![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Oryginalne perfumy YSL Elle, DKNY be delicious, GUCCI Eau De Parfum
Witam
![]() mam do wymiany: PERFUMY oryginalną wodę perfumowaną YSL ELLE 90ml-stopień zużycia ok. 10%-nieaktualne oryginalna woda perfumowana DKNY BE DELICIOUS 50ml-stopień zużycia ok. 20% -nieaktualne oryginalna woda perfumowana GUCCI EAU DE PARFUM 30ml-stopień zużycia ok. 60% szukam też CACHAREL ANAIS ANAIS ale jeżeli macie coś ciekawego to piszcie ![]() Pozdrawiam ![]() Edytowane przez beautevisage Czas edycji: 2009-08-03 o 23:56 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oryginalne perfumy ysl elle, dkny be delicious
Interesuje Cie Gucci Envy 55/100 zxa jabluszko?Lub Gucci Envy plus Diesel Zero Plus 27/30 za Elle?
Edytowane przez memento12 Czas edycji: 2009-07-17 o 09:34 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za DKNY?
Odpisz proszę w moim wątku ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=350064 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie ?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=350847 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
O rany tez chce Elle
![]() Zapraszam do siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Jestem chętna na Elle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=351293
Zapraszam do siebie może znajdziesz coś u mnie
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
cos u mnie za elle?
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
za Elle:
Hypnose eau fraiche 60/75ml Hypnose eLIXIR 50 Lolita Lemipcka limitowana wersja eau de minuit 70/80ml Burrbery weekend nieużywany 100ml sonia rykiel rose 100ml nieuzywana do "niepełnych" moge dozucić clinique happy 15 ml Edytowane przez uzunia Czas edycji: 2009-07-17 o 20:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() byłabym zainteresowana wymiana DKNY na GUCCI. Mam nadzieje ze masz oryginalne? Masz jakies fotki? Sorry, ze tak ale chcialabym byc pewna.Moje perfumy kupilam w SEPHORZE. Daj znac jakbysmy to zalatwily(bo ja jestem poczatkujaca ![]() Czekam na odp. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Hej ,niewiem w sumie do kogo to bylo skierowane,bo kilka osob moze miec w watku Gucci ,ale moje Gucci Envy jest juz nieaktualne ,przykro mi ,pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Przyczajenie
|
ok.dzieki
---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:52 ---------- Cytat:
Witam ![]() bylabym zainteresowana zamiana elle na pure poison elixir. Oczywiscie pompka dziala? I to jest oryginał? Tylko nie wiem jak sie odbywa techicznie zamiana-bo jestem poczatkujaca ![]() Czekam na odp. Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Pompka dziala i w tej chwili jest zalaczona. kazde jej zdjecie to utrata kilku kropli ale do wysylki chyba trzeba bedzie zdjac. Zakupilam ja osobiscie na lotnisku JFK w Nowym Jorku. Jest oryginalna i swieza bo pomimo otwarcia, przechowuje wszystkie perfumy w drewnianej toaletce z dala od slonca i wilgoci. I pure poison i pure poison elixir to nie moje zapachy. A wydawalo mi sie, ze z elixirem sie polubie.
