![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
SIERPIEŃ - Clinique, Missha, YSL, Benefit, Yves Rocher i inne :)Witam po dłuuuugiej przerwie. I zapraszam do wymianki ![]() Nie mam specjalnych życzeń, jak na razie... ----wysyłka poleconym priorytetem ----odpisuję tam, gdzie zaczęła się rozmowa ----za kosmetyki wolę kosmetyki ![]() Po namyśle moja mała niezupełnie sklarowana wishlista brzmi: - BU żel hialuronowy peptydowy !!! - Beauty blender - masła The Body Shop - Urban Decay - paletka Naked - Urban Decay - baza pod cienie (nowa) - pędzel ecotools (do bronzera) Dokładka 29 sierpnia !!! CIAŁO: - Biotherm Celluli-choc - 200 ml, preparat antycellulitowy do ciała, ubytek jak widać nieznaczny, kodCA337 - Yves Rocher - lifting silhouette, 150 ml, zostało ciut mniej niż pół (data 09.2013) - DAX - samoopalacz w piance do każdego rodzaju karnacji, 150ml, użyty 2x - ubytek minimalny (data 10.2013) WŁOSY: - Kerastase Nutritive OLEO-RELAX - mgiełka utrwalająca wygładzenie, 100ml, ubytek niewidoczny (jedynie testowana) - Joanna professional - odżywka rewitalizująca kolor "fioletowa", mega duże opakowanie500g!!! Użyłam 2 razy. UWAGA - data 11.2011 - szybko zabierajcie ![]() TWARZ: - Yves Rocher - Active sensitive - krem do twarzy (cera naczynkowa) NOWY 50 ml, data: 09.2012 - Yves Rocher Active sensitive - krem pod oczy NOWY 15ml, data:09.2012 - La Roche-Posay - Effaclar A.I. 15ml, zużycie niewielkie. UWAGA data 12.2011 - zabierać ![]() PAZNOKCIE: Ubytki lakierów widać na zdjęciu, są to świeże lakiery jedynie testowane lub użyte 1, 2 razy. - Catrice z serii Ultimate Nudes - kolor 060 Mona Lisa is Staring Back 10ml, - Inglot nr 973 - piękny mleczny brąz 16ml, - Colour Alike nr15 (ze stałej kolekcji) 8ml, - Golden Rose Paris nr 135 - brudny szary, 11ml, Yasinisi - Golden Rose Paris nr 128 - piękny odcień fioletu, 11ml. ZĄBKI: - Listerine - mini płyn do płukania ust, nowy zafoliowany, 95 ml. Nadal też czekają: - Clinique - podkład Perfectly Real Makeup, poj.30ml, użyty kilka razy; 02 shade (VF-P), typ cery 2,3 (dry combination to combination oily); kod A30 - Missha Perfect Cover B.B cream - No21 (light beige); poj.50ml; zużycie niewielkie + odcień No.13 20 ml (nie wiem ile zostało... ale na kilka dobrych użyć na pewno ![]() - Benefit BAD gal - kultowa czarna kredka 1,4g, raz temperowana; -Yves Rocher - podwójne cienie Couleurs Nature 3g, nr 21 - pistache et prune - testowane; - Fraulein 38 - paletka 88 cieni (jak Coastal Scents) - zużycie minimalne; - Fraulein 38 - zestaw pędzli w etui - 21 elementów, nowe nieużywane. ZAPRASZAM
![]() Wymienione: - YSL - Tinted Lip Balm, 15 ml 2x: - nr 2 - czerwień (kod 40651) - nr 3 - róż (kod 40642) jedynie testowane; Ewa_Ch - Dior 5 Couleurs - paletka nr 390 Mystic Jade, kod 7G02E - zużycie minimalne; Ewa_Ch Edytowane przez justysd Czas edycji: 2011-09-03 o 20:13 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: SIERPIEŃ - Clinique, Missha, YSL, Benefit, Yves Rocher i inne :)
- Missha Perfect Cover B.B cream - No21 (light beige); poj.50ml; zużycie niewielkie + odcień No.13 20 ml (nie wiem ile zostało... ale na kilka dobrych użyć na pewno
![]() oddam pół wątku! Może znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
- Fraulein 38 - paletka 88 cieni (jak Coastal Scents) - zużycie minimalne;
- Fraulein 38 - zestaw pędzli w etui - 21 elementów, nowe nieużywane. coś za paletkę i pędzle lub jedno z wyminionych?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie za czerwony YSL?
![]() odpisz proszę u mnie zapraszam również do ciuchowego pozdrawiam
![]() |
#8 |
BAN stały
|
- Fraulein 38 - zestaw pędzli w etui - 21 elementów, nowe nieużywane.
cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
pukam po podkład clinique i 5tki dior
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś u mnie za pędzle?
Jeśli nie, to czego szukasz, może będę miała coś poza wątkiem ![]() Jeśli to dla Ciebie nie problem to odpisz u mnie ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za Fraulein 38 - zestaw pędzli w etui
odpisz proszę u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
witaj
![]() coś za podkład clinique ![]()
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
anarchia25 - podoba mi się u Ciebie paletka Smashbox, ale to za dużo za podkład
![]() Do pozostałych dziewczyn ----> dziękuję niestety na razie nic dla siebie nie widzę, ale kobieta zmienną jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam wciaz róż z tej serii .. ale podpowiedz czego poszukać - moze znajde ![]() mam np. fix maca https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,22322,mac-fix-.html
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Witaj, chcialabys nowy roz z MAC ?jedynie testowany,mam juz podobny odcien wiec jeden chce wymienic
![]() podobaja mi sie blyszczyki z Ysl
http://instagram.com/ccamillac Edytowane przez Star90 Czas edycji: 2011-08-08 o 11:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za;
- Benefit BAD gal - kultowa czarna kredka 1,4g, raz temperowana;
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
ja mogę zadać to samo pytanie
![]() coś u mnie za któryś z bb creamów?
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
podoba mi się parę rzeczy, daj znać czy widzisz coś u mnie?
![]()
![]() |
#25 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Chętni zobaczę zdjęcie ![]() Cytat:
![]() Dziękuję, różu Muse nie chcę ![]() Dziękuję, ale nic. Cytat:
U Ciebie wpadła mi w oko tylko maxi dress. ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Dziękuję, ale nic nie znalazłam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
zaraz wstawię zdjęcie
![]() ![]() Wstawiam zdjęcia : drugie jest bez lampy (troche ciemno wyszlo) a trzecie z lampą, na ręku widać jak wygląda ![]()
http://instagram.com/ccamillac Edytowane przez Star90 Czas edycji: 2011-08-08 o 15:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
witaj, znajdziesz cos u mnie za błyszczyk ysl i misshe?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
- Missha Perfect Cover B.B cream - No21 (light beige); poj.50ml; zużycie niewielkie + odcień No.13 20 ml (nie wiem ile zostało... ale na kilka dobrych użyć na pewno );
znajdziesz coś u mnie? ![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za :
- Missha Perfect Cover B.B cream - No21 (light beige); poj.50ml; zużycie niewielkie + odcień No.13 20 ml (nie wiem ile zostało... ale na kilka dobrych użyć na pewno ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:13.