|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
minerały i zwykłe kosmetyki
NIEAKTUALNE
Do wymiany mam następujące rzeczy, zdjęcia będę umieszczała na życzenie. Można od razu pisać. Zapraszam Minerały Mikronizowany tlenek cynku ze ZSK- odsypka EDM Lavender korektor sampel, otwarty dla sprawdzenia koloru korektory light i multi tasking odsypki Shopping Spree-sampel w słoiczku-połowa kapsw Freckles-ćwierć sampla w woreczku zostawiam sobie volcano blossom -ćwierć sampla w woreczku kapsw At the zoo-ćwierć sampla w woreczku kapsw mogę zrobić probkę z podkładu mineralnego bez mikowego Cory Cosmetics odcień Pale Beige Adorned with Grace Minerals odsypki podkładów Adorned with grace minerals(peace2,5, 3,0, 3,5, love 3, hope 3 3,5) Próbki w strunach- wszystkie sprawdzone raz na ręku: cienie: -emotive (czarno-szaro-niebieski) -munificent(morsko-złoty) kapsw -fearless-srebrno-szary róże-odcienie różowego -bemused-różowo-lawendowy z drobinkami primery/pudry Próbki w strunach nowe Celestial-silkening powder Blusche Podkłady, próbki w strunach testowane, ale jeszcze zostało na testy, wszystko full matte -caffe latte english toffee ethiopian colombian Meow Próbki cieni w woreczkach, testowane IdealEyes: Whitty Kitty kapsw Egyptian Treasures: Scarab kapsw Silk naturals Mała próbeczka w woreczku Perfecting Powder Date Bait silk naturals cień mwahahaha w pudełeczku używany Lucy minerals Podkłady, próbki w strunach testowane, ale jeszcze zostało na testy Pale olive orginal OCC Light OCC Pale Olive OCC Bisque-nowa próbka, nietestowana Pędzle Flat Taklon Foundation http://www.adornedwithgrace.com/products/Flat-Taklon-Foundation.html nez123Pielęgnacja żel hialuronowy ze ZSK 15 ml bez 3 kropli La Roche-Posay Effaclark-1 próka w kartoniku 5 ml nowa, 1 próbka bez kartonika 5 ml raz użyta odrobinka Colgate MaxWhite One wybielający płyn do płukania jamy ustnej, nowy, nieużywany zaklejony 250 ml Ziaja peeling enzymatyczny- ciężko określić ile zostało, ale na kilka użyć zastało Babydream filtr 50, kilkakrotnie użyty, nie umiem określić użycia, na pewno została ponad połowa, ważny do 5/2011 Panthenol spray poj wyjsciowa 130 g, kilka razy psiuknięty, ale jeszcze ponad 80 proc zostało Włosy Garnier Fructis- ekspresowa odżywka bez spłukiwania do farbowanych- color resist , „psiukana”, raz użyta Próbki po 1,5 wax jedwab do włosów i wax serum, trochę tego mam, pytać to przeliczę Farba Garnier Color& Shine łagodna koloryzacja bez amoniaku, trwałość do 28 myć włosów, nowa, wszystko co było w opakowaniu jest w nim, odcień Bardzo jasny Blond Makijaż Błyszczyk różowy avon, ciężko określić ile zostało dorzuce jako gratis Błyszczyk powiększający usta Essence 3 razy użyty, czerwony, ale na ustach raczej bezbarwny Czerwona szminka rimmel 170 alarm kilka razy użyta Cień Rimmel color rush metallic 102 backstage, nowy, nietestowany nawet, brązowo złoty odsypka kulek pierre rene pastel chwalone na kwc Zapach Mgiełka Avon Wanilia i Mleczko Sojowe- odżywczy body spray- nowy nie ruszany Woda Avon wish of love, kilka razy psiuknięta, ubytek prawie żaden perceive avon połowa z 50 ml Szukam przede wszystkim książki horrory kryminały itp, chętnie Masterton itp, ale nie tylko może być też cos wampirycznego np A. Rice. a poza tym: woda termalna(może być używana) pędzle Woda toaletowa, lub dezodorant Playboy Play it spicy, dezodorant Halle by Halle Berry woda toaletowa Avon, Far away, flower by cynthia rowley odsypki niektórych róży Czarny cień/liner mineralny odsypki mineralnych cieni do brwi, ale tylko tych prawie czarnych Wszystko Adorned with Grace Minerals![]()
Edytowane przez narjia Czas edycji: 2011-04-01 o 15:25 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: minerały i zwykłe kosmetyki
odpisałam
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
A co z naszą wymianą?
