![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Sierpniowo Tally Weijl, Atmosphere, Bershka,Skóra
Można już pisać, opisy właśnie dopisuję
![]() Zapraszam do wymianki ![]() Zapraszam też do poprzedniego wątku ale pisać proszę tu ![]() Moja Wish -bluzy jesienne-zimowe! kosmetycznie poszukuję: -odżywka do paznokci Trind błyszcząca bądź matowa -zestaw pędzli (do pudru, podkładu, różu, cieni, szminki) -Sleek Make Up Paleta 12 Cieni BAD GIRL -Sleek Make Up Paleta 12 Cieni Sparkle Essence: -cień pojedynczy- 22 blockbuster -cień pojedynczy- 01 chill out -cienie poczwórne- 01 XOXO -cienie poczwórne- 07 over the taupe -smokey eyes- 01 so what?! -stay all days longlasting- 06 rock chick -stay all days longlasting- 09 for fairies -liner we flamastrze 2in1 -kredka i love rock glossy -pędzelek do cieni -pędzelek do smokey eyes -błyszczyk XXXL- 22 nude kiss -konturówka do ust- 07 cute pink -transparentny puder fix&matte! -souffle touch blush- 20 frozen strawberry -rozświetlacz do ciała sun club- 01 blondes- lighter skin Limetka 'A New League' -cień- 01 my caddy in the wind Limetka 'Fruity' -cień- 01 peach beauty Limetka 'Marble Mania' -błyszczyk- 01 coral whirl -błyszczyk- 02 peach and mix -róż marble mania Limetka 'Legends Of The Sky' -szminka- 01 I Am A Aviator Bell: -Cień- Satin Mat 140 Biały -Cień- Satin Mat 141 Czarny -Cień- Satin Mat 150 Fioletowy -Poczwórne cienie z bazą- 402 -Poczwórne cienie z bazą- 403 -Podwójne Fashion&Pearly- 602 biało-czarne -Szminka-Błyszczyk Glam&Sexy- 045 -Błyszczyk Milk Shake- 09 -Błyszczyk Milk Shake- 10 -Błyszczyk Royal Glam- 060 -Konturówka do ust Precision- 08 Avon: -Planet SPA Serum rozświetlające do twarzy Sake&Ryż -Planet SPA Maseczka peelingująca Sake&Ryż -Planet SPA Ampułki Sake&Ryż -Planet SPA Aksamitny Eliksir Szampan&Tajski Kwiat Lotosu -Planet SPA Mus Masło Shea&Trufla Czekoladowa -Planet SPA Olejek do włosów Turecka Łaźnia -Rozświetlające perełki do twarzy -Lśniąca szminka Ultra Color Rich- Apricot Glamour -Żel Senses Blissful -Cień podwójny ColorTrend- Glamour Ice -Uniwersalny balsam Naturals Bawełna&Brzoskwinia -Szminka pielęgnacyjna Anew -Iskrzący balsam do ust ColorTrend Twinkle Yves Rocher: -Rewitalizująca maseczka z owocem granatu z Hiszpanii -Peeling roślinny Les Gestes D'Institut -Podwójna maseczka przywracająca blask Les Gestes D'Istitut -Maseczka odświeżająca z wyciągiem ze skórki cytryny -Błyszczyk Sexy Pulp- Indyjski Róż -Puder sypki Couleurs Nature- Transparentny róż -Płukanka octowa z malin -Balsam odbudowujący na zniszczone końcówki -Un Matin Au Jardin Kwiaty Cytrusów EDT -Un Matin Au Jardin Róża EDT -Woda Kolońska Werbena Edytowane przez Lencia00 Czas edycji: 2012-08-25 o 21:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sierpniowo Tally Weijl, Atmosphere, Bershka,Skóra
1. Kurtka z ekologicznej skórki biała XS-S
noszona parę razy, nadaję się do czyszczenia (miejscami pożółkła , ściągacz przybrudzony z tego co wiem powinno zejść w pralni chemicznej) bardzo fajna ale na mnie już przyciasnawa za inną kurteczkę czarną bądź bluzy jesienno-zimowe dłuższe najlepiej ![]() Edytowane przez Lencia00 Czas edycji: 2012-08-25 o 16:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
2. Bluzeczka w kratkę BUTIK stan bdb+ rozm.M
