![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Inglot, Sephora, Bourjois, Clinique, Yves Saint Laurent, Avon, OriflameWitam na wymiankowym wątku na CZERWIEC 2012 Proszę o odpisywanie u mnie, jeżeli chciałabyś zobaczyć jakieś dodatkowe zdjęcia pisz na PW. Wysyłam tylko poleconym priorytetem i oczekuję tego samego od Ciebie ![]() Nie proponuj mi proszę kosmetyków Avon lub Oriflame. ![]() Poszukuję: Lakierów do paznokci w ciekawych kolorkach: fiolety, brązy itd. (wszelakie czerwienie odpadają) Podkładów dla dość jasnych karnacji Pudrów matujących Cetaphil lotion Płyny micelarne Bourjois, Bioderma i inne Pomadek "nude" Lactacyd Femina Biovaxy Amla Peelingi do twarzy i ciała Załącznik numer 1 - Pomadki - > INGLOT nr. 262 b. jasny beż > AVON "Red Hot Lips" krwista czerwień (użyty zaledwie 3 razy) > AVON "Never So Nude" delikatny złoto brąz > AVON "Soft Pink" róż z balsamem do ust > AVON "Pink Kiss" delikatny róż (użyta raz) Załącznik numer 2 - Balsamy, błyszczyki - > H&M Strawberry Cupcake (użyty kilka razy) > H&M Fresh Lime (użyty kilka razy) > INGLOT Strawberry (użyty raz) > AVON "Mocha Latte" delikatny brąz (kilka razy użyty zostało spokojnie 5 ml z 6 ml) - dokładka z dnia 16.06) Załącznik numer 3 - Perfumy, mgiełki, próbki - odlewki - > Yves Saint Laurent EDT Seria Limitowana dla ELLE 90 ml (zużycie widoczne na zdjęciu) dokładam oryginalne pudełko - wymienię tylko na inne perfumy (nie Avon czy Oriflame) > Oriflame, Amethyst Fatale Miniaturka 4ml (nowa, nie używana) > Avon, Sassy Swirls EDP Vanilla Bean 15 ml słodka wanilia (zużycie ok. 25 %) > Gucci by Gucci EDP - odlewka do pojemniczka widocznego na zdjęciu obok flakonu > Kenzo, Flowerby EDP - próbka 0,7 ml > Herve Leger Femme (for Avon) EDP - odlewka do pojemniczka widocznego na zdjęciu obok flakonu. PS. Mogę się wymienić na inne perfumy za flakon > Avon, Infinite Moment EDT - odlewka do pojemniczka widocznego na zdjęciu obok flakonu > Avon, Perceive EDT - roletka 9 ml (zużycie widoczne na zdjęciu) - dokładka z dnia 16.06 Załącznik numer 4 - Kremy do twarzy - >Clinique - Superdefense SPF 25 (Very dry to dry - typ 1) (zużycie 85 % - pozostało tyle ile na naprawdę sporą próbkę) leci do: Ruda_kita > Avon, Solutions SPF 15 (zużycie ok 25%) Załącznik numer 5 - Kremy do rąk, balsamy do ciała - >Oriflame, Milk and Honey balsam do rąk z pompką (zużycie ok. 45%) >Dairy Fun, Body Balm Coconut (zużycie ok 20%) >Avon, Planet Spa, African Shea Butter - (zużycie - spokojnie zostało 50%) >Eveline, Slim Extreme 3D SPA - Serum intensywnie wyszczuplające + ujędrniające antycellulit (zużycie ok. 40%) >H&M Cuticle & Nail Cream - Krem do skórek i paznokci, ładnie pachnie gruszką - opakowanie 15g (zużycie 10%) > Sephora, serduszka do kąpieli z olejkiem - 13 sztuk > AA, Kokosowe masło do ciała - próbka widoczna na zdjęciu >Irena Eris, Krem do masażu - próbka widoczna na zdjęciu Załącznik numer 6 - Włosy - > Wellaflex, Krem Prostujący Włosy, Stylizacja na gorąco (zużycie ok. 50%) > Rossmann, Isana - woda brzozowa (zużycie widoczne na zdjęciu) leci do: joanwi >L' biotica, Biovax, Serum wzmacniające A+E - próbka 1,5 ml Załącznik numer 6.6 - Makijaż - > Sephora, kredka do oczu nr. 511 (zużycie - zatemperowana raz) >Inglot, AMC Multicolour System - puder rozświetlający nr. 84 (użyty tylko kilka razy, znikome) > Essence, Stays On and On - tusz do rzęs łatwo zmywalny pod ciepłą wodą (używany codziennie przez ok. 2 tygodnie) > Bourjois, Flower Perfection nr. 53 jasny beż (gąbeczka nie używana, zużycie 10%) leci do: Syslo >Oriflame, Visions - cienie wkłady (zużycie znikome) kolory: Angel (waniliowo-żółty) Spicy (rdzawo-rudy) Lovely (zielonkawo-niebieski) > Sephora, Silikonowa baza pod makijaż - 3 x próbka 1,5 ml = 4,5ml (jedna próbka starcza mi na ok. 3 użycia) Zostały 2 - jedna z trzech leci do joanwi >Sephora, Light Veil Foundation - medium 30 - 2 x próbka 1,5 ml - 3ml Załącznik - Lakiery do paznokci, odżywki > Avon, Nail Experts Lemon Fortifier 12ml - wzmacniająca odżywka do paznokci z cytryną i eukaliptusem (zużycie widoczne na zdjęciu) > Miss Sporty, Quick Dry 024 delikatny perłowy róż 7ml (użyty raz) > Golden Rose 103, 5ml - (użyty raz) Załącznik - Makijaż - zdjęcia patrz post #61 Cały załącznik jest dokładką z dnia 16.06 --> KLIK! > Avon, Extra Lasting Mascara 7 ml (użyty kilka razy) > Avon, Sunkisses 2in1, bronzer w musie - nadaje się na powieki i na policzki > Inglot, Cream Foundation - Podkład równoważący nr. 27 (zostało 45% z 30 ml) > Inglot, Puder Transparenty Matujący nr. 210 (zostało 25%) chętnię wymienię na inny puder matujący, na próbę > Inglot, Cień do powiek PRO 5 AMC Shine nr. 133 > Inglot, Cień do brwi PRO 5 nr. 563 (spokojnie nadaje się do makijażu powieki) > Inglot, Cień do powiek - pigment AMC nr. 37 - dla zainteresowanych swatche wysyłam na maila > Inglot, Pędzel do makijażu tzw. kulka 80HP - wymienię się tylko na inny pędzel Edytowane przez delilahinsomnia Czas edycji: 2012-06-18 o 08:59 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Inglot, Sephora, Bourjois, Clinique, Yves Saint Laurent, Avon, Oriflame
cos u mnie za:
>Inglot, AMC Multicolour System - puder rozświetlający nr. 84 (użyty tylko kilka razy, znikome) ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Witaj
![]() Znalazłabyś coś u mnie za podkład Bourjois i rozświetlacz inglota? ![]() ? ![]() Z Twojej wish mogę poszukać lakierów, tylko napisz jakie kolory Cię interesują oraz mam pomadkę Nude z Inglota 263 (widzę, że wymieniasz 262, ta moja jest chyba odrobinkę ciemniejsza) pozdrawiam ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
zerknij do mnie
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie w obu wątkach za puder rozświetlający inglota i błyszczyk ?
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
cos za elle
![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
witaj,
coś za oriflame, Amethyst Fatale Miniaturka 4ml (nowa, nie używana) i Milk and Honey balsam do rąk z pompką (zużycie ok. 45%)o
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
coś za?
> Oriflame, Amethyst Fatale Miniaturka 4ml (nowa, nie używana) >Dairy Fun, Body Balm Coconut (zużycie ok 20%) U mnie pomadka capuccino nowa zafoliowana z avonu.
![]() |
#18 |
BAN stały
|
H&M Strawberry Cupcake (użyty kilka razy)
> H&M Fresh Lime (użyty kilka razy) > INGLOT Strawberry (użyty raz) > Oriflame, Amethyst Fatale Miniaturka 4ml (nowa, nie używana) > Avon, Sassy Swirls EDP Vanilla Bean 15 ml słodka wanilia (zużycie ok. 25 %) Załącznik numer 4 - Kremy do twarzy - >Oriflame, Milk and Honey balsam do rąk z pompką (zużycie ok. 45%) >Dairy Fun, Body Balm Coconut (zużycie ok 20%) cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
>Inglot, AMC Multicolour System - puder rozświetlający nr. 84 (użyty tylko kilka razy, znikome) ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za milk&honey z Ori oraz Oriflame, Visions - cienie wkłady (zużycie znikome) kolory: Angel (waniliowo-żółty) Spicy (rdzawo-rudy) Lovely (zielonkawo-niebieski)
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
Kochana, ale taka wymianka jest dla mnie nieopłacalna, nie widzisz nic innego
![]()
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za rozświetlacz Inglot?
poza wątkiem mam sporą ilość lakierów do paznokci, jeśli byłabyś zainteresowana, daj znać jakie kolory Cię interesują ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
coś za rozświetlacz i perfumki YSL?
Mam nieużywany piling tropikalny do ciała, nieużuwany piling do twarzy Lirene (zapasowa tubka), pomadkę nude nyxa (przetestowana tylko) i piling żurawinowy z body szopu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Photoready już negocjuję w innej wymiance i nie wiem, czy nie wymienię
![]() A nie chciałabyś Colorstay? Bo też mam w wątku ![]() Albo coś innego? Jeżeli nie to chętnie wymienię tonik na ten puder z Inglota ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Coś za:
> Yves Saint Laurent EDT Seria Limitowana dla ELLE 90 ml (zużycie widoczne na zdjęciu) dokładam oryginalne pudełko > Avon, Nail Experts Lemon Fortifier 12ml - wzmacniająca odżywka do paznokci z cytryną i eukaliptusem (zużycie widoczne na zdjęciu) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Niestety podoba mi się tylko elle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:40.