, ale na S też powinien być dobry, stan BDB nie będę marudziła przy niej. BLUZA DC - rozmiar XL, ale ja nosiłam ją jako oversize. stan BDB GORSECIK - cytrynowy, orsay, dekolt w serduszko, wiązany na kokardkę. rozmiar XXS/XS. nie będę wybredna ![]() BIŻU: kolczyki gwiazdki, kolczyki kostki CROPP, wisiorek bijou brigitte, broszki/lipsy w kokardki/gwiazdki, wisiorek punk's not dead - nie będę wybredna. BLUZA SZARA - XXS, h&m, w drobne paseczki w kolorze cytrynowym, stan BDB SPÓDNICA - rozmiar XXS/XS, gantos, tiul na dole, satyna, stan BDB MARYNARKA- rozmiar S, czerwona (ciemniejsza niż na zdjęciu) nigdy nie noszona, leżała w szafie. oddam za inną marynarkę, narzutkę, cokolwiek. Edytowane przez nightlife Czas edycji: 2011-03-27 o 23:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: xxs/xs 35/36 floral, zipy, oldschool, panterka, koronka
Cos za panterkowy stanik i czarna bluze?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za:
sweterek z koronką F&F, rozmiar XS (dobry na XXS także), stan BDB, ubrany dwa razy, wymienię na coś super |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1301098806
![]() |
#7 |
BAN stały
|
DOKŁADKA! 26.03
1. BLUZA - JC, rozmiar XXS, oversize, stan BDB 2. RURKI ZIP - przetarcia, zipy na dole, biodrówki, rozmiar xxs/xs, stan bdb-, odpadł guzik, więc przyszyłam inny - ZA INNE RURKI XXS 3. BLUZA - H&M, rozmiar XXS, stan BDB 4. KURTKA - H&M, rozmiar XXS, krateczka, stan BDB 5. BRANSOLETKA - RIVER ISLAND, nowa bez metki 6. KOLCZYKI - BIJOU BRIGITTE, ubrane raz 7. LEGGINSY BICYCLE LACE - koronka na dole, mega modne, CUBUS, rozmiar XS, stan BDB Edytowane przez nightlife Czas edycji: 2011-03-27 o 23:03 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1301099282
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
moze cos za :
legginsy śliskie granatowe, z zapiętkami, rozmiar XXS/XS/S, wymienię na inne legginsy jeansy xxs i szpilki? ![]() ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- niestety gladiatorki oddam tylko za szpilki nieczarne, chętnie nude, ale jakbyś była chętna na play it lovely i jeansy bershka to chętnie je oddam za Twoje butki, a podałabyś mi wymiarki spodni? najwyżej wymienimy się komplet playboy za Twoje spodenki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
podobają mi się :
platformy, trampki floral i stanik |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
trampki floral NEW LOOK
nie mam floralowych butów, ale może znajdziesz coś innego? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
Niestety perfum jest aż 40ml, czyli warte więcje niż sam falkon 30ml za 160zł. Co do maseł - jesli nie wymienię ich na inne masło odezwe się.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
niestety nic więcej nie widzę w wątkach za CK... z ubrań czegoś nie chcesz za trampki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
hej
![]() interesowały by mnie obie książki ![]() znalazłabyś coś w moich wątkach? poza wątkami mam szarą stalową torbę na ramię |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za legginsy lub https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...&d=1301143677?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
za ten sweterek: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1301099282
oddam Ci wszystko co chcesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
cos za trampki i sukienke khaki?
---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- za spodnie chcialabym inne spodnie,moze znajdziesz cos innego? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
bardzo chętnie wymienię się na moje kosmetyki
![]() wymieniłabyś za którąś książkę? w jakim są mniej więcej stanie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
to moze tunika za tunike,moja tez spokojnie moze sluzyc jako sukienka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
sadze,ze bedzie dobra i bedzie Ci siegala do polowy uda tak mysle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
BAN stały
|
hej nic nie znalazlam u ciebie
wsumie niczego konrketnego nie szukam jak masz cos poza watkiem chetnie obejrze szukam wsumie jakis perfum oryginalnych jestem wstanie wiele oddac w zamian za nie kosmetyki inglot spodnicza czerwona bandazowa legginsy roznego rodzaju |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
coś za bluzę dc?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
nic nie znalazłam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:47.