![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 69 pkt / 100% pozyt.
|
Styczniowa wymiana u Aneczki:) H&M, Zara, New Look, LampaUV, Decoupage, dla dzieciNIEAKTUALNE
Witam w moim wątku ![]() Mam do zaoferowania kilka rzeczy na wymianę. Jeśli jesteś początkująca lub masz negatywa - wysyłasz pierwsza ![]() Odpisuję u Ciebie, Ty odpisuj u mnie. Jeżeli nic nie znajdziesz napisz chociaż "nic", szanujmy swój czas. Noszę rozmiar XS/S, numer buta 38 i takich rzeczy szukam. Kosmetyków raczej nie potrzebuje ![]() Czarny - dostępne Czerwony - wymienione
Edytowane przez aneczka2238 Czas edycji: 2012-03-06 o 19:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowa wymiana u Aneczki:) H&M, Zara, New Look, LampaUV, Decoupage, dla dzi
Ekoskórka Amisu Rozmiar 38, dobra też na 36 Stan bdb Sukienka AX Paris Jest cudowna Rozmiar 8 (36) Stan bdb Granatowe platformy rozmiar 38 kolor jak na ostatnim zdjęciu platforma wbudowana dodatkowe fleki NOWE Szare platformy rozmiar 37 platforma wbudowana dodatkowe fleki NOWE Niebieskie platformy rozmiar 37 platforma wbudowana dodatkowe fleki NOWE
Edytowane przez aneczka2238 Czas edycji: 2012-02-23 o 18:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowa wymiana u Aneczki:) H&M, Zara, New Look, LampaUV, Decoupage, dla dzi
Sweterek rękaw 3/4 Uroczy sweterek z rękawami na 3/4 Rozmiar 10/38, ale dobry też na 36 Stan db Śliczny sweterek Rozmiar s stan bdb Czarny sweterek Reserved Rozmiar S, na M też będzie ok Stan bdb Sweterek CROPP Rekaw 3/4, stan bdb (można by ogolić) Rozmiar S Sweterek ZARA Rozmiar z metki l, ale to S/M Stan bdb Bluza Terranova rozmiar S stan idealny Bluza CROPP rozmiar XS Stan bdb Długi Kardigan Clockhouse Rozmiar M, na S też pasuje Stan bdb Różowy kardigan Rozmiar 38/40 Kolor dużo żywszy niż na zdjęciu Stan bdb-
Edytowane przez aneczka2238 Czas edycji: 2012-01-14 o 07:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Sukienka h&m
Rozmiar 34, ale na 36 też będzie ok Stan bdb Spódniczka mini h&m Jest z "brudnego jeansu" Rozmiar 34, stan idealny Śliczna spódnica z kokardą Ołówkowa, stan idealny (przepraszam że nie wyprasowana ![]() miałam ją na sobie tylko raz na ok. 2 godz rozmiar z metki m, ale to zdecydowanie XS dla chętnych podam wymiary Sukienka floral takko Rozmiar 34/36 stan bdb Sukienka Japan style Rozmiar S Stan bdb Rozkloszowana spódnica h&m Rozmiar 36 Stan bdb Spódnica ICHI Z wysokim stanem Rozmiar XS stan bdb
Edytowane przez aneczka2238 Czas edycji: 2012-02-02 o 18:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Jeansy
Rozmiar 25 stan bdb Krótkie spodenki Rozmiar z metki 9-10 lat, ale to xs-s Z tyłu napis Babe Stan bdb Krótkie spodenki Marszczone, kieszenie po bokach Będą dobre na xs/s/m, dzięki gumie w pasie są rozciągliwe Fioletowe rurki Rozmiar S Na tylnej kieszeni ośmiornica z cekinów Stan bdb Samoprzylepne "koronki" otworzone, ale nie używane ![]() Pieczątki dekoracyjne dodatkowo "mazak" srebrny i złoty brokatowy nie używane Dwa mazaki metaliczne Raz maźnięte
Edytowane przez aneczka2238 Czas edycji: 2012-02-29 o 16:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Cieniutki sweterek River Island
Rozmiar 32, ale to 34-38 posiada małą, prawie niewidoczną plamkę, nie próbowałam sprać, więc nie wiem czy da radę zainteresowanym prześlę fotkę Tunika Stradivarius Guziczki przy rękawach Zdjęcie rozświetlone, kolor idealnie czarny Rozmiar S Stan bdb Marynarka Reserved Rozmiar 34 Stan bdb Imprezowa tunika Rozmiar chyba S/M ale to taki oversize Stan bdb Haft sutasz - cały zestaw do tworzenia biżuterii metodą tego haftu (kolory są przekłamane - zdjęcia robione przy sztucznym świetle) W skład wchodzą: *6szt filców - 3 czarne, białe, czerwone i niebieskie *sznurki sutasz -czarny, biały, turkusowy, czerwony, złoty beżowy, brązowy i zielony dla chętnych pomierzę ile cm mają * klej szewski * nić monofilowa przezroczysta (pierwotnie 1800m, ale trochę zużyłam) * cienkie igły * bigle złote (koloru), mam też koloru srebrnego *sporo koralików, małe w kolorach: srebrnym, złotym, turkusowym i czerwonym Będę wybredna, bo kosztowało sporo ![]()