3. Bluzeczka czarna w kratkę stan bdb+ rozm.XS (quench) 4. Bluzeczka szara w kratkę BERSHKA stan nowa bez metek rozm.XS 5. Nietoperz stan bdb rozm.XS 6. Bolerko HOUSE bdb- rozm.XS 7. Kamizelka FOREVER18 bdb- rozm.XS Edytowane przez Lencia00 Czas edycji: 2012-08-26 o 11:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
8. Buty ATMOSPHER stan nowe z jedną metką skórzaną (bez metki cenowej) z wymianki mam za chude kostki :P dobre na 23cm stopę
9. Legginsy TALLY WEIJL mała wada takie już dostałam, z wymianki nie noszone wgl stan bdb oprócz tej wady rozm.M Edytowane przez Lencia00 Czas edycji: 2012-08-25 o 17:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
10. Spodnie bdb- rozm.M
11. Spodnie z żółtą nitką cel-nowe nie noszone rozm.XS 12. Spodnie Skinny bdb rozm.XS Edytowane przez Lencia00 Czas edycji: 2012-08-25 o 17:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Dokładka 26.08
13. Kabel USB z komputera do komputera nowy 14.Avon, błyszczyk 24k Gold, Pink 15. Baletki Atmosphere NOWE! Rozmiar 38 jednak będą pasować na stopę o dł 23cm 16.Blister CelluOFF świeże data do 2015 NOWE! 17.Yves Rocher, Evidence poj.wyjściowa 75ml zostało ok.40% 18.Okulary noszone pare razy 19. Avon, Zestaw biżuterii naszyjnik+kolczyki z perełkami NOWE! 20.Naszyjnik z fioletowym kamieniem Edytowane przez Lencia00 Czas edycji: 2012-08-26 o 17:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
7
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
coś za biała eko ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Podobalo Ci sie u mnie kilka kosmetykow, podasz mi wymiary tej bluzeczki?
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1345911878 Ma jakies wady, slady od antyperspirantu pod pachami? Wydaje mi sie, ze na fotce widze cos bialego.
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
nic
![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
To moze tylko na fotce tak wyglada.
A moge prosic wymiary?
![]() |
#16 |
Zadomowienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
może być za :
17.Avon, Krem do rąk Mleko i Miód NOWY! i 16.Avon, Peeling do ciała Lagoon NOWY!
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
8. Buty ATMOSPHER stan nowe z jedną metką skórzaną (bez metki cenowej) z wymianki mam za chude kostki :P dobre na 23cm stopę
coś u mnie?
![]() |
#18 |
Zadomowienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
no to niestety podziękuję- odezwij się jak będziesz robić dokładkę
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Nic niestety
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
Nic, dziękuję
![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
U Ciebie podobają mi się te rzeczy :
Szminka pielęgnacyjna Anew Balsam odbudowujący na zniszczone końcówki ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Rzeczy z 1 postu ![]() ![]()
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
nic nie znalazłam
![]()
Życie składa się ze spotkań i rozstań. Ludzie pojawiają się w twoim życiu każdego dnia,witasz się z nimi,potem żegnasz. Niektórzy zostają kilka minut,inni kilka miesięcy,może rok,a czasem całe życie. ALE ZAWSZE ODCHODZĄ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Musze sie zastanowic, ok? dam znac najpozniej jutro.
---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Spoko, jesli wymienisz z kims innym to daj znac ![]()
![]() |
#27 |
Are you talking to me?!
|
Może być czarna
![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Ok, to zapraszam na pw ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:21.