|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
ciuszki głównie rozmiar xs
Tak na początek , podaję rzeczywisty stan rzeczy i oczekuje tego samego, interesują mnie tylko ciuchy rozmiaru xs lub małe s, buty 36. W razie potrzeby mogę zrobić dodatkowe zdjęcia i podać wymiary. Ty piszesz u mnie ja odpisuje u Ciebie i odwrotnie. Piorytet lub ekonomiczny do uzgodnienia. Nie odmieniam się
Rzeczy na czerwono, nie podlegają już wymianie Moja wish lista: biała bluzka typu bokserka, albo jasna typu beż okrycia wierzchnie - żakiety, sweterki rozpinane legginsy krem najlepiej z kwasem migdałowym, preparaty do oczyszczania twrzy : maseczki, peelingi tuniczki spódniczki mini bądź przed kolano najlepiej bombka ogólnie mam obsesje na punkcie fioletu i panterki :P ksiązek przygotowujących do cpe (certificate of profiency) listening, reading itp. Na razie wrzucam kilka rzeczy, będę dodawać na bieżąco inne: 1. Czarna sukienka rozmiar z metki s , dobra też na xs ,góra jest bardzo elastyczna i świetnie się dopasowuje do figury, kosztowała 160 zł, ubrana tylko raz na wesele 2.Sweterek ażurowy atmosphere zapinamy na guziczki, rozmiar z metki 34/36 -dobry na xs/s ,ubrany raz, jest jak nowy-mariannaaa 3.Piżamka secret possesion , nowa z metką ,rozmiar s, dobra na xs,s -HotterThanFire 4. 3 biustonosze: pierwszy tylko mierzony 75 a, drugi ubrany raz czy 2 75 a, czarny 70 b tez ubrany raz czy dwa 5.Mini spódniczka Bershka ,rozmiar z metki 34, mi sie wydaję ,że to raczej 36, ubrana pare razy -stan bardzo dobry 6. Żakiet ,narzutka w prązki, rozmiar z metki l, ale to raczej s, stan dobry ,żadnych widocznych oznak zniszczenia 7.Sukienka atmosphere -rozmiar z metki 10-36/38 ,ale to raczej xs/s, wykonana z cienkiego przewiewnego materiału raczej na lato ,ubrana raz miss kitsch Dokładka w 10 i 13 Edytowane przez aga12174 Czas edycji: 2011-11-08 o 07:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ciuszki głównie rozmiar xs
Hej, znajdziesz coś u mnie za
2.Sweterek ażurowy atmosphere zapinamy na guziczki, rozmiar z metki 34/36 -dobry na xs/s ,ubrany raz, jest jak nowy 3.Piżamka secret possesion , nowa z metką ,rozmiar s, dobra na xs,s ? ![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
2.Sweterek ażurowy atmosphere zapinamy na guziczki, rozmiar z metki 34/36 -dobry na xs/s ,ubrany raz, jest jak nowy
3.Piżamka secret possesion , nowa z metką ,rozmiar s, dobra na xs,s Hej,coś u mnie ? ![]() ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- a znalazłabyś u mnie coś jeszcze ? Wymieniłybyśmy się wtedy za dwie rzeczy. Korzystniej ze względu na przesyłkę ![]() ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- ok . może być spódniczka za sweterek ![]()
Agatkaa ; ** < 3 Wish ! ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=29200695 WYMIANKA ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post30870031 Odpisz u mnie proszę ![]() SZUKAM KSIĄŻEK DO BIOLOGII I CHEMII ORAZ CZASOPISM ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
dokładka
![]() 1.legginsy wg mnie rozmiar s/m , bo na mnie są za luźne , nie noszone, tylko mierzone 2.legginsy cieniowane, z tyłu mają namalowane kieszonki, tez tylko mierzone rozmiar uniwersalny ,ale to mniej wiecej s/m 3.bluzka ,tunika firmy papaya, ubrana raz, rozmiar z metki 8 czyli s, na mnie niestety za duża troszkę 4.srebrna spódniczka z ozdobnym paskiem rozmiar 34/xs, z tyłu gładka, ubrana ze 2 razy stan bardzo dobry ,nie widac, że wogóle była uzywana 5.spodnie jeans, rozmiar 25, mi sięgają mniej więcej do połowy łydki, ubrane kilka razy, stan bardzo dobry 6.odżywka bez spłukiwania pantene nature fusion-nowa nieużywana 7.mgiełka avon cytryna- bazylia psiknięta razy , zużyto ok.5 %
![]() Edytowane przez aga12174 Czas edycji: 2011-10-06 o 10:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1317739357? mam poza wątkiem ocieplane legginsy czarne bez dodatków i nową bluzkę w panterkę z paskiem taką imprezową bardziej jak byś nic nie znalazła bo bardzo mi zależy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Dokładka
1.bluza Looney Tunes z kotem Sylwestrem, rozmiar z metki 6/xxs dobra tez będzie na xs , w sam raz do legginsów, nowa 2.spodnie biodrówki, prosta nogawka, stan bardzo dobry ,pare razy ubrane
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
ta sukienka jest nowa i była droga ale jak chcesz to Ci ją moge oddać bo ta panterka jest uszkodzona jak robiłam fotki to zobaczyłam. jak Ci to pasuje to zapraszam na pw z adresem.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam, że tak mi zeszło z odpisywaniem, ale coś ostatnio nie mam czasu. Chwilowo nic niestety dla siebie nie widzę, ale może będziesz miała dokładkę?
![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Ewentualnie może 7.Sukienka atmosphere -rozmiar z metki 10-36/38 ,ale to raczej xs/s, wykonana z cienkiego przewiewnego materiału raczej na lato ,ubrana raz
Ale koniecznie wymiarki mnie interesują ![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za;
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1317808441 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1317808454 ??
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:37.