![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Listopadovyyy Wątek u Laruskii !! ;) Dokładki,Dokładki,Dokładk i! ;D
MOŻNA PISAĆ
![]() WITAM WAS DROGIE WIZAŻANKI ZAPRASZAM DO KOLEJNEJ WYMIANKI stary watek : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=473704 i : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=481161 i: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=487250 Jeżeli chodzi o wysyłkę to: -wysyłam WYPRANE ubranka i tego samego oczekuje od drugiej strony -nie ukrywam wad -przesyłki wysyłam listem poleconym - jeżeli jest któraś z was zainteresowana moge zrobić dodatkowe fotki - nie wymieniam sie na siłe POSZUKUJE :spodni jeansowych najlepiej z dziurami, poprzecieranych itd. w rozmiarze 36, -butów na płaskiej podeszwie za kolano(roz.39):love : -kardigana -butów adidas za kostke <3 -sukienek imprezowych -dobrych odżywek do zniszczonych włosów -bluzeczkek -sweterków -bucików -kosmetyków - ŚRODKÓW ODCHUDZAJĄCYCH(tabl, nie herbatek;p) - Wszystkiego co posiada falbanki i jest w kolorach bladego różu - body i wszystkiego co mi wpadnie w oko NIE MA DOKŁADKA[COLOR="Silver"][COLOR="Silver"]
moja wymianka <3 Edytowane przez laruska Czas edycji: 2012-11-06 o 12:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Listopadovyyy Wątek u Laruskii !! ;) Dokładki,Dokładki,Dokładk i! ;D
1. sweterek szary atmosphere rozm S. stan bdb, bardzo ciepły
2. Szary sweterek motylek rozm s,m. stan bdb 3.Szary sweter motylek, z golfem. rozm, s,m 4. Koszulka BERSHKA ze smerfem. czerwony napis delikatnie sprany. rozm. s,m. stan dbd- 5.Bluzka z krótkim rękawkiem brazowa w bropki stan bdb. rozm s. obcisła!! 6.Top z falbankami na biuście. stan bdb. rozm. s-m 7.czarna bluzka typu oversize z klamerka na dole. rozm. s-m 8.Spodenki kremowe, przed kolano rozm M 9.Bluzka zielono-biała. rozm S-M stan bdb 10.rózowa bluzka z długim rekawem z pufkami. stan bdb. rozm M
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
1. SPODNIE rurki ONLY! rozm. 28/32. stan bdb
2.sweterek kremowy wiazany z przodu. rozm s-m 3.bluzka motylek tally weijl. lekko przeswiujaca. ma dwie male dziurki na dole. stan bdb- 4.Czarne poncho 5.Koszulka FISHBONE z czaszka. rozm S 6.Czarna torebka 7.kremowa duza torba 8.mała torebeczka 9.Torebeczka Louis Vuitton. Oryginalna. sporo mnie kosztowała. wiec nie wiem czy oddam
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
koszulki bluzeczki 1.OBSESIWE , góra od kostiumu, rozmiar uniwersalny, NOWY naprawde śliczny. 2.łososiowa bokserka praktycznie nowa firmy ZARA. rozmiar S.
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
1.buty szpilki złote kupione w DEICHMANIE (złote). rozmiar 40. byłam w nich raz na spacerze, nigdy wiecej ich nie ubrałam. stan oceniam na idealny
2.białe adidaski nike,rozmiar 39, ubrane dosłownie kilka razy 3.czarne śliczne szpileczki rozm 38, z piękna kokarda z przodu, ubrane 2-3 razy. 4.buciki gladiatorki kupione we włoszech, niestety nieudany prezent . rozmiar 38. nowe. 5.buty VANSY. kilka razy ubrane, trzeba je wyczyscic i beda naprawde dlugo słuzyły 6.butki na koturnie rozmiar 38. śliczne, ubrane 1-2 razy. 7.czarne butki na niewielkim obcasie, z kokardką z boku, śliczne rozm. 39 8. balerinki firmy deichmann rozm. 39, 40. stan bdb, maja małe zadrapania z przodu, ale ich nie widac w trakcie chodzenia.
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
1.spodenki firmy PUMA( granatowe) rozmiar S. Spodenki, krótkie idealne do uprawiania sportu, kupiłam je z zamiarem biegania lecz długo to nie trwało... używane kilka razy. stan idealny.
2.spodnie dresowe z napisem na tyłku, rozmiar s-m. spodnie maja małą ciemna plamke z przodu przy napisie. stan db. 3. Spodnie rurki kupione za granica, roz. S małe M. maja małe przetarcie przy zamku, do zszycia, leczy nie jest ono widoczne przy chodzeniu 4. super spodnie stan bdb. rozm S. niestety na mnie za małe
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
1.WELLA SAFIRA odświerzacz koloru do włosów farbowanych
2. puder w kremie, matujący kolor OPALONY 3.lakiery do paznokci żółty(okolo 1\2 w opakowaniu) i perłowy róż(cały) i lakier firmy REVLON, naprawde świetny długo trzyma sie na paznokciach kolor 027 blushed 5.KOMPLET Naszyjnik + kolczyki srebrne, naprawde śliczne firma GÓRECKI.Nietrafiony prezent, niestety mam uczulenie na srebro.NOWE 6.KOMPLET Naszyjnik + kolczyki srebrne wiszace.NOWE 7.Branzoletka srebrna firmy GÓRECKI.NOWA 8.Śliczny staniczek firmy MISTIQUE,rozm. 75B czarny koronkowy staniczek z różowymi dodatkami, ślicznie wygląda w nim biust, naprawde BRADZOO polecam na mnie niestety za mały... STANICZEK JEST NOWY 9.czarny stanik rozmiar Duze B/Małe C. niestety nie mam do niego ramiaczek.. ale mozna dopiąć. ubrany 2 razy.
