![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Trzy zestawy kosmetykow do oddania za jedna rzecz z listy :-) STYCZEŃ
Mam do oddania w dobre ręce zestawy kosmetykow i próbek zapachów. Oddaję, bo mam nadmiar wszystkiego! Z tego tez wzgledu zależy mi na pozbyciu się wszystkich rzeczy w zestawach, więc proszę nie nakłaniać mnie do wymiany pojedynczych sztuk. Oddaje jeden zestaw za jakas wybrana rzecz (najchetniej z listy ponizej) od Was.
ZESTAW NR 4 PRÓBKI ZAPACHÓW Zużycie widoczne na zdjęciu, przy opisie zapachu podaje wyjściową pojemność. Próbki w większości firmowe. Trzy ostatnie to zapachy męskie.
- Kobo - Pearl Illusion Eyeshadow - perłowy cień nr 501 - natural shine, dwukrotnie użyty (to chyba limitowana edycja, bo był w szafie na górze a nie z innymi cieniami ;-) - Essence Eyeshadow 02 Dance All night, ubytek testowy - Cantare kuleczki brązujące, myślę że dają raczej efekt rozświetlający - białe i brązowe kulki, trochę używane, ale kupiłam inne i te oddaję, trochę starty napis z wieczka - Wibo Water Shine with maxi lip 3D effect - błyszczyk o efekcie chłodzącym, kolor malinowy ze złotymi drobinkami - super chłodzi, śliczny kolor, ale mam nadmiar błyszczyków, kilka razy użyty W zamian przygarnę cos z listy ponizej - raczej nowe, albo z niewielkim ubytkiem oraz dlugim terminem przydatnosci. Bede wdzieczna za konkretne propozycje a nie odsylanie mnie do Waszych watkow. Potrzebuje: - odlewki albo niewielkie ilosci zapchu Sephora Vanille Patchouli - EDM Medium Beige Neutral - chetnie w wersji o-glow - opakowanie dobrych maszynek do golenia dla kobiet (Gillette, Wilkinson, BIC) - olej arganowy Ecospa z zimnotloczonych prazonych orzechow - szampon do włosów Garnier Fructis Nutri Odbudowa lub Sila i Blask - szampon Yves Rocher oczyszczajacy - Lactacyd - L'Oreal mleczko do ciała Nutrilift ODDANE: leci do ewicka ZESTAW 2. KOSMETYKI PIELĘGNACYJNE
![]()
ZESTAW NR 3. LAKIERY DO PAZNOKCI
Edytowane przez silencio Czas edycji: 2012-03-01 o 23:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Trzy zestawy kosmetykow do oddania za jedna rzecz z listy :-)
Witaj, jesli nie znajdziesz nikogo na cale zestawy, chetnie przyjme pojedyncze sztuki z zestawow 1 i 2.
z listy ktora zaproponowalas mam nowy szampon Aveeno. mam rowniez kremozel do wlosow z tej samej serii. Edytowane przez palau Czas edycji: 2012-01-07 o 01:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Coś za Bioderma Sebum Hydra Nawilzajacy krem do skory tlustej i ze sklonnoscia do tradziku, 40 ml, nowY?
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Chetnie bym przyjela pielegnacje<5 rzeczy> oprocz oliwki,henny i obcinacza<bo te rzeczy mam,a henna jest mi zbedna>.
Moge zaproponowac wszystko: - pedzel do rozu Real Techniques- duze jajko -polowe krazka odzywki Jungle z Lusha<swietna na koncowki> -polowe odzywki w spray'u Glisskur czerwona do wlosow farbowanych Odpisz u siebie,bede sledzic ![]() Edytowane przez ewicek83 Czas edycji: 2012-01-07 o 04:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Chętnie przygarnęłabym pierwszy zestaw : ) Mam w wątku paletkę cieni ELF.
