|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
s/m/l !Reserved i wiele innych! Sierpien-od zaraz !
Witam
![]() Poszukuje nastepujacych rzeczy : -Marynarek-kolorowych, jasnych . -Sweterków rozpinanych -wszystkiego co w panterkę -balerinek, koturnów rozm 39/40 -rurek, treginnsów -ladnych apaszek, szalików. -torby ! Zaznaczam, ze wszystkie rzeczy takie jak anne taylor, banana republic pochodza z oryginalnych sklepów. Na wymiankę: -trampki Converse - 39/40 , stan db, biale. bardzo podobne do tych na zdjeciu,,oprocz czerwonej lamówki wszystko sie zgadza.. -Bluza w kwiatki, Reserved, rozm S, stan bdb -Bluzka/sweterek w paski, Holiister, rozm M. stan bdb -Sweter rozpinany z warkoczami, nowy ! rozm M. -Bluzka koronkowa- nie przeswitujaca, ma material pod spodem, Ann Taylor, rozm S, stan idealny -Sweterek Banana Republic rozm. S - stan bdb. -Sukienka Zara Basic- rozm. S/m - stan idealny -Sukienka/tunika w paski, rozm S, stan idealny. Zapraszam do wymiany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: s/m/l !Reserved i wiele innych! Sierpien-od zaraz !
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
-trampki Converse - 39/40 , stan db, biale. bardzo podobne do tych na zdjeciu,,oprocz czerwonej lamówki wszystko sie zgadza.. Można prosić o realne foto? Podoba mi się też bluza w kwiatki, ale chyba będzie za mała.. ![]() To typowa S-ka?
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za bluzę w kwiatki ?
![]()
Agatkaa ; ** < 3 Wish ! ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=29200695 WYMIANKA ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post30870031 Odpisz u mnie proszę ![]() SZUKAM KSIĄŻEK DO BIOLOGII I CHEMII ORAZ CZASOPISM ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie? podoba mi się kilka rzeczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:09.