Edytowane przez aneczka2238 Czas edycji: 2012-03-05 o 20:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Strój kąpielowy rozmiar xs stan bdb Strój kąpielowy rozmiar 34 Dostałam jako nowy, nie używałam Satynowy usztywniany stanik h&m 70A - apetyczna czekolada (zdjęcie zapożyczone) Cubus 75B (moim zdaniem A/B) Stan bdb Czerwony Rozmiar 34/75 Duuuuży push up Stan bdb Różowy
Rozmiar 36/80 Duży Push up Stan bdb Siwy w gwiazdki Rozmiar 36C Kupiony i przymierzony, niestety oderwałam metki Stan idealny Marks & Spencer 36C Nowy, tylko papierowa metka wygnieciona troszkę ![]()
Edytowane przez aneczka2238 Czas edycji: 2012-03-02 o 19:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Kurteczka Philip Russel
Rozmiar xs/s Długość 90cm Do wymiany zamek (brakuje tej części którą się zapina ![]() Stan bdb Ciepły płaszczyk Colours of the World Rozmiar 34/36 Długość 100cm Kolor jasno-pudrowy róż Stan bdb Rękawiczki z jednym palcem CROPP Do ogolenia Rękawiczki "skórzane" Stan bdb, nie chodziłam w nich ani razu, ale trochę leżały Koc z rękawami Możesz cała otulić się miękkim i ciepłym kocem, a jednocześnie mieć dłonie na zewnątrz, by wygodnie trzymać książkę lub kubek z herbatą. Umożliwiają to pomysłowe rękawy! Wykonany z polaru koc można prać w pralce. 180 x 137 cm nie używany, ale trochę poleżał w szafce ![]() Zestawy świeczek Wszystkie nowe
Edytowane przez aneczka2238 Czas edycji: 2012-03-02 o 19:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Balerinki rozmiar niby 39, ale to jest 38 długość wkładki 24,5cm Stan bdb Duża kosmetyczka
Może robić za torebkę W środku 3 kieszonki na zamek Stan bdb Nożyczki do cieniowania Raz użyte Mazak na plamy wystarczy nim popisać po plamie i usuwa ją ![]()
Edytowane przez aneczka2238 Czas edycji: 2012-03-02 o 19:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Woda toaletowa Eclat Weekend
Poczuj zew wolności dzięki nowej wodzie toaletowej Eclat Weekend. Fantastyczne połączenie aromatycznej czerwonej porzeczki i soczystej gruszki subtelnie przechodzi w wyrafinowany bukiet róży stulistnej i kwiatów wodnych. Aksamitna nuta brzoskwini i piżma poprowadzi Cię do romantycznej krainy pełnej niezapomnianych emocji. W sam raz na weekend! 50 ml NOWA Podkład Studio Artist Odcień Fair Nude Pożegnaj się na zawsze z lękiem przed ostrym światłem, przed którym nie ukryją się żadne niedoskonałości! Poradzi sobie z nimi kompleks Illuma Flair, który rozprasza światło, rozświetla cerę i nadaje jej doskonały, naturalny wygląd. Lekka formuła podkładu wspaniale sprawdza się na skórze i sprawia, że jest ona nawilżona, promienna oraz się nie błyszczy. SPF 15. 30 ml NOWY Maska do włosów z jedwabiem Profesjonalna Nawilża, regeneruje, chroni kolor 500 ml Raz użyta Odżywka i szampon Garnier Fructis Odżywki - 0k.50% Szamponu - ok. 75% Krem do ciała i dezodorant Paradise NOWE
Edytowane przez aneczka2238 Czas edycji: 2012-03-02 o 19:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Perfumowana woda toaletowa Giordani Gold 50ml NOWA
Krem do rąk i całego ciała Giordani Gold NOWY Błyszczyk Hello Kitty by h&m strawberry NOWY Żel do masażu silk & cashmere NOWY Woda toaletowa City Jungle 30ml NOWA Tender Care miodek waniliowy NOWE Cienie do powiek w ołówku very my kolor lilac metal NOWE Cień -brokat do powiek złoty, raz czy dwa uzyłam. Krem korekcyjno- pielegnacyjny (coś jak korektor) Pure skin hide&treat, uzyłam ze trzy razy Nawilżająco- rozświetlający balsam do Ciała SPF 15 - zostało ok 75% Modelująco - opalający krem do ciała, myslę że zostało ok. 40-35% Krem wygładzający włosy bez spłukiwania (zostało ponad połowa) Ogórkowy krem do ciała ok.70% Głęboko nawilżający krem do stóp raz użyty Galaretka z peelingiem Bellissimo secrets raz użyta Woda toaletowa Scentini Citrus Chill ok.80-85% Żółty