EDIT: O przepraszam, nie doczytałam że chodzi Ci o paletkę do brwi ; ) Ale może i tak coś znajdziesz? Edytowane przez daf502bc9430c04b8cbdbd94f51a8624bed02f84_61e0bd2ac4d4e Czas edycji: 2012-01-07 o 11:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Cos za 2 pierwsze zestawy?
z wish mam poza watkiem Ziaja 30+ krem z kwasem hialuronowym Farmona, Magic SPA, Wanilia i Pomarańcza, Peeling cukrowy do ciała
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Cos u mńie?
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
witaj, może znajdziesz coś u mnie? mam chrapkę przede wszystkim na zestaw nr 2, nr 1 również przyjmę, ale mniej chętnie
![]() z Twojej listy mam szampony w wątku, a także pędzel do różu sephory i poza wątkiem pędzel do różu the body shop ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
duzo oddam za krem bioderma oraz revlon colorstay
![]() ewentualnie zestaw 2 ale najbardziej interesuja mnie te 2 produkty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post31372980
http://instagram.com/ccamillac Edytowane przez Star90 Czas edycji: 2012-01-07 o 13:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Byłabym zainteresowana 1 lub 2 zestawem ale nie mam wątku wymiankowego. Podeślę Ci link na pw może wybierzesz coś dla siebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, dzieki za propozycje! Dam znac w poniedzialek co i jak - jutro czeka mnie wizyty w perfumerii ;-)
Mirosek, zastanowie sie - piekne rzeczy robisz, chociaz ja raczej powinnam sie trzymac listy ;-) Niemniej jakby co to najbardziej podobaly mi sie kolczyki ze zdjecia nr 6 i i komplet ze zdjecia nr 13 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Jak odstąpisz od listy to daj znać, może się dogadamy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Mon9
u Ciebie wypatrzylam The Oriental Gold BB Cream Plus 40g_Tube Type ale nie wiem czy mialabys ochote go wymienic za powyzsze zestawy ;-) ale akurat mam upatrzona tubke na ebayu i gdybys znalazla za niego cos na wymiane to byloby fajniej niz zamawiac ;-) zapraszam do mojego watku wymiankowego: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=507293 Buzki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jesli Twoja propozycja za zestaw pielegnacyjny jest aktualna to ja jestem chetna na taka wymiane ![]() Czekam na wiesci! ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Trzy zestawy kosmetykow do oddania za jedna rzecz z listy :-) STYCZEŃ
mowa o pędzlu skośnym do różu, tak? jasne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Naprawde?? Ojejku,zaskoczylas mnie,mialas tyle propozycji
![]() Wszystkie rzeczy sa aktualne,ale wlasnie zalozylam watek,wiec prosze zajrzyj tam i dobierz cos jeszcze,bo to wysylka do Usa-jesli to Cie nie zniecheca ![]() ![]() A oliwki sie nie pozbywaj,wrzuc do sloika dwa kubki cukru,zalej oliwka, dodaj sproszkowane gozdziki, troche kawy rozpuszczalnej i masz super peeling ![]() Edytowane przez ewicek83 Czas edycji: 2012-01-10 o 03:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jestes niesamowita! Wyprobuje Twoj sposob ;-) Co do przesylki do USA, to nie bedzie problemu pod warunkiem, ze uda mi sie calosc upchnac w 1 kg ;-) Powyzej tego koszt przesylki zaczyna byc zabojczy ;-) Ale chyba sie uda ![]() Dzieki za propozycje dobrania czegos - mam faze na roze, wiec jesli Blush Subtil bylby dostepny i zgodzilabys sie go oddac to chetnie przygarne ;-) Wypatrzyłam jeszcze w Twoim wątku Missha Perfect Cover. Na BB kremy też zaczęłam mieć fazę - a raczej koniecznie chcę jakiś wypróbować, bo może to właśnie dla mnie ;-) Więc zapraszam do mojego starego (ale ostatnio uaktualnionego) wątku - może coś Ci wpadnie w oczy w zamian za ten kremik i ew. Blush ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=507293 Tymczasem ściskam, która to godzina w Chicago? Pozdrowienia! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Kochana-roz jak najbardziej poleci do Ciebie,tylko wez pod uwage ze to mini,a nie pelnowymiarowka. Missha jest w powaznych negotkach,ale jesli zaczynasz przygode z bbcreamami i nie mialas zadnego to odleje Ci mojego BB cream Hot Pink z Skin79, klasyk,warto zaczac od niego.
