![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
lipcowa dokładka! dużo różności, kolorówka, pielęgnacja, zapachy
Witam w kolejnym wątku wymiankowym. Nie będę ukrywać, że zależy mi na pozbyciu się jak największej ilości rzeczy- mogę się więc wymieniać nawet za drobiazgi.
Aktualna lista na lipiec ![]() Wszystkie kosmetyki zostały zakupione w polskich lub angielskich drogeriach. rezerwacja dokładka rzeczy wymienione usuwam z listy *nie muszę się pozbywać, więc wymienię na coś fajnego wymienię make up boxa pretty pink na paletkę sleek (original / storm / oh so special) box nowy, zakupiony w marcu tego roku, kilka kolorów swatchowanych na ręce. Jak dla mnie za dużo kolorów, a ja się malować nie umiem :P Wymienię: PIELĘGNACJA 1. Heathcore&Ivory bath&body hand cream blueberry and white tea – na próbki (uszkodziłam opakowanie przy otwieraniu przesyłki) 2. Nivea, Soft, krem intensywnie nawilżający 45/50ml 3. Oriflame swedish spa purifying face mask, 40/50ml (może więcej) 4. Avon naturals juicy watermelon, hand & body lotion - arbuzowy balsam, 120/200ml 8. Dead sea products mineral care spa body butter vanilla 300ml (maźnięte) 9. John Frieda Radiant Red Color Keep Anti-fade Shampoo 250ml x2 10. Avon naturals, daily hair refresher cherry blossom 120/150ml 13. Avon natuals, shower gel pomegranate & mango 180/200ml 14. Tołpa huminea, lekki krem nawilżający, metalowa tubka, ciężko mi ocenić zużycie, jakieś 15-20ml/40 16. Revivagenix, pro collagen serum 20/30ml 17. Revivagenix, lumisol 30ml MAKIJAŻ 1. Essence, błyszczyk do ust Vampire’s Love kolor 01 Bloody Mary 8,5ml *3. Lancome juicy tubes 10ml (tylko testowany) kolor taki brzoskwiniowy :P - najchętniej za Clinique Superbalm Moisturizing Gloss 4. Smart girls get more lip gloss, 7ml 5. Chanel Sublime de chanel mascara miniatura- dużo nie zostało, ale wystarczy do testów lub jeśli ktoś szuka szczoteczek 7. Paletka revlon: policzki, usta i oczy taka: http://1.bp.blogspot.com/_UTRLrETO4k...0/DSC01281.jpg maźnięta 8. Cantare rozświetlacz, maźnięty 9. Cantare róż do policzków, maźnięty 10. mini cienie w kremie i błyszczyki (róże, fiolety), maźnięta, firmy nie znam- w opakowaniu bezbarwnym 11. Kamuflaż art-deco, końcówka, ale do przetestowania (kolor 03 chyba) 12. Lemax, cienie błękit granat, maźnięte 13. Essence, sos nail savers, 6/7g 14. BM beauty mineral blush kolor peachy glow, tylko sprawdzenie koloru, 1g 15. The body shop, lip & cheek stain, kolor 01 (?) 16. Yves rocher, cienie do powiek, kolor popielaty taki: http://www.yves-rocher.com.pl/cien_d...ek_polyskujacy tylko maźniety 18. Golden rose, lakier do paznokci kolor 220 (piękny perłowy fiolet) 11ml 19. Estee lauder artist's eye pencil kolor 01 softsmudge black z gąbeczką, długość 11cm 20. Guerlain divinora crayon pour les yeux, kolor 03 brun, długość 10cm 21. Avon, by jilian dempsey, professional kohl, kolor śliwka, długość 11cm 23. Avon glimmerstick diamonds, eye liner, sparkling silver, długość rysika 3,3 cm 24. Paletka magnetyczna mary kay Próbki ZAPACHY: najchętniej na 10ml Lalique Fleur de cristal, Hermes Un Jardin En Mediterranee lub czegoś zapierającego dech :P 1. Trussardi Trussardi for Woman 2. Chloe mini atomizer (została ¼) 8. Avon Just Play for Him 10. Puma Jamaica Man 12. Givenchy Pour Homme Blue Label, mini atomizer 13. Boss (poza tym nie ma żadnego info) 14. V/S by Versace 15. Avon, Perceive for men 16. Salvador Dali 17. Hermes, Terre D'Hermes- 1,5 ml 18. Etro, Dianthus - 1,6 ml 19. L'Artisan Parfumeur, Dzing! - 1ml 20. Frapin, 1697 - 0,5 ml 22. O. Durbano, Amethyste 0,7 ml [j/w] 23. Amouage, Gold Woman EDP - 1 ml [j/w] 24. Regal, Boadicea the Victorious - 1,6 ml 25. Atelier Cologne, Vanille Insensee - o,3 ml 26. Molinard, 160 - 0,5 ml 28. Chopard, Madness - 0,3 ml 29. Amouage, Opus IV - 0,8 ml 30. M. Micallef, Hiver - 0,3 ml 32. Chloe intense edp zostało 0,3ml 33. Chanel Chance jakieś 0,5ml 34. Aire loewe sensual edt 2ml 35. Dior j'adore1ml 36. Miss dior cherie edt 1ml 37. Lolita Lempicka si