Fixery i utrwalacze makijażu

MAC Fix + Mgiełka do twarzy

MAC Prep + Prime Fix+

Nasi użytkownicy zostawili 94 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 1 lutego 2025 o 15:02
    Wspaniały efekt
    Wspaniały produkt,wart swojej ceny. Produkt bardzo dobrze utrwala makijaż, wystarcza 2 psikniecia. Ponieważ jest to spray, utrwalam makijaż przed zrobieniem kresek i użyciem tuszu. Produkt bardzo łatwy do stosowania,nie sposób nałożyć go nierównomiernie. Efekt naturalnego blasku, świeżej,młodej skóry, a makijaż wytrzymuje naprawdę długo. Dzięki niemu skóra wygląda tak, jakby dopiero co została pomalowana.
    Zalety:
    • Trwałość, łatwość stosowania, świeżość makijażu
  • 30 stycznia 2025 o 16:49
    Utrwalenie mogłoby być lepsze
    Mgiełkę kupiłam zupełnie przypadkiem, nie miałam więc wobec niej szczególnych oczekiwań. Generalnie jest całkiem w porządku, ale ze względu na jej cenę, nie jestem pewna czy jeszcze po nią sięgnę. Mgiełka ma całkiem niezły skład i ładne opakowanie. Ogromną zaletą jest fakt, że jest szklane. Atomizer jest średni, czasami tworzy ładną mgiełkę, a czasami niestety pryska kroplami. Produkt jest praktycznie bezzapachowy. Jeśli chodzi o działanie, to spray bardzo fajnie zdejmuje efekt pudrowości z twarzy. Niestety z przedłużeniem trwałości makijażu jest średnio. Czasami może faktycznie trzyma się lepiej, ale czasami makijaż znika natychmiastowo. Nie wysusza ani nie zapycha. Podsumowując, jeśli ktoś liczy na porządne utrwalenie, to odradzam. Natomiast jeśli zależy nam głównie na scaleniu makijażu, to produkt jest całkiem fajny, tyle że drogi. Możliwe że kiedyś jeszcze do niego wrócę, ale nie spowodował u mnie zachwytów.
    Zalety:
    • Szklane opakowanie.
    • Nie zapycha.
    • Nie wysusza.
    • Zdejmuje efekt pudrowości.
    • Fajnie scala makijaż.
    Wady:
    • Atomizer często pryska kroplami.
    • Wysoka cena.
    • Słabo utrwala makijaż.
    ALM007
    16 czerwca 2024 o 16:32
    M.A.C. Fix +: Twoja wielozadaniowa mgiełka do twarzy
    Jestem prawniczką z Warszawy, która uwielbia kosmetyki i dba o swoją skórę. Pracując w wymagającym zawodzie, a jednocześnie często podróżując, szukam produktów, które będą nie tylko skuteczne, ale także praktyczne. Jednym z moich hitów kosmetycznych jest M.A.C. Fix + - mgiełka do twarzy. Chciałabym podzielić się moją opinią na temat tego produktu, który towarzyszy mi już od wielu lat. ✅Dlaczego uwielbiam M.A.C. Fix +? ✅Wielofunkcyjność M.A.C. Fix + to nie tylko mgiełka utrwalająca makijaż. Produkt ten świetnie sprawdza się jako baza pod makijaż, zapewniając skórze odpowiednie nawilżenie i przygotowanie na aplikację kosmetyków. W ciągu dnia, kiedy moja skóra potrzebuje odświeżenia, kilka psiknięć Fix + dodaje jej energii i przywraca blask. Na koniec dnia, kiedy makijaż wymaga utrwalenia na dłużej, mgiełka doskonale spełnia swoją rolę, zapobiegając rozmazywaniu się kosmetyków. ✅Trwałość makijażu Jedną z największych zalet M.A.C. Fix + jest to, że naprawdę przedłuża trwałość makijażu. Nawet w wymagających warunkach, mój makijaż pozostaje nienaruszony przez długie godziny. To ogromna zaleta, zwłaszcza dla osób, które mają intensywny tryb życia i potrzebują niezawodnych kosmetyków. ✅Naturalne wykończenie M.A.C. Fix + sprawia, że makijaż wygląda bardziej naturalnie i świeżo. Po zastosowaniu mgiełki, skóra zyskuje subtelny, zdrowy blask, a makijaż stapia się ze skórą, co daje efekt naturalnego wyglądu. ✅Idealne opakowania dla podróżniczek Jestem osobą, która często podróżuje, więc dostępność produktu w dwóch rozmiarach - pełnowymiarowym oraz Travel Size - jest dla mnie ogromnym plusem. W podróży zawsze mam przy sobie mniejszą wersję, która zajmuje niewiele miejsca, a w domu używam większego opakowania. To naprawdę ułatwia życie! ✅Jakość i przyjemność użytkowania M.A.C. Fix + jest produktem, który od lat nie zawodzi. Jego delikatny zapach jest przyjemny i relaksujący. Mgiełka jest lekka, nie obciąża skóry i nie powoduje podrażnień, co jest niezwykle ważne, zwłaszcza dla osób o wrażliwej skórze. Atomizer równomiernie rozprowadza produkt, co sprawia, że aplikacja jest szybka i łatwa. ❎Wady Oczywiście, nawet najlepsze produkty mają swoje wady. W przypadku M.A.C. Fix + główną wadą jest jego cena. Jest wyższa w porównaniu do innych mgiełek dostępnych na rynku, ale moim zdaniem jest jej warta ze względu na jakość i efekty, jakie daje. Kolejną drobną wadą jest dostępność - czasami produkt może być trudniejszy do znalezienia w sklepach stacjonarnych, ale od czego są zakupy online;) Podsumowanie M.A.C. Fix + to produkt, który z czystym sumieniem mogę polecić każdej kobiecie - głównie do makijażu, ale także do odświeżenia cery. Jego wszechstronność, wysoka jakość oraz dostępność w dwóch rozmiarach sprawiają, że jest to nieodzowny element mojej kosmetyczki. Jeśli szukasz mgiełki, która nawilży, odświeży i utrwali Twój makijaż, M.A.C. Fix + będzie idealnym wyborem.
    Zalety:
    • Wielofunkcyjność: baza, utrwalacz, odświeżenie
    • Przedłużenie trwałości makijażu
    • Naturalne, świeże wykończenie makijażu
    • Dostępność w dwóch rozmiarach: pełnowymiarowym i Travel Size
    • Wysoka jakość i delikatny zapach
    • Równomierna aplikacja dzięki atomizerowi
    Wady:
    • Wyższa cena
    • Czasami trudna dostępność w sklepach stacjonarnych
    Manta21
    23 października 2023 o 17:06
    Super
    Mgiełki do twarzy używałam jako wykończenie makijażu dla siebie i klientek. Produkt wydajny, w dobrej cenie. Zabezpieczał makijaż i zd jmowal uczcie ciężkości z twarzy
  • 24 maja 2023 o 14:16
    Jest super
    Świetny produkt używam od lat. Jest idealny nie tylko do przedłużania trwałości makijażu, ale także do nakładania go na pędzel do cieni do powiek, jeśli chcę zrobić super napigmentowany cień lub eyeliner.
    Drogeria Cocolita.pl