lakier do paznokci raz użyty Jagodowy lakier do paznokci raz użyty Relaksująca sól do kąpieli Swedish Spa ok.80-85%Ozdoby do paznokci: - srebrne serduszka - małe różowe serduszka - małe żółte serduszka - granatowe gwiazdki - fioletowe kwiatki - srebrne cyrkonie - żółte gwiazdki - pudrowo różowe serduszka - żółte serduszka, puste w srodku - drobniutki srebrny brokat - brokat niebiesko-morski - brokat złoty - paseczki ala brokat zielone - brokat: fioletowy x2, złoty, brązowy, rudy, srebrny, jasnoniebieski, biały, różowy, czerwony, granatowy Crompton Claire "Dziewiarskie ABC Przewodnik" Od ściegów podstawowych po ażury, żakardy i warkocze Niepowtarzalne wykończenia podkreślą indywidualny styl dzianiny Dokładne opisy wykonania ponad 25 projektów z wykorzystaniem zaprezentowanych technik Ponad 100 propozycji klasycznych i nowych ściegów Na zdjęciach ukazane kilka ze stron ![]() Stan - jak nowa
Edytowane przez aneczka2238 Czas edycji: 2012-02-26 o 21:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Stanik w serduszka 75B (duże B, małe C)
Jest śliczny, mam z wymiany niestety na mnie za duży ![]() Golfik w drobne paski Brak metki ale pasuje na S/M Stan bdb Mgiełka H&M rozmiar 34 Mała wada, dla zainteresowanych ![]() Nowy żel pod prysznic Nowa farba do włosów Kolor jesienny liść Nowy krem do rąk Dwie śliczne opaski nowe Czarna i nude Koronkowe kokardy Niestety jak 95% opasek nie pasują na moją niekształtną głowę ![]()
Edytowane przez aneczka2238 Czas edycji: 2012-03-02 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Kombinezon Coccodrillo
Rozmiar 68 (3-6 miesięcy) ale chętnym podam wymiary, bo może pasować też na większe dziecko. Bardzo ciepły, porządnie wykonany. Dałam za niego 199zł, synek chodził w nim tylko 2 miesiące, więc nie oddam za drobiazgi. Stan idealny. Dodaję rękawiczki. Śpiwór do wózka Czarny, plamy winą aparatu Środek z owczej wełny Dookoła zapinany na zamek U góry jest ściągacz, można zrobić "kaptur" Stan bdb Buciki GEOX Rozmiar 24 Stan bdb- Kurteczka H&M Rozmiar 1,5-2 lata Na 2,5 też będzie ok Stan bdb Ciepła bluza "Tomek i przyjaciele" Rozmiar 98cm Polarowa kolory dużo bardziej intensywne niż na zdjęciu Stan bdb, mało używana Szlafrok "Bob budowniczy" Rozmiar 92cm Polarowy Stan bdb
Edytowane przez aneczka2238 Czas edycji: 2012-01-14 o 07:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Ubranka w rozmiarach 92-98cm
Pytać o szczegóły ![]() Buty rozmiar 26
Edytowane przez aneczka2238 Czas edycji: 2012-01-14 o 07:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Małgorzata Caprari "Kuchnia za trzy grosze"
(Prada ziół, przystawki, "zupki-bidule", dania jednogarnkowe, dania jarskie, parówki na wiele sposobów, dania rybne, jerzyny znane i nieznane, desery) Oda Tietz "Najlepsze ciasta z blachy" (ulubione ciasta z blachy, wyborne ciasta na proszku, słodkie przysmaki drożdżowe, serowe delicje, nie tylko na Boże Narodzenie, pożywne ciasta i inne wypieki, drobne smakołyki) Claudia Daiber "Tabele kalorii" Mały poradnik zdrowego żywienia Gerd Mietzel "Wpowadzenie do psychologii" (sposoby uprawiania psychologii i jej zastosowania, podstawowe problemy psychologii rozwoju, wiedza o czterech procesach poznawczych: o spostrzeganiu, o uczeniu się, o rozwiązywaniu problemów i o procesach pamięciowych, procesy motywacyjne, emocjonalne oraz sposoby radzenia sobie ze stresem, psychologia procesów społecznych, takich jak: spostrzeganie ludzi, powstawanie i rola uprzedzeń, zachowania konformistyczne itp.) Jonatan Dunkel "Apokalipsa" ( Czy nasza cywilizacja uniknie samozagłady, co czeka nas w trzecim tysiącleciu, jakie jest rozwiązanie zagadki tajemniczej liczby 666, czego dowiemy się z przepowiedni Nostradamusa) Małgorzata Carpari "Kuchnia Polska na każdy dzień roku" (20 codziennych jadłospisów, 5 piątkowych jadłospisów, 5 niedzielnych jadłospisów, Specjalne okazje, przepisy dodatkowe) Candace Bushnell "Seks w wielkim mieście" Michelle LaVigne "Porwani"