lolita 0,3/08ml 38. Lolita Lempicka l'eau en blanc edp 0,2/08ml ZAPACHY odlewki (uwaga! Chwilowy brak atomizerów/ fiolek. Odlewki tylko po uprzednim przesłaniu atomizerka) 1. Giorgio Armani, Acqua di Gio dla kobiet 2. Lalique, Amethyst 4. Yves Rocher, Zielona herbata 5. Yver Rocher, Un matin au jardin Róża 6. Yves Rocher, Un matin au jardin Kwiat cytrusów INNE 1. Elle EN numery: 2009 June, July, August, September, November, December 2010 January, February, March, April, May, June, August, October 2011 July 2. Vogue EN numery: 2009 June, July, August, September, November, December 2010 January, February, March, April, May, June, August 3. Filmy z kolekcji magazynu Film: Piknik pod wiszącą skałą Lolita Czego pragną kobiety Piąty element 4. Stojące lusterko, drewniana rama ręcznie robiona, czerwono-granatowa WISH ogólnie: balsamy do ciała- intensywnie nawilżające, ale nieapteczne, chętnie próbki i odlewki do testowania kremy nawilżające do twarzy- najlepiej do cery z problemami peelingi (również do twarzy), bardzo chętnie pilingi solne do ciała odżywki do paznokci odżywki do rzęs kosmetyki dla mężczyzn szczegółowo: produkty the sanctuary produkty soap&glory produkty barry m odżywka do paznokci trind żel do mycia twarzy la roche posay effaclar biała kredka do linii wodnej oka próbka podkładu guerlain parure aqua kolor 02 ![]() błyszczyk Clinique Superbalm Moisturizing Gloss tonik do cery z problemami (może być miniatura) krem i piling do stóp - póbki, próbeczki, odlewki- szukam czegoś dla siebie Mile widziane próbki, odlewki i końcówki do testowania Edytowane przez cocaron Czas edycji: 2012-07-09 o 16:18 Powód: zaznaczenie rezerwacji |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: dużo różności, błyszczyki, lakiery do paznokci, john frieda
Parę rzeczy widzę u Ciebie -> min Aqua di Gioia i Little White Dress i inne drobnostki -> zerkniesz do mnie?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=606412
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Oh Ty, ukrywałaś jeszcze jeden szampon friedy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za :
1. Giorgio Armani, Acqua di Gio dla kobiet 25/50ml lub odlewkę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
znajdziesz coś u mnie za krem do rąk L'Occitane, tusz lancome lakiery do paznokci?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
1. John Frieda Radiant Red Color Keep Anti-fade Shampoo 250ml
1. Giorgio Armani, Acqua di Gio dla kobiet 25/50ml Nowa kosmetyczka- kuferek z Yves Rocher 3. Giorgio Armani, Code dla kobiet 4. Yves Rocher, Zielona herbata 5. Calvin Klein, Obsession for men / może być całość: 125ml 6. Tonino Lamborghini Feroce / może być całość: 60/57ml Coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
To jak mi podpasuje to będę Cię męczyć o następne, hihi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Aktualne S&G - ta druga, napoczęta sztuka
![]() A ta sól - mrrrr ![]() TO teraz co jeszcze bym chciała: Giorgio Armani, Acqua di Gio dla kobiet 25/50ml albo odlewkę?? 6. Avon Little White Dress EDP Vichy LIFTACTIV RETINOL HA NIGHT Anti-wrinkle pluming care 1,5ml 2. Clinique Moisturize Hydrater 1,5ml x2 Uff jeśli nie znajdziesz odpowiedniej ilości rzeczy w wątku, pytaj proszę, może mam i oddam ![]()
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
7. Lancome, Hypnose waterproof mascara, otwarta w styczniu, pojęcia nie mam ile zostało ale jakieś 2-3/6ml raczej jest
3. Durex, Play Słodka Truskawka, żel intymny 50ml (otwarte miesiąc temu, powąchane, nieużyte) *4. Eucerin, Kojące mleczko do ciała 12% Omega 230/250ml 1. Yves Rocher, Couleur nature, Teint fluide zero default, kolor Rose 100 10/30ml 6. Inglot, paletka cieni 5 kolorów: 373 matte (01.11), 371 matte (01.2012), 60 amc (10.11), 84 amc (11.11), 384 matte (12.11) 9. Boss Orange - próbka 4. Stojące lusterko, drewniana rama ręcznie robiona, czerwono-granatowa - masz może zdjęcie ? Coś u mnie ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