Czyli podsumowujac-ode mnie pedzel RT, polowa Jungle, polowa Glisskur, roz Lancome i odlewka Hot Pink. Jesli na wszystko sie zgadzasz lub chcesz cos zmienic to smialo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||
Wtajemniczenie
|
Ewicku,
dzieki wielkie! Co do rozu to o pelnowymiarowke nie odwazylabym sie prosic ;-) A mini to i tak przemiły gest z Twojej strony, dzieki! Jestem zachwycona ![]() Co do BB creamu to faktycznie bedzie to moj pierwszy i probka mi z pewnoscia wystarczy do zapoznania sie z "idea" ;-) Bede Ci szalenie wdzieczna za Twojego "klasyka" ![]() ![]() Mnie taka wymiana jak ponizej jak najbardziej odpowiada. Rozumiem, ze Ty przygarniasz krem Bioderma Sebum Hydra, Yves Rocher – Mleczko nawilzajaco odzywcze, Garnier NutriDermist Kofeinowy Roll-on pod oczy, Nivea Creme, klasyczny niebieski w metalowym pudełeczku, 30 ml, Badger – Cynamonowy Balsam do ust i ciala, lusterko Donegal biale. Gdyby cos Cie zainteresowalo jeszcze z mojego drugiego watku, to daj znac ![]() A ja tymczasem pisze PW z adresem ![]() I usciskuje serdecznie! P.S. Gdyby Twoja przesylka okazala sie za ciezka (mam na mysli koszty przesylki zalezne od wagi) to spokojnie moge z ktorejs ciezkiej odzywki zrezygnowac, daj tylko znac ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Cytat:
Chyba cos namotalam - mialam wrazenie, ze interesuje Cie glownie 2 zestaw, czyli ten pielegnacyjny. On poleci do Ewicka, bo sie odezwala i bardzo sie ciesze z naszej wymianki ![]() Gdybys miala jednak ochote na pozostale rzeczy czyli kolorowke i lakiery w zamian za pedzelek Sephory to zapraszam. Pedzli do rozu mam akurat niedostatek, przy nadmiarze wszystkiego innego ;-) A jesli taka opcja nie za bardzo Cie interesuje to zapraszam do mojego watku wymiankowego: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=507293 Czekam na wiesci, zeby ewentualnie zamknac juz ten watek, jesli przygarniesz moje kosmetyki, albo pomeczyc Miroska o kolczyki, jesli ich nie przygarniesz ;-) ![]() Edytowane przez silencio Czas edycji: 2012-01-10 o 23:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Nie,z niczego nie dam Ci zrezygnowac
![]() ![]() ![]() Juz umylam pojemniczek na bbcream, starczy Ci na tyle,zeby sie przekonac,czy warto inwestowac w wieksze opakowanie ![]() Sciskam mocno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny,
zostaly jeszcze dwa zestawy do oddania - zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Mirosku,
Posiadaczki rzeczy z mojej wishlisty milcza - chcesz kolorowke i lakiery w zamian za ktores w wymienionych przeze mnie wzorow? Nie wiem, czy masz te rzeczy, czy musialabys je specjalnie zrobic? Daj znac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Bardzo chętnie
![]() ale to, co Tobie u mnie się podobało na chwilę obecną nie mam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
mirosku,
potwierdzam chec wymiany zestawu nr 1 z kosmetykami kolorowymi na kolczyki przez Ciebie zrobione ![]() szczegoly na PW ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:10.