Jesli chodzi o szczegoly techniczne: Bylabym wdzieczna gdybys zalaczyla fotke elle zanim zdecydujemy sie na wymiane i poprosze o kod. Poniewaz nie przeprowadzilas zadnej wymiany bede nalegac abys wyslala elle jako pierwsza. Co Ty na to? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Rozumiem ze chodzi Ci o kod ze spodu opakowania? A mam jeszcze pytanie o zuzycie elixiru?tez prosze o fote ![]() no i chyba nie bede miala wyjscia z ta wysylka ![]() Mozemy sie umowic ze fote dosle jutro? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
ok, jutro umowmy sie na foty bo ja tez nie mam sily dzis fotografowac
![]() Pozdrawiam ![]() Hej, zgodnie z umowa przystapilam dzisiaj do zrobienia aktualnych zdjec. Niestety odkrylismy z mezem jakies paprochy w perfumach. NIe wiem skad sie wziely, wygladaja jakby scieralo sie cieniowanie butelki albo sreberko z nakretki. Butelki sa cieniowane od zewnatrz wiec to nie moze byc to ale wydaje mi sie ze to przy odkrecaniu i nakladaniu pompki dostaly sie do srodka zaschniete resztki perfum z szyjki butelki. Perfumy sa zakupione w perfumerii na lotnisku wiec na pewno sa oryginalne i doprawdy nie wiem jak powstala ta wada. Zastanow sie zatem czy aby na pewno jestes nimi zainteresowana. Ewentualnie dalabym ci czas na sprawdzenie i odeslanie kosmetyku gdybys wciaz byla zainteresowana. edit: tak mnie to zaniepokoilo, ze wyslalam email do diora z zapytaniem i zdjeciami. Mam nadzieje, ze uzyskam jakas informacje na temat tych nieczystosci. Edytowane przez paprak Czas edycji: 2009-07-19 o 14:09 Powód: dodanie info i zdjec |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() no to mnie zmartwilas tymi paprochami.Mialam te perfumy i nic w nich nie plywalo....tyle ze nie mialam z pompka. No chyba ze rzeczywiscie moglabym je sprawdzic?-bo tu chodzi o to zeby sie nie okazalo ze sie cos wytraca co bedzie mialo wplyw zapach i jego trwalosc-ja sie na tym nie znam....Moze sprawdze to jeszcze w perfumerii. I mam pytanie czy jezeli nie zalozy sie pompki to nie ma mozliwosci zalozenia normalnej koncowki do rozpylania? przesylam obiecane fotki -tam jest tez zdjecie z kodem, wiec nie wiem czy tez go dodatkowo spisywac? To daj znac co robimy, bo w zasadzie dalej bylabym zainteresowana. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
witaj
![]() Sama jestem zmartwiona okrutnie i licze, ze otrzymam jakas odpowiedz z diora. W kazdym razie wina na pewno lezy po stronie pompki bo przy jej zakladaniu jak i wtrakcie uzytkowania gdy zasysane jest powietrze moga sie do wnetrza dostac nieczystosci. Mogla tez i sama pompka byc zakurzona w srodku. Sama nie wiem, trudno powiedziec ale nie wierze, ze w dobrej perfumerii perfumy jeszcze z pompka bylyby podrobione. Nikt nie podrabia takich artykulow, podrabiaja te, ktore najlepiej schodza i nie pakuja ich w pudelka z tektury z nadrukiem holograficznym. Mysle, ze jesli sie nie spieszysz to poczekamy kilka dni, byc moze dostane jakas odpowiedz. A jesli nie a wciaz bedziesz chetna to sie umowimy, ze jak ci nie beda pasowac to odeslesz. Co ty na to? Ach zapomnialam. Mysle, ze mozesz spokojnie przelozyc nakretke z innej trucizny. Z hypnotic, pure, midnight i klasycznej nakretki ze sprayem sa tej samej wielkosci wiec nie powinno byc problemu. Pompka rozprasza jakby bardziej perfumy - taka mgielka delikatna ale jakby wiekszej objetosci sie wypsikuje w porownaniu do zwyklego korka. Edytowane przez paprak Czas edycji: 2009-07-20 o 20:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
JESTEM ONA
|
Moze znajdziesz coś za Gucci?
to mój wątek http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=331221 ![]()
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() przez te " paprochy" wybralam sie dzis do sephory( tam stwierdzili ze sie nie spotkali z takim zjawiskiem) i psiknelam sie elixirem i musze Cie niestety zmartwic on jest duzo "ciezszy" ( w porownaniu do wody perf. ktorej do tej pory uzywalam) i calkiem inaczej przez to na mnie pachnie ![]() Ale jezeli odpisza Ci z diora i bedziesz mogla, to napisz z ciekawosci co odpowiedzieli. Moze innym razem cos "potargujemy" ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
A jesli zdobede anais anais to czy dobierzesz cos sobie za elle ??
Z poza watku moge proponowac jeszcze armani she, ultraviolet paco rabanne. ![]() Edytowane przez thelila Czas edycji: 2009-07-20 o 21:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
o tak, zdecydowanie elixir to inny zapach niz pure poison zwykly
![]() Nie ma sprawy, rozumiem cie w zupelnosci ![]() Milych wymianek. Jesli otrzymam jakas odpowiedz to dam ci znac na PW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:58.