|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
biała bokserka, push-up , spódnica, spodenki , strój kąpielowy
Witam ,tutaj znajduje się lista rzeczy ,których szukam, w zamian oddam to co w wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=607825 , w najbliższym czasie zrobię jakąś dokładkę
![]() Nosze rozmiar xs, spodnie nawet xxs Szukam: spódnica bandażowa biała, pudrowa, czarna ,kremowa xs/s ![]() biała bokserka , biała koszulka na grubych ramiączkach xs/s w każdej ilości stanik push-up wyłącznie biały krótkie spodenki najlepiej jakieś kolorowe spódnica bombka mini spódnica falbanki/koronka mini koszula w kratkę bikini najlepiej powiekszające biust cienie do powiek cieliste, brązy żakiet z wywjanym mankietem 3/4 nowe majteczki najlepiej z koronkami również mile widziane perfumki np puma jam, playboy czerwone, inne, które nie są zbyt słodkie i duszące, bo takicc nie znoszę to co pogrubione , to najbardziej mi obecnie potrzebne i bardzo zalzeży mi na rzeczach ze zdjęć jak nie znajdziecie nic w wątku, za coś na czym mi bardzo zależy mogę pogrzebać poza wątkiem
Edytowane przez aga12174 Czas edycji: 2012-05-07 o 19:03 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: biała bokserka, push-up , spódnica, spodenki , strój kąpielowy
U mnie bluzeczki na grubych i cienkich ramiączkach (też biała) i kostium.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
U mnie szorty
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie białe push up'y
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:48.