A co Ci się podoba? Bo ja bym w zasadzie przygarnęła jeszcze Biosilk i Armaniego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
a może szukasz czegoś jeszcze? bardzo mi zależy na tych lakierach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
hej coś u mnie za
John Frieda Radiant Red Color Keep Anti-fade Shampoo 250ml wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post33727488 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Mogę zrobić próbki z:
S>he Fab Pore 15 Minute Facial Peel ( Maseczka oczyszczająca pory (polecam) Tołpa Hydrativkrem d/twarzy Dermedic Hydrain2 Ziaja peeling enzymatyczny Calma Ziaja peeling różany Yves Rocher Peeling Tradition de Hammam - mogę ewentualnie cały oddać nowy - mam w zapasie Eveline - serum do biustu - mam jedno w zapasie i jedną końcówkę Eveline - ta sama seria do pośladków - mogę oddać, mam 1/2 opak jeszcze parę zapasów... maseczka z Avonu Dead Sea na odlewkę (powiedzmy dubel Sanctuary) mogę dać małą próbkę Cernora XO - właśnie zaczynam nowe opak, a krem jest w malutkich tubeczkach Ziaja - termoaktywne antycell (czerwone opak) - raz używane, mogę oddać Boots - Conditioning Clay - zielona glinka - na odlewkę Sanctuary Charcoal Detox Mask - na odlewkę a btw naturalna? olej z róży rdzawej, z malin, kocanki? nie chcesz? ehh a minerały to mów, co byś chciala, bo nie wypiszę do jutra...
![]() |
#16 |
BAN stały
|
Coś u mnie za:
7. L’Occitane, Velvet hand cream, Rose 4 Reines 30ml 8. Revlon Nail Enamel kolor Rock Star 7,5ml 6. Velvotan, the self tan applicator mitt- rękawica do nakładania bronzera/ samoopalacza ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
wmasowuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
A jakie by Cie interesowały? Mam ich naprawdę dużo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Czyli wymieniałybyśmy się:
SOAP & GLORY Greatest Scrub of All - kilka razy używany S>he Fab Pore 15 Minute Facial Peel - próbka (to jest stałej konsystencji - i naprawdę niezłe) Tołpa Hydrativkrem d/twarzy - z 10 ml Ziaja peeling różany - mogę oddać w sumie to, co zostało, i tak nie wiem, ile w środku ![]() Yves Rocher Peeling Tradition de Hammam - może być ten aktualnie używany - to byłoby z 75-100 ml (tzn ok. połowy opak) Eveline - serum do biustu - stykłaby końcówka - ok Sanctuary Charcoal Detox Mask - na odlewkę - ok za: sól - ile dasz Giorgio Armani, Acqua di Gio dla kobiet 25/50ml - wzięłabym całe, może być? 6. Avon Little White Dress EDP Vichy LIFTACTIV RETINOL HA NIGHT Anti-wrinkle pluming care 1,5ml 2. Clinique Moisturize Hydrater 1,5ml x2 Pasowałoby Ci tak? ---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ---------- Yay, no to wymianka ![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
zapraszam do mnie
![]()
![]() |
![]() |
#23 | |
BAN stały
|
Cytat:
7. L’Occitane, Velvet hand cream, Rose 4 Reines 30ml 8. Revlon Nail Enamel kolor Rock Star 7,5ml 6. Velvotan, the self tan applicator mitt- rękawica do nakładania bronzera/ samoopalacza I za nie mogłabym oddać fuksjowy kardigan z Atmo i masło do ciała New Era. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za 5. Calvin Klein, Obsession for men / może być całość: 125ml?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Podoba mi się:
Sephora Metallic Nail Polish kolor M05 Fusion 4/5ml Lancome, Hypnose waterproof mascara, otwarta w styczniu, pojęcia nie mam ile zostało ale jakieś 2-3/6ml raczej jest Rimmel, I love lasting finish, kolor 030 double decker red 7/8ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie kilka rzeczy u Ciebie znajdziesz cos u mnie?
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
hej fotka balsamu VS jest już dodana u mnie w wątku,przepraszam za jakoś ale chwilowo nie mam sprzętu więc jest to co jest.zapraszam do mnie
wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post33727258 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś za męskie Obsession i ew. krem Neutrogena do stóp
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:31.