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
2.sukienka firmy TALLY WEIJL( czarna z czarnymi cekinami) rozmiar S. Śliczna czarna sukieneczka z czarnymi cekinami wiązana na szyji, z głębokim dekoldem. sukienka nowa.
3.sukienka kupiłam ją na allegro( czarna) rozmiar S. Sukieneczka bez ramiączek, mimo to dobrze przylega 4.spódniczka czarna firmyCROPP(czarna) rozmiar S. Spódniczka zapinana na guzik i na zamek. od spodu posiada falbanki, bardzo ładnie sie przezentuje. ubrana raz jakies 3 lata temu i od tamtej pory lezy w szafie. stan idealny. 5.czarna sukieneczka przed kolano z białymi obszyciami i guziczkami rozmiar S. stan idealny 7.czarny(zdecydowanie czarny tylko zdjecie tak zmieniło kolor..) sweterek tuninka, rozmiar m-l . Nowy 9. sukienka różowa z odkrytymi plecami, rozmiar xs,s. 1 miałam ją na sobie. kupiłam ją na allegro, kolor blado różowy ( ostatnie zdjęcie) 10. srebrna sukienka PREATY GIRL. rozm. s. ubrana raz na studniówkę.. naprawde ślicznie lezy na ciele. na koncu dodatkowe zdjęcie jak sie układa na osobie 11. spodniczka granatowa z złotymi guziczkami firmy CAMAIEU rozm. xs/s
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
1 Stanik niebieski firmy H&M push-up. rozm A.
2. Stanik różowy z wkładkami push up, rozm 75 A(ale małe B tez bedzo ok ) ślicznie leży na biuście. 3. czarny płaszczyk h&m( na zdjeciu wyblakły ale to wina aparatu) rozm. 38 4. płaszczyk ZARA długi przed kolano, wspaniale podkresla talię rozm S 5. stanik NEW YORKER rozm. 75 A. stan idealny.push up 6.stanik RESERVED. stan idealny, myśle ze bedzie pasował na miseczke B, C. śliczne kolory. 7.gorset czerwono czarny, rozm. 75 A, push up. ładnie wygląda na ciele. 8. szaliczek z grubej wełny. 9. sweterek floral stan idealny rozm. xs,s, małe m 9. pończochy we wzorki, nowe. rozm, 2,3
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
1. torebka różowa firmy H&M, posiada małe zadrapania na dole oraz w srodku od dlugopisu.
2. ŚLICZNA, ORYGINALNA torebka LOUIS VUITON niebieska, ma kilka pęknieć przy zgieciach, , i na uchwytach od srodka odprola sie nitka i wewnetrzna strona skory w niektorych miejscach aczkolwiek nie jest to widoczne w czasie noszenia. Z uwagi na to ze była mega droga i mam do niej sentyment za coś SUPER! 3.prostownica do włosów firmy TAURUS, kabel w 2 miejscach oklejony tasma izolacyjna, PŁYTKI CERAMICZNE nie obrapane!!! Grzeje do 210 stopni! 4. SUper kitka która nosiłam do torebki louisa, stan idealny. włosy nie wypadaja ani nic... też za coś fajnego, nie musze wymieniac
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
1. SWETEREK ORSAY czerwony. rozm. xs,s małe m. STAN BDB
2. koszulka czarna z napisem. rozm. xs,s 3. TOP SHOP niebieski. rozm s,m stan bdb 4. biała bluzeczka bez ramiączek. stan bdb. rozm. xs,s 5. narzutka ATMOSPHERE rozm. s,m 6.Zielona bluzka z dekoldem z przodu i z tyłu. H&M bez metki. 7. LEGINSY H&M z zamkami na dole. 8.SUKIENKA TUBA. NEW YORKER. SX,S
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
1. Jasne rurki riveisland. rozm S! stan bdb
2. Śliczne butki na lato rozm 39. z kwiatkami. 3. szal w panterke 4. szal w krate z ozdobami 5. spódniczka z zamkiem H&M. rozm xs-s
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
gfgfdgfdgfd
---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- fgdfgdfgdfg
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
yhhhhhhh
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
hjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjj
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjj
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
coś za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1352203671 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1352203671 ?
![]() |
#18 |
BAN stały
|
cos za ktoras z tych rzeczy?
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1352205520 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1352204606 narzutke szara? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
a chcialabys oddac ktoras z tych rzeczy za sweterek?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
witaj,
Znajdziesz coś u mnie za srebrny komplet: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1352203671 lub obydwa komplety? ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
cos za
4. SUper kitka która nosiłam do torebki louisa, stan idealny. włosy nie wypadaja ani nic.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za spódniczkę z H&M z zamkiem oraz łososiową bokserkę Zara?
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:?
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1352202670 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
A.
|
cos za leggi H&M?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:43.