![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Listopadowy kosmetyczny wątek: alverde, ecotools, tbs, revlon i inne!Witam w najnowszym wątku kosmetycznym! Koralowego lakieru do paznokciSzukam: Błękitnego lakieru do paznokci bialych rurek skorzanych rurek Szminkę Eveline Aqua Platinium 417 the balm downboy perfum Calvin Klein Truth, Lolita Lempicka Eau De Desir oraz Byredo Bal d'Afrique oraz carolina herrera vip (zlote) moga byc odlewki Edytowane przez asullka00 Czas edycji: 2012-12-30 o 18:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowy kosmetyczny wątek: alverde, ecotools, tbs, revlon i inne!
CLARINS LIP COLOUR TINT 05 SZMINKA POMADKA JEST JEJ 2 CM
Bareminerals Pretty amazing Odcień vivacious Kolor bez żadnych drobinek, mocno napigmentowany, świetnie się utrzymuje na ustach. poj 2 ml, mam z wymiany- nie moj kolor, poprzednia osoba napisala, ze uzyty 2,3 razy, ja tylko sprobowalam Paese mgła pudrowa, odcień mglisty poranek, użyłam max 5 razy The Body Shop Vitamin E Tinted Moisturiser Lotion http://www.thebodyshop.co.uk/shop-by...er-lotion.aspx Odcień natural, to jest chyba krem koloryzujący, ciężko określić ile go zostało myślę, że ponad 60& Ecotools pędzel do korektora - mój jest mini nie ma Sally Hansen pędzel do cieni Elf Pedzel do podkładu Stipple Brush Elizabeth Arden Checkcolor róż wild violet, kupiony jakis czas temu na all, nie moj kolor, wiec prawie nieuzywany, nie wiem czy jest wazny, ale na pewno nic z nim nie jest KWC https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...heekcolor.html Edytowane przez asullka00 Czas edycji: 2012-12-28 o 20:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Lakier do paznokci pomarańczowy Coral Prosilk
Do większej wymiany dołożę błyszczyki: Lancome Juicytubles i Loreal GlamShine, zostało na spróbowanie Paletka Isadora moga być po terminie, zużycie widoczne Pigment Nyx fioletowy, zostało około 70% Lancome szminka odcień Rouge Sensation byc moze po terminie Crystal Waters Spa Hans&Body Lotion White Rose Blossom 455ml, nowy otworzony w celu powąchania, Aussie odzywka , odlewka okolo 100ml Delia Silicone Base Velvet Skin, baza wygładzająco-rozświetlająca pod makijaż, fajnie rozświetla, ale ja nie używam bazy, zostało 50-60% Loreal tripple active na dzień okolo60-70% Under 20 tonik micelarny, zużycie widać na zdjęciu Edytowane przez asullka00 Czas edycji: 2012-11-05 o 21:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Alverde Ultra Sensitiwe krem do cery wrażliwej 50 ml, Zostało około 50%
Alverde Auqa makeup 001 Soft Beige, podklad w pomce, ciezko okreslic ile zostało, ale około 70% Avon Color Trend paletka cieni do powiek z kremie, kilka razu użyte, pacynka nowa Mua Primer baza pod makijaz mysle ze kolo polowy jest mzoe troszke wiecej Smashbox cien w odcieniu flirt, mam kartonik, uzyty kilka razy Spray niemieckiej firmy Glynt hanz conzen cosmetic, nowy do wlosow kreconych cena na ebyu 10 euro ma super zapach 9ml perfum L de Lolita Lempicka Calvin Klein Truth poj 100ml, zostalo okolo 45ml - WYMIENIE TYLKO NA INNE MESKIE PERFUMY CHETNIE WIDZIANA BIALA LACOSTA LUB EVENTUALNIE NA JAKIES MESKIE UBRANIE PROSZE ODRAZU PISAC JAKIE MACIE perfumy essence bronzer uzyty 2 razy Paletka Nyx Smokey Eyes , zużycie widoczne Edytowane przez asullka00 Czas edycji: 2012-12-31 o 14:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Essence XXXL shine 05 SUPERGIRL blyszczyk, użyty 2 razy
Clarins szminka, jest jej 2 cm, kolor 05 Be Beauty błyszczyk, użyty 2,3 razy Essence szminka nr 33 Glam Girl, użyta do 5 razy Mua Makeup Academy szminka kolor juicy shade 15, 2 razy użyta nie ma Bronzer no name, może być po terminie Nowy bronzer essence silky touch blush kolor 40 natural beauty nie ma Cienie do powiek Miss Rose, dość tluste z różem do policzków, kilka razu używane Essence nowe cienie quattro 05 to die for nie ma Miyo Super lash masca 3in 1, świeża, uzyty 3,4 razy Manhattan Go4Big lashes mascara, użyty do 10 razy, ale jeszcze świeza Essence: eye pelcin long lasting 10 almost famous, 2, 3 razy użyta nie ma kredka do brwi kolor 03light brown Miss sporty: czarna kredka 11 cm Mini me eye liner, biała użyta do 4 razy The Color Workshop, elegancki zestaw kosmetyków w etui, nowy Avon błyszczyk z tuszem do rzęs, używany chwilę, tusz lekko podeschnięty, ale błyszczyk swiezy Miss Rose czarna wykrecana kredka 2,5 cm Konturówka do ust Wine Apple, amerykańska, prawie cała Edytowane przez asullka00 Czas edycji: 2012-11-02 o 15:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
L'biotica odzywka do rzes mysle, ze okolo polowa
roz essence silky touch zuzycie widocznie na zdjeciu cien art deco, chyba po terminie widac zuzycie doloze do wymiany lub za drobiazg cien brzoskwiniowy elizabeth arden uzyty kilka razy bez pacynki Barry M blyszczyk limited edition okolo 80%, ciezko kreslic lakiery: rimmel inglot catrice, cally hansen golden rose Odsypka Rozu lub cienia do powiek BARE MINERALS ALL OVER FACE KOLOR ROSE RADIANCE LUSH ZEL POD PRYSZNIC I DO WLOSOW Z LIMITOWANEJ EDYCJI SNOW FAIRY NIEZWYKLE SLODKI ZAPACH GUMY BALONWOEJ I CUKIERKOW, NIE WIEM CZY ODDAM... PALETKA LA COLORS ZUZYCIE WIDOCZNE PIGMENT INGLOT AMC 31 -ODSYPKA Kobo odżywczy balsam do ust z masłem shea i woskiem z leśnych owoców, uzyty kilka razy Benefit hoola Bronzer, mam z wymiany, raczej podróbka uzyty kilkanaście razy (mały ubytek) Dkny Be delicious, podróbka 100ml, jest około 90ml Edytowane przez asullka00 Czas edycji: 2012-12-31 o 14:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