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
hej spodobało mi się u Ciebie:
La Roche-Posay Effaclark-1 próka w kartoniku 5 ml nowa Colgate MaxWhite One wybielający płyn do płukania jamy ustnej, nowy, nieużywany zaklejony 250 ml odsypka kulek pierre rene pastel chwalone na kwc Mgiełka Avon Wanilia i Mleczko Sojowe- odżywczy body spray- nowy nie ruszany znalazłabyś coś u mnie? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=505895&page=2
|
|
#6 |
|
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
La Roche-Posay Effaclark-1 próka w kartoniku 5 ml nowa, 1 próbka bez kartonika 5 ml raz użyta odrobinka Colgate MaxWhite One wybielający płyn do płukania jamy ustnej, nowy, nieużywany zaklejony 250 m + trochę minerałków |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Czerwona szminka rimmel 170 alarm kilka razy użyta
Cień Rimmel color rush metallic 102 backstage, nowy, nietestowany nawet, brązowo złoty coś u mnie? |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
hop
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
hop
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
hop
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
mam trochę kryminałów jakby co - zapraszam
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
hop
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
hop
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładam odlewki liposomów z ZSK:
nawilżające do włosów przeciwtrądzikowe
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
zastanawiam się nad wish of love...
![]() ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- hmm...to ja się zastanowię i dam znać jakos jutro czy coś
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
hop
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nie zdecyduję się...
|
|
|
|
|
#21 |
|
Rozeznanie
|
coś u mnie? (mogę dodać, że do odsypki eyelinera mogę jeszcze z ćwierć łyżeczki dorzucić, bo mam biga
)za: At the zoo-ćwierć sampla w woreczku volcano blossom -ćwierć sampla w woreczku Meow Próbki cieni w woreczkach, testowane IdealEyes: Whitty Kitty Egyptian Treasures: Scarab
Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. / Andrzej Sapkowski |
|
|
|
|
#22 |
|
Zadomowienie
|
Coś za
Pale olive orginal?
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
odpisałam
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
Coś u mnie : https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post25896265
za: odsypki podkładów Adorned with grace minerals(peace2,5, 3,0, 3,5, love 3) fearless-srebrno-szary -bemused-różowo-lawendowy z drobinkami Edytowane przez emmagirl Czas edycji: 2011-03-25 o 12:50 |
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
odpisałam
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Podobają mi się u Ciebie
Colgate MaxWhite One wybielający płyn do płukania jamy ustnej, nowy, nieużywany zaklejony 250 ml Ziaja peeling enzymatyczny- ciężko określić ile zostało, ale na kilka użyć zastało Próbki po 1,5 wax jedwab do włosów i wax serum, trochę tego mam, pytać to przeliczę -zwłaszcza te próbki. Muszę natomiast napisać, ze "negocjator" jest w stanie dobrym+. Ma odrobinę starte dwie litery na okładce i kawałek grafiki (zob. zdjęcie). "Piekło jest we mnie" jest w gorszm stanie, ponieważ ma obdarty róg okładki i książka jest rozklejona między 14, a 17 stroną. Co gorsza wypadła jedna kartka i nie mogę jej znaleźć, wiec brakuje stron 15 i 16. niestety, ech. Jeśli zrezygnujesz z niej, to może znajdziesz jakąś inną?
|
|
|
|
|
#28 |
|
Rozeznanie
|
mogę dorzucić próbkę ochry czerwonej.
![]() no i nawet mam chyba jeszcze coś, co może Cię zainteresować - próbkę różu Apple EDM, odsypkę w takim pudełku jak eyeliner, zaraz dorzucę u mnie na wątku, więc będzie widać, ile tego różu jest. ![]() ja tylko jedną rzecz jeszcze ew. bym chciała: pół sampla shopping spree no i ew. odsypkę munificent(morsko-złoty), jeśli Ci pasuje.
Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. / Andrzej Sapkowski Edytowane przez kapsw Czas edycji: 2011-03-25 o 15:45 |
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze
rozmiar XS/S/M. Ma jedną małą wadę - od wewnątrz odprutą tasiemkę, nie przeszkadza to w użytkowaniu, ale ujęłam to na zdjęciuszer u góry - minimum 30cm szer w biodrach - minimum 39cm szer na dole - minimum 39cm długość - 47,5cm Jest baaardzo rozciągliwa, materiał delikatnie prążkowany - jak widać na zdjęciach. 98% poliester 2%lycra made in Britain, więc nie żadna chińszczyzna |
|
|
|
|
#30 |
|
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za żel hialuronowy ?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.

Adorned with Grace Minerals