Edytowane przez aneczka2238 Czas edycji: 2012-01-14 o 07:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Woda toaletowa Delicacy, ubytek ok. 5-7ml z 50ml
opinie: http://pl.oriflame.com/products/prod...prodCode=22446 Woda toaletowa Sun, mniej niż połowa z 30 ml Tak pachną promienie słońca w letnie popołudnie. Na początek zachwyci Cię owocowy aromat olejku z kwiatów pomarańczy, świeżych jabłek i czarnej porzeczki, a następnie porwie zachwycająca zmysłowość kardamonu, frezji i konwalii. Cudownej mikstury dopełniają tajemnicze, aromatyczne nuty egipskiego jaśminu i piżma Strawberry sorbet (truskawkowy sorbet), Jessica Simpson, ok. 7ml/29,5ml Rock Angel by Ewa Farna, troszeczkę mniej niż połowa lub połowa ![]() Ten zapach odzwierciedla Twoją podwójną naturę - delikatną i subtelną z jednej strony, a z drugiej odważną i pełną temperamentu. Słodka, niewinna gruszka i romantyczna gardenia ujawniają się zaraz przed zuchwałymi nutami drzewa cedrowego, które pokazują Twoje drugie - figlarne oblicze. NOWA PROSTOWNICA Powłoka ceramiczna, nagrzewa się do 180'C, nie używałam, ale wg opinii w internecie dobrze prostuje włosy ![]() Krem do ciała Precious Moments, NOWY, 250ml Nadaje subtelny, połyskujący efekt ![]() Jeansy CLOCKHOUSE Niskie biodrówki Rozmiar 36 Stan bdb Nietoperz Rzeczywisty kolor to ciemnozielony Rozmiar S/M Stan bdb- Grubszy golf CHEROKEE Rozmiar 36 Stan bdb Tunika EVIE Ładny dekolt i 3 guzikczki Rozmiar 8 (36) Stan bdb Tunika HOUSE Rozmiar XS Stan bdb-- Sweterek ATMOSPHERE Kolor pudrowy róż Rozmiar 36/38 Stan bdb
Edytowane przez aneczka2238 Czas edycji: 2012-02-23 o 19:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Koszulka H&M
Rozmiar S Stan bdb- Sukienka NEW LOOK Idealna na lato Rozmiar 36 Stan bdb Nowa opaska z kokardką Stanik Primark Rozmiar 75C Ubrany raz i wyprany Stanik Primark Rozmiar 80B Ubrany raz i wyprany Nowy, srebrny pierścionek z cyrkoniami mały rozmiar Nowa spinka do włosów
Edytowane przez aneczka2238 Czas edycji: 2012-02-26 o 20:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za czarną kurteczkę https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1326524507 ???
![]()
konto na szafa.pl https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=444791 odpisuj u mnieciuszki - dokładka https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=552072 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=484484 ![]() ja odpiszę u Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Olejek na gorąco
do włosów suchych i zniszczonych NOWY 2szt Podkład Studio Artist Odcień Fair Nude Gliss Kur Magiczne serum- spray Maska do włosów z jedwabiem cos u mnie? ewentualnie czego szukasz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się u Ciebie kilka rzeczy :
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1326480542 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1326480917 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1326480917 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1326525122 znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
[ja chętnie przygarnę lampę z ozdobami, znajdziesz cioś?
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
cos u mnie za tregginsy ze wstawkami?
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
znajdziesz coś za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1326480542 lub https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1326480542 ?
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za eclat weekend?
![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1326480542
Cos za u mnie za?
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
hej znajdziesz coś u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1326480542 Tregginsy H&M Rozmiar 36 Stan bdb (ubrane max. 5 razy) odp u mnie proszę ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
coś za tregginsy ichi?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:16.