1. Alverde Aroma Pflegeöl Patchouli Cassis olejek do ciala z paczula i czarna porzeczka - hit na youtube i blogach kosmetycznych, link do kwc https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...porzeczka.html zuzycie niewielkie, zaznaczylam je na zdjeciu
2. Bromelaina ekstrakt z ananasa 1200GDU ze stronki Zrob Sobie Krem - jest to baza peelingu enzymatycznego, wystarczy dodac mleko w proszku i zmielone platki owsiane. W opakowaniu bylo 5g, ja zrobilam peeling 3 lub 4 razy wiec zuzylam mniej niz jeden gram, tu jest przepis jak zrobic peeling https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=257868 data waznosci produktu to 11.2013 3. Perelki rozswietlajace Sensique zuzycie znikome 4. podklad Ingrid Mineral Silk & Lift w kolorze 30, zuzycie oceniam na 50%, link do kwc https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...gadzajacy.html 5. Szminka Catrice Ultimate Shine kolor 120 Let's Dance Salsa, uzylam raz, kolor to mocny koral 6. Blyszczyk P2 w kostce, kolor lekko wisniowy, zuzycie widac na zdjeciu 7. Cien w sloiczku Essence Circus 02 Raise The Curtain For... zuzycie widac na zdjeciu 8. Cien w sloiczku Essence Stay All Day w kolorze 06 Rock Chic zuzycie widac na zdjeciu 9. Blyszczyk Avon Glazewear Duo Reflect w kolorze Peach Twist o zapachu kakaowo-czekoladowym, moze byc po terminie Pierścionek z zegarkiem z kwiatki Opia Różowe dlugie wiszące kolczyki Opia Pudrowy pierścionek Biała bransoletka Internacionale Kolczyki perełki duże Katherine Złoto turkusowe kolczyki New Look Edytowane przez asullka00 Czas edycji: 2012-12-31 o 14:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
lnm
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
hvhcg
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
perfumove love
|
![]() Interesują mnie: lakier do paznokci Revlon Peachy cień Smashbox flirt tregginsy H&M. Odnośnie butów - czarne dostępne, beżowe są właśnie w interesującej mnie dość mocno negocjacji ![]() Edytowane przez hathayoga Czas edycji: 2012-11-02 o 17:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, nic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Blessed be the fruit
|
Coś u mnie za pędzle?
![]()
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
coś za Aussie odzywka , odlewka okolo 100ml ?
miętowy cień i alterra nadal dostępne ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=652158 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Smashbox cien w odcieniu flirt, mam kartonik, uzyty kilka razy
to mi się podoba za róż, możesz coś jeszcze zaproponować, bo trochę mało |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
Ecotools pędzel do korektora - mój jest mini
coś u mnie? ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- chętnie ją oddam za pędzelek bo boję się do niej zabrać ![]() jak pisałam w opisie kartonik jest sfatygowany(taki dostałam)ale dobrze wszystko zabezpieczę przed ewentualną wysyłką ![]()
![]() |
#19 |
Rozeznanie
Przekupka: 23 pkt / 96% pozyt.
|
Ecotools pędzel do korektora - mój jest mini
Sally Hansen pędzel do cieni Elf Pedzel do podkładu Stipple Brush Coś u mnie?? ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Hey, znajdziesz coś u mnie za:
Revlon Lakier do paznokci top speed 603 peach Lancome szminka odcień Rouge Sensation Miyo Super lash masca Essence szminka nr 33 Glam Girl?
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Brokaty są nie tylko do oczu, np. na opakowaniu brokatu Gosha jest napisane "Effect Powder Poudre Effet", więc można go używać również do paznokci, na ciało itp.
Jeśli pasowałaby Ci taka wymiana na cień Gosh, brokat Gosh i brokat Tisaro to zapraszam do wymiany adresów. ![]()
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
hej cos u mnie za lakier Revlon Peach? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=505895
---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- ok paletka nyx za lakier revlon? ![]()
Prawo kształtu: "Kot przyjmuje kształt naczynia, w jakim się znajduje" ![]() ![]() Antoine de Saint-Exupéry: "Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostanie" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
cos za:
Ecotools pędzel do korektora - mój jest mini Sally Hansen pędzel do cieni Elf Pedzel do podkładu Stipple Brush ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Mi u Ciebie podoba się The Body Shop Vitamin E Tinted Moisturiser Lotion, róż Elisabeth Arden i Aussie odżywka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
Mhm, może za te 3 rzeczy ode mnie chciałabyś wymienić lakier Coral pomarańczowy, tusz Miyo oraz Sally Hansen pędzel do cieni, Elf Pedzel do podkładu Stipple Brush i tę pomadkę po terminie czy to za dużo?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:24.