![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Lipiec różne kosmetykiNieaktualny!!!!!! Pilnie poszukuje:
![]() Puder Rimmel Renew & Lift, powder with minerals. Odcień 103 True Ivor.Użyty parę razy, ubytek bardzo malutki. Posiada lustereczko. Niestety pudelko sie w jednym miejscu ułamało, ale jest sklejone i dalej funkcjonuje jak powinno. Timotei Natural Style Lekka pianka objętość i lekkość. Zużycie widoczne na zdjęciu. Micelarny płyn do demakijażu oczu i twarzy A. Zostało tak trochę więcej niż połowa. Fructis. Expresowa odżywka w spray do włosów. Zuzycie widoczne na zdjeciu. Art Liner z Wibo. Biały. Ma fajny cienki pędzelek do zdobienia. Użyty prze ze mnie tylko raz do francuskiego manicure. Także cały. Korektor Bell Multi Mineral Coverstick nr 1. Bardzo jasny!. Zużycie widać na zdjęciu. Lakiery do paznokci. Od lewej: wibo - ciemnoniebieski- uzyty trzy razy, wiec prawie cały czerwony wibo - podobnie jak niebsieki turkusowy miss sporty - 3/4 żólty miss sporty - nieużywany NOWY
wymiana minerały AM i kosmetyki MUA Edytowane przez Madaaa Czas edycji: 2011-10-19 o 19:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipiec różne kosmetyki
Tampony OB Soft Folds NORMAL (niemieckie) wielkie pudło 48 tamponów - pozostało 26 sztuk. Chętnie wymienię na OB mini, ale niekoniecznie.
Wibo eye liner 5 razy użyty https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,22221,eye-liner.html
wymiana minerały AM i kosmetyki MUA Edytowane przez Madaaa Czas edycji: 2011-07-23 o 11:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Hej.
Znajdziesz coś u mnie za: Micelarny płyn do demakijażu oczu i twarzy A. Zostało tak trochę więcej niż połowa. Korektor Bell Multi Mineral Coverstick nr 1. Bardzo jasny!. Zużycie widać na zdjęciu. Puder Rimmel Renew & Lift, powder with minerals. Odcień 103 True Ivor.Użyty parę razy, ubytek bardzo malutki. Posiada lustereczko. Niestety pudelko sie w jednym miejscu ułamało, ale jest sklejone i dalej funkcjonuje jak powinno. Tampony OB Soft Folds NORMAL (niemieckie) wielkie pudło 48 tamponów - pozostało 26 sztuk. Chętnie wymienię na OB mini, ale niekoniecznie. ? Jeśli to nie problem to odpisz u mnie ![]()
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za puder rimmela?
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=544576 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
Puder Rimmel Renew & Lift, powder with minerals. Odcień 103 True Ivor. Maseczka oczyszczająca i normalizująca Glinka Termalna DAX do cery mieszanej. Zużycie minimalne, prawie cala. Użyta jakoś 3-4 razy. Micelarny płyn do demakijażu oczu i twarzy A. Zostało tak trochę więcej niż połowa. żólty miss sporty - nieużywany NOWY Wibo eye liner 5 razy użyty |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
coś za Timotei, Fructis, tampony?
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
a nic wiecej nie znajdziesz, wole wieksze wymianki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
up
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
upp!
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
niestety nic dla siebie nie znalazłam, pozdrawiam
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
A.
|
a co by Cie interesowało?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic... chyba że masz coś pod ladą z moich wishów oprócz korektora
![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
cos za
Maseczka oczyszczająca i normalizująca Glinka Termalna DAX do cery mieszanej. Micelarny płyn do demakijażu oczu i twarzy Korektor Bell Multi Mineral Coverstick nr 1 Puder Rimmel Renew & Lift, Wibo eye liner 5 razy użyty Tampony OB Soft Folds NORMAL |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
up
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
nikt nie jest zainteresowany??
![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
hej cos u mnie za maseczke i liner lakier z wibo?https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=505895
Prawo kształtu: "Kot przyjmuje kształt naczynia, w jakim się znajduje" ![]() ![]() Antoine de Saint-Exupéry: "Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostanie" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Mogę dołożyć podkład z Vipery, którym byłaś zainteresowana, bo jednak najprawdopodobniej nie zostanie wymieniony.
![]() |
![]() |
#24 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
a masz coś może poza wątkiem?
![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
oddam go tylko za inny podkład
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
up
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Puder Rimmel Renew & Lift, p
turkusowy lakier ob Korektor Bell Multi Mineral Coverstick nr 1. cos u mnie?
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
spodobaly mi sie
Wibo eye liner 5 razy użyty Puder Rimmel Renew & Lift, powder with minerals. Korektor Bell Multi Mineral Coverstick nr 1. Art Liner z Wibo. Biały tylko wtedy bez pomadki maybelline bo już się wymieniłam za nią Edytowane przez wypad Czas edycji: 2011-09-22 o 16:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
hejo, u Ciebie podoba mi się odżywka fructis i o ta bransoletka https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1